[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه مارس 03, 2014 8:45 pm

تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه مارس 05, 2014 8:44 am

/15/ 8O

اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه مارس 05, 2014 8:49 am

/15/

6 عنوان قهرمانی در لالیگا
2 قهرمانی در کوپا دل ری
3 قهرمانی در لیگ قهرمانان
قهرمانی جهان در سال 2010 - قهرمان اروپا در سال 2008 با لباس ملی
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه مارس 05, 2014 11:14 am

بنتنر در پايان فصل از آرسنال جدا مي شود

مهاجم دانمارکي در پايان فصل جاري از تيم آرسنال انگليس جدا مي شود.
[بنتنر در پايان فصل از آرسنال جدا مي شود]

نيکلاس بنتنر 26 ساله با انتقاد از قرار نداشتن در ترکيب اصلي تيم آرسنال به نشريه مترو انگليس گفت :« با اين شرايط قطعا در آرسنال نخواهم ماند.

من جايگاه خود را در ترکيب تيم از دست داده ام و در اين شرايط ترجيح مي دهم آرسنال را ترک کنم.اميدوارم بتوانم تا پايان فصل از آسيب ديدگي دور بمانم و سپس يک تيم مناسب را انتخاب کنم.»

آرسن ونگر سرمربي آرسنال به علت مصدوميت هاي متوالي به مرور اعتماد خود را از بنتنر از دست داده است. بنتنر فصل قبل را به صورت قرضي در يوونتوس سپري کرد و قبلا نيز دو بار به صورت قرضي از آرسنال راهي ساندرلند و بيرمنگام شده بود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه مه 23, 2013 12:00 am

پستتوسط totti » چهارشنبه مارس 05, 2014 2:54 pm

ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » چهارشنبه مارس 05, 2014 8:08 pm

مسي پردرآمدترين فوتباليست جهان مي‌شود

رئيس باشگاه بارسلونا از برنامه اين باشگاه براي افزايش حقوق فوق‌ستاره آرژانتيني خود خبر داد.

خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا اعلام کرد اين باشگاه در نظر دارد در پايان فصل جاري قراردادي جديد با ليونل مسي منعقد و او را بار ديگر به پردرآمدترين فوتباليست جهان تبديل کند.

به نقل از تسنيم، بارتومئو چندي پيش و در زمان شروع به کارش به عنوان جانشين ساندرو انزلیچی، رئيس مستعفي کاتالان‌ها، عنوان کرد باشگاه بارسلونا به زودي قرارداد مسي را که اکنون پس از کريستيانو رونالدو بيشترين حقوق را در ميان ستار‌گان دنياي فوتبال مي‌گيرد افزايش مي‌دهد اما تاريخ دقيق آن را مشخص نکرد. امروز اما وي از عملي شدن اين برنامه در پايان فصل جاري خبر داد و گفت در تلاش است مسي را متقاعد کند تا پايان دوران بازيگري‌اش به بارسلونا متعهد شود.

بارتومئو در گفت‌وگو با نشريه آس اسپانيا اظهار داشت: ما در بارسلونا مي‌خواهيم که مسي بيشترين حقوق را در ميان تمام بازيکنان دنيا داشته باشد. در طول تابستان اين کار انجام خواهد شد. ما تحت هيچ شرايطي مسي را نخواهيم فروخت. او با ما خواهد ماند و اميدوارم که در نيوکمپ بازنشسته شود.

رئيس آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا در ادامه خبر جدايي کارلس پويول از بارسلونا در پايان فصل جاري را تاييد کرد و گفت: نمي‌دانم که او پس از ترک بارسلونا چه کار خواهد کرد اما مطمئنم که دوباره به اين تيم بازخواهد گشت، چون هنوز چيزهاي فراواني براي ارائه به ما دارد. پويول با آن روحيه جنگنده‌اش براي همه ما يک الگو بوده است. افتخاراتي که او در بارسا کسب کرده استثنايي است.
نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 8:01 am

مسي: پويول يک انسان استثنايي است

فوق‌ستاره آرژانتيني آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا با تمجيد از کاپيتان تيم خود او را شخصيتي استثنايي توصيف کرد.

ليونل مسي از کارلس پويول، کاپيتان بارسلونا که قرار است در پايان فصل جاري از آبي‌واناري‌پوشان کاتالونيا جدا شود تمجيد و براي او در فصل بعدي زندگي حرفه‌اي‌اش آرزوي موفقيت کرد.

به گزارش تسنيم، مسي درباره پويول 35 ساله که روز سه‌شنبه اعلام کرد فصل جاري به 15 سال حضورش در ترکيب اصلي کاتالان‌ها پايان مي‌دهد، گفت: تصميمي که پويول گرفت تصميمي است که احتمالاً زمان زيادي را براي فکر کردن به آن اختصاص داده است، چرا که اتخاذ چنين تصميمي آسان نيست.

مسي افزود: اگر پويول چنين تصميمي گرفته است به اين دليل است که کاملاً اطمينان دارد و متقاعد شده که زمان جدايي‌اش از بارسلونا فرا رسيده است. به هر حال غيبت او در اينجا واقعاً حس خواهد شد، چه در داخل و چه در خارج رختکن.

فوق ستاره خط حمله بارسلونا در خاتمه تصريح کرد: براي پويول در هر کاري که بعد از ترک بارسلونا مي‌خواهد انجام دهد آرزوي موفقيت مي‌کنم، چه بخواهد براي تيم ديگري بازي کند، چه کاري غير از اين انجام دهد. اميدوارم زندگي بر وفق مراد پويول پيش برود، چون لياقتش را دارد. پويول يک انسان استثنايي است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 8:02 am

دلخوري بازيکنان رئال از کنايه‌هاي مورينيو

بازيکنان رئال مادريد از حرف‌هاي کنايه‌آميز آقاي خاص اظهار دلخوري مي‌کنند.

يک روز پس از آنکه ژوزه مورينيو در مصاحبه‌اي به برخي از بازيکنان کهکشاني‌ها کنايه زد، از اين بابت اظهار دلخوري کردند.

به نقل از فارس، منابع نزديک به رئالي‌ها عنوان کردند حرف‌هاي روز گذشته مربي پرتغالي فصل جاري چلسي انگليس،‌ آنها را در ناراحت کرده است.

در مصاحبه‌‌اي که روز گذشته اين مربي 51 ساله انجام داد، وي از برخي ستارگان تيم 3 سال گذشته‌اش به عنوان بازيکناني «پول‌پرست» ياد کرد.

وي همچنين گفت: برخي از رئالي‌ها ترجيح مي‌دادند بيشتر وقت خود را مقابل آينه براي آراستن خود بگذارند تا اينکه در ميدان دنبال توپ باشند.

اين حرف‌هاي معني‌دار باعث رنجش رئالي‌ها شده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 8:05 am

برلوسکوني: فروش ميلان شايعه است

مالک انزلیچی‌ها فروش آ.ث‌ميلان را شايعه دانست و اعلام کرد قصد واگذاري ندارد.

سيلويو برلوسکوني پس از انتشار يکسري شايعات مبني بر فروش باشگاه سنتي آ.ث‌ميلان اظهار داشت: خبر فروش باشگاه توسط من شايعه است. مايلم خطاب به همه هواداران ميلان اطمينان خاطر دهم هيچ برنامه‌اي براي فروش باشگاه ندارم.

به نقل از فارس، اين اظهارات از زبان وي در حالي منتشر شد که چند روزنامه محلي نوشتند رئيس دولت اسبق ايتاليا در جست‌وجوي خريدار براي باشگاهش مي‌گردد. اين خبر باعث ناراحتي بيشمار هواداران انزلیچی‌(ميلان) شد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط vahidakbari » جمعه مارس 07, 2014 3:21 pm

نماد کاربر
vahidakbari
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 13, 2014 12:00 am

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 3:56 pm

جدال رئال و سن‌ژرمن براي جذب پوگبا

رئال مادريد و پاري سن ژرمن به دنبال جذب پديده فرانسوي يوونتوس هستند.
[جدال رئال و سن‌ژرمن براي جذب پوگبا]

رئال مادريد و پاري سن ژرمن به دنبال جذب پوگبا پديده جوان و فرانسوي يوونتوس ايتاليا هستند.

به نقل از فارس، به نظر مي‌رسد شانس ميليونرهاي پاريسي‌ها براي جذب اين ستاره جوان با توجه به اينکه مدير برنامه‌هاي اين بازيکن رابطه خوبي با پي اس جي دارد، بيشتر از کهکشاني‌ها باشد؛ اما رئال مادريد مي‌خواهد از نقش زين‌الدين زيدان به خوبي در اين انتقال استفاده کند.

قطعاً زيدان فرانسوي يک بازيگر مهم براي جذب اين مهاجم گلزن توسط رئال خواهد بود.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 3:57 pm

پرس: انزلیچی را ببينم او را در آغوش مي‌گيرم

رئيس باشگاه رئال مادريد ضمن ابراز همدردي با همتاي مستعفي‌اش در بارسلونا از وي که 2 ماه پيش جنجال بزرگي را در فوتبال اسپانيا به راه انداخت حمايت کرد.

فلورنتينو پرس به حمايت از ساندرو انزلیچی، رئيس پيشين باشگاه بارسلونا که پس از بر ملا شدن دروغ‌اش درباره رقم واقعي قرارداد نيمار از سمت خود استعفا کرد، پرداخت و با وي ابراز همدردي کرد.

به نقل از تسنيم، وي در گفت‌وگو با يکي از شبکه‌هاي تلويزيوني اسپانيا در پاسخ به اين پرسش که آيا او و همکارانش به عنوان اصلي‌ترين رقباي بارسلونا، در افشاي پنهان کاري انزلیچی نقشي داشته ايفا کرده‌اند يا خير، گفت: «خود شما کاملاً واقف هستيد که من اين کار را انجام نداده‌ام و پاسخ دادن به اين سؤال به نظرم مضحک است».

پرس افزود: زماني که انزلیچی استعفاي خود را اعلام کرد براي او يک پيام فرستادم اما از آن زمان تا کنون ما با يکديگر مکالمه‌اي نداشته‌ايم. تصور مي‌کنم که او بسيار آشفته حال باشد، چون وضعيتي که در آن قرار دارد بسيار سخت است. با اين حال رابطه من با او هميشه خوب بوده و هست. اگر انزلیچی را دوباره ببينم مطمئناً او را در آغوش خواهم گرفت.

رئيس باشگاه رئال مادريد در ادامه درباره آينده ويکتور والدس اظهارنظر و ادعا کرد بعيد نيست سناريويي که اين دروازه‌بان اسپانيايي درباره رفتن‌اش از نيوکمپ در پايان فصل جاري به راه انداخته غيرواقعي باشد.

او تصريح کرد: بايد ديد آيا او واقعاً خواهد رفت يا نه. ممکن است والدس بماند.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 3:58 pm

نامه سرگشاده مويس براي هواداران منچستر

سرمربي اسکاتلندي منچستريونايتد در نامه‌اي سرگشاده خطاب به هواداران اين تيم اعتراف کرد انتظار نداشته در اولين فصل حضورش در اولدترافورد، تيمش دچار بحران بزرگي شود.

ديويد مويس در نامه‌اي سرگشاده براي هواداران منچستريونايتد اذعان داشت نتايج و عملکردي که تيمش در اين فصل گرفته بسيار ضعيف‌تر از چيزي بوده که انتظار آن را داشته است.

به نقل از تسنيم، مويس که تيمش در اين فصل از رقابت‌هاي داخلي فوتبال انگليس هيچ شانسي براي کسب جام ندارد و در اروپا هم با قبول شکست برابر المپياکوس يونان در بازي رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا،‌ ممکن است از گردونه رقابت‌‌ها حذف شود، گفت: در حالي مسئوليت هدايت منچستريونايتد را قبول کردم که مي‌دانستم چالشي بزرگ را پيش روي خود قرار داده‌ام. با اين حال مشکلاتي که ما در اين فصل تجربه کرده‌ايم، چيزي نبود که من انتظارش را داشتم و مطمئنم که اين وضعيت در مورد شما نيز صدق مي‌کند. من، بازيکنانم و اعضاي کادر فني همگي آماده‌ايم که اين ناکامي‌‌ها را جبران کنيم.

مويس افزود: شما به تماشاي يک منچستريونايتد فوق‌العاده و موفق عادت داشتيد اما با اين حال در طول فصل حمايتي از من و بازيکنانم انجام داده‌ايد که باور نکردني بوده است. در بازي‌هاي خارج از خانه هم تيم را تنها نگذاشتيد و نشان داديد که بهترين هواداران کشور هستيد. در خانه نيز حمايت بي قيد و شرط‌ خود را به نمايش گذاشته‌ايد. حمايت از تيم زماني که مي‌برد آسان است اما آن حمايتي ارزش دارد که در روزهاي ناکامي تيم انجام صورت مي‌گيرد. وفاداري که شما نشان داده‌ايد فوق‌العاده‌اي بوده است.

سرمربي اسکاتلندي شياطين سرخ که بعد از گذشته 27 هفته از ليگ برتر انگليس در رده هفتم جدول قرار گرفته است و 12 امتياز با منچسترسيتي رده چهارمي فاصله دارد، به هواداران وعده داد وضعيت منچستريونايتد به مراتب بهتر از وضعيت کنوني‌اش خواهد شد.

وي خاطرنشان کرد: همه اتفاقي که در حال رخ دادن است ما را براي آينده آماده‌تر و قوي‌تر خواهد کرد. شک ندارم که ما در اينجا بار ديگر منچستريونايتدي موفق را خواهيم ديد.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط totti » جمعه مارس 07, 2014 3:59 pm

تياگو: خودم را مديون بارسلونا نمي‌دانم

ستاره اسپانيايي خط مياني بايرن مونيخ با ابراز رضايت از تصميمش براي ترک کاتالان‌ها گفت که خودش را مديون بارسا نمي‌داند.

تياگو آلکانتارا، هافبک تيم بايرن مونيخ تاکيد کرد به هيچ عنوان از ترک بارسلونا پشيمان نيست و از وضعيت خود در مونيخ راضي است. آلکانتاراي 22 ساله که محصول آکادمي لاماسياي بارسلونا است، تابستان سال جاري همراه با پپ گوارديولا، سرمربي پيشين خود راهي آليانتس آره‌نا شد و اکنون يکي از مهره‌‌‌هاي اصلي مدافع عنوان قهرماني بوندس‌ليگا و ليگ قهرمانان اروپا محسوب مي‌شود.

به نقل از تسنيم، آلکانتارا در گفت‌وگو با نشريه ال پائيس اسپانيا اظهار داشت: من قدردان بارسلونا هستم اما فکر نمي‌کنم ديگر مديون آنها باشم. بايد بارسلونا را ترک مي‌کردم و به تيمي ملحق مي‌شدم که مرا روي نيمکتش ننشاند.

وي افزود: ترک بارسلونا تصميم خودم بود. هيچ کسي تفنگ روي پيشاني‌ام نگذاشت تا مرا مجبور به ترک بارسلونا کند. از آنجا رفتم چون حس مي‌کردم اين تيم به توانايي‌هاي من ايمان ندارد. به اين دليل بارسلونا را ترک کردم که مي‌خواستم دوباره خوشحال باشم و به طور منظم فوتبال بازي کنم. در بايرن مونيخ دقيقا به همان چيزي که مي‌خواستم رسيدم.

تياگو آلکانتارا در اين فصل در 12 بازي براي بايرن مونيخ به ميدان رفته و 2 گل به ثمر رسانده است.
ميرزاتوبخواب مابيداريم
نماد کاربر
totti
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

قبلي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان