[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نادر دست نشان جواب نظرسنجی هواداران داماش را داد

نادر دست نشان جواب نظرسنجی هواداران داماش را داد

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط saravani » دوشنبه آگوست 29, 2011 6:21 am

متاسفانه بعضی از افراد تلاش می کنند با ایجاد خط و ربط خاصی و ایجاد تفرقه بین هواداران و باشگاه برای خودشان از این نمد کلاهی ببافند یکبار جایی نوشته بودم که وقتی سال قبل از 4 بازی 3 امتیاز داشتیم پیغام دادند که تیم را به ما بدهید تا فوتبال را یادتان دهیم و در نهایت جوجه را آخر پاییز شمردند امروز نیز آنها بدنبال موفقیت تیم ما نیستند آنها نابودی داماش را می خواهند که اینگونه وقیحانه به عابدینی و باشگاه حمله می نمایند دینورزاده را با جهانپور مقایسه می کنند در حالیکه وقتی جهانپور تیم پگاه را در سالهای 81 و 85 به لیگ برتر آورد گفتند او در حد لیگ برتر نیست.
دوستان از سابقه طلایی فوتبال رشت می گویند اما نمی گویند که سپیدرود تنها یکبار با استفاده از قانون فدراسیون وقت و بجای استقلال رشت به سطح اول فوتبال رسید و به استقلال و شهرداری و پگاه هم لقب آسانسور میدادند.
امروز از خاطرات پگاه تعریف می کنند اما آن زمان مدیران پگاه را غیر ورزشی و غیر فوتبالی خطاب میکردند.
از فوتبالیست های قدیمی رشت نام میبرند در حالیکه خیل عظیم آن عزیزان امروز و دیروز توسط پگاه و داماش به عنوان مربی در تیم های مختلف جذب شدند و در رشد استعدادهای این شهر تلاش می نمایند.
در زمان نقل و انتقالات و با توجه به یارگیری باشگاه در گوشه ای کز کرده و دنبال فرصتی بودند تا سم خود را با نیشتری روانه جان این تیم نمایند و برای این کار حوصله کردند تا با دو نتیجه بد از احساسات شما استفاده نمایند.
اما سخنی با شما که می گویید هوادار داماشیم تا آخرهم باهاشیم دارم مروت نیست اجازه دهیم مردی را که تنها چند ماه پیش بر دوشمان بود امروز اینگونه بر او بتازند. یادتان هست می گفتید اول بشی آخر بشی دوستت داریم اما امروز سکوت می کنید تا عده ای دشمن که تمام خط و ربطشان را از تیم های دیگر می گیرند به قهرمانانتان توهین نمایند.
خیلی هایتان مرا خوب می شناسید من تنها کارمند باشگاه نیستم من عاشق این تیم هستم و با شکست هایش می گریم و از پیروزیهایش شادمان می شوم من ازکودکی روی سکوهای این ورزشگاه عاشقانه به تشویق این تیم می پرداختم و امروز نیز نه به عنوان مدیری از باشگاه بلکه به عنوان برادر بزرگتر شما انتظار بیشتری از شما دارم دستتان را می بوسم و در برابرتان کلاه از سر بر میدارم اما انتظار دارم همچون همیشه در مقابل دشمنان تیمتان با اقتدار بایستید
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط sabarashti » دوشنبه آگوست 29, 2011 7:13 am

/11/ /11/
نماد کاربر
sabarashti
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 29, 2011 7:30 am

[quote:562c12d712="saravani"]متاسفانه بعضی از افراد تلاش می کنند با ایجاد خط و ربط خاصی و ایجاد تفرقه بین هواداران و باشگاه برای خودشان از این نمد کلاهی ببافند یکبار جایی نوشته بودم که وقتی سال قبل از 4 بازی 3 امتیاز داشتیم پیغام دادند که تیم را به ما بدهید تا فوتبال را یادتان دهیم و در نهایت جوجه را آخر پاییز شمردند امروز نیز آنها بدنبال موفقیت تیم ما نیستند آنها نابودی داماش را می خواهند که اینگونه وقیحانه به عابدینی و باشگاه حمله می نمایند دینورزاده را با جهانپور مقایسه می کنند در حالیکه وقتی جهانپور تیم پگاه را در سالهای 81 و 85 به لیگ برتر آورد گفتند او در حد لیگ برتر نیست.
دوستان از سابقه طلایی فوتبال رشت می گویند اما نمی گویند که سپیدرود تنها یکبار با استفاده از قانون فدراسیون وقت و بجای استقلال رشت به سطح اول فوتبال رسید و به استقلال و شهرداری و پگاه هم لقب آسانسور میدادند.
امروز از خاطرات پگاه تعریف می کنند اما آن زمان مدیران پگاه را غیر ورزشی و غیر فوتبالی خطاب میکردند.
از فوتبالیست های قدیمی رشت نام میبرند در حالیکه خیل عظیم آن عزیزان امروز و دیروز توسط پگاه و داماش به عنوان مربی در تیم های مختلف جذب شدند و در رشد استعدادهای این شهر تلاش می نمایند.
در زمان نقل و انتقالات و با توجه به یارگیری باشگاه در گوشه ای کز کرده و دنبال فرصتی بودند تا سم خود را با نیشتری روانه جان این تیم نمایند و برای این کار حوصله کردند تا با دو نتیجه بد از احساسات شما استفاده نمایند.
اما سخنی با شما که می گویید هوادار داماشیم تا آخرهم باهاشیم دارم مروت نیست اجازه دهیم مردی را که تنها چند ماه پیش بر دوشمان بود امروز اینگونه بر او بتازند. یادتان هست می گفتید اول بشی آخر بشی دوستت داریم اما امروز سکوت می کنید تا عده ای دشمن که تمام خط و ربطشان را از تیم های دیگر می گیرند به قهرمانانتان توهین نمایند.
خیلی هایتان مرا خوب می شناسید من تنها کارمند باشگاه نیستم من عاشق این تیم هستم و با شکست هایش می گریم و از پیروزیهایش شادمان می شوم من ازکودکی روی سکوهای این ورزشگاه عاشقانه به تشویق این تیم می پرداختم و امروز نیز نه به عنوان مدیری از باشگاه بلکه به عنوان برادر بزرگتر شما انتظار بیشتری از شما دارم دستتان را می بوسم و در برابرتان کلاه از سر بر میدارم اما انتظار دارم همچون همیشه در مقابل دشمنان تیمتان با اقتدار بایستید[/quote:562c12d712]

متاسفانه موارد فوق کاملا درست است و من هم حتی شنیدم که بعضی از دوستان که در سه بازی اول 4 امتیاز داشتند چه پیغام هایی میدادند و چه میگفتند!!!
منظور آقای سراوانی به نادر نبود.ما باید قدر مجموعه داماش رو بدونیم.نباید با جو سازی یه سایت تفرقه بنداز کل تیم رو ببریم زیر سوال.حداقل سکوت کنیم و چیزی نگوییم که باعث خوشحالی دیگران شود.اگر این تیم پاشیده شود ما به کدام تیم دلخوش کنیم؟به سپیدرود؟آخه کدام سپیدرود؟واقعا فکر میکنید سپیدرود با این کادر مدیریت و جیره خوارهای اطرافش به جایی میرسد؟
الان تیم فوتبال ما 6 تا تیم در سن های مختلف دارد و اگر دقت کنید حدود 16 نفر پیشکسوت های این شهر(چه سپیدرود و چه استقلال رشت)در این تیم مشغول هستند.
خودتان دیدید که بعضی از افراد چقدر خوشحال شدن و یا کسانی هم که ندیدن بهشون پیشنهاد میکنم که برن و در سایت گل ببینند.اگر ما بی ریشه هستیم از آن بهتر است که از حق بیت المال بخوریم.اگر ما بی ریشه هستیم از ان بهتر هست که همیشه دست گدایی سمت دولت دراز کنیم.اگر ما بی ریشه هستیم از آن بهتر است که با پارتی بازی بازیکن سرباز بخریم؟اگر ما بی ریشه هستیم از ان بهتر است که تماشاگرانمون به اسطوره ی سرزمین های دیگر توهین کنن؟اگر ما بی ریشه هستیم از آن بهتر است که خود را سرور اقوام دیگر بنامیم؟اگر ما بی ریشه هستیم از ان بهتر است که نمک بخوریم و نمک دان بشکنیم.
من هم مثل شما از دینورزاده خیلی انتقاد دارم.متاسفانه ایشون به انتقادات هواداران گوش نمیکنه و همین باعث شده تا فشار روش بیشتر باشه.اگر در تهران یه بازیکن تشویق بشه بلافاصله میاد داخل ولی اینجا ما خودمون رو جر بدیم و بازیکن هم پستش هم همش سوتی بده این حق رو هوادارا ندارند!!!
ولی فعلا مهدی دینورزاده در تیم هست و اگر ازش حمایت نکنیم در واقع از تیممون حمایت نکردیم.پس کاری نکنیم مثل هوادارای لونگی مسخره خاص و عام بشیم.ما بازی با مس میاییم و 90 دقیقه تیم رو تشویق میکنیم ولی بیشتر نمیتوانیم فرصت دهیم!!!
چون اگر از مس در رشت امتیاز نگیریم مطمئنا از نتیجه بازی با سپاهان از بازی داماش سایپا هم تحقیرانه تر میشه.
در ضمن برای نادر دست نشان هم آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم هرجا که باشند موفق و پیروز باشند.ولی مردم رشت هیچ وقت توهین هایی که بهشون شد از یاد نمیبرند
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه آگوست 29, 2011 7:32 am

[quote:34f4dff7f8="saravani"]متاسفانه بعضی از افراد تلاش می کنند با ایجاد خط و ربط خاصی و ایجاد تفرقه بین هواداران و باشگاه برای خودشان از این نمد کلاهی ببافند یکبار جایی نوشته بودم که وقتی سال قبل از 4 بازی 3 امتیاز داشتیم پیغام دادند که تیم را به ما بدهید تا فوتبال را یادتان دهیم و در نهایت جوجه را آخر پاییز شمردند امروز نیز آنها بدنبال موفقیت تیم ما نیستند آنها نابودی داماش را می خواهند که اینگونه وقیحانه به عابدینی و باشگاه حمله می نمایند دینورزاده را با جهانپور مقایسه می کنند در حالیکه وقتی جهانپور تیم پگاه را در سالهای 81 و 85 به لیگ برتر آورد گفتند او در حد لیگ برتر نیست.
خیلی هایتان مرا خوب می شناسید من تنها کارمند باشگاه نیستم من عاشق این تیم هستم و با شکست هایش می گریم و از پیروزیهایش شادمان می شوم من ازکودکی روی سکوهای این ورزشگاه عاشقانه به تشویق این تیم می پرداختم و امروز نیز نه به عنوان مدیری از باشگاه بلکه به عنوان برادر بزرگتر شما انتظار بیشتری از شما دارم دستتان را می بوسم و در برابرتان کلاه از سر بر میدارم اما انتظار دارم همچون همیشه در مقابل دشمنان تیمتان با اقتدار بایستید[/quote:34f4dff7f8]

دمت گرم که حرف دل منو زدی ... اگه الان یه نگاهی به جدول بندازیم میبینیم که 4 تا تیم بالایی ما 5 امتیاز دارن و یک تیم 6 امتیاز و 3 تیم 7 امتیاز یعنی با یک برد احتمال اینکه حداقل 5 رتبه بالاتر بره هم وجود داره من نمیدونم چرا همه ناامیدند !!!!!!!!!!!؟؟؟ در مورد هواداران هم باید بگم که نمی دونم چرا همه ما درمورد همه چیز کارشناسیم !! همین الان اگه یک میکروفن برداری و بری تو شهر از انرژی هسته ای گرفته تا راه حل برای بحران اقتصادی جهان ، مردم ما میدونن !!!! ولی در مورد داماش این تیم داره کار خودش رو میکنه تو سایت گل هم یک مصاحبه از عابدینی گذاشتن که گفته فعلا نیازی به تعویض مربی نیست پس بهتره خودمون واسه تیم حاشیه درست نکنیم ... این تیم موفق میشه چون بازیکن بومی داره باز هم میگم ما نباید انتظار قهرمانی تو فصل اولی که تیم اومده بالا داشته باشیم . کم کم این تیم با همین دینورزاده به اوج می رسه خواهید دید ..... دوستانی که میاین استادیوم فقط تشویق و حمایت کنین نه اینکه مثل بازی تراکتور بشینین و از منظره لذت ببرین و تخمه بشکنین !!! آخرش هم 10 دقیقه مونده به پایان ورزشگاه رو خالی کنین ! دم هر چی رشتیه گرم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط farshadgil » دوشنبه آگوست 29, 2011 10:43 am

دوران مربی‌گری دست‌نشان هر ۳ دوره مربیگری A و C ،B آسیا را زیر نظر استادان فیفا (ریچارد بیت انگلیسی، سوبرامانیان مالزیایی و برنارد شون آلمانی) پشت سر گذاشت است. پیش از اتمام این دوره‌ها در سال ۱۳۸۷، دست‌نشان دستیار کارلو سولدوی ایتالیایی در تیم ملی نوجوانان بود. و توانست با این تیم به مقام چهارمی آسیا دست یابد.

دست‌نشان در تیم‌های بسیاری مربی گری کرده است و از او به عنوان یک مربی موفق در بالا آوردن تیمها به سطح اول ایران نام می‌برند. ولی در هیچ تیمی بیش از یک سال کار نکرده است.آخرین تیمی که توسط این مربی به لیگ حرفه‌ای ایران صعود کرد نفت تهران می‌باشد. او در سال ۱۳۸۷ با تیم پگاه گیلان نایب قهرمان جام حذفی ایران شد.دست‌نشان در سال ۱۳۸۸ مربی تیم نساجی مازندران شد که بعد از ناکامی از این تیم اخراج شد و به تیم نفت تهران پیوست ولی بدلیل منشوری بودن نتوانست این تیم را در لیگ برتر هدایت کند. دست نشان سپس تصمیم گرفت با تیم ابومسلم همکاری کند ولی مشکلات زیاد این تیم او را بر آن داشت که در مشهد نماند و با این تیم قرارداد امضا نکند.

افتخارات دوران مربی گری
جام حذفی
۸۶-۸۷: نایب قهرمان با پگاه گیلان
صعود به لیگ برتر
۱۳۸۴-۱۳۸۵: مس کرمان
۱۳۸۷-۱۳۸۸: استیل‌آذین
۱۳۸۸-۱۳۸۹: نفت تهران
نماد کاربر
farshadgil
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه آگوست 29, 2011 10:49 am

[quote:cd2fc78494="meraj130"]خودمونیم چه نظرسنجی گذاشتما /11/
شده نقل همه مجالس /10/ /14/[/quote:cd2fc78494]
داداش معراج من که میگم از هر انگشتت یه هنر میباره :lol: :lol: :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آگوست 29, 2011 11:27 am

ایول به برو بچه های این سایت.این سایت داره کم کم خیلی معروف میشه
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه آگوست 29, 2011 11:30 am

طرفداره داماشیم تا آخرش باهاشیم
/23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه آگوست 29, 2011 11:49 am

مرسی نادر جان /3/ /3/ /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه آگوست 29, 2011 12:11 pm

[quote:2f257bfe0c="nima_beckham"][quote:2f257bfe0c="meraj130"]خودمونیم چه نظرسنجی گذاشتما /11/
شده نقل همه مجالس /10/ /14/[/quote:2f257bfe0c]
داداش معراج من که میگم از هر انگشتت یه هنر میباره :lol: :lol: :wink:[/quote:2f257bfe0c]
ممنون نیما جون.
چرا حالا میخندی؟؟؟؟ :?: :lol:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » دوشنبه آگوست 29, 2011 12:47 pm

مرسی /3/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Arvin » دوشنبه آگوست 29, 2011 1:03 pm

جناب سراواني عزيز حق با شماست.ولي مطمئن باشيد اگر تكليف مالكيت باشگاه براي ما مشخص شود و متقائد شويم كه اين تيم به يكباره و در نيم فصل منحل نمي شود و يا امسال سال آخر آن نيست,محكم و بدون هيچ تزلزلي پشت شما و باشگاه هستيم.مطمئن باشيد /3/
نماد کاربر
Arvin
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 16, 2011 12:00 am

پستتوسط saeedod_67 » دوشنبه آگوست 29, 2011 1:36 pm

ardavan مي نويسد:
به شخصه یادم نمیاد بعد از رفتن نادر از رشت و شروع نتایج نا امید کننده تیم با مربیانی مثل استانکو عبدی مارکار آقاجانیان و ماریان پوشنیک چنین جوی مثل حالا خواهان بازگشت نادر به رشت باشن. مدیریت تیم باید به خواست هواداران احترام بگذاره چون ضرر نمی کنه. هروقت نظر هوادارا اعمال شد تیم هم سود برد. . جناب عابدینی امیدوارم این کامنتو بخونی یا امید وارم جناب سراوانی عزیز که چند بار حضورا خدمتشون رسیدم و اینجا سر میزنه این کامنتو برات بخونه. شما از اعتماد به هوادارا ضرر نکردی. یک بار هم که شده بذار این مردم سرمربی رو انتخاب کنن. از این 2 هفته استفاده کن بهترین شرایط واسه شوک مثبت به تیم آمادست. جناب عابدینی شما خودت فوتبالی هستی. من واقعا از صحبت کردنت تو تلویزیون لذت می برم .خودت بهتر می دونی کار دینورزاده تمومه. بهترین فرصت پیش رویه باشگاهه چون این هوادارا اگه تیم تو بازی با مس پیروز نشه ساکت نمی شینن و اون وقت اگه بخوایین دینورزادرو عوض کنین که احتمالشم زیاده فقط 2 هفته طلایی رو از دست دادین. دیگه اون موقع آوردن امپال کربکندی یاوری تارتار و افشین پیروانی فقط پول دور ریختنه .مثل پولی که برایه عبدی استانکو کریمی و پوشنیک دور ریختین. این افرادی که نام بردم کارنامشون تو سال های اخیر مشخصه نه تنها کمکی به تیم نمی کنن بلکه وضعیت رو بدتر هم می کنن. با تشکر.
با نظرت موافقم
saeedod_67
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه آگوست 29, 2011 2:08 pm

این نظر من در سایت دست نشان بود و جوابش هم در پایین هست:
سه سال پیش هم نادر در جواب حمایت هواداران رشتی چنین حرفی رو زد و اون سال سقوط کردیم.امیدوارم امسال اونجور نشه.
ولی نادرخان پارسال اون چه طرز مهمون نوازی بود که از ما در قائمشهر کردید؟مگه ما رشتیا نبودیم که امپراطورت کردیم بعد چرا در جواب شعار نادر امپراطور هیچ عکس العملی انجام ندادید؟
ایا این درست بود که اون رفتار رو در حق کسانی که همیشه شما رو دوست داشتند اون کار رو بکنید؟
نادرخان نادرخان……..اون بود مهمون نوازید؟

————————————-
مدیریت سایت :
سلام دوست عزیزم آبرار با تعصب . در روز بازی نساجی و داماش که در قائمشهر برگزار شد ، من خودم شاهد بودم که آقای دست نشان بارها به مسئولین برگزاری بازی تاکید می کردند که نگذارید برای هواداران داماش کوچکترین مشکلی پیش بیاید ولی متاسفانه مسئولین برگزاری بازی در انجام وظایفشان کوتاهی کردند و آن اتفاقات تلخ پیش آمد .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » دوشنبه آگوست 29, 2011 2:31 pm

اگه برای ما احترام قائل بود چرا سر بازی با نساجی سمت هواداران نیومد چرا وقتی ما رو بیرون کردن هیچ عکس العملی نشون نداد و چرا علیه ما مصاحبه هم کرد اینا همه فیلمشه
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان