[color=black:02c31c6d74][align=justify:02c31c6d74]محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان هم از اين تيم جدا شد و قرار است پيراهن يكي از دو تيم پرسپوليس يا داماش گيلان را برتن كند.
بنگر در گفتوگو با خبرنگار سايت گل با تأييد اين خبر ميگويد:« من از ابتداي امسال به مسئولان سپاهان اعلام كردم كه ديگر نميتوانم بمانم. حتي ميتوانيد از خودشان هم سوال كنيد ولي سپاهانيها خيال ميكردند من شوخي ميكنم. فرزند من بايد از امسال به مدرسه برود و من بايد به فكر خانوادهام باشم به همين دليل يا در تهران بازي خواهم كرد يا اينكه به شمال خواهم رفت تا نزديك شهر خودم باشم.»
ميگويند بنگر به دليل مسائل مالي از سپاهان جدا شده ولي خودش ميگويد:« اصلا اينطور نيست و بحث سقف قرارداد براي همه بازيكنان در نظر گرفته شده است. ميتوانيد از خود سپاهانيها سوال كنيد كه من از چند ماه قبل به آنها گفتم نميمانم. حتي قلعهنويي با من حرف زد و گفت به تراكتورسازي تبريز بروم، حتي اين تيم پول خوبي به من ميداد ولي به اميرخان گفتم نميتوانم بيايم چون بيشتر بايد به فكر خانوادهام باشم.»
بنگر در مورد تيم بعدياش خاطرنشان ميكند:« من از بين داماش گيلان و پرسپوليس در نهايت يك تيم را انتخاب خواهم كرد.»[/align:02c31c6d74][/color:02c31c6d74]