[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - واقعا متاسفم فروزان داره میره استقلال

واقعا متاسفم فروزان داره میره استقلال

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 01, 2011 9:07 am

کسی از عابدینی حمایت بی جا نمیکنه مازیار... در مورد علی نظر و اتفاقاتی که افتاد نمیدونم با تو حرف زدم یا نه! من فقط در همین مورد دارم میگم که کار علی نظرمحمدی همون بازیکن بومی ما اشتباه بوده... اگر چیزی در این مورد بهت نگفتم بعدا راجع بهش حرف میزنیم.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در جمعه جولاي 01, 2011 9:11 am .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » جمعه جولاي 01, 2011 9:08 am

[quote:ab8ba57c34="behnam"]پرچمهایی که باد در حرکتند /10/[/quote:ab8ba57c34]
من منظورت از این جمله رو متوجه نشدم به کی هست.و فعلا هم وقت ندارم وایسم منتظرت تا بگی منظورت به کی هست.
ولی باید خدمت بعضی از دوستان عرض کنم که جایی که باید انتقاد کرد باید انتقاد کرد و جایی که باید تعریف کرد باید تعریف.
هر کس یه نظری داره حتی اون کسی که میگه عابدینی بهترین هست(من نمیگم نیست)نظرش مهم هست.ولی من با توجه به کارهایی که توی والیبال کرد و الان هم امیدوارم اون چیزی که نباید بشه انجام بشه(تا چند روز دیگه معلوم میشه) و خیلی چیزهای دیگه.
من د ر سایت های قبلی در سال اول لیگ یک همیشه از عابدینی انتقاد میکردم.امسال هم بازیکنای خوبی گرفته فقط امیدوارم سال دیگه هم همین قدر بومی داشته باشیم(اضافه شدن پیشکش).
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 01, 2011 9:14 am

[quote:ba16309eaa="Aberare_ba_tasob"][quote:ba16309eaa="behnam"]پرچمهایی که باد در حرکتند /10/[/quote:ba16309eaa]
من منظورت از این جمله رو متوجه نشدم به کی هست.و فعلا هم وقت ندارم وایسم منتظرت تا بگی منظورت به کی هست.
ولی باید خدمت بعضی از دوستان عرض کنم که جایی که باید انتقاد کرد باید انتقاد کرد و جایی که باید تعریف کرد باید تعریف.
هر کس یه نظری داره حتی اون کسی که میگه عابدینی بهترین هست(من نمیگم نیست)نظرش مهم هست.ولی من با توجه به کارهایی که توی والیبال کرد و الان هم امیدوارم اون چیزی که نباید بشه انجام بشه(تا چند روز دیگه معلوم میشه) و خیلی چیزهای دیگه.
من د ر سایت های قبلی در سال اول لیگ یک همیشه از عابدینی انتقاد میکردم.امسال هم بازیکنای خوبی گرفته فقط امیدوارم سال دیگه هم همین قدر بومی داشته باشیم(اضافه شدن پیشکش).[/quote:ba16309eaa]
"Aberare_ba_tasob" یه جمله من میگم ببین درسته یا نه
امیر عابدینی از والیبال هیچی سر در نمیاره به قول یکی از دوستان پول زیادی داره نمیدونه چیکارداره میکنه ولی در مورد فوتبال نه اینجوری نیست، عابدینی سرد وگرم چشیده فوتباله
اصلا نباید به خاطر اینکه والیبالمون اونجوری شد فوتبالمونم همون شکلی بشه
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » جمعه جولاي 01, 2011 9:18 am

در ضمن الان که موقع انتقاد نیست که ما باید انتقاد کنیم :roll:
تیم که یارگیری های به این خوبی داره انجام میده پس ما باید از چی انتقاد کنیم؟
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه جولاي 01, 2011 10:10 am

گیریم منم خبر نداشتم که چی شد نظرمحمدی رفت اما باید یهو به خاطر یه مسئله کلا منتقد بشم یا اصلا به خاطر آوردن یه بازیکن کلا تعریف کنم از یه شخص؟!
والیبال با فوتبال خیلی فرق داره... ما تو والیبال اونقدری استعداد نداریم که تو فوتبال داریم. از زمانی که گیلان تو والیبال یه سری میون سرا داشت تا الان خیلی گذشته ! در مورد والیبال من معتقدم که باید باشگاه زیرسازی میکرده و به فکر کشف استعداد باشه در حالی که الان به یه مصرف گرا تبدیل شده که اصلا مغایر با اون چیزی هست که از قبل پیش بینی میکرده... پس در این مورد میشه انتقاد کرد که آقای باشگاه شما چرا هنوز به اون قولی که میدادی عمل نکردی و نمیکنی...
اما در مورد فوتبال من معتقدم هنوز از وقتی که مهدی دینورزاده اومده تا الان چیز قابل انتقادی وجود نداشته که بخوایم انتقاد کنیم! الان اگر برگردیم به آرشیو سایت خوب میبینیم که در زمان پوشنیک انتقاد کردیم... هم از مربی و هم مدیریت! و در مورد والیبال هم کم انتقاد نشده.
به نظر من انتقاد کردن خیلی خوبه اما در جای مناسب خودش نه قصاص قبل از حتی فکر کردن به گناه چه رسد به انجامش!!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط arvand » جمعه جولاي 01, 2011 10:52 am

دیگه تمام شد ایراد نداره.ولی من میگم ما به محمدی احتیاج نداشتیم میتونستیم با ترکیب فروزان و نظر محمدی کارمون رو پیش ببریم و 2تا دروازبان بومی خوب در کنار هم داشتیم و نیازی هم به محمدیه ناز نازو نداشتیم با 35 سال سن
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه جولاي 01, 2011 11:33 am

arvand :اصلا با حرفت موافق نیستم همه فروزان رو توی فضل قبل دیدیم که چقدر ما رو داغون کرد.من خیلی ناراحتم که علی رفت اما اگه تیمی بخوایم نگاه کنیم میبینم که نبودش بهتر از بودنش هست.چون آدمی نبود نیمکت نشین یه تهرانی توی شهر خودش باشه.باور کن که مطمئن نبود.بازی با ملوان یادت نیست چه گلی توی رشت خورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :evil:
روانی داشتم میشدم .یه دروازبان محلی بود میگرفت.امسال نباید این سوتی ها رو بدیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه جولاي 01, 2011 11:35 am

ما به محمدی احتیاج داشتیم ولی ای کاش فروزان نمیرفت استقلال /15/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » جمعه جولاي 01, 2011 11:38 am

نمیدونم اما من محمدیو قبول ندارم خیلی سنش بالاست فروزانو بیشتر قبول دارم تا محمدی باور کن
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه جولاي 01, 2011 12:10 pm

[quote:1e1dd8bf7a="arvand"]نمیدونم اما من محمدیو قبول ندارم خیلی سنش بالاست فروزانو بیشتر قبول دارم تا محمدی باور کن[/quote:1e1dd8bf7a]
محمدی که خداییش یکی از بهترینای ایرانه و نمیشه بهش ایراد گرفت.حالا که نازو کنار گذاشته ما نباید واسه تیم حاشیه درست کنیم .
علی هم که اگه غیرت داشت تو روزنامه ها حرف نمیزد و تیم رو به حاشیه نمیبرد.یا مثلا برگشته گفته به محمدی 900 میلیون پول دادن که همین حرف میتونه خیلی واسه داماش بد باشه که سقف رو رعایت نکرده.
فروزان هم که خیلی سوتی میده و اصلا قابل اعتماد نیست .یعنی لایقی فر از فروزان بهتر نیست؟
ولی بازم به یه دروازه بان خوب لیگ یکی احتیاج داریم ایشالا سال دیگه لایقی فر میتونه دروازه بان دوم ما باشه .مطمئنم که لایقی فر یکی از بهترینای ایران میشه خیلی خوب نشون میده تو تمرینات.فقط حیف که قدش کوتاهه

با آرزوی موفقیت برای تیم داماش رشت(نباید به اسامی نگاه کنیم باید به موفقیت رشت فکر کنیم که ایشالا موفق هم خواهد شد بخدا خسته شدیم اینقدر درجا زدیم بیایید با هم کمک کنیم و دیگه حاشیه درست نکنیم چرا اینقدر به این خریدای عالی ایراد میگیریم یه سری به سایت ملوان بزنید ببینید که چه کسایی رو جذب کردن.آخه طلبه و دروازه بان دوم استیل آذین یا یه مدافع در و پیت از نفت تهران هم بازیکن هستن؟پس قانع باشیم و از خریدای عالی بهترین مدیر عامل ایران حمایت کنیم)
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه جولاي 01, 2011 12:34 pm

من که معتقدم محمدی خیلی میتونه داماش کمک کنه درکنار محمدی اگه یه بومی مثل نظرمحمدی و فروزان بود عالی میشد

کسی روی تعصب نظر محمدی حرفی نداره ولی علی اگر نیمکت نشین میشد حاشیه زیاد درست می کرد خودمونیم /15/
توی تیم ما بازیکنها اکثر کم حاشیه هستن و همه توی تمرینات دارن با تعصب تمرین می کنن ایشالله که امسال نتیجه خوبی تو لیگ بگیریم

عابدینی چون خیلی وقت توی فوتبال بوده بهش اطمینان دارم داره درست عمل میکنه /5/

البته از شما چه پنهون ما تماشاگراهم یکم انتظارمون بالا رفت :wink:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rainrasht » جمعه جولاي 01, 2011 12:42 pm

/15/
افتخارم اينه خون ميرزا توي رگهامه وعاشق تيم شهرمم
نماد کاربر
rainrasht
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه ژانويه 11, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه جولاي 01, 2011 1:30 pm

اگه عابدینی بخواد همون کاریو بکنه که تو والیبال داره میشه(هنوز مشخص نیست) ..چرا دیگه این همه تیمای ورزشی داره تشکیل میده ...منم همون زمانی که تیم پر شده بود از بازیکنای غیر بومی هر جایی بود ازش انتقاد می کردم ولی وقتی هوادارا ازش خواستند که تیمو بومی کنه ..اونم این کارو کرد و نتیجشو دید ...این عابدینی خودش میدونه که الانه تو هر شهری اگه تیم بازیکن بومی داشته باشه موفق میشه و هدف اصلی باشگاه داماش هم باید صد درصد همین باشه که رشد و پرورش بازیکنای بومی استان ...الانم زمانیه که نباید انتقاد کنیم باید ببنیم چی میشه ..الان انتقاد فقط به تیم ضربه میزنه
خداییش که با اومدن عابدینی تیم از بحران خارج شده ...مشکل مالی نیستو و تیم تو ارامش قرار داره ...
وقتی شخصی میاد سرمایه گذاری میکنه تو شهرمون ما باید حمایت کنیم

به امید موفقیت های هر چه بیشتر داماش رشت
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش ایران و جهان