توسط yaran-mirzakochak » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:52 am
[quote="meelad"]اما من فکر کنم خود زارع با حرکات تحریک آمیز کــاری کنه که هــوادارهــا بهش فحاشی کنن ! یه جــوری حس میکنم بدش هم نمیــاد تو رشــت فحش بخوره .. بعد غیر مستقیم به همشــهریاش بگه من فقط به خــاطر انزلیچی بودنم تو رشـــت فحش میخــورم .. واسه اینکه محبوبیتش پیش اونا بره بالا و برای اینکه تو انزلی بهش فحش ندن و بــگه هنوز به ملوان وفاداره ! ..
انزلیچی ها هم که عقلشــون بـه اینجــور چیــزا نمیرســه ..
" میگن مــازیار آبای فقط به خــاطر ما فحش خــورد هــا " !! میشه قهرمان براشــون ...
اصول اولیه انزلی چی بودن دشمنی با رشتی هاست دیگه .. میدونین که هرکــی با رشــتی هــا بد باشــه میشــه قهرمان ملی انزلی چی ها .. فکر میکنین همون پژمان نوری چرا اون حرفها رو تو 90 زد ؟ واقعا تیمی که سکوی پرتاب نوری به پرسپولیس شد اینقدر بد بود ؟؟؟ نه ! اون حــرفها فقط به خــاطر همین دلیــل هست ..
این بازیکنا هم فهمیدن چقدر راحت میشه انزلیچی هــا رو سر کار گذاشت و بین اونا محــبوبیت کسب کرد
مرسی گل نوشتی meelad
واقعآ زدی به هدف درست چیزی رو گفتی که متاسفانه بیشتر کاربران این سایت براشون این موضوع مبهم هستش ومخصوصآ بعضی ها بیشتر در پی آرام کردن بچه های این طرف هستن اونم با دلایل بی منطق خودشون ماشاالله دوستان انزلیچی همیشه خواستار این اختلاف بوده وهستن این رو میشه همیشه تو نظراتشون دید . نمونه آخرش همون برنامه دیشب بود که با صراحت کامل این کار رو سنتی !!!! اعلام میکردن.در پی آتش افروزی واختلاف نیستیم ولی خواهشآ این همه ساده هم نباشید. از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد ...نادان گمان بد برد. به امید سرافرازی داماش در لیگ و پیروزی در بازی برگشت با ملوان وحکم سقوط دوستان نابخرد.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
yaran-mirzakochak در سه شنبه اکتبر 25, 2011 7:35 am .