توسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:57 pm
[quote:bac2806395="raincityboy"][color=black:bac2806395]یک چیزی میگم بعضی دوستان ناراحت نشن من خودم بازیکن جوانان سپیدرود بودم سال پیش با بزرگسالانم تمرین میکردم بچه ها نجفی نمیخواد تیم داری کنه میخواد تیم در همین حد بمونه خودتون میدونین این آقای نجفی چه پولی داره چه معدن هایی داره این هم بدونین هر شرکتی تیم ورزشی نگهداری کنه دیگه مالیات نمیده درآمد سالیانه تله کابین رامسر در بدترین حالت بین 5تا 8میلیارد و در بهترین حالت بین10تا15میلیارد هستش وقتی این تیم لیگ1بود این آقا فقط700میلیون تومان خرج کرد و خیلی از بازی ها با اتوبوس می رفتن و بهترین بازیکنش سهیل حق شناس نگهنداشتن،چون میدونن اگر به یه بازیکن70میلیون بدن تمام بازیکن از سال بعد درخواست پول زیادی میکنن،هیچ میدونین چرا بازی های این تیم در سردارجنگل است؟بخاطر این که تماشگر ها به استادیوم نروند و از سرمربی و مدیرعامل انتقاد نکنن بابت نتایج ضعیف،تیم جوانان سپیدرود11سال است زیرنظر یک مربی است که در این 11سال تنها دلخوشیش به قهرمانی تیم در استان گیلان است سال پیش من با این تیم نایب قهرمان لیگ گیلان شدم مربی از ما میخواست که در جدول4هم بشیم از شما راضی هستم با اینکه میتونستیم قهرمان بشیم؛کادر فنی پایه این تیم تقریبا مجانی کار میکنن با حقوقی100تومان و خودشون به اسم تیم سپیدرود فروختن و هیچ کارایی هم نداشتن مربی های خوبی در سطح رشت داریم ولی هیچ مربی براش قابل قبول نیست اسپانسری تلیاردی داشته باشه بعدبه مربیش100هزارتومان بده،اسم سپیدرود خیلی قشنگ هست و باعث افتخار است ولی کم تر کسی از درونش خبر دارد،در داماش اگر یک جوان بیاد تمرین همان تمرینی میکند که بزرگسالان دارند انجام میدن ولی چون بزرگسال سپیدرود از لحاظ فنی و تکنیکی بالا بودند!!! و جوانان سنشان کم فقط به تمرین دور زمین مشغول بودند،فرق فوتبال رشت با بعضی از جاها در اینجا مشخص میشه،بچه های با تعصب چرا به سپیدرود اعتراض نمی کنید؟فوتبال رشت انقدر بد بخت شده که 5بازیکن از استقلال انزلی میان برای سپیدرود بازی میکنن 3بازیکن از بخش تالش مگه فوتبال رشت بازیکن نداره مگه ما تو شهرمون استعداد نداریم؟در تیم جوانان بازیکن از گوراب زرمیخ پامیشد میومد بازی میکرد اونم فقط در روز بازی ولی بازیکنهای رشتی که با تیم تمرین کردن نیمکت می نشستن،بچه ها انقدر به گذشته سپیدرود نبالید که حال سپیدرود خیلی خراب است[/color:bac2806395][/quote:bac2806395]
تشکر از اطلاع رسانی دوستمون . من بارها گفتم و میگم : بطور ناخود آگاه و غریزی یه حسی خاصی نسبت به سپیدرود دارم . موافق حرفهای دوستمون هم هستم هم در مورد مدیریت و هم بازیکنا و از اطراف و ........ چون با چشمم ایم موضوعات رو دیدم .
امیدوارم روزی برسه فردی دلسوز که حتی به بهانه مالیات ندادن بیاد و به فوتبال رشت از لحاظ مدیریتی سر و سامان ببخشه و در کنارش جوونای این شهر دروازه ای برای پرش و موفقیت در فوتبال و سایر رشته ها پیدا کنن.
just DAMASH