[quote:7a2bcc5c12="MEHRDAD"]خب هر کس یه عقیده و نظری داره و از یه جنبه بازی رو میبینه...همه که عین هم نیستند! مثلا ممکنه یکی بوده باشه که کار مربی قبل رو علی رغم وضعیتی که تشریح میکردم قبول داشت و اینجا همین اول کار کارش رو قبول نداشته باشه...
یا مثلا خود شما تو خبر تصاویر بازی نوشتی " فقط هوا برای بازیکن های داماش شرجی بود ولی برای شاهینی ها کولر روشن بود !!!!! "
که واقعا خیلی برام عجیب بود ولی من فقط پاسخ شما رو دادم که "خب فکر نمیکنی بازیکنان شاهین بیشتر به اون هوا عادت داشته باشند؟!! " دیگه اینجوری حرف نزدم!!
اما در مورد کامنت های شما ! این که علی بود 3-4 تا میخورد یا اینکه علی بود اصلا نمیخورد نسبیه نه قطعی! علی نظرمحمدی در سالیان گذشته کم گل های عجیب و غریب نخورد و البته از اونطرف کم توپ ها خوب هم نگرفت. در کل نظرمحمدی یه روزهایی خیلی در اوج بود و یه روزهایی خیلی پایین و دروازه بانی نبوده که بگیم یه دوره طولانی خوب کار کرده یا بد کار کرده.. مطمئنا اونایی که از قدیم بازیهاش رو زیرنظر داشتند با من هم عقیده هستند.
بعضیا محمد محمدی رو به خاطر اشتباهاتش زیر سوال میبرند و من هم به همین معتقدم اما اینکه فراهانی بهتر از محمدی بود رو قبول ندارم ما تو دروازه در کل مشکل داشتیم تا الان.. محمدی اگر چند تا گل بد و عجیب خورد اما از اونور توپ های زیادی رو دروازش اومد که گرفت ولی به نظر من فراهانی تو این دو بازی کار شاقی نکرده چون توپ اونچنانی رو دروازش نیومده که بشه عیارش رو سنجید.. ![/quote:7a2bcc5c12]
سلام آقای مدیر ، امیدوارم حال شما و سایر همکاران زحمتکش سایت خوب باشه ، شما که آدم منصفی هستید ، اینو باید قبول کنید ، توی فوتبال امروز ، هوای گرم وسرد و بارانی و آفتابی نداریم ، منظور من در مورد کولر و . . . این بود که شرایط جوی برای هر دو تیم مساوی بود . ما باید از این وضع بحرانی شاهین نهایت استفاده رو می کردیم ، نه اینکه 45 دقیقه دفاع !! .
بعضی از دوستان چنان این بنده خدا علی نظر محمدی رو می کوبند ،که انگار با دشمن خودشون داره تسویه حساب می کنند ، این دو تا دروازبان غیر بومی چه گلی به سر ما زدند ؟ در ضمن من توی کامنت های قبلی خودم نوشتم که مدتی رو توی بوشهر زندگی کردم ، اینو می دونم و مطمئن هستم ، که هوا بوشهر برای ما رشتی ها به راحتی قابل تحمل هست ولی هوای بندر عباس خیلی بدتره . در هر صورت برای شما آرزوی موفقیت می نمایم .