[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پیروزی با ارزش سپیدرود رشت در نوشهر

پیروزی با ارزش سپیدرود رشت در نوشهر

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پیروزی با ارزش سپیدرود رشت در نوشهر

پستتوسط hamidjavan » سه شنبه ژانويه 17, 2012 12:40 pm

تیم سپیدرود رشت دقایقی پیش موفق شد در یک بازی حساس درنوشهربا نتیجه 3-0 تیم شموشک این شهر را شکست دهد تا با توجه به 2بازی خانگی آینده سپیدرود در رشت بیش از پیش خود را به تیمهای صدر جدول نزدیک کند. سپیدرود تا اینجای کار 2بازی ابتدایی نیم فصل دوم را با پیروزی پشت سر گذاشته است.
با آرزوی موفقیت برای این تیم قدیمی شهرمون وهمچنین داماش شهر باران در مسابقات پیش رو

سپیدرود تو ایسی قهرمان گل بزن امره یادگار آی سپیدرود حمله آی قهرمان حمله
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 12:46 pm

امیدوارم امسال بتونه بیاد بالا . احتمالا" اوضاعش داره بهبود پیدا میکنه !!!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » سه شنبه ژانويه 17, 2012 12:50 pm

به امید بازگشت سپیدرود به لیگ برتر /3/ سپیدرود بخشکد ماهی ها میمیرند...
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » سه شنبه ژانويه 17, 2012 1:50 pm

خبر بسیار خوبی بود. اگه کسی جدول لیگ 2 در گروه سپید رود رو داره لطفا بذاره که از وضعیت جدول اطلاع داشته باشیم
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:21 pm

سپیدرود سرور ملوان /7/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:29 pm

سپیدرود آرزوم اینه پولدار شم بخرمت تا اونی بشی که همه میخای.
قبل از خریدن سپیدرود دوست دارم ملوان رو بخرم و اسم رو بزام روبین غازیان بعد یه ورزشگاه میسازم خارج شهرک تا ببینم وجود دارن هر بازی همون 1000تا بیاد ؟
رنگ لباس هم میکنم سیاه آرم هم میکنم کلاغ .لیدر هم عباس رو میزام چون واقعا به درد این فکر پلیدم میخوره .بعد همه بگن کلاغ سیاه خرزی ....ملوان بندر انزلی پهلوی غازیان (چند تا اسم دارن بی اصالت ها )
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:43 pm

اگر سپیدرود بخشکد ماهی ها میمیرند.
به امید اینکه مسولان و اقایان سپیدرود سر عقل بیان این جایگاهی نیست که سپیدرود داره
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:50 pm

[quote:ff1b1152ac="mahyarmaya"]سپیدرود آرزوم اینه پولدار شم بخرمت تا اونی بشی که همه میخای.
قبل از خریدن سپیدرود دوست دارم ملوان رو بخرم و اسم رو بزام روبین غازیان بعد یه ورزشگاه میسازم خارج شهرک تا ببینم وجود دارن هر بازی همون 1000تا بیاد ؟
رنگ لباس هم میکنم سیاه آرم هم میکنم کلاغ .لیدر هم عباس رو میزام چون واقعا به درد این فکر پلیدم میخوره .بعد همه بگن کلاغ سیاه خرزی ....ملوان بندر انزلی پهلوی غازیان (چند تا اسم دارن بی اصالت ها )[/quote:ff1b1152ac]

باحال بود ، ولی باور کن این تیم مجهول الهویه اصلا" ارزششو نداره که آدم حتی یک ثانیه بخواد فکر و برنامه ریزی بکنه .
خیلی خیلی موافقم پیشنهادت در مورد سپیدرودم.
خوبی داماش (پگاه ، استقلال رشت) این بوده و هست که همیشه از بخش خصوصی و مردمی تامین میشده و مثل بعضیا آویزان دولت نبوده و
برای تامین مخارج دست به هر کاری نزده ............... (فکر کنم منظورمو متوجه شدی ، چون بیش از این نمیشه توضیح داد)
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط saeed0131 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 2:56 pm

یعنی میشه یه روزی سپید رود به دوران اوجش برگرده /16/ 8)
نماد کاربر
saeed0131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:00 am

پستتوسط Hamed9 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 3:00 pm

البته اگر سپیدرود رو بهت بفروشند /16/ نجفی سپیدرود رو نمی فروشه بابا.
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط ali_damashi » سه شنبه ژانويه 17, 2012 3:16 pm

سپيد رود بياد بالا .جوري حمايت ميكنيم ليگ برتري شه /11/ /11/ /11/ /11/ تا رشت دو تا تيم داشته باشه /11/ /11/
نماد کاربر
ali_damashi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه ژانويه 09, 2012 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:15 pm

خدا یا کمک کن سپیدرودمون بیاد بالا . اگه امسال بیاد بیاد بالا سال دیگه همه بازیاشو میرم ورزشگاه /3/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:45 pm

[color=black:3392922cf4]یک چیزی میگم بعضی دوستان ناراحت نشن من خودم بازیکن جوانان سپیدرود بودم سال پیش با بزرگسالانم تمرین میکردم بچه ها نجفی نمیخواد تیم داری کنه میخواد تیم در همین حد بمونه خودتون میدونین این آقای نجفی چه پولی داره چه معدن هایی داره این هم بدونین هر شرکتی تیم ورزشی نگهداری کنه دیگه مالیات نمیده درآمد سالیانه تله کابین رامسر در بدترین حالت بین 5تا 8میلیارد و در بهترین حالت بین10تا15میلیارد هستش وقتی این تیم لیگ1بود این آقا فقط700میلیون تومان خرج کرد و خیلی از بازی ها با اتوبوس می رفتن و بهترین بازیکنش سهیل حق شناس نگهنداشتن،چون میدونن اگر به یه بازیکن70میلیون بدن تمام بازیکن از سال بعد درخواست پول زیادی میکنن،هیچ میدونین چرا بازی های این تیم در سردارجنگل است؟بخاطر این که تماشگر ها به استادیوم نروند و از سرمربی و مدیرعامل انتقاد نکنن بابت نتایج ضعیف،تیم جوانان سپیدرود11سال است زیرنظر یک مربی است که در این 11سال تنها دلخوشیش به قهرمانی تیم در استان گیلان است سال پیش من با این تیم نایب قهرمان لیگ گیلان شدم مربی از ما میخواست که در جدول4هم بشیم از شما راضی هستم با اینکه میتونستیم قهرمان بشیم؛کادر فنی پایه این تیم تقریبا مجانی کار میکنن با حقوقی100تومان و خودشون به اسم تیم سپیدرود فروختن و هیچ کارایی هم نداشتن مربی های خوبی در سطح رشت داریم ولی هیچ مربی براش قابل قبول نیست اسپانسری تلیاردی داشته باشه بعدبه مربیش100هزارتومان بده،اسم سپیدرود خیلی قشنگ هست و باعث افتخار است ولی کم تر کسی از درونش خبر دارد،در داماش اگر یک جوان بیاد تمرین همان تمرینی میکند که بزرگسالان دارند انجام میدن ولی چون بزرگسال سپیدرود از لحاظ فنی و تکنیکی بالا بودند!!! و جوانان سنشان کم فقط به تمرین دور زمین مشغول بودند،فرق فوتبال رشت با بعضی از جاها در اینجا مشخص میشه،بچه های با تعصب چرا به سپیدرود اعتراض نمی کنید؟فوتبال رشت انقدر بد بخت شده که 5بازیکن از استقلال انزلی میان برای سپیدرود بازی میکنن 3بازیکن از بخش تالش مگه فوتبال رشت بازیکن نداره مگه ما تو شهرمون استعداد نداریم؟در تیم جوانان بازیکن از گوراب زرمیخ پامیشد میومد بازی میکرد اونم فقط در روز بازی ولی بازیکنهای رشتی که با تیم تمرین کردن نیمکت می نشستن،بچه ها انقدر به گذشته سپیدرود نبالید که حال سپیدرود خیلی خراب است[/color:3392922cf4]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » سه شنبه ژانويه 17, 2012 4:57 pm

[quote:bac2806395="raincityboy"][color=black:bac2806395]یک چیزی میگم بعضی دوستان ناراحت نشن من خودم بازیکن جوانان سپیدرود بودم سال پیش با بزرگسالانم تمرین میکردم بچه ها نجفی نمیخواد تیم داری کنه میخواد تیم در همین حد بمونه خودتون میدونین این آقای نجفی چه پولی داره چه معدن هایی داره این هم بدونین هر شرکتی تیم ورزشی نگهداری کنه دیگه مالیات نمیده درآمد سالیانه تله کابین رامسر در بدترین حالت بین 5تا 8میلیارد و در بهترین حالت بین10تا15میلیارد هستش وقتی این تیم لیگ1بود این آقا فقط700میلیون تومان خرج کرد و خیلی از بازی ها با اتوبوس می رفتن و بهترین بازیکنش سهیل حق شناس نگهنداشتن،چون میدونن اگر به یه بازیکن70میلیون بدن تمام بازیکن از سال بعد درخواست پول زیادی میکنن،هیچ میدونین چرا بازی های این تیم در سردارجنگل است؟بخاطر این که تماشگر ها به استادیوم نروند و از سرمربی و مدیرعامل انتقاد نکنن بابت نتایج ضعیف،تیم جوانان سپیدرود11سال است زیرنظر یک مربی است که در این 11سال تنها دلخوشیش به قهرمانی تیم در استان گیلان است سال پیش من با این تیم نایب قهرمان لیگ گیلان شدم مربی از ما میخواست که در جدول4هم بشیم از شما راضی هستم با اینکه میتونستیم قهرمان بشیم؛کادر فنی پایه این تیم تقریبا مجانی کار میکنن با حقوقی100تومان و خودشون به اسم تیم سپیدرود فروختن و هیچ کارایی هم نداشتن مربی های خوبی در سطح رشت داریم ولی هیچ مربی براش قابل قبول نیست اسپانسری تلیاردی داشته باشه بعدبه مربیش100هزارتومان بده،اسم سپیدرود خیلی قشنگ هست و باعث افتخار است ولی کم تر کسی از درونش خبر دارد،در داماش اگر یک جوان بیاد تمرین همان تمرینی میکند که بزرگسالان دارند انجام میدن ولی چون بزرگسال سپیدرود از لحاظ فنی و تکنیکی بالا بودند!!! و جوانان سنشان کم فقط به تمرین دور زمین مشغول بودند،فرق فوتبال رشت با بعضی از جاها در اینجا مشخص میشه،بچه های با تعصب چرا به سپیدرود اعتراض نمی کنید؟فوتبال رشت انقدر بد بخت شده که 5بازیکن از استقلال انزلی میان برای سپیدرود بازی میکنن 3بازیکن از بخش تالش مگه فوتبال رشت بازیکن نداره مگه ما تو شهرمون استعداد نداریم؟در تیم جوانان بازیکن از گوراب زرمیخ پامیشد میومد بازی میکرد اونم فقط در روز بازی ولی بازیکنهای رشتی که با تیم تمرین کردن نیمکت می نشستن،بچه ها انقدر به گذشته سپیدرود نبالید که حال سپیدرود خیلی خراب است[/color:bac2806395][/quote:bac2806395]

تشکر از اطلاع رسانی دوستمون . من بارها گفتم و میگم : بطور ناخود آگاه و غریزی یه حسی خاصی نسبت به سپیدرود دارم . موافق حرفهای دوستمون هم هستم هم در مورد مدیریت و هم بازیکنا و از اطراف و ........ چون با چشمم ایم موضوعات رو دیدم .
امیدوارم روزی برسه فردی دلسوز که حتی به بهانه مالیات ندادن بیاد و به فوتبال رشت از لحاظ مدیریتی سر و سامان ببخشه و در کنارش جوونای این شهر دروازه ای برای پرش و موفقیت در فوتبال و سایر رشته ها پیدا کنن.
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin_punisher6 » سه شنبه ژانويه 17, 2012 5:52 pm

میشه جدول به روز گروه سپید رود رو بزارین؟
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان