[quote:ac88dbb7d1="Aberare_ba_tasob"][quote:ac88dbb7d1="yasharturk1985"][quote:ac88dbb7d1="dokhtare_shahrebarun"]شما آذری نیستید شما ترک هستید خودتونو به آذری ها نچسبونید مشابهت های زیادی بین آذری های واقعی و گیلکها وجود داره شما دزذ سرزمین و هویت و اصالت و اسطوره هستید[/quote:ac88dbb7d1]
خدا نکنه که ما با گیلک ها شباهت داشته باشیم.
ما از گذشته روحیه سلحشوری و قهرمانی در ما زنده بود.
در ضمن اینجا جایی نیست تا بتونم جواب نظر شما رو بدم.چون مدیر سایت منتظر هست تا من یه اشتباهی کنم و بن کنه منو.پس با سکوتم خیلی حرفا رو بهت میزنم
تو هم بهتره بری ظرفا رو بشوری
آخه دختر رو چی اینترنت[/quote:ac88dbb7d1]
واقعا برات متاسفم با این فرهنگت.
همین که میگیم غیر گیلک ها زن رو توی کلفتی و چادر گذاشتن میبینند همینه دیگه.این هم یه نشانه از فرق افکار ما با این افراد.
شما روحیه سلحشوری دارید؟برو تاریخ گیلان رو بخون و ببین که ما چه جوری در مقابل عرب مغول اسکندر و ... ایستادگی کردیم.نکنه دوشیزه باکره لقب دیار شماست؟
این هم قبلا بهت گفتم اختلاف ما با انزلیچیا هیچ ربطی به شما و امثال شما نداره.این مشکل هم به امید خدا امسال حل میشه.
در ضمن بازی آخر توی عضدی شهرداری تبریز با ما داره و اگر خدادی نکرده به رشت،رشتی و گیلان و گیلانی و یا به اسطوره هامون کوچکترین توهینی بشه بدتر از هفته چهارم باهاتون میکنیم همون کاری که با عرب و مغول ها کردیم و توی فوتبال هم همون کاری که با بندرعباسی ها و یا قائمشهری ها توی رشت کردیم و مطمئنا توی انزلی هم همون کاری رو. باهاتون میکنند که پرس پرس توی انزلی کردند.
پس خوب حواستون جمع باشه.
در ضمن تو نیازی نیست سایت رو تهدید کنی اگه میتونی بسم الله.
این وارش اسپرت هست ارتشی با نام ارتش گیلان پشتش هست و رهبرش هم حضرت میرزاکوچک کبیر هست.
آبرار،آبای...اتحاد
گیلان.............سرور آذربایجان[/quote:ac88dbb7d1] دمت گرم مازیار