[color=black:84ebf7bcca]عابدینی در باره بازی ایران و بحرین در منامه گفت : امروز سطح فوتبال ملی ایران در آسیا بسیار بالا است.
تیم ملی فوتبال ایران امروز در ثانیه های پایانی بازی با بحرین در منامه موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند و با 8 امتیاز همچنان صدرنشین جدول گروه خود باقی بماند . امیر عابدینی مدیر عامل باشگاه داماش گیلان در پایان این بازی در خصوص بازی ایران در برابر بحرین گفت :
بحرینی ها مثل گذشته و روال همیشگی خودشان که وقت تلف می کردند و روی زمین می افتادند ، بازی نکردند و همین مرا امیدوار کرده بود تا آخرین ثانیه ها بازی ، تیم ملی ما بتواند نتیجه را تغییر دهد که خوشبختانه همین طور هم شد . بحرین از آن فوتبالی که سال های گذشته داشت بسیار فاصله گرفته است و می توانم بگویم که در سطح چهارم فوتبال آسیا قرار گرفته است و سطح واقعی آسیا را دیگر ندارد و در حقیقت همین امر باعث شد تا تیم ملی نتواند بازی واقعی خود را در منامه ارائه دهد . تیم ملی ما تیمی بسیار خوب با مربی ای که می توانم او را دانشمند بنامم و با بازیکنانی رو به جلو هستند که هر چه در برابر تیم های قدرتمند قرار بگیرند بازی بهتری از خود ارائه می کنند و قدرت و تکنیک واقعی خودشان را به رخ این حریفان می کشند و من فکر می کنم که علت سکون تیم ملی در بازی امروز همین امر بود که تیم بحرین یک تیم پیش پا افتاده بود و در واقع باید بگویم سطح تیم ملی بحرین امروز پایین تر از لیگ برتر ما بود .
عابدینی در باره نتیجه دیدار گفت : تساوی در این دیدار خیلی بهتر از باخت بود چرا که ما در مقابل چنین تیمی هرگز نباید ببازیم اما معتقدم که این بازی ها را نباید ما زیاد بزرگ بکنیم زیرا با قرعه کشی که در آغاز این مسابقات شد و وضعیت قرعه ایران روشن شد از ابتدا اشکار بود که ایران به مرحله بعدی صعودی می کند لذا این بازی ها به مثابه یک سری بازی های تدارکاتی باید ارزیابی شود تا ایران قدرت واقعی خود را در مرحله بعدی و در برابر حریفانی پرقدرت تر نشان دهد ، این بازی ها باعث شد تا بازیکنان ما همدیگر را بهتر بشناسند و فراگیری اجرای دستورات سرمربی را بهتر بیاموزند و فرصتی مناسب بود تا کی روش شناخت بیشتری از بازیکنان تیم ملی پیدا کند و با آنها در بازی های رسمی بیشتر آشنا شود ، این ها امتیازات این مرحله از مسابقات است زیرا صعود از این مرحله که شق القمر نیست .
عابدینی افزود : من مطمئن هستم که تیم ملی ما در مرحله بعدی ، فوتبال واقعی خود را بروز می دهد زیرا سطح واقعی فوتبال ملی ما امروز در آسیا بسیار بالا است و خواهید دید که فوتبالی با طراوت و شاداب را اجراء خواهد کرد و قدرت خودش را به رخ حریفان آسیایی اش خواهد کشید.
امیر عابدینی در پایان خطاب به هواداران فوتبال و تیم ملی کشورمان گفت : من باید این را عرض کنم که همه دوستداران و هواداران تیم ملی و همه فوتبالی های کشورمان تیم ملی فوتبال کشورمان را تا آخرین لحظه ها و ثانیه های بازی های آینده باید حمایت کنند تا همه بازیکنان تیم ترغیب به پیروزی شوند و بتوانند فعل خواستن خودشان در زمین مسابقات به منظور صعود به جام جهانی 2014 را صرف کنند. [/color:84ebf7bcca]