متاسفانه شبکه باران بازیهای داماش گیلان و سپیدرود رشت رو پخش نمیکنند.شاید بهانه داشته باشن که ملوان در لیگ برتر هست.ولی آیا میشه یه شهر 120 هزار نفری رو با یه شهر بیش از یک میلیون نفری رو مقایسه کرد.تمام استانها بازی های تیم های لیگ یکی شون رو نشون میدن برای مثال شبکه سهند بازی های تیم های لیگ برتری چه در داخل و چه در خارج استان رو نشون میدن و جالب اینجاست که بازیهای فولاد گستر در لیگ یک رو هم نشون میدن و یا شبکه هامون بازیهای پرسپولیس زاهدان در لیگ سه!!! رو نشون میدن و یا شبکه فارس،شبکه خراسان رضوی،یا خوزستان بازیهای استقلال اهواز در لیگ یک ، شبکه بوشهر با اینکه یه تیم لیگ برتری دره ولی بازم بازیهای ایران جوان رو نشون میده و در کل همه استانها ، پس چرا شبکه باران که مختص استان فوتبال خیز گیلان هست بازیهای تیم های شهر یک میلیون نفری رشت رو نشون نمیده؟
من خودم به عنوان اولین نفر به روابط عمومی صداسیمای گیلان زنگ زدم و انتقادمو انجام دادند و گفتن انتقاد شما رو پیگیری میکنیم.
از شما هم خواهش میکنم که شما هم زنگ بزنید و این انتقاد رو گوش زد کنید.مگه چقدر هزینه داره.شاید 20 ثانیه هم طول نکشه.
شماره تمام در رشت:162
شهرستانها:01318827004
این هم آدرسی که میتونید انتقادتون رو توی سایت صدا و سیمای گیلان به گوش مسئولین برسونید و بعد از یه روز هم جواب انتقاد شما رو میدن.
http://guilan.irib.ir/index.php?option= ... Itemid=165
از شما خواهش میکنم یاری کنید تا بتونیم مثل استانهای دیگه بازیهای تیم شهرمون رو هم از تلوزیون ببینیم.
[b:aaa520c242]رشتیه باتعصب............بلند شو ، بلند شو[/b:aaa520c242]