[quote:f6614b2edd="20tak"][quote:f6614b2edd="MEHRDAD"]برادر 20tak شما حالتون خوبه؟!؟!
خسته نباشید ولی فکر کنم تیرت به سنگ خورد به دلیل اینکه...
دوست عزیز من همون موقع هم برات دلیل و منطق آوردم که اگر این حرف زده شده از طرف هواداران داماش گیلان روی یه سری مسائل و مدارک بوده که حالا دوباره حال ندارم توضیح بدم که مثلا کجا و چی شده بود... شما تو همون تاپیک میتونید به پاسخ خودتون برسید.
ضمن اینکه اینجا برادر مایلی کهن این نشانی ها رو دادند . در ضمن ما به اکثریت بازیکنان این انگ رو نمیزنیم و یک مورد ابراهیم تقی پور بوده و شاید یکی دو مورد مثل این بوده باشه... البته میگم شاید چون اصلا یادم نمیاد. من به شما توی اون تاپیک گفته بودم که متاسفانه به اکثر بازیکنانتون این حرف رو میزنید و هر کی میره میشه خائن!! و در مورد اولادی هم ندیدم مدرک درستی ارائه بدید و به یه ضربه سرش اشاره کردید.
در هر حال نمیخواستم اینقدر صریح حرف بزنم ولی دیگه خودتون مجبورم میکنید.
شما خودکشی نکنید ما قصد خودکشی نخواهیم داشت.دوست عزیز ما برعکس بعضیا تک رو میباشیم. سیاست رو بی جهت تغییر بده نیستیم ...مگر اینکه واقعا نیاز باشه

[/quote:f6614b2edd]
حالم از این بهتر نمیشه ، اتفاقا دقیقا زدم رو خال ، اون چیزهایی که شما واسه من توضیح دادی به نظر شما منطق بود ، اما واسه من اصلا منطقی نبود،اگه تو انزلی به بازیکنی گفتن خائن ، یا رفته بود تیم رشت یا واقعا به ملوان خیانت کرده بود، اگه منظور شما پژمان نوری هستش ، باید بگم اولا تو اون سال ملوان لیگ یک بود و پژمان حق داشت که یه تیم انتخاب کنه ، البته نه تیم رشت ، چون باید این حدس رو میزد که ملوانی ها به رشت حساس هستند، خودش هم فهمید و خیلی زود دوباره تو اوج به ملوان اومد و عاشقانه واسه ملوان بازی کرد و دوباره جای خودش رو باز کرد ، دیگه به کسی خائن نگفتیم ، تا نوبت به غلامین رسید، غلامین اشتباه بزرگی کرد، خودش هم قبول داره ، که اومدنش به رشت اشتباهه، آدم اگه میخواد پیشرفت کنه باید یه تیم خوب و معتبر رو انتخاب کنه ، نه تیمی که تازه از لیگ یک اومده ، غلامی اشتباه کرد.
اما آقای اولادی خائن ، این بازیکن واقعا خیانت کرد، متاسفانه بعضی ها فوتبالی نیستن ولی دوست دارن ادای فوتبالی ها رو در بیارن، هر کی که عاشق فوتبال باشه میفهمه که بازیکن داره با جون و دل بازی میکنه یا داره بی تعصب بازی میکنه، خوشبختانه انزلی چی ها به این درک رسیدند و فوتبال رو میفهمند، اما دوستانی میخوان ادای فوتبالی ها رو در بیارن ، شما اگه به برنامه نود دیشب نگاه کرده بودی دیگه واسه من استدلال نمی آوردی[/quote:f6614b2edd]
ماست ما سیاهه آقا مگه اوندفه بعد فیلم هندیت خداحافظی نکردی
انرلی چی و درک جک میگی!!!!!!!!!!