[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - کدام آبروریزی بزرگ؟ ( نشریات رنگی )

کدام آبروریزی بزرگ؟ ( نشریات رنگی )

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

کدام آبروریزی بزرگ؟ ( نشریات رنگی )

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:00 am

امیدوارم اینبار به علت ارسال یک پست حمایتی از تیم ملوان بن نشم، آزادی بیان ، آزادی بیان، آزادی بیان،

دوستان رشتی ما تو سایت خودمون به همه شما آزادی دادیم که بیاید حتی بدون تائید کاربری عضو بشید و تایپیک بزنید و نظر بدید ، امیدوارم شما هم به این نتیجه برسید که میشه یه فضای سالم ایجاد کرد تا فوتبال دوستان نظرات خودشون رو منتشر کنند .
در ضمن شما که میگید تو سایت طرفداران ملوان به شما اجازه نظر دادن نمیدن باید خدمتتون عرض کنم همین الان یه تایپیک بحث آزاد توسط یکی از همشهریان شما اونجا ایجاد شده و کاربران دارن آزادانه نظر میدن ، پس شما هم عدالت و آزادی بیان رو رعایت کنید، از رشتی های اصیل انتظار بیشتری میره.

اینم آدرس تایپیک مورد نظر ، اگه باور ندارید خودتون مراجعه کنید:
http://www.malavanfc.ir/ftopicp-470.html#470

[img:d498107f1f]http://www.malavanfc.ir/images/uploads/m1.jpg[/img:d498107f1f]

رای کمیته انضباطی پیرامون حواشی فینال جام حذفی

رای کمیته انضباطی در خصوص حواشی فینال جام حذفی صادر شد: بر اساس رای ناعادلانه کمیته انضباطی فوتبال، ملوان بندرانزلی به یک بازی بدون تماشاگر و پرداخت 5 میلیون تومان محکوم شد، این رای ناعادلانه درحالی صادر شده که برای تیم پرسپولیس و هوادارانش که در تهران و مقابل دوربین های صدا و سیما بدترین توهین ها را به مردم گیلان کردند هیچ محکومیتی در نظر گرفته نشده، از باشگاه ملوان و مدیران آن خواهشمندیم که این موضوع را پیگیری کنند، تا به کی بی عدالتی و نابرابری، طبق معمول نشریات وسایتهای رنگی دست به حمایت از تیم های تهرانی میزنند.
وب سایت اینترنتی مهر تیتر زده ( محرومیت ملوان از یک بازی خانگی/ جریمه‌ای کوچک برای آبروریزی بزرگ!) کدام آبرو ریزی بزرگ ؟ آقایان آبرو ریزی بزرگ اینهاست

آبرو ریزی خرج های میلیاردی برای تیمهایی چون پرسپولیس و استقلال است که از بودجه های میلیاردی و بیت المال استفاده میکنند و بجز ریختن حیثت کشورمان در تورنمنت های بین المللی هیچ چیزی به ارمغان نمی آورند.

آبرو ریزی دادن پول های میلیاردی به بازیکنانی است که ارزش 50 میلیون هم ندارند، همانهایی که همه هدفشان جمع کردن پول است و تعصب هیچ نقشی در زندگی ورزشی آنها ندارد.

آبرو ریزی نداشتن یک فداراسیون مستقل و با برنامه است، که همواره افرادی بی تجربه و بدون برنامه در رائس آن قرار میگیرند و باعث ضربه زدن به فوتبال کشورمان می شود.

آبرو ریزی پولهای کلانی است که زیر میزی به بازیکنان آماتور کشور داده می شود، همانهایی که کف قراردادشان هم 350 میلیون تومان نمی شود، و فدراسیون و شخص آقای عزیز محمدی میداند و مدارا میکند.

آبرو ریزی همان داوری آقای فغانی در تهران است که از 10 خطای بازیکنان ملوان ، 2 پنالتی ،2 کارت قرمز ، 3 کارت زرد به ضرر تیم باریشه ای چون ملوان میگیرد؛ این نوع قضاوت در دنیا نمونه ای ندارد.

آبرو ریزی حمایت های فدراسیون از تیم پرسپولیس است، تیمی که حتی لایق رسیدن به فینال هم نبود و به لطف عزیزان فدراسیون نشین قهرمان جام حذفی شد.

آبرو ریزی موضوع خنده دارد سقف قرارداد بازیکنان است، این طرح جز سود به تیم های تهرانی هیچ بار مثبت دیگری ندارد، فدراسیون این عمل را انجام داد تا تیم های اصفهانی ضعیف شود.

آبرو ریزی اتفاقات عجیب و غریبی است که هر روزه در فوتبال ما رخ میدهد، حذف استقلال به علت نرسیدن مدارک این تیم به AFC ، حذف از مقدماتی جام جهانی، حذف از مسابقات جام ملت های آسیا،حذف از مسابقات جام باشگاهای آسیا، و آخری هم افتضاح تیم ملی المپیک کشور.

آبرو ریزی نشریات به اصلاح ملی کشور هستند که برای فروش بیشتر تیترهای سرخ آبی انتخاب میکنند و هویت خود را به پول میفروشند.

آبرو ریزی همان گاز اشک آوری است که به میان تماشاگران غم زده ملوان زده میشود تا آنها استادیوم را برای جشن به ناحق قهرمانی پرسپولیس خالی کند.

بله دوست عزیزی که مطمئنم طرفدار پرسپولیسی و از تیم محبوب خود در خبرگذاری مهر حمایت میکنی، آبرو ریزی اینهاست نه ابراز خشم طرفدارانی که میدانند به ناحق جام قهرمانی را به پرسپولیس واگذار کردند.

اگر خود شما در میان آن تماشاگرانی بودید که روی سکو ها نشسته و ماتم گرفته اند و یک باره با گاز اشک آور مواجه می شوند بودید چه میکردید؟ :

1- گاز اشک آور استشمام میکردید و همانجا آرام می نشستید.
2-از بالای سکوهای خود را به زمین پرتاب میکردید .
3-به سمت خروجی هایی که دچار ازدهام تماشاگران شده فرار میکردید.
4-فنس ها را شکسته و به زمین بازی می آمدید.

جواب شما کدام گزینه می تواند باشد؟

دوسته عزیز شما از شرایط ورزشگاه پیر انزلی خبر ندارید ، به لطف مسئولین در هر قسمت ورزشگاه فقط یک خروجی وجود دارد ، و بقیه خروجی ها توسط داربست بسته شده است، حال اگر 5 گاز اشک آور در میان 8 هزار تماشاگر زده شود و این تماشاگران فقط یک خروجی داشته باشند شما کدام گزینه را انتخاب میکنید؟

کمی انصاف هم بد نیست، ما اتفاقات بعد از بازی فینال را تائید نمیکنیم اما باید ریشه یابی کرد که چرا باید این اتفاقات در پایان آن بازی رخ میداد، وقتی حاصل 10 خطای یک تیم آن آمار گذایی قضاوت می شود، وقتی در پایان بازی آن قدر به مردم استان گیلان حتاکی می شود ، وقتی جام را به ناحق به پرسپولیس هدیه می دهند انتظار دارید بنشینیم و تماشا کنیم؟

خودتان قضاوت کنید ...
رضا فخرآور
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:08 am

اولا از دوستایه خوبم می خوام محترمانه نظر بدن دوما ابای اینا همیشه طرفدار لنگیا و تاجیان فقطم می خوان تیمایه شهرستانیو خرد کنن نمونش فینالی که ما داشتیم تو تهران
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:17 am

[quote:66fc2eb1eb="antiros"]اولا از دوستایه خوبم می خوام محترمانه نظر بدن دوما ابای اینا همیشه طرفدار لنگیا و تاجیان فقطم می خوان تیمایه شهرستانیو خرد کنن نمونش فینالی که ما داشتیم تو تهران[/quote:66fc2eb1eb]

کاملا موافقم ، به همین خاطره که هیچ وقت فوتبالمون پیشرفت نمیکنه، من بازی فینال جام حذفی که تیم رشت به فینال رسیده بود رو سرباز بودم و با کلی کلک تونستم 20 دقیقه از بازی رو ببینم، اونجا هم به ناحق سر تیم رشتی رو بریدن و نذاشتن قهرمان بشه، این آدمهای پستی هستن
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط iman1978 » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:43 am

هر چند از ملوان خوشم نمياد اما بلاخره هم استاني هستيم .در مقابل لنگياي تهران بايدازش حمايت كنيم.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:50 am

آقایان با اینکه یه رغیب محسوب میشیم ولی خرید بازیکن ارزشمند فوتبال ایران مهدی مهدوی کیا رو بهتون تبریک میگم، امیدوارم مهدی به روزهای خوبش برگرده .

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%D8%B3%29
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط antiros » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:54 am

[quote:e3282bd693="20tak"]آقایان با اینکه یه رغیب محسوب میشیم ولی خرید بازیکن ارزشمند فوتبال ایران مهدی مهدوی کیا رو بهتون تبریک میگم، امیدوارم مهدی به روزهای خوبش برگرده .

http://www.varzesh3.com/news.do?itemid= ... 9%D8%B3%29[/quote:e3282bd693] ممنون
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط rezay_paskiyabi » دوشنبه جولاي 04, 2011 9:19 am

آقایان انزلی چی
ما میایم تو سایت شما نظر میدیم که مدیرتون قبول نمیکنه .
بعد فراق نوقان هم مدیرتون لطف میکنن نظر ما رو میزارن صدای همتون در میاد که نظر رشتی ها رو نذارید .
پس چرا خودتون میان انجا تاپیک باز می کنید . تکلیف ما چیه ؟
ایران، گیلان،« پاسکیاب»
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:09 pm

[quote:7fac24e2cd="rezay_paskiyabi"]آقایان انزلی چی
بعد فراق نوقان هم مدیرتون لطف میکنن نظر ما رو میزارن صدای همتون در میاد که نظر رشتی ها رو نذارید .
پس چرا خودتون میان انجا تاپیک باز می کنید . تکلیف ما چیه ؟[/quote:7fac24e2cd]

داش رضای عزیز من خدمت دوست شما تو تایپیک قبلی عرض کردم حال همونا رو اینجا هم میذارم.
:)
درمورد سایت هم اگه ملوان کلاب رو میگید من هم قبول دارم، چون اون سایت رو افرادی اداره میکنن که اصلا اصالت انزلی چی ندارن و همشون مهاجرین آذری زبان هستند، اون سایتی که من به عنوان یک سایت مستقل و بدون وابستگی ازش نام میبرم ملوان کلاب نیست، اصلا اگه الان ملوان کلابی وجود داره به خاطر افرادی مثل منه که رفتن تو اون سایت و چهارنفر دیگه رو هم باخودشون بردند، اون سایت از طرف تماشاگران و طرفداران واقعی ملوان اصلا نماینده ما نیست، من خودم به شخصه مخالف هرگونه دیکتاتوری تو سایت ها هستم، سایت های اینترنتی باید یه فضای باز و سالم داشته باشند، تا زمانی که به کسی توهینی نشده بحث ها ادامه پیدا میکنه ، اما زمانی که توهین شروع شد خیلی راحت میشه کاری کرد اونی که توهین کرده دیگه نتونه وارد سایت بشه، در مورد ملوان کلاب اصلا در حد یه سایت نیست، امکاناتی هم نداره ، فقط با استفاده از رانتی که دارن به چهارتا بازیکن ملوان نزدیکن و بعضی اوقات هم مصاحبه های خیالی منتشر میکنن، اون سایت تازمانی نماینده طرفداران ملوان بود که هویتش رو نفروخته بود، ولی اون دوستان به خاطر تشکیل کانون هواداران ملوان هویت خودشون و سایت مربوطه رو فروختن.

در هر صورت نماینده طرفداران ملوان اون سایت نیست و از این به بعد هم نخواهد بود، کلوپ جدیدی راه اندازی شده که دوستدارن ملوان در فضای مجازی در اون کلوپ فعالیت میکنن، امیدوارم که کمی بهم احترام بذاریم و اتحاد داشته باشیم. کری جزئی از فوتباله ولی فحاشی و بی ادبی عافت فوتباله ، ما با دوستان رشتی کری میخونیم ولی اگه روزی نیاز باشه پشت به پشت هم از هم دفاع میکنیم.

دوست عزیز اگه سربازی رفته باشی معنی حرف منو میفهمی، اونجاست که رشتی و انزلی چی از دوتا برادر بیشتر هوای همو دارن.

در ضمن آدرسی که رو آواتار منه آدرس همون کلوپ جدید طرفداران ملوانه، آزاد آزاد :) :) :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط amir131 » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:12 pm

این سایتی که میگی اصلا وجود داره برای من که داخل این سایت نمیره
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:26 pm

راستش قرار بود اینجا هم سایت کانون بشه و حتی آدرسش رو هم گرفتیم اما با صحبت هایی که انجام دادیم دیدیم اگر اینکار انجام بشه شاید نتونیم یه وقتایی که انتقاد لازمه انتقاد داشته باشیم به همین علت از اینکار منصرف شدیم چون هر چی باشه اینجا بزرگترین پایگاه مجازی هواداران داماش گیلان هست و هواداران باید بتونند در چارچوب قوانین سایت نظرات خودشون رو با رعایت احترام و کاملا واقع گرایانه بیان کنند. البته سایت کانون هم بزودی راه اندازی میشه چون در کنار سایت هواداران، مثل سایت رسمی باشگاه نیاز یه باشگاه و هوادارانش هست.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:29 pm

[quote:90d3f5dbc5="amir131"]این سایتی که میگی اصلا وجود داره برای من که داخل این سایت نمیره[/quote:90d3f5dbc5]

ما که حدود یک ماه داریم ازش استفاده میکنیم، نمیدونم شاید در حال حاظر نتونی ازش استفاده کنی البته آدرس کاملش رو هم قرار میدم که با کلیک وارد بشی.:

http://www.malavanfc.ir/index.html

:) :) :) :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:32 pm

در مورد صحبت های مهرداد عزیز هم باید بگم که کاملا باهات موافقم، چون یه سایت مستقل نمیتونه حقانیت خودش رو در مواقعی که تیم نیاز به شک داره نشون بده، اگه بری زیر نظر یه سازمان باید حرفهای اونا رو بزنی که این یکم دردناکه، در هر صورت تصمیم شما برای ایجاد یه سایت مستقل به جا و هوشمندانه بود و امیدوارم موفق باشید.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط rezay_paskiyabi » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:51 pm

[quote:d415c415ca="20tak"][quote:d415c415ca="rezay_paskiyabi"]آقایان انزلی چی
پس چرا خودتون میان انجا تاپیک باز می کنید . تکلیف ما چیه ؟[/quote:d415c415ca]

داش رضای عزیز من خدمت دوست شما تو تایپیک قبلی عرض کردم حال همونا رو اینجا هم میذارم.
:)
درمورد سایت هم اگه ملوان کلاب رو میگید من هم قبول دارم، چون اون سایت رو افرادی اداره میکنن که اصلا اصالت انزلی چی ندارن و همشون مهاجرین آذری زبان هستند، اون سایتی که من به عنوان یک سایت مستقل و بدون وابستگی ازش نام میبرم ملوان کلاب نیست، اصلا اگه الان ملوان کلابی وجود داره به خاطر افرادی مثل منه که رفتن تو اون سایت و چهارنفر دیگه رو هم باخودشون بردند، اون سایت از طرف تماشاگران و طرفداران واقعی ملوان اصلا نماینده ما نیست، من خودم به شخصه مخالف هرگونه دیکتاتوری تو سایت ها هستم، سایت های اینترنتی باید یه فضای باز و سالم داشته باشند، تا زمانی که به کسی توهینی نشده بحث ها ادامه پیدا میکنه ، اما زمانی که توهین شروع شد خیلی راحت میشه کاری کرد اونی که توهین کرده دیگه نتونه وارد سایت بشه، در مورد ملوان کلاب اصلا در حد یه سایت نیست، امکاناتی هم نداره ، فقط با استفاده از رانتی که دارن به چهارتا بازیکن ملوان نزدیکن و بعضی اوقات هم مصاحبه های خیالی منتشر میکنن، اون سایت تازمانی نماینده طرفداران ملوان بود که هویتش رو نفروخته بود، ولی اون دوستان به خاطر تشکیل کانون هواداران ملوان هویت خودشون و سایت مربوطه رو فروختن.

در هر صورت نماینده طرفداران ملوان اون سایت نیست و از این به بعد هم نخواهد بود، کلوپ جدیدی راه اندازی شده که دوستدارن ملوان در فضای مجازی در اون کلوپ فعالیت میکنن، امیدوارم که کمی بهم احترام بذاریم و اتحاد داشته باشیم. کری جزئی از فوتباله ولی فحاشی و بی ادبی عافت فوتباله ، ما با دوستان رشتی کری میخونیم ولی اگه روزی نیاز باشه پشت به پشت هم از هم دفاع میکنیم.

دوست عزیز اگه سربازی رفته باشی معنی حرف منو میفهمی، اونجاست که رشتی و انزلی چی از دوتا برادر بیشتر هوای همو دارن.

در ضمن آدرسی که رو آواتار منه آدرس همون کلوپ جدید طرفداران ملوانه، آزاد آزاد :) :) :)[/quote:d415c415ca]

آره منظورم همون سایته .
من که خودم همیشه موافق اتحاد بودم . حداقل جلوی چهار تا غیر گیلانی .
به سایت سر میزنم از دوستان هم میخوام اگه میتونن برن تو سایت ملوان عضو بشن
نماد کاربر
rezay_paskiyabi
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه جولاي 04, 2011 12:59 pm

[quote:f3d3ff8386="20tak"]در مورد صحبت های مهرداد عزیز هم باید بگم که کاملا باهات موافقم، چون یه سایت مستقل نمیتونه حقانیت خودش رو در مواقعی که تیم نیاز به شک داره نشون بده، اگه بری زیر نظر یه سازمان باید حرفهای اونا رو بزنی که این یکم دردناکه، در هر صورت تصمیم شما برای ایجاد یه سایت مستقل به جا و هوشمندانه بود و امیدوارم موفق باشید.[/quote:f3d3ff8386]

سلام آبای،اولا من شیمی سایتا تازه بیدم و امیدوارم بتانی موفق بیبی.
در مورد ملوان کلاب هم ولی فکر نکنم شهرام اصلیت آذری داشته باشه.این رو مطمئنم که یه رگش رشتی هست.

مشکل در سایت ها متاسفانه از اینجا شروع شد که انزلیچیا بدونه دلیل منطقی اومدن و گفتن که داماش داره از جیب استانداری خرج میکنه.یکی از مشکلات برای ما همین مسئولان استانی هستند که نمیخوان بذارن بازیهای ما در عضدی انجام بشه.
بچه ها ازتون خواهش میکنم وقتی کسی در کمال ادب و فرهنگ میاد نظر میذاره شما هم در کمال ادب نظر بذارید.چون ما از یه خطه ای هستیم که تمام ایران اون رو دروازه اروپا میدونند.
آبراران باز هم به عنوان یه کوچه برار ازتون خواهش میکنم که کاری به کار سایت های دیگه نداشته باشید.ببینید این آقایان در سایت ما چه جور نظر میدن شما هم همینطور نظر بدید.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس، از کاسپین تا طالقان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 1:04 pm

رضا جان به امید خدا سعی میکنیم یه فضای دوستانه رقابتی ایجاد کنیم بدون فحاشی، کری باید باشه ، اگه نباشه فوتبال معنی نداره ، ولی باید در یه چهارچوب قرار داشته باشه . /3/
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان