وقتی پله دوست داشت همچون ژاوي باشد /پله: شايستگي نيمار براي كسب توپ طلا بيشتر از مسي است

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

وقتی پله دوست داشت همچون ژاوي باشد /پله: شايستگي نيمار براي كسب توپ طلا بيشتر از مسي است

پستتوسط meraj130 » جمعه اکتبر 28, 2011 10:08 am

[color=black:492049c945]مرواريد سياه فوتبال برزيل معتقد است كه تيم ملي اسپانيا نماد كنوني فوتبال جهان است و اين تيم وي را به ياد برزيل در دهه 70 مي‌اندازد.

فوتبالي كه امروز، اسپانيا ارائه مي‌دهد به ويژه‌ درخشش اين تيم در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي تحسين همگان را برانگيخته است. پله اسطوره فوتبال برزيل هم زبان به ستايش از اين تيم گشود و آن را نماد كنوني فوتبال جهان خواند.

وي در گفت و گو‌ با روزنامه ماركا اسپانيا، گفت: تيم اسپانيا نماد كنوني فوتبال جهان است، شيوه بازي آن‌ها مرا به وجد مي‌آورد. اين تيم متعلق به يك بازيكن نيست، بلكه تمام بازيكنان خوش مي‌درخشند و وظايف خود را در زمين به خوبي اجرا مي‌كنند. اين تيم مرا به ياد برزيل در دهه 70 مي‌اندازد. در آن زمان نيز برزيل فوتبال اين چنيني را ارائه مي داد، چرا كه بازيكنان بسيار خوبي داشت و آنچه را كه در زمين مي خواستند به خوبي اجرا مي‌كردند. بر اين باورم كه اسپانياي كنوني همچون برزيل دهه 70 است.

پله در پاسخ به اين سوال كه اگر مي توانست به فوتبال برگردد، دوست داشت همچون كدام بازيكن كنوني باشد، اظهار كرد: اگر مي توانستم به فوتبال برگردم، دوست داشتم همچون ژاوي باشم. شيوه بازي او را بسيار دوست دارم.

جواهر سياه فوتبال برزيل درباره احتمال رويارويي دو تيم برزيل و اسپانيا در جام جهاني 2014 برزيل، گفت: به خوبي مي دانم كه اسپانيا مي‌خواهد براي دومين بار در تاريخ خود قهرماني در جام جهاني را تجربه كند، اما اگر بخواهيد تصور كنيد كه برزيل به پنج قهرماني كه در جام‌هاي جهاني به دست آورده است، اكتفا مي‌كند، در اشتباه هستيد. با اين كه برزيل در حال حاضر در سطح خوبي نيست، اما مطمئنا يكي از نامزدهاي اصلي قهرماني در جام جهاني 2014 است.

پله درباره ليونل مسي و مقايسه‌اش با او، تصريح كرد: مسي بازيكن خوبي است، اما بر اين باورم كه زمان مقايسه گذشته است. من به اين چيزها عادت كرده‌ام. پيش از اين هم بازيكناني همچون دي استفانو و بكن باوئر و مارادونا را با من مقايسه مي‌كردند. حتي بر اين باورم كه نمي‌توان مسي و كريستيانو رونالدو را با هم مقايسه كرد، چرا كه شيوه بازي آن‌ها متفاوت است.

پله كه بيش از 1000 گل در دوران فوتبالي‌اش به ثمر رسانده است، درباره احتمال رويارويي دو تيم بارسلونا و سانتوس در جام جهاني باشگاه‌ها گفت: بارسلونا تيم منحصر به فردي است. آن‌ها بيش از هشت بازيكن از تيم ملي اسپانيا در تركيب دارند، اين در حالي است كه سانتوس فقط چهار پنج بازيكن خوب را در اختيار دارد. نيمار شاخص‌ترين بازيكن اين تيم است. او استثنايي است، دوست ندارم كه از سانتوس برود، چرا كه عاشق اين تيم هستم. بر اين باورم كه نيمار بيش از رونالدو و مسي شايستگي كسب توپ طلا را دارد، چرا كه فصل بسيار خوبي را پشت سر گذاشت. [/color:492049c945]
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان