[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد / کاری که با من در جوانی کردند، من با جوانان نمی‌کنم

مجیدی از تیم ملی خداحافظی کرد / کاری که با من در جوانی کردند، من با جوانان نمی‌کنم

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:07 am

مجیدی هیچوقت تو تیم ملی مفید واقع نشده... خودشم میدونه... /7/ بهتر که رفت
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

اسم تیمهای تهرانی رو نیارین لطفا

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:09 am

[quote:5bcc0944ed="tayyeb7"]استقلال.......سرور پرسپولیسه......
داماش سرور هر دوتاشون...[/quote:5bcc0944ed] اسم تیمهای تهرانی رو نیارین لطفا :P
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 7:14 am

[quote:43f6651d14="milad1993"]فرهاد مجيدي تنها بازيكني بود كه عليرغم شايستگي و آماده بودن به حقش توي فوتبال ملي نرسيد.فرهاد حداقل بايد 100تا بازي ملي رو تو كارنامه ورزشيش مي داشت كه با كم لطفي مربيان مواجه شد!!![/quote:43f6651d14] مجیدی هیچوقت مثل علی کریمی علی دایی مهدی مهدویکیا تو تیم ملی خوب بازی نکرده... کدوم تیم اروپایی اینو خریده؟ علی کریمی رفته بود بایرمونبیخ. دایی رفت هرتا برلین بایرمونیخ. مهدویکیا رفت هامبورگ. مجیدی کجا رفته بود؟ پیشه عربها :D هیچوقت مجیدی واسه تیم ملی ایران موئثر نبود فقط تو تیم خودش بازیکن بوده
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 10:10 am

[quote:5022209fe5="mohsencom"]چه دستمال زنی هست این مجیدی...بازیکن خوبیه ولی اون چیزیکه کریمی رو محبوب کرده رو نداره و اون چیزی هست که از یک نفر اسطوره میسازه مثل ناصر حجازی

نه اینکه چون پرسپولیسی هستم این حرف رو در مورد مجیدی میزنم...نه...اگه اینطور بود در مورد ناصر حجازی هم نظرم این نبود...

مردم ما فقط به شخصیت فوتبالی یه بازیکن توجه نمیکنند بلکه تمام جوانب رو میبینن اونم تو این برهه از زمان که همه چی داره سیاسی میشه

امیدوارم تمام بازیکنای شایسته ایران از کسانی همچون ناصر حجازی و اخیرا علی کریمی الگو بگیرند و جا پای این بزرگان بذارند تا همیشه محبوب دل مردم باقی بمونند[/quote:5022209fe5]
خجالت بکش مردک میای تو سایت ما مینویسی پرسپولیسی هستی گور بابای پرسپولیسو تهران کرده چه حقی داری بیای تو سایت ما نظر بدی گم شو از سایت بیرو ن
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 10:16 am

داریم به بازی با لنگی نزدیک میشیم افرادی مثل این اقا کم کم خودشونو نشون میدن /12/
viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvvvvvvvvaaa damash
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 10:38 am

/10/ /10/ /10/ /10/ /10/

[b:9fbb6ead25] نه اونور نه اینور فقط همینور
که میشه داماش [/b:9fbb6ead25] /10/ /10/

[b:9fbb6ead25] فقط داماش [/b:9fbb6ead25] /16/ /16/ /16/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:22 pm

[quote:3bf5946c05="milad1987"][quote:3bf5946c05="mohsencom"]چه دستمال زنی هست این مجیدی...بازیکن خوبیه ولی اون چیزیکه کریمی رو محبوب کرده رو نداره و اون چیزی هست که از یک نفر اسطوره میسازه مثل ناصر حجازی

نه اینکه چون پرسپولیسی هستم این حرف رو در مورد مجیدی میزنم...نه...اگه اینطور بود در مورد ناصر حجازی هم نظرم این نبود...

مردم ما فقط به شخصیت فوتبالی یه بازیکن توجه نمیکنند بلکه تمام جوانب رو میبینن اونم تو این برهه از زمان که همه چی داره سیاسی میشه

امیدوارم تمام بازیکنای شایسته ایران از کسانی همچون ناصر حجازی و اخیرا علی کریمی الگو بگیرند و جا پای این بزرگان بذارند تا همیشه محبوب دل مردم باقی بمونند[/quote:3bf5946c05]
خجالت بکش مردک میای تو سایت ما مینویسی پرسپولیسی هستی گور بابای پرسپولیسو تهران کرده چه حقی داری بیای تو سایت ما نظر بدی گم شو از سایت بیرو ن[/quote:3bf5946c05] تایید..حرف بدی نزد نظر ه خودشو داد. مجیدی بازیکن نیست هیچوقت واسه تیم ملی مثل علی کریمی علی دایی مهدی مهدویکیا خوب بازی نکرده. بهتر که از تیم ملی رفت 8) پرسپولیس پر طرفدارترین تیمه اسیاست. من داماشیم اینو میگم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:34 pm

milad لحنش درست نبود اما اینجا پرسپولیس و استقلال نداریم آقای rashti_sarvar !
ببخشید اینجا این بنده خدا نظرش رو گفت فقط (!) بعد چند تا کامنت بالاتر به اون یکی دیگه که یه جور دیگه حرف زد میگی اسم تیم های تهرانی رو نیار!
و یه بار یکی از کاربران که همه میدونند اسمش رو نمیبرم و استقلالی بود یه کاری کرد که همه ریختید سرش و قشنگ شستینش!
عذر میخوام...یا تو این موارد وارد نشید یا از رفتارهای دوگانه دست بردارید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:42 pm

... کم کم دارن بعضی ها خودشونو رو میکنند ... هن بید ... برید واسه اونا بمالید ... تو از همون اولی که وارد سایت شدی خودتو رو کرده بودی ... خائنینی مثل شمااند که همیشه باعث ابرو ریزی این شهرند ... حیف که محیط سایت بهم اجازه نمیده ....این همه تهرانی ها بهت فحش میدند .. بعد تو واسه اونا جا نماز اب میکشی ... اینجور ادما .......
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:45 pm

واقعا جاي تاسف داره كه يه شهر خودش تيم داشته باشه و بعضي ار مردمش برن و طرفدار يه تيم ديكه باشن
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mohsencom » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:46 pm

ممنون از مدیریت سایت

درجواب جناب milad1987 بابد بگم :

اولا که من خودم طرفدار دو آتیشه داماش هستم و واسش سر و دست میشکونم...این چه حرفیه شما میزنین...واقعا از یه داماشی اینجور حرف زدن بعیده

خب حالا خیلی ها هستن بعد تیم شهرشون یه تیم دیگه رو هم از بچگی دوست داشتن...این چیزه عجیبیه؟؟؟؟

شما قبلش برو چند پست قبلی منو بخون و ببین که محتواش همش طرفداری از داماش بوده بعد بیا سرخود قضاوت کن

این بارو فقط جوابتو با متانت دادم...دفعه دیگه توهین کنی جوابتو جور دیگه ای میدم...

فکر نمیکنم این جور رفتارهای کودکانه درخور و شایسته سایت و مجموعه تیم داماش باشه
نماد کاربر
mohsencom
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 18, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:46 pm

[quote:3b3237aada="MEHRDAD"]milad لحنش درست نبود اما اینجا پرسپولیس و استقلال نداریم آقای rashti_sarvar !
ببخشید اینجا این بنده خدا نظرش رو گفت فقط (!) بعد چند تا کامنت بالاتر به اون یکی دیگه که یه جور دیگه حرف زد میگی اسم تیم های تهرانی رو نیار!
و یه بار یکی از کاربران که همه میدونند اسمش رو نمیبرم و استقلالی بود یه کاری کرد که همه ریختید سرش و قشنگ شستینش!
عذر میخوام...یا تو این موارد وارد نشید یا از رفتارهای دوگانه دست بردارید.[/quote:3b3237aada] اقا مهرداد عزیز اونجا گفتم اسم تیمهای تهرانی رو نیار چون اون اقا استقلالی بود .من که گفتم داماشی ام و اینجا هم یکی نظر ه خودشو داد . من از کسی حمایت نکردم فقط حرفشو در با ره ی فرهاد مجیدی تایید کردم و گفتم نظره خودشو داد و از نظر من حرفش درست بود:)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:49 pm

نه اینتر نه میلان،فقط داماش گیلان /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:49 pm

[quote:d17cc6d0d0="mohsencom"]ممنون از مدیریت سایت

درجواب جناب milad1987 بابد بگم :

اولا که من خودم طرفدار دو آتیشه داماش هستم و واسش سر و دست میشکونم...این چه حرفیه شما میزنین...واقعا از یه داماشی اینجور حرف زدن بعیده

خب حالا خیلی ها هستن بعد تیم شهرشون یه تیم دیگه رو هم از بچگی دوست داشتن...این چیزه عجیبیه؟؟؟؟

شما قبلش برو چند پست قبلی منو بخون و ببین که محتواش همش طرفداری از داماش بوده بعد بیا سرخود قضاوت کن

این بارو فقط جوابتو با متانت دادم...دفعه دیگه توهین کنی جوابتو جور دیگه ای میدم...

فکر نمیکنم این جور رفتارهای کودکانه درخور و شایسته سایت و مجموعه تیم داماش باشه[/quote:d17cc6d0d0] تایید. هر کس باید نظر ه خودشو ازادانه بزاره. به امید برد داماش در برابر شاهین بوشهر :)
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط mohsencom » چهارشنبه سپتامبر 28, 2011 12:51 pm

در ضمن اگه قرار به رویایی این تیم ها بشه من و نه هیچ داماشی واقعی تیمشو به هیچ شهر دیگه ای نمیفروشه

زنده باد داماش
نماد کاربر
mohsencom
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 18, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان