توسط shervin1381 » شنبه اکتبر 19, 2013 4:09 pm
همیشه قبل از بازی با یک تیم بزرگ مدیران عامل تیمها در حمایت از تیمشون یکسری کارها رو انجام میدن اما دریغ از اقای عایدینی که مثل همیشه در غیبت کبری بودند والان هم بعداز باخت از غیبت دراومدن وافاظات کلام فرمودند انهم نه در نکوهش کسانی که در روبرویمان بودند بلکه در مورد تیم مردمی داماش
اقای عابدینی ایا حرکات زشت دایی با داور چهارم ،یک گل کاملا افساید،فحشهای زشت ان تماشاگران پست فطرت پرسپولیسی ،وداوری که به ان سمت غش کرده بود سوژه های خوبی برای مصاحبه نبود ایا صحبتهای شما نمیباست در راه احقاق حق تیممان میشد ولی کاملا بر عکس بود وباز هم افکار عمومی را به سمتی بردید که انتخابات دیگری در یک انتخابات تک نامزده راه بیندازیدودران در مقابله با پسران شهرباران پیروز شوید مقصر شما نیستید مقصر ما گیلانیها هستیم که پشت هم نیستیم وشما از این اب گل الود ماهی خاویاری صید میکنید
اقای عابدینی باخت به پرسپولیس رو خیلی زود هضم کردم چون میدونم جنگ بین دارا ونداره یک بازی نابرابر ه بازیکنای 100و200میلیونی نگرفته ما کجا وستاره های میلیاردی انان کجا،بهترین زمین تمرین وامکانات اونا کجا وزمین پارک شهربدون رختکن ما کجا واقعا راست گفتی تیم ما محلی بود چند روز پیش سر تمرین تو پارک شهر رشت بودم واقعا دلم سوخت بازیکنا بعداز یک تمرین سخت کنار کانکسهای موجود لباسشون رو انهم در هوای بسیار سرد غروب عوض میکردنند دیدم این صحنه خیلی برام اشناست واقعیتش تو فوتبال محلات اینارو دیده بودم نه در یک تیم لیگ برتری
اقای عابدینی مصاحبه جنابعالی خیلی جای حرف داره اول از همه که میفرمایید دخالت نمیکنید که باورش خیلی سخته فکر میکنید با بچه طرفید ویا اینکه ما از فوتبال چیزی نمیفهمیم اگه اینگونه فکر میکنید سخت در اشتباهید اینکه ما حرفی نمیزنیم دلیل بر ندیدن ما نیست ما داماش را مثل روح وتن خود میدانیم در حالیکه شما انرا بچه خود میدانید وماها نمیخواهیم که که با نهیب زدن به شما تیم به حاشیه برود
اقای عابدینی چه منتی شما بر سر مهدوی میگذارید ایا مهدوی برای کار نکرده ان پول را از شما گرفته پولی که در سالهای گذشته از شما طلب داشته وبعداز 3سال از شما گرفته ،ایا ارزش ریالی ان پول در ان زمان بیشتر بودیا الان من زیاد از اقتصاد سر در نمیارم اما شما که اقتصاد رو از بر هستید،ثانیا حقش رو بعداز 3سال گرفته گناه که نکرده مگه بعضی از دوستان شما کل پولشون رو نگرفتند وبه ریش ماهم نخندیدند؟ اقای عابدینی ، محمد محمدی ،درخشان ،نیکبخت هرکدوم ازاینها وامثالشون حق این بچه ها رو تو جیبشون ریختند در رفتند
مهدوی در همین تیم اسیب دید وهمه ما میدونیم که غیرت به خرج میده ومیاد بازی میکنه در هر بازی هم اونقدرپاهاش از جای امپولاش درد میگیره که از جای اسیب دیده اش کمتره
اقای عابدینی ادعا میکنید که عرضه نداشتید از قویدل پول خود رو بگیرید میخوام بپرسم پای قویدل رو کی به این باشگاه باز کرد مگه شما دست در دست ایشان در استادیوم دور افتخار نزدید اقای عابدینی ، قویدل کلاهبر دار هم ازشما رکب خورد ،غیر ممکنه که شما اون کلاهبردار رو از قبل نمیشناختی شما پاش رو به داماش باز کردی که تیم رو از دست قوه قضائیه خارج کنی وبیشتر در اختیارش داشته باشی به هر حال شما مدیر عامل همان مالک بودی ،در ثانی مالکیت ایشان رو هم که شما خلع کردی
اما درمورد بازی که فکر میکنم بازی رو بطور اختصاصی وانهم با یکدوربین واز بازی زیبای اقای حاجی زاده برای شما پخش میکردند که اگر غیر ازاین بود مصاحبه شما قطعا جور دیگری بود همه ما شاهد بودیم که اقای حاجی زاده بالاترین امار در دادن پاس اشتباه را داشت وسرعت ایشان نیز که مشخص است که در یک مسابقه دو از شما جا میمانند
اما درمورد رضا کاردوست که شما ایشان راحتی تا ساعات پایانی نقل وانتقالات نمیخواستی ودلیلش هم این بود که میگفتی تیم بیش از حد بومی میشود وانگاه کنترل تیم با بودن بومیها سخت میشود در حالیکه این جوان 25روز بدون قرار داد با تیمی که مدیر عاملش شما بودی تمرین میکرد در ثانی همین شخص فقط برای اینکه بتونه در داماش بازی کنه 50میلیون تومان داد تا رضایتش رو از گهر بگیره ،البته اطلاع دارید که کل دریافتیی یک فصل ایشان از گهر فقط 55میلیون تومان بود لازم به یاداوری که محاسبه شما در مورد کاردوست هم اشتباه دار امد
اقای عابدینی [font=Comic Sans MS:844b413ab8][size=18:844b413ab8][color=red:844b413ab8]موفقیت داماش فقط وفقط مرهون هوادارن بزرگ این تیم رشتی میباش[/color:844b413ab8]د[/size:844b413ab8][/font:844b413ab8] بدون انان داماش و شخص شما هیچ بودید هرچه دارید از انانی است که در سرما وگرما چه بر روی سکو وچه در خانه هایشان از این تیم حمایت میکنند
ودر پایان کمی به بازی ملوان وتیم تبریزی نگاه کنید که تعداد تماشگرانش به چند رسیده ایا دلیلی غیر از مصاحبه های غیر معقول ونابخردانه شخص درودگر دارد که تاثیر مستقیم در نتایج ان تیم دارد
اقای عابدینی از این مصاحبه ها شما ضرر میکنید پس در گفتارتان بیشتر اندیشه کنید تا موفقیت بیشتری نصیب شما وتیم محبوبمان گردد
به امید پیروزی وموفقیت روز افزون تیم محبوب ومردمی داماش