[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تيمي را مي‌شناسم كه با خريدن بازيكن حريف در فينال جام حذفي قهرمان شد

تيمي را مي‌شناسم كه با خريدن بازيكن حريف در فينال جام حذفي قهرمان شد

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط Sepidrood » جمعه آگوست 05, 2011 4:32 pm

[quote:5cfec8b4fa="MEHRDAD"]sepidrood: پژمان راهبر مدیر بخش فارسی سایت گل .
یکی از بازیکنان نزدیک به این بازیکن وقتی این قضیه رو ازش پرسیده بودیم میگفت درست نیست و برامون یه دلایلی می آورد[/quote:5cfec8b4fa]

مرسی! عجب مطلبی نوشت! دم امیر هم گرم که گذاشت اینجا!
2- به هر حال خودت میگی نزدیک به اون بازیکن دیگه ابرار!
نزدیک خب طرفداری میکنه دیگه! :wink:

[b:5cfec8b4fa]به هر حال ما انتظار داریم بررسی بشه![/b:5cfec8b4fa]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » جمعه آگوست 05, 2011 4:40 pm

[quote:1d80281131="MEHRDAD"]برادر 20tak شما حالتون خوبه؟!؟! :lol:
خسته نباشید ولی فکر کنم تیرت به سنگ خورد به دلیل اینکه...
دوست عزیز من همون موقع هم برات دلیل و منطق آوردم که اگر این حرف زده شده از طرف هواداران داماش گیلان روی یه سری مسائل و مدارک بوده که حالا دوباره حال ندارم توضیح بدم که مثلا کجا و چی شده بود... شما تو همون تاپیک میتونید به پاسخ خودتون برسید.
ضمن اینکه اینجا برادر مایلی کهن این نشانی ها رو دادند . در ضمن ما به اکثریت بازیکنان این انگ رو نمیزنیم و یک مورد ابراهیم تقی پور بوده و شاید یکی دو مورد مثل این بوده باشه... البته میگم شاید چون اصلا یادم نمیاد. من به شما توی اون تاپیک گفته بودم که متاسفانه به اکثر بازیکنانتون این حرف رو میزنید و هر کی میره میشه خائن!! و در مورد اولادی هم ندیدم مدرک درستی ارائه بدید و به یه ضربه سرش اشاره کردید.
در هر حال نمیخواستم اینقدر صریح حرف بزنم ولی دیگه خودتون مجبورم میکنید.
شما خودکشی نکنید ما قصد خودکشی نخواهیم داشت.دوست عزیز ما برعکس بعضیا تک رو میباشیم. سیاست رو بی جهت تغییر بده نیستیم ...مگر اینکه واقعا نیاز باشه :wink:[/quote:1d80281131]

حالم از این بهتر نمیشه ، اتفاقا دقیقا زدم رو خال ، اون چیزهایی که شما واسه من توضیح دادی به نظر شما منطق بود ، اما واسه من اصلا منطقی نبود،اگه تو انزلی به بازیکنی گفتن خائن ، یا رفته بود تیم رشت یا واقعا به ملوان خیانت کرده بود، اگه منظور شما پژمان نوری هستش ، باید بگم اولا تو اون سال ملوان لیگ یک بود و پژمان حق داشت که یه تیم انتخاب کنه ، البته نه تیم رشت ، چون باید این حدس رو میزد که ملوانی ها به رشت حساس هستند، خودش هم فهمید و خیلی زود دوباره تو اوج به ملوان اومد و عاشقانه واسه ملوان بازی کرد و دوباره جای خودش رو باز کرد ، دیگه به کسی خائن نگفتیم ، تا نوبت به غلامین رسید، غلامین اشتباه بزرگی کرد، خودش هم قبول داره ، که اومدنش به رشت اشتباهه، آدم اگه میخواد پیشرفت کنه باید یه تیم خوب و معتبر رو انتخاب کنه ، نه تیمی که تازه از لیگ یک اومده ، غلامی اشتباه کرد.

اما آقای اولادی خائن ، این بازیکن واقعا خیانت کرد، متاسفانه بعضی ها فوتبالی نیستن ولی دوست دارن ادای فوتبالی ها رو در بیارن، هر کی که عاشق فوتبال باشه میفهمه که بازیکن داره با جون و دل بازی میکنه یا داره بی تعصب بازی میکنه، خوشبختانه انزلی چی ها به این درک رسیدند و فوتبال رو میفهمند، اما دوستانی میخوان ادای فوتبالی ها رو در بیارن ، شما اگه به برنامه نود دیشب نگاه کرده بودی دیگه واسه من استدلال نمی آوردی
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » جمعه آگوست 05, 2011 4:43 pm

این 20tak م.ک فقط چرت میگه

بعد مازیار بیاد ازش حمایت کنه :P
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 12, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » جمعه آگوست 05, 2011 4:50 pm

[quote:35c6cb8fd4="SoHeiL-MusicIroni"]این 20tak م.ک فقط چرت میگه

بعد مازیار بیاد ازش حمایت کنه :P[/quote:35c6cb8fd4]

این بحث بین من و مهرداد هستش لطفا دخالت نکن
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط Sepidrood » جمعه آگوست 05, 2011 4:55 pm

[quote:3bd7a4dd19="20tak"][quote:3bd7a4dd19="SoHeiL-MusicIroni"]این 20tak م.ک فقط چرت میگه
بعد مازیار بیاد ازش حمایت کنه :P[/quote:3bd7a4dd19]

این بحث بین من و مهرداد هستش لطفا دخالت نکن[/quote:3bd7a4dd19]

[b:3bd7a4dd19]
اگه بحث بین خودت و مهرداد ه توی پیغام خصوصی مطرح کن!
اینجا رو اعصاب بچه ها راه نرو!!! [/b:3bd7a4dd19]

[color=green:3bd7a4dd19]با بچه های رشتی هم درست صحبت کن![/color:3bd7a4dd19]
میــــرزا
راحـت بوخوس ،
گیل مردان بیداریم...
نماد کاربر
Sepidrood
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 02, 2011 12:00 am

پستتوسط arad » جمعه آگوست 05, 2011 4:56 pm

[quote:f6614b2edd="20tak"][quote:f6614b2edd="MEHRDAD"]برادر 20tak شما حالتون خوبه؟!؟! :lol:
خسته نباشید ولی فکر کنم تیرت به سنگ خورد به دلیل اینکه...
دوست عزیز من همون موقع هم برات دلیل و منطق آوردم که اگر این حرف زده شده از طرف هواداران داماش گیلان روی یه سری مسائل و مدارک بوده که حالا دوباره حال ندارم توضیح بدم که مثلا کجا و چی شده بود... شما تو همون تاپیک میتونید به پاسخ خودتون برسید.
ضمن اینکه اینجا برادر مایلی کهن این نشانی ها رو دادند . در ضمن ما به اکثریت بازیکنان این انگ رو نمیزنیم و یک مورد ابراهیم تقی پور بوده و شاید یکی دو مورد مثل این بوده باشه... البته میگم شاید چون اصلا یادم نمیاد. من به شما توی اون تاپیک گفته بودم که متاسفانه به اکثر بازیکنانتون این حرف رو میزنید و هر کی میره میشه خائن!! و در مورد اولادی هم ندیدم مدرک درستی ارائه بدید و به یه ضربه سرش اشاره کردید.
در هر حال نمیخواستم اینقدر صریح حرف بزنم ولی دیگه خودتون مجبورم میکنید.
شما خودکشی نکنید ما قصد خودکشی نخواهیم داشت.دوست عزیز ما برعکس بعضیا تک رو میباشیم. سیاست رو بی جهت تغییر بده نیستیم ...مگر اینکه واقعا نیاز باشه :wink:[/quote:f6614b2edd]

حالم از این بهتر نمیشه ، اتفاقا دقیقا زدم رو خال ، اون چیزهایی که شما واسه من توضیح دادی به نظر شما منطق بود ، اما واسه من اصلا منطقی نبود،اگه تو انزلی به بازیکنی گفتن خائن ، یا رفته بود تیم رشت یا واقعا به ملوان خیانت کرده بود، اگه منظور شما پژمان نوری هستش ، باید بگم اولا تو اون سال ملوان لیگ یک بود و پژمان حق داشت که یه تیم انتخاب کنه ، البته نه تیم رشت ، چون باید این حدس رو میزد که ملوانی ها به رشت حساس هستند، خودش هم فهمید و خیلی زود دوباره تو اوج به ملوان اومد و عاشقانه واسه ملوان بازی کرد و دوباره جای خودش رو باز کرد ، دیگه به کسی خائن نگفتیم ، تا نوبت به غلامین رسید، غلامین اشتباه بزرگی کرد، خودش هم قبول داره ، که اومدنش به رشت اشتباهه، آدم اگه میخواد پیشرفت کنه باید یه تیم خوب و معتبر رو انتخاب کنه ، نه تیمی که تازه از لیگ یک اومده ، غلامی اشتباه کرد.

اما آقای اولادی خائن ، این بازیکن واقعا خیانت کرد، متاسفانه بعضی ها فوتبالی نیستن ولی دوست دارن ادای فوتبالی ها رو در بیارن، هر کی که عاشق فوتبال باشه میفهمه که بازیکن داره با جون و دل بازی میکنه یا داره بی تعصب بازی میکنه، خوشبختانه انزلی چی ها به این درک رسیدند و فوتبال رو میفهمند، اما دوستانی میخوان ادای فوتبالی ها رو در بیارن ، شما اگه به برنامه نود دیشب نگاه کرده بودی دیگه واسه من استدلال نمی آوردی[/quote:f6614b2edd]

ماست ما سیاهه آقا مگه اوندفه بعد فیلم هندیت خداحافظی نکردی
انرلی چی و درک جک میگی!!!!!!!!!!
نماد کاربر
arad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه آگوست 05, 2011 5:08 pm

خجالت بیکشید دیگه تو پیغام خصوصی تنید هما فوش بیدید
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 05, 2011 5:11 pm

[size=12:dbb15b12f6]خب استدلال هایی هم که تو میکنی فقط تماشاگران فوتبال فهم و فوتبال دوست انزلی می فمند. ببخش که برای من قابل درک نیست...
ضمنا به غیر از این بازیکنانی که نام بردی با استدلال های جالب توجه خود چند بازیکن دیگه هم بودند و البته در مواقعی بعضی بازیکنان قایقران میشوند و بعد خائن.
خدا رو شکر ما از یک نفر به اسم تقی پور که غیر گیلانیه با استدلال اسم می بریم و کسانی هم تائید و یا تکذیب میکنند ولی ماشالله مثل اینکه اونجا شما در هر دو بحث اسطوره پروری و خائن پروری رتبه بالایی رو دارید و ید طولایی رو در دست.
دوست من چرا همش میخوای همه چیز رو توجیه کنی؟! من هیچ وقت نخواستم چیزی رو توجیه کنم و همیشه یه چارچوبی داشتم که با حرف تو یا حتی دوستان و با دشمنان خودم تغییر نمیکنه و به اون چارچوب معتقدم. شاید یه عده ای از دوستان همینجا من یا ما رو حامی انزلیچیا یا یک عده ای از همین دوستان ما رو ضد بدونند مثل شما... یه عده ای ما رو ضد آزادی یه عده ای ما رو عند آزادی و یه عده دیگه.... خلاصه ممکنه من یا ما رو خیلی چیزا بدونند ولی من هیچکدومشون نیستم . نه موافق نه مخالف... دوست عزیز من به خاطر همین موقعیت و جایگاهی که تو میگی تو سایت دارم خیلی حرف ها رو نمیزنم و نمیگم منتهی بعضی وقت ها شما و دوستان از من پاسخ میخواید که من هم در حد متعادل پاسخ میدم.
آقاجان دست بردار از این بحث که شما طبق معمول احساسیش میکنی و بعد ...
برادر من ... من دو رو نبودم و نیستم چون همونجور که فکر میکنم عمل میکنم. ما هرگز نیومدیم با 10-15 نفر یه بحث رو راه بندازیم و پیگیر نباشیم. ما اگر بحثی و اعتقادی بوده سعی کردیم تو محیط واقعی اون رو پیگیری کنیم و کردیم اما شما چه کردید؟! اگر در این مورد توضیحی خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی و اگر هم متوجه حرفم شدی که هیچ. :wink: [/size:dbb15b12f6]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه آگوست 05, 2011 5:13 pm

مهرداد فوش ها رو سانسور کن /6/
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط SoHeiL-MusicIroni » جمعه آگوست 05, 2011 5:16 pm

lمازیار حامی 20tak بیاد جمهش کنه دیگه :P
نماد کاربر
SoHeiL-MusicIroni
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 12, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » جمعه آگوست 05, 2011 5:17 pm

[quote:a87a5b50d6="MEHRDAD"][size=12:a87a5b50d6]خب استدلال هایی هم که تو میکنی فقط تماشاگران فوتبال فهم و فوتبال دوست انزلی می فمند. ببخش که برای من قابل درک نیست...
ضمنا به غیر از این بازیکنانی که نام بردی با استدلال های جالب توجه خود چند بازیکن دیگه هم بودند و البته در مواقعی بعضی بازیکنان قایقران میشوند و بعد خائن.
خدا رو شکر ما از یک نفر به اسم تقی پور که غیر گیلانیه با استدلال اسم می بریم و کسانی هم تائید و یا تکذیب میکنند ولی ماشالله مثل اینکه اونجا شما در هر دو بحث اسطوره پروری و خائن پروری رتبه بالایی رو دارید و ید طولایی رو در دست.
دوست من چرا همش میخوای همه چیز رو توجیه کنی؟! من هیچ وقت نخواستم چیزی رو توجیه کنم و همیشه یه چارچوبی داشتم که با حرف تو یا حتی دوستان و با دشمنان خودم تغییر نمیکنه و به اون چارچوب معتقدم. شاید یه عده ای از دوستان همینجا من یا ما رو حامی انزلیچیا یا یک عده ای از همین دوستان ما رو ضد بدونند مثل شما... یه عده ای ما رو ضد آزادی یه عده ای ما رو عند آزادی و یه عده دیگه.... خلاصه ممکنه من یا ما رو خیلی چیزا بدونند ولی من هیچکدومشون نیستم . نه موافق نه مخالف... دوست عزیز من به خاطر همین موقعیت و جایگاهی که تو میگی تو سایت دارم خیلی حرف ها رو نمیزنم و نمیگم منتهی بعضی وقت ها شما و دوستان از من پاسخ میخواید که من هم در حد متعادل پاسخ میدم.
آقاجان دست بردار از این بحث که شما طبق معمول احساسیش میکنی و بعد ...
برادر من ... من دو رو نبودم و نیستم چون همونجور که فکر میکنم عمل میکنم. ما هرگز نیومدیم با 10-15 نفر یه بحث رو راه بندازیم و پیگیر نباشیم. ما اگر بحثی و اعتقادی بوده سعی کردیم تو محیط واقعی اون رو پیگیری کنیم و کردیم اما شما چه کردید؟! اگر در این مورد توضیحی خواستی میتونی تو پیغام خصوصی بگی و اگر هم متوجه حرفم شدی که هیچ. :wink: [/size:a87a5b50d6][/quote:a87a5b50d6]

شما به ظاهر نه موافقی نه مخالف ، ولی افرادی هستن تو سایت شما از جمله این بی ریشه سهیل موزیک ایرونی ، من خودم آی پی کاربرای سایت شما رو چک کردم، آپی ولید 12 نفر یکی هستش، یعنی این آقایون با یک آی پی ولید از یک سیستم با چندین نام کاربری آن میشن ، دوست من شما همه رو نفهم میدونی و خودت رو با کلاس و با درک ، در صورتی که فهمیدن این مسائل نیاز به درک داره که متاسفانه شما میخوای واسه ما کلاس منطق بذاری، نه عزیز من در این شکی نیست که انزلی چی ها همه فوتبال فهم هستن که اگه نبودن تنها تیم بزرگ گیلان و کشور نبودن، شما یکم به حرفی که میزنی فکر کن، به من میگی احساسی حرف میزنی ولی خودت خدای احساسی، فوتبال انزلی همیشه سر تر بوده و اینو باید قبول کنی
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » جمعه آگوست 05, 2011 5:26 pm

واقعا متاسفم برای بعضی ها.
آقای سهیل خان شما که دیگه آبروی هرچی رشتی رو بردی.یعنی هرجا که فحاشی باشه باید رد پای شما باشه؟
سهیل موزیک بعد از تذکرهای فراوان و بی اعتنایی به قوانین سایت غیر فعال شد
20 تک هم به دلیل ادامه دادن این فحاشی ها معلق شد
مطلب هم به دلیل بی راهه رفتن قفل
از تمام کسانی که به نوبه خودشون تذکر دادن تشکر میکنم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه آگوست 05, 2011 5:36 pm

خب بسه دیگه هر چقدر مهربونی کردم... هر دو کاربر معلق شدید و احتمالا دیگه بازگشت تون ندم.من هر چقدر سعی میکنم حرفی نزنم نمیشه... بسه دیگه آقا. من میگم تمومش کن من میگم فحش ندید باز کار خودشون رو میکنند.
اجازه نمیدم با کارهاتون سایت رو زیر سوال ببرید آقایان

جناب 20Tak ، آقای باسواد و با کلاس که فکر میکنی من از این چیزا سر در نمیارم...

1- شما نمیتونی آی پی های ما رو چک کنی
2- تعداد آی پی های موجود در کل ایران رقمی زیر 2 میلیون هست که یعنی هر آی پی ممکنه بین چندین کاربر بچرخه و برگرده و یک آی پی لزوما مال یک شخض نیست و یک شخص هم ممکنه از آی پی های مختلف استفاده کنه.
3- یکبار تو پیغام خصوصی گفتی کاربرات اکثرشون یک نفرند که جوابی ندادم ولی باز اینجا داری تکرار میکنی...چطور میشه مثلا وقتی 30 کاربر عضو آنلاین میشند همشون یه نفر باشند همزمان آنلاین باشند؟! من تعداد زیادی از این کاربران رو دیدم و قیافه هاشون هم شبیه به هم نبود.
4- متاسفانه شما خودت انگار حاشیه طلبی رو دوست دارید که به اون پیغام خصوصی من بی توجهی کردی. ما لااقل هر چیزی که باشیم ادعا نمیکنیم و مدیر عامل تیم ما هم قصد فرهنگ سازی داره و همینطور خود ماها.. نه مثل شما و شخص جنابعالی که میخواید اینطور نشون بدید.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان