[color=black:4ec52d693a]گزارشگر تلويزيون تبريز گفت: از باشگاه ملوان، سرمربي اين تيم و مردم انزلي عذرخواهي ميكنم.
فارس_در مورد گزارش ديدار شهرداري تبريز و ملوان عنوان كرد: من فيلم بازي را دوباره ديدم. در گزارشم اعلام كردم سنگي به فرهاد پورغلامي؛ سرمربي تيم ملوان برخورد نكرده و احتمالا او خودش را بيمورد به زمين زده است. من از صحنه دور بودم و نتوانستم به درستي تشخيص بدهم سنگ به سرمربي ملوان اصابت كرده يا نه ولي با ديدن دوباره فيلم بازي به اشتباهم پي بردم و اكنون نيز ميخواهم از باشگاه ملوان، سرمربي اين تيم و مردم خوب انزلي عذرخواهي كنم.
وي ادامه داد: فصل گذشته نيز من ديدار ملوان و تراكتورسازي را گزارش كردم به طوري كه حتي مردم انزلي از گزارش من راضي بودند و برخي از آنها با شبكه تلويزيوني سهند تماس گرفتند و از گزارش من تشكر كردند. مشكلي با ملوان و مردم فوتبالدوست انزلي ندارم و فقط بر اساس خطاي ديد آن حرف را زدم.
ساعي با اشاره به اشتباه ديگرش در گزارش روز گذشته تاكيد كرد: به دليل فاصله زياد از زمين مسابقه نديدم كه روي پيراهن ملوان يادي از انزلیچی قايقران كردهاند و به همين دليل گفتم ملوان يادي از قايقران بر روي پيراهنهايش نكرده است.
اين گزارشگر اظهار داشت: متاسفانه ورزشگاه يادگار امام تبريز جايگاه ويژه گزارشگران تلويزيون ندارد و من در جايگاهي كه مخصوص VIP است بازي را گزارش ميكنم و اين موضوع را به تربيت بدني استان هم يادآوري كردهايم. [/color:4ec52d693a]
پ.ن:
اصولا کسی مجبورت کرده بود حرف بزنی و دلقک بازی در بیاری وقتی چشمات نمیبینه؟!