توسط antiros » سه شنبه مه 31, 2011 7:07 pm
محسن بنگر پس از پايان تمرين امروز تيم ملي گفت: تمرين بدي نبود و با توجه به اينکه ما تازه بازي کرده بوديم فقط ريکاوري و تنيسفوتبال انجام داديم. اردوي اين هفته بيشتر به شناسايي سرمربي تيم ملي از بازيکنان برميگردد و اميدواريم که او به اهدافش برسد.
بنگر در پاسخ به اين سؤال که از جابهجايي محل تمرينات تيم ملي راضي هستيد يا خير، گفت: ما بازيکنيم و هرجا بگويند وظيفه داريم بازي کنيم.
مدافع سپاهان در خصوص اينکه تمرينات کيروش را چگونه ميبينيد، گفت: تمرين شادابي انجام داديم و من نيز اولين جلسه را پشت سر گذاشتم و تمرين تاکتيکي خاصي انجام نشد که در اين خصوص نظر بدهم.
وي در خصوص دعوت بازيکنان مختلف باشگاهها به تيم ملي تصريح کرد: اين کار بسيار خوبي است که علي دايي هم قبل از اين انجام داده بود و بازيکنان راحتتر کار خواهند کرد. در صورتي که يک روز تيم ملي به اين بازيکنان نياز داشته باشد آنها با تمام وجود کار ميکنند.
بنگر در خصوص اينکه آيا براي برگزاري بازي با مالديو نيازي به اردو در کشور اتريش بود يا خير، گفت: هدف از برپايي اردو در اتريش بازي با مالديو نيست و مربي تيم ملي اهداف بالاتري خواهد داشت که در آينده مشخص خواهد شد.
مدافع سپاهان در پاسخ به اين سؤال که قراردادش با اين تيم چگونه خواهد بود، گفت: قرارداد من با سپاهان تمام شده و بايد در خصوص آيندهام صحبت کنم. دوست دارم در اين تيم بمانم چون سالها براي اين تيم زحمت کشيدهام.
وي در پايان در خصوص اينکه اگر سپاهان او را نخواهد چه تصميمي ميگيرد با خنده در جمع خبرنگاران گفت: من بازيکن فوتبالم و بچه شمال کشور هستم. اگر من را نخواهند به شمال ميروم و در آنجا بازي ميکنم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر