[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی :هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم

عابدینی :هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

عابدینی :هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم

پستتوسط Damash1 » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:01 am

[align=center:4c6dc61759][color=black:4c6dc61759][b:4c6dc61759] خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه داماش گیلان همچنان اعتقاد دارد مانوئل ژوزه باید از سرمربیگری پرسپولیس کنار گذاشته شود.
خبرگزاری فارس: رویانیان نمی‌خواهد با من سلام‌وعلیک کند/شاید بی‌عقلم اما باید ژوزه را برکنار کنند

[/b:4c6dc61759] [/color:4c6dc61759][/align:4c6dc61759]
[align=center:4c6dc61759] [img:4c6dc61759]http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/01/18/13910118000047_PhotoA.jpg[/img:4c6dc61759][/align:4c6dc61759]
[align=center:4c6dc61759][color=blue:4c6dc61759]
[b:4c6dc61759] امیر عابدینی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شایعه مدیرعاملی واعظ آشتیانی در داماش گیلان، اظهار داشت: همیشه نگران این بودم که بعد از من چه کسی مدیرعامل داماش می‌شود ولی اگر واعظ مدیرعامل شود خوشحالم می‌شوم زیرا مدیری جانشین من می‌شود که اهداف باشگاه را دنبال می‌کند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه هیئت مدیره باشگاه داماش یک هیئت مدیره قدرتمند و کارآمد شده است تمایل دارم در این باشگاه بمانم. البته اگر هیئت مدیره باشگاه بخواهد و بدون رودربایستی با من تصمیم بر ابقایم گرفته باشد که تصور می‌کنم همین طور باشد زیرا بعد از جلسه هیئت مدیره باشگاه به اعضا گفتم رودربایستی نداشته باشید اما آنها خواستار ادامه کارم بودند.

عابدینی در مورد حضورش در باشگاه پرسپولیس، عنوان کرد: فعلا رویانیان نمی‌خواهد با من سلام و علیک داشته باشد، بخاطر اینکه داماش، پرسپولیس را در رشت برد و بعد هم بخاطر اینکه قبل از دیدار با استقلال توقع داشت من به پرسپولیس بروم اما نمی‌توانستم داماش را تنها بگذارم و ماندم و به پرسپولیس نرفتم.

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس در مورد رتبه شانزدهمی پرسپولیس در جدول گفت: پرسپولیس اکنون 6 امتیازی است و با صدر جدول به اندازه سه بازی فاصله دارد و می‌تواند این فاصله را جبران کند. تیم‌های بزرگ مثل پرسپولیس می‌توانند خودشان را پیدا کنند و به مسابقات برگردند در حالی که تیم‌های تازه تاسیس یا آنهایی که تازه به لیگ برتر آمده‌اند اگر نتوانند در اوایل فصل خوب نتیجه بگیرند روند نزولی‌شان ادامه پیدا می‌کند.

عابدینی در مورد اینکه هفته پنجم گفته بود باید ژوزه را برکنار کنند، خاطرنشان کرد: هنوز هم معتقدم باید ژوزه برکنار شود. اکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که با این راننده نمی‌توانیم به مقصد برسیم بنابراین در این تعطیلات 20 روزه باید ابتدا این راننده را برداریم و یک فرد مناسب را جایگزینش کنیم.

وی در مورد اینکه رویانیان گفته برکناری ژوزه بی‌عقلی است، گفت: می‌تواند اینطور هم باشد و شاید من بی‌عقل باشم! به هر حال عقل کل نیستم.

عابدینی در مورد اینکه قبل از دربی گیلان به هرندی گفته بود اگر ببازد برکنار می‌شود و این مربی هم اعلام کرده در صورت پیروزی خودش استعفا می‌دهد، اظهار داشت: فعلا که نه باخته‌ایم که هرندی را برکنار کنیم و نه ملوان را برده‌ایم که او استعفا کند! این بحثی بود که در یک جلسه کارشناسی قبل از بازی مطرح شد آن هم در جلسه خصوصی چهار پنج نفره و من به شوخی به هرندی گفتم اگر نبریم برکنارت می‌کنیم. بعد فهمیدم هیچ خائنی بین ما نیست زیرا این شوخی من فردا در برخی رسانه‌ها منتشر شد! ما قبل از هر بازی نشست‌های کارشناسی داریم. من فقط مدیرعامل باشگاه داماش نیستم و مدیرفنی تیم هم هستم.

وی در مورد اینکه گفته بود از انتخاب اجباری هرندی راضی است، گفت: من گفتم در مقطعی هرندی را انتخاب کردم که باشگاه پولی نداشت و شاید اگر پول داشتیم سراغ مربی دیگری می‌رفتم اما می‌گویم چقدر خوب شد که آن زمان بی پول بودیم و سراغ هرندی رفتم زیرا به وظیفه‌اش خوب عمل کرده است.

مدیرعامل داماش در مورد تشابه دربی تهران و گیلان و فحاشی تماشاگران دو تیم ملوان و داماش، به فارس گفت: دربی گیلان به هیچ عنوان قابل قیاس با دربی تهران نبود و خیلی بدتر بود. جو ورزشگاه آنقدر بد بود که من سردرد و قلب درد گرفتم و حتی دو بار می‌خواستم بازی را قطع کنم زیرا حرمت‌ها شکسته شد و هویت‌ و همه چیز زیر سوال رفت. متاسفم که هواداران فوتبال هویت یک استان را زیر سوال می‌برند. متاسفانه حتی صحبت‌های بازیکنانی مثل مهدوی هم مانع از فحاشی نشد.

عابدینی در مورد اینکه چه کسی مقصر این وضعیت است، خاطرنشان کرد: همه ما مقصریم. اگر من زنده و فصل آینده مدیرعامل داماش باشم و دربی گیلان را در تهران برگزار می‌کنم.

وی در مورد شکسته شدن شیشه‌ اتوبوس ملوان، گفت: طبیعی است، تماشاگرانی که آن همه فحاشی می‌کنند ممکن است دست به هر ضرب و شتمی هم بزنند و شاید دو هفته دیگر هم علیه من فحاشی کنند.

مدیرعامل داماش در مورد اینکه چرا بازی را قطع نکردید، گفت: قبل از بازی به ناظران مسابقه گفتم در صورت فحاشی بازی را قطع می‌کنیم اما ناظران داوران را به میدان فرستادند در حالی که بهتر بود چنین کاری انجام نمی‌دادند و در آن جو داوران را برای شروع مسابقه به میدان نمی‌فرستادند. ناظران می‌گویند وظیفه ما برگزار کردن مسابقه است و بعد از بازی هم گزارش می‌دهیم.

عابدینی اضافه کرد: در همان روز مسابقه اگر بازی قطع می‌شد و سه بر صفر هم بازنده اعلام می‌شدیم راضی بودم و آن را حق تیم خودم می‌دانستم. اکنون هم اگر کمیته انضباطی رای بدهد که دو جلسه از میزبانی محروم باشیم می‌پذیریم و قبول می ‌کنیم. هر رایی که کمیته انضباطی بدهد می‌پذریم و آن را حق خودمان می‌دانیم. [/b:4c6dc61759] [/color:4c6dc61759][/align:4c6dc61759]
آخرين ويرايش توسط Damash1 on شنبه سپتامبر 01, 2012 8:15 am, ويرايش شده در 2.
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:05 am

اختلاف شدید مالک و مدیرعامل یک تیم لیگ برتری/تغییرات در راه است

مالک یکی از باشگاه های لیگ برتری با مدیرعامل تیمش اختلاف نظر شدیدی پیدا کرده است.
به گزارش اوج نیوز،این اختلاف از آنجا آغاز شد که مدیرعامل باشگاه علیه مجموعه دوست صمیمی مالک باشگاه حرفهای تندی بر زبان آورده است.احتمال زیادی وجود دارد که مدیر عامل مذکور از سمت خود برکنار شود.
مالک باشگاه در گفت و گو با اوج نیوز بروز اختلاف را تأیید کرده و آن را طبیعی دانسته اما از برکناری احتمالی وی سخنی نگفته است.

این موضوع فکر کنم در مورد داماشه
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:06 am

[quote:7f750d2a97="popo131"]اختلاف شدید مالک و مدیرعامل یک تیم لیگ برتری/تغییرات در راه است

مالک یکی از باشگاه های لیگ برتری با مدیرعامل تیمش اختلاف نظر شدیدی پیدا کرده است.
به گزارش اوج نیوز،این اختلاف از آنجا آغاز شد که مدیرعامل باشگاه علیه مجموعه دوست صمیمی مالک باشگاه حرفهای تندی بر زبان آورده است.احتمال زیادی وجود دارد که مدیر عامل مذکور از سمت خود برکنار شود.
مالک باشگاه در گفت و گو با اوج نیوز بروز اختلاف را تأیید کرده و آن را طبیعی دانسته اما از برکناری احتمالی وی سخنی نگفته است.

این موضوع فکر کنم در مورد داماشه[/quote:7f750d2a97]

قویدل دوست رویانیان نیست مگه :roll: :roll:

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط yankee » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:07 am

من دلیل تسلیم شدن باشگاه رو هر کاری میکنم نمیفهمم /18/ /18/ /4/
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:10 am

[quote:aa28e155b5="yankee"]من دلیل تسلیم شدن باشگاه رو هر کاری میکنم نمیفهمم /18/ /18/ /4/[/quote:aa28e155b5]

آقا اینا دارن این کارو میکنن که از محرومیتمون کم بشه

یعنی که آقا ما هر کاری کردیم نشد

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Fan » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:12 am

چطور تو موقع خوشحالى و استقبال جلو دفتر باشگاه جمع شديم ... الان نميتونيم به نشانه اعتراض اين كار و كنيم ؟؟؟!!
چون اين وسط خيلى داره بى انصافى ميشه ...
رنگ آرامش به ما نيومده مثله اينكه ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 27, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:19 am

[quote:72a49779d9="popo131"][quote:72a49779d9="yankee"]من دلیل تسلیم شدن باشگاه رو هر کاری میکنم نمیفهمم /18/ /18/ /4/[/quote:72a49779d9]

یعنی که آقا ما هر کاری کردیم نشد[/quote:72a49779d9]
اگر هم همچين قصدى داشتن ميتونستن خيلى كاراى ديگه هم بكنن ، خيلى حرف هاى ديگه هم بزنن ، تحريك بازيكنا و تماشاچياى حريف ، سنگ پرانى اونا حاشيه سازيه مسئولينشون و خيلى چيزاى ديگه تا بيان اينارو به ما نسبت بدن ...
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط golsar » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:24 am

هـر حرفـی کـه هـوادار رو ناراحـت میکـنه تـو ایـن مصـاحبـه بـود ...
از اینکـه اگـه 3 بـر صفـر میبـاختیـم حقمـون بـود تـــــــا همـه مقصـر هستیـم و هـر رای بـدن قبـول میکنیـم . . .
بازم میگـم ایـن حـق هوادارای دامـاش نیسـت که اینجـوری دلشـون شکستـه بشـه ... !
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:33 am

اون تیم محبوب شماست که قدر اسطوره را ندارد.
اینجا دقیقی به بهونه ته لهجه گیلکی تشویق میشود
اینجا علی دایی و ویسی تشویق میشود
اینجا علی کریمی در تیم مقابل بازی میکند و میگوید گیلانی نیست اما ما ادب و فهم داریم و او را شرمنده میکنیم تا افتخار کند به گیلک بودنش.
جای دیگه سراغ دارید؟!
در تبریز علی دایی و کریم باقری تشویق شدن ؟!اسطوره از این بزرگتر برای مثال داریم؟!
در حومه رشت که ادعا بومی بودن دارن به ممد غلامی در استیل آذین بود انقدر فحاشی کردن که در داماش بود از ترس کارت عمد گرفت تا بازی نکند.چرا راه دور برویم سوشا مکانی در این بازی نفت مورد عنایت اینها قرار گرفت.مازیار رازع برای اولین بار که با قرمز ها وارد انزلی شد کم فحش نخورد.
آقای عابدینی شما نترس ما طرف خودمان را میشناسیم .
شما بدترین تهدید ممکن رو میکنید اما برایتان داریم دلیل و برهان منظقی میاوریم .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط zxzx » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:38 am

یکی جلوی حرف های این رو بگیره با این مصاحبه هایی که این میکنه هر کی ندونه فکر میکنه ما یاران یزید هستیم اونها یاران امام حسین با این راهی که اقایون پیش گرفتند کسر امتیاز و محرومیت سه ماهه همه چیز قطعی هستش
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:49 am

[color=black:901607f8d6]کسی را که بعد از یک سال بحرانی،لقب "امیر داماش"بهش دادیم،در عرض یک شب خائن خطابش نکنیم!

دوستان عزیز برای همه ما داماش نسبت به همه افراد در اولویت هست ولی افراد زیادی میان به این شهر خیانت می کنند و می روند ولی در این بین افرادی هستند که به پای این تیم ایستادن ولی در کنارش اشتباهاتی هم انجام دادند و این مسلم هست چون معصوم نیستن که!
اول از همه باید بگم مقصر بوجود اومدن این شرایط یه سری از افراد هستند که جایی رو برای دفاع مستقیم باشگاه نگذاشتند!
هواداران باتعصب عزیز،شمایی که شور و تعصبتون رو همیشه تحسین می کنم یه ایرادی هم در شما هست،چرا به یکباره همه چیز رو زیر سوال می برید؟مگه شما مدیرعامل تیمتان را نمی شناسید؟مگه به همین عابدینی اعتماد نکردید که در بدترین شرایط تیم رو از اون بحران نجات داد؟مگر شما با سیاست های عابدینی آشنا نیستید؟
واقعیتی وجود داره که اگر مدیرعامل داماش به صورت مستقیم از هواداران دفاع می کرد عواقبش خطرناک بود،اما اکنون سیاست باشگاه کسر نشدن امتیاز در مرحله ی اول می باشد و این اظهار نظرات در واقع گرفتن زهر کمیته ضدرشتی انضباطی می باشد!
من هرچه سکوت کردم که شاید به این موضوع پی ببرید ولی متاسفانه چنین نشد و خودم بازگوش کردم.
بعضی ها می گویند هواداران پشت امیرخان بودند ولی امیرخان اکنون پشت هواداران رو خالی کرد.اما واقعیتی وجود داره همون طور که ما پشت امیرخان بود ، عابدینی هم به عشق هواداران به جنگ با استاندار و شهردار و ... رفت!پس این حمایت دو جانبه بود که از آن بحران کمرشکن بیرون رفتیم و بحران های امروز چیزی نیست.برگذاری داربی گیلان در شهر دیگر اصلا در دت عابدینی یا اشخاص نیست و خود امیرعابدینی،مدیری که شصت سال هست که در این فوتبال است به خوبی می دونه و نیازی به بازگو کردن من نیست پس فقط یه دلیل برا این اظهار نظر میمونه که بالا بهش اشاره کردم یعنی در مرحله ی اول جلوگیری از کسر امتیاز که اصلا در لیگ امسال قابل جبران نیست و شاید در پایان فصل به اهمیت این موضع پی بردیدو
ما در یک سال اخیر به همین مجموعه اطمینان کردیم و این باعث شد تا بیشتر عاشق این تیم شویم(منظورم به اشخاص نیست)پس بدانید این مجموعه کمتر از ما برای داماش دل نمی سوزانند!
اما در مورد شبهه ای که در مورد امیدخان هرندی،سرمربی محبوب رشتی ها به وجود آمده باید یه سری توضیحات بدم که:اگر اکنون اسم امیرعابدینی به میان می اید همه از اون به عنوان پیر و خاک خورده فوتبال و مرد اول مدیریت فوتبال کشور یاد می کنند به دلیل سیاست های مدیریتش می باشد.عابدینی چه خوب و چه بد،یه سری ایراداتی دارد و در این شکی نیست و یکی از این سیاست های خوب یا بد که همیشه هم به آن معتقد بوده است که سرمربی تیمش باید از پنج بازی،هشت امتیاز بگیرد که در مورد امیدخان این سیاست رو تغییر داد و گفته پنج بازی هفت امتیاز این یعنی از پنج مسابقه که اگر در بدترین شرایط حساب کنیم که دو بازی خانگی و سه بازی خارج از خونه داریم دو برد و یک مساوی و دو باخت می باشد و فکر نکنم غیرعاقلانه باشد و باید اضافه کنم در شرایط مختلف تغییراتی هم می کند.مطمئنا امیدخان هم به خوبی از شرایط آگاه هست و خودش هم گفته اگر حس کنم نمی تونم نتیجه بگیرم خودم می روم و فعلا تعطیلاتی فرا رسید که امیدخان دنبالش بود و از پنج بازی دوم ، سه بازی باقی مانده است که من مطمئنا امیدخان می تواند به قولی که داده بود عمل کند.به شرطی که با توجه که چیزی که من شنیدم عملی نشه(اعتصاب بازیکنان)
من فقط خواهشم از هوادارا این است احساسی با موارد برخورد نکنند و یک شبه همه چیز رو زیر سوال نبرند و همچنین بالعکس
اگر امیرعابدینی رو امیرداماش لقب دادیم بعد سه سال و یک فصل سخت که به خوبی امتحانش رو پس داد بهش اطمینان کردیم ولی اکنون بعضی ها بعد از یکی دو روز همه چیز رو دارن زیر سوال می برند و صحبت از بردن تیم به تهران و ... می کنند.
در مورد انتقادهای تند شما از علی سراوانی باید بگم که سراوانی فقط مدیر روابط عمومی باشگاه است و این حق را ندارد که نظرشخصی خود را در نقش مدیرروابط عمومی باشگاه اعمال کند.
[b:901607f8d6]انتقاد کردن با تخریب فرق داره[/b:901607f8d6][/color:901607f8d6]
آخرين ويرايش توسط MAZIYAR on شنبه سپتامبر 01, 2012 9:08 am, ويرايش شده در 2.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط toshiba » شنبه سپتامبر 01, 2012 8:58 am

اقای عابدینی عزیز اگه این صحبتارو میکنی که تاشاید هوادارا بهت بدوبیرا بگن تابخای بری باید بگم من یکی ازته قلب دوست دارم وهمیشه درقلب ماهستی وهیچ وقت به خودم اجازه نمیدم که به اسطوره یک باشگاه که شما باشی بی احترامی کنم اما دررابطع باپرسپولیس مشکله این باشگاه چیز دیگه ای هست نه رویانیان نه پروین نه xوy مطمعن باش بازیکنی درباشگاه پرسپولیس به فکر الواتیو ایاشی باشه هیچ وقت بازیکن بشو نیست
نماد کاربر
toshiba
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 30, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:10 am

دوستان,جناب عابدینی در بدترین شرایط پشت تیم رو خالی نکردند...امیدوارم این بار هم به مصلحت تیم عمل کنند....البته به قول دوستان انتقاد همیشه درست بوده و هست اما باید بین انتقاد و تخریب مرزی قائل شد.
[align=center]تصوير[/align]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:15 am

[quote:4902b761e8="popo131"][quote:4902b761e8="yankee"]من دلیل تسلیم شدن باشگاه رو هر کاری میکنم نمیفهمم /18/ /18/ /4/[/quote:4902b761e8]

یعنی که آقا ما هر کاری کردیم نشد[/quote:4902b761e8]

بنظر منم یه سیاستی پشت حرفهای مدیران هست که انقدر راحت همه چیز مینداز تو زمین هوادارا و حتی حرف از برگزاری
بازی در تهران میزنن !!!
امیدوارم ترفندشون به نتیجه ای که پیش بینی کردن منجر بشه ، در غیر اینصورت فاصله ای بسیاری بین هواداران و تیم و
مدیریت میوفته .......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Fan » شنبه سپتامبر 01, 2012 9:16 am

مازيار جان اعتصاب بازيكنا جريانش چيه ؟؟ چه اعتصابى ؟؟ مشكل چيه ؟؟
نماد کاربر
Fan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان