[quote:aa7cf2e295="nima_beckham"][quote:aa7cf2e295="mahyarmaya"][quote:aa7cf2e295="nima_beckham"]بابا دیگه بچه های سایت فکر میکنم تو لیگ فقط یه تیم هست که اونم( داماش)
من که تو هیچ سایت ورزشی نمیرم نباید بدونم مدیر عامل تیمم چی گفت !
آهووووووو الان از این حرفا میزنن دارن تعصب خودشونو نشون میدن

باشه آقا شما همه با تعصب[/quote:aa7cf2e295]
حرفت اصلا جالب نبود .شما اگه نمیری تو سایت دیگه اولا مشکل شماست .دوما اگه هم قرار هستش این پست ها باشه توی گفتوی آزاد باشه .این جوری خود مدیر یاد دادن.لحن حرف زدنت رو عوض کن .[/quote:aa7cf2e295]
خدمت شما عرض کنم که تالار گفتمان نمیشه که فقط یه طرفه باشه ! درسته اینجا تالار گفتمان سایت وارش اسپورت هست و بیشتر پستاش مربوط به داماش هست ولی اگه یه سر به
http://varesh-sport.com/forums.html میزدید میدید که نوشته (ورزش ایران و جهان) مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید. و یکی از مدیراشم آقا معراج هست ! به نظر شما چرا این بخش زده شده ! واسه نما و زیبایی که نیست حتما ! و مدیر این بخش هم باید توش فعال باشه ...
مگه میشه هر خبری که تو سایت میزاری فقط در مورد داماش باشه! ( شرمنده که بد حرف زدم )[/quote:aa7cf2e295]
ابراراصلا هرچی مدیرعامل باشگاه هرحرفی زده باشه بایدمطرح کرد چه اس اس چه پس پس وبازکردن تاپیک برای سخن مدیرعامل داماش جرم نیست!!!