ظاهرا تو زیادی عباس رو جدی گرفتی.همچین میگی دارو دسته عباس هرکی ندونه فکر میکنه داری در مورده دسته الکاپون صحبت میکنی!!!!!دورو بر عباس فقط چنتا بچن که در بازی والیبال وقتی دوتا داد زدیم نمی دونی چطور موش شده بودن.بچها ما به یکی از اونا شوخی کردن بعد اونا مارو هوو کردن وقتی اینکارو کردن من رفتم پایین گفتم.کی خو چاکه دهنه بازه کود؟؟؟هرکی وجودشه داره بایه بیزیر.....(البته یه سری حرف هارو بدلیل مسائل فرهنگی حذف کردم!!!!!)حتی یکی شون هم نیومد پایین!!!!!به اینا تو میگی بالاخا؟!یا تو نمی دونی تعریف بالاخا چیه یا اینکه مایی که نصف عمرمون رو سره دعوا گذاشتیم نمی دونیم بالاخا چیه.در مورده بازی با صنعتم که هودارا به عباس فحش دادن.مگه کی با عباس امد؟؟؟!یکی اون پسره که فکر کنم اسمش مجتبی هست امد یکی هم اون یکی پویایه پوریایه؟اون امد و پیراهنشو کند فکر کرد الان مثلا من بهش میگم تورو خدا نزن منو!

ولی خدایی من بچهایی که اون وسط میشینن مشکلی ندارم.همونطوری که ما هواداریم اونها هم هوادارن با این تفاوت که ما یه سری حقایق رو میدونیم که اونا یا نمی دونن یا خودشون رو به ندونستن میزنن و مشکل من با عباسه که واقعا با کارهای پستش که بخاطر پول هرکاری میکنه و اصلا هم هیچ تعصبی نداره رو تیم به عنوان لیدر شخصیت هودارای مارو زیر سوال میبره[/quote:b2dd3db998]
نه دوست عزیز مورچه چیه تا کله پاچه داشته باشه ،عباس کیه آخه؟
من بازیه والیبالو دارم نمیگم من دارم درباره فوتبال میگم
تا باشه دارو دسته رو چه جور ترجمه کنی،از نظر شما دارودسته میشه یه گروه دعوا گیر ولی منظور من از دارودسته یه گروهه . همین بچه هایی که میگی میشن دارو دسته یا گروه مگه نه؟
من به خاطر دعوا از این چیزا به ورزشگاه نمیام برای تشویق تیم شهرم به ورزشگاه میام
در مورد صحبتای بالا اینجا جاش نیست دوست من