[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - تاپیک ویژه لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور فصل 92-91

تاپیک ویژه لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور فصل 92-91

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alex00755 » دوشنبه مه 06, 2013 8:58 am

[quote:60b36fc185="hamed3"][align=center:60b36fc185][color=red:60b36fc185][b:60b36fc185][size=18:60b36fc185]خبر فوری:[/size:60b36fc185][/color:60b36fc185][/b:60b36fc185]

[color=black:60b36fc185][size=13:60b36fc185][b:60b36fc185]اولین جلسه خریدار جدید سپیدرود رشت با الماسخاله رییس هیأت فوتبال گیلان

خریدار جدید مبلغ 600 میلیون تومان پیشنهاد جدید را ارائه کرد.

الماسخاله: اگر خریدار از کار خود مطمئن باشد از نظر شرایط پرداخت با او راه خواهیم آمد...[/b:60b36fc185][/size:60b36fc185][/color:60b36fc185][/align:60b36fc185]
[/quote:60b36fc185]

خودا بوکونه... :arrow:
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه مه 06, 2013 12:26 pm

[quote:6c58bbe2af="alex00755"][quote:6c58bbe2af="hamed3"]نیما منظور 3 تیم گیلانی بو آبرار :wink:[/quote:6c58bbe2af]

آخه دو تیمه گیلانی کی بیشتر ناریم!؟!؟داماش و سپیدرود ده...شهرداری لاهیجانه گی؟؟؟سپیدرود آستانه؟؟؟ :wink:[/quote:6c58bbe2af]

:lol: شهرداری لنگرود هم تیم خوبیه :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژوئن 24, 2013 10:51 am

دیدار تدرکاتی سپیدرود رشت و پرسپولیس تهران / http://fcsepidrood.com/?p=1007

تیم فوتبال سپیدرود رشت روز چهارشنبه به مصاف پرسپولیس تهران خواهد رفت و این بازی دومین دیدار تدرکاتی پرسپولیس در اردوی 10 روزه ی رامسر خواهد بود . این بازی تدرکاتی در شرایطی انجام میشود که هنوز تمرینات سپیدرود رشت برگزار نشده است و بازیکن های اصلی سپیدرود و محمد طالبی رامسر نمی روند .

وضعیت باشگاه سپیدرود رشت هم مبهم است .شنبه صبح هواداران قدیمی سپیدرود به دیدار الماس خاله رفتند. الماس خاله در جلسه ای که با هوادارای سپیدرود داشت گفت گروه بهمن هیچ گونه قراردادی در هیئت فوتبال به ثبت نرسانده است و هنوز اجازه این انتقال را نخواهد داد.

سپیدرود رشت با تعدادی از بازیکن های تهرانی و لنگرودی به مصاف پرسپولیس میروند و هیچ کدام از بازیکن های اصلی فصل گذشته سپیدرود در این بازی به میدان نمیروند . گروه بهمن هم هنوز هیچ قرار دادی امضا نکرده اند و از نام سپیدرود استفاده میکنند !
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » دوشنبه ژوئن 24, 2013 8:43 pm

هواداران با تعصب فوتبال رشت

برنامه سکو قصد دارد تا گزارشی در مورد وضعیت سپیدرود و مشکلاتش از هوادار های این تیم مردمی تهیه نماید. به همین جهت از سایت اف سی سپیدرود اعلام می داریم تا علاقه‌مندان و دلسوزان واقعی این تیم ریشه دار حضور به عمل آورند و حرف ها و خواسته هایشان را از این طریق به مسئولین برسانند .

لطفاً اطلاع رسانی کنید.

سه شنبه – ۴ تیر ۱۳۹۲

عضدی رشت – ساعت 15:00
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط sepidrod » سه شنبه ژوئن 25, 2013 6:02 am

[quote:b259fd90d4="nima_beckham"]هواداران با تعصب فوتبال رشت

برنامه سکو قصد دارد تا گزارشی در مورد وضعیت سپیدرود و مشکلاتش از هوادار های این تیم مردمی تهیه نماید. به همین جهت از سایت اف سی سپیدرود اعلام می داریم تا علاقه‌مندان و دلسوزان واقعی این تیم ریشه دار حضور به عمل آورند و حرف ها و خواسته هایشان را از این طریق به مسئولین برسانند .

لطفاً اطلاع رسانی کنید.

سه شنبه – ۴ تیر ۱۳۹۲

عضدی رشت – ساعت 15:00[/quote:b259fd90d4]

کسانی که دغدغه سپیدرود را دارند و براشون مقدور هست حمتما بیان مسائل مهم در این برنامه مطرح خواهد شد
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه ژوئن 27, 2013 11:07 am

سپیدرود رشت ۲ – ۳ پرسپولیس تهران /

http://fcsepidrood.com/?p=1021

گزارش تصویری سپیدرود رشت و پرسپولیس تهران /

http://gallery.fcsepidrood.com/index.php?/category/52
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه جولاي 03, 2013 12:58 am

ملوان بندر انزلی ۴ - ۱ سپیدرود رشت / http://fcsepidrood.com/?p=1061

سپیدرود رشت عصر امروز (سه شنبه) از ساعت 18:30 در زمین ورزشی شهید نامجوی حسن رود به مصاف تیم ملوان رفت .

گزارش تصویری بازی امروز در گالری عکس بروز شد / http://gallery.fcsepidrood.com/index.php?/category/53
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:21 am

[quote:84d2cb57e3="nima_beckham"]ملوان بندر انزلی ۴ - ۱ سپیدرود رشت / http://fcsepidrood.com/?p=1061

سپیدرود رشت عصر امروز (سه شنبه) از ساعت 18:30 در زمین ورزشی شهید نامجوی حسن رود به مصاف تیم ملوان رفت .

گزارش تصویری بازی امروز در گالری عکس بروز شد / http://gallery.fcsepidrood.com/index.php?/category/53[/quote:84d2cb57e3]

نیما جان بنظر شما چه دلیلی داشت سپیدرود با این ...ها بازیکنه؟!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed3 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:31 am

به دلیل نزدیک بودن مسافت و کم خرج تر بودن هزینه رفت و آمد. شاید داماشِ اَمرَه هم دوستانه برگزار ببه.
نماد کاربر
hamed3
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » چهارشنبه جولاي 03, 2013 8:33 am

[quote:7aabc47105="hamed3"]به دلیل نزدیک بودن مسافت و کم خرج تر بودن هزینه رفت و آمد. شاید داماشِ اَمرَه هم دوستانه برگزار ببه.[/quote:7aabc47105]

از نظر من حامد جان کلا "ان زلی" چیان باید بایکوت بیبید!
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » چهارشنبه جولاي 10, 2013 1:48 pm

مصاحبه اختصاصی اف سی داماش و پیج از تیم سپیدرود حمایت میکنیم با عماد واسع سرپرست جوانان سپیدرود

عماد واسع : در بازی مقابل استیل آذین ، سرمربی تیم دوست نداشت نتیجه بگیریم / در باشگاه سپیدرود لیدر مدام به باشگاه می آمد و خط می گرفت / نجفی می گفت قهرمان شوید که امتیازتان را بفروشم تا از این طریق پولی به بازیکنان برسد ! / شرکت های زیر مجموعه ی فومن شیمی و فومن پارت و خود آقای رستگار حاضر بودند یکی از سهامداران سپیدرود بشوند ولی متاسفانه همه را پس زدند !

سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش دات آی آر : بعد از اینکه سرپرست بزرگسالان سپیدرود لب به سخن گشود ، این بار سرپرست اسبق جوانان این باشگاه گلایه هایش را مطرح نمود . عماد واسع که از نزدیکان و همفکران پورفخریان مدیرعامل اسبق سپیدرود رشت بود ، حقایقی را برای مان مطرح کرد که کم تر مسئولی از سپیدرود جرات بیانش را داشت . متن زیر مصاحبه اختصاصی سایت هواداران داماش گیلان - اف سی داماش با سرپرست جوانان سپیدرود می باشد :

اف سی داماش دات آی آر : شما در اولین و آخرین حضور خود در سپیدرود فصلی پر فراز و نشیب ، توام با حواشی فراوان را سپری کردید . کمی برای مان توضیح می دهید که در باشگاه سپیدرود چه خبر است ؟ ! همین الان هم که اتفاقات عجیب غریبی برای بازیکنان سپیدرود در رامسر افتاده است و ارزش تیم را به اندازه یک تیم محلی پایین آورده اند !

تمام اتفاقاتی که در حال رخ دادن است مرا به یاد اتفاقات سال قبل یعنی تجربه آقای پورفخریان و حضور ما در سپیدرود می اندازد. این که آقای پورفخریان آمد و چه اتفاقاتی افتاد و دوباره امید در دل همه زنده شد که قرار است یک اتفاق خوب برای باشگاه بیفتد.

حالا متاسفانه یک سری افرادی آمدند که واقعا باید اسمشان را دلال گذاشت وقتی با بازیکن بدین نوع صحبت می کنند شما اطمینان داشته باشید که دلالند. شخص کسی که از باشگاه اخراج شده - منظور فرهاد حسین پور - هنوز در باشگاه کار می کند و رابط آنهاست ! آنها همیشه اذعان دارند که مدیرعامل باشگاه ما همان شخص آقای فرهاد حسین پور است و این حقیقتا مسخره است ؛ به عنوان مثال در هر تیمی مثلا داماش وقتی سرمربی را اخراج می کنند آیا فردای همان روز باز هم شاهد حضور سرمربی در باشگاه خواهیم بود ؟ قاعدتا سرمربی می رود و از باشگاه خداحافظی کند . شما اگر آن دوران به باشگاه می رفتید آقای فرهاد حسین پور پشت میز خود نشسته بود و داشت جدول حل می کرد و یا نقاشی می کشید ! آقای حسین پور فردی است که نماینده مالک در باشگاه است . اصلا مثال برای شما بگویم تا بهتر متوجه شوید که چرا همیشه آقای فرهاد حسین پور در باشگاه است ؛

شما به من یک وسیله گران قیمتی می دهید خوب این وسیله هزینه دارد من این هزینه را به جان می خرم و سعی می کنم در نگهداریش کوشا باشم شما همیشه به من می گویید فلانی بابت این نگهداری هزینه ای نمی خواهی ؟ من می گویم نه هزینه نمی خواهم من خودم ازش نگهداری می کنم . هر ماه این حرف را می زنم نهایتا سر یک سال برمی گردم و می گویم آقای فلانی من یک سال پول نگرفتم حال 10 میلیون بده 5 میلیون خودم نیاز دارم و باقی را بچه ها شما ! واضح است که بجای 10 میلیون 15 میلیون به من می دهید . نا سلامتی ! یک سال است که از شما پولی نگرفتم ! شرایط آقای حسین پور در باشگاه در این 10 ساله همین بوده وغیر از این نیست.
یک نمونه دیگر از شاهکارهای ایشان را بگویم ؛ آقای حسین پور در پایان بازی حتی تا 250 الی 300 هزار تومان تراول به عده ای خاص می داد ! که حتی در برنامه سکو هم آمدند و صحبت کردند !
اگر ‫#‏سپیدرود‬ یک بازی را شکست می خورد ، بازیکنان با وجود اینکه زحمت کشیده بودند فحش می خوردند اما آقای حسین پور هیچ وقت ناسزا نمی شنید !

من مدارک بسیار زیادی دارم . سایت باشگاه دست من بود و روز اول آقای حسین پور که اصلا نمی داند کامپیوتر چگونه روشن می شود این کاغذ را به من داد( منظور کاغذ یوزر وپسورد برای مدیریت سایت رسمی باشگاه که در عکس مراجعه می فرمایید) و من تمام اخبار باشگاه را روی سایت می گذاشتم وقتی تحلیل بازی را می نوشتم روز بعد آقای حسین پور داد و بیداد می کرد تو چرا این کار رو کردی ما باید با هم یک تیم باشیم و هماهنگ باشیم تمام دست خط های آقای حسین پور را من دارم که تحلیل بازی ها را خودش می گفت ! خودش سوال می پرسید ! و خودش جواب می داد !

تا به آن روزی رسید که من نتوانستم تحمل کنم و شروع کردم به مصاحبه با بازیکنان و این اتفاق در تمام باشگاه ها عادی و مرسوم است . مصاحبه معمولا یک منبع حقوقی باشگاه است . من با آقای طالبی مصاحبه کردم و شب بعد که رفتم مصاحبه آیدین و عماد میر جوان را در سایت بگذارم هر چقدر رمز را وارد کردم می دیدم سایت در دسترس من نیست بلافاصله با پورفخریان مدیرعامل وقت هماهنگ کردم که سایت باشگاه از دسترس ما خارج شده است بعد از این اتفاق با طالبی تماس گرفتند که چرا تو مصاحبه کرده ای روز بعد که به باشگاه رفتم آقا فرهاد حسین پور پرسید این مصاحبه را تو کردی ؟ گفت مصاحبه ات چرا اینجوری بود و گفت تو به باشگاه توهین کردی و باشگاه خودزنی کرده و باشگاه بازیکن خود را روبروی خود قرار داده است و...
من سال گذشته سرپرست جوانان سپیدرود بودم این را هر دفعه هر جا خواستم بگویم آقای فرحسینی به من گفت نگو ولی الان من می گویم من پارسال 550 هزار تومان با فاکتور از جیب خودم برای جوانان سپیدرود خرج کردم و شاهدم هم آقای عالمی این جا حضور دارد این کار را خالصانه فقط برای عشق به این تیم و استان و شهرم کردم چون من هیچ وقت در زندگی ام طرفدار هیچ تیمی به غیر از سپیدرود نبوده ام .

آنها دوست ندارند انسان های علاقه مند و دلسوز نزدیک تیم باشند ما بعد از سالها مرتبا 250 باکس آب معدنی برای تیم می خریدیم دوستان شاهد هستند می توانید سوال کنید . نمی گوییم دوران پورفخریان دوران باشکوهی بود او هم اشتباهاتی داشت ولی حداقلی هزینه می کردیم ولی انگار دوست ندارند کسی در تیم خوب کار کند و زحمت بکشد.

همین آقای مسعودی با ماشین شخصی خود داور را از هتل به ورزشگاه می برد و باز می گردانید و اگر از جیب هزینه ای می کرد باید تا دو ماه به دنبال پول خود سرگردان می بود.
از این گونه اتفاقات بسیار افتاده زمانیکه تیم جوانان سپیدرود یک پای قهرمانی لیگ امسال بود وقتی ما آقای نجفی را دیدیم و به وی گفتیم : در آستانه ی قهرمانی هستیم وی در پاسخ به ما گفت شما قهرمان شوید و امتیازتان را بفروشید تا پولی به اینها برسد !

برای این مالک اصلا تیم مهم نیست آقا اگر می خواهی بفروشی بفروش دیگر من خودم شخصا خبر دارم شرکت های زیر مجموعه ی فومن شیمی و فومن پارت و خود آقای رستگار حاضر بودند یکی از سهامداران سپیدرود بشوند ولی متاسفانه همه را پس زدند !

اف سی داماش دات آی آر : چه کسی پس زد ؟

مشخص است که چه کسانی این کارها را انجام می دادند افرادی که در باشگاه بودند. وقتی لیدر به راحتی پایش را در باشگاه می گذارد دیگر چه انتظاری دارید !

در باشگاه سپیدرود لیدر مدام به باشگاه می آید ، روزنامه می خواند ، چای می خورد و خط می گیرد . وقتی مربی با عوامل تیم دست به یقه می شود دیگر چه انتظاری دارید ! ما یک بازی داشتیم با استیل آذین . شما فیلم بازی قبل را با آن بازی نگاه و مقایسه کنید . متوجه می شوید که سرمربی تیم دوست داشت نتیجه نگیریم !

آقای علیرضا صبوری که فصل گذشته 11 گل برای تیمش به ثمر رساند وقتی خبرنگار بومی به آقای حسین پور می گوید این بازیکنتان بسیار خوب استوی در جواب می گوید " نه نه زیاد نگید انی رو زیاد به "

وقتی سرمربی تیم اینگونه می گوید شما دیگر چه انتظاری از سپیدرود دارید ؟ !

اگر سپیدرود پیشرفت نمی کند به خاطر وجود چنین افرادی است.

اف سی داماش دات آی آر : آقای پورفخریان به عنوان یکی از اعضای وقت شورای شهر در اوایل ورود به باشگاه یک سری وعده هایی را داد که نتوانست به آنها عمل کند !

آقای پورفخریان 100 درصد مشکل داشت و اشتباهات زیادی هم داشت حرف شنوی نداشت من خودم به عنوان یک فرد کوچک سعی کردم تمام پیشکسوتان را لیست و دعوت کنم ما آقای احمد پور را دیدیم آقای خوالی را دیدیم که یک جلسه بگذاریم متاسفانه آقای پور فخریان همواره وعده وعید داد و این کار را نکرد و این برای من خیلی بد بود و تمام سعی ما بر این بود که از آقای پورفخریان حمایت کنیم و از وی بخواهیم وعده های بی مورد ندهد ولی خوب ایشان تجربه ی این کار را نداشتند . آقای پورفخریان سیاست را با ورزش قاطی کرده بود و می گفت من آدم سیاسی هستم و سیاست خیلی سخت تر است وقتی آنرا می توانم حل کنم پس ورزش را هم می توانم حل کنم خلاصه اشتباهات آقای پورفخریان هم زیاد بود.

اف سی داماش دات آی آر : بعد از اخراج آقای حسین پور از پست سرمربیگری و پس از آن استعفای آقای پورفخریان و سپس ماندگاری آقای حسین پور بعضی ها می گویند اخراج آقای حسین پور زمینه سازی برای به انزوا کشیدن آقای پورفخریان بوده در این مورد نظری دارید ؟

نه ! این گونه نبود زیرا آقای حسین پور به قول معروف حنایش دیگر رنگی نداشت و کاملا مشخص شده بود مشکلات تیم چه بود و دیگر تیم نمی توانست وی را تحمل کند ! از همه نظر آقای حسین پور به بن بست رسیده بود من به عنوان یک بیننده می گویم این چنین نبود .

یک نکته را بگویم : سرمربی تیم های دیگر نظیر همین آقای افشین ناظمی فرد محبوبی هستند نه فقط به خاطر نتیجه بلکه به خاطر بومی بودن و سابقه خوبش ولی آقای حسین پور اینگونه نیست آقای حسین پور فقط برای 20 نفر محبوب است یعنی همان 20 نفری که جلوی جایگاه می نشینند . من یک خاطره ی کوچک برایتان بگویم بازی های جوانانمان در عضدی بود و می خواستیم لیست هزینه را بدهیم . در هیات فوتبال گفتم چرا نمی گذارید سپیدرود در عضدی بازی کند آقای علی نیا گفت قدمتان روی چشم هزینه کنید و بهای اجاره ی زمین را بدهید و اینجا بازی کنید . تا قبل از این مسئولان باشگاه به ما می گفتند که هیئت حاضر نیست زمین عضدی را به سپیدرود بدهد ! و بعد ما که وارد سردار جنگل می شدیم تعداد زیادی فاکتور نامشخص به ما تحویل می دادند . ما اصلا نمی دانستیم که این فاکتور ها از کجا می آمدند این قدر انسان های فرومایه ای کنار ما بودند که باید از حق تیم و عوامل تیم می زدیم و به آنان می دادیم و دهن آن ها را می بستیم چون دیگران یاد داده بودند که ما حتما باید این پول ها را به آنها بدهیم و اگر ندهیم آنها برای ما مشکل ایجاد می کنند !

اف سی داماش دات آی آر : اگر صحبت پایانی دارید بفرمایید ؟

برای سپیدرود آرزوی موفقیت می کنم امیدوارم یک معجزه ای اتفاق بیفتد و سپیدرود به حق واقعی خودش در این فوتبال برسد چون اطمینان داشته باشید سپیدرود پتانسیل فوتبالی بسیار بالایی دارد .
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه جولاي 25, 2013 7:21 am

خبرهای کوتاه از سپیدرود.....

1- تیم در این فصل در اختیار همان گروه تهرانیست

2- تمرینات تیم از جمعه یا شنبه با حضور اعضای تیم شروع میشه

3- از شواهد این چنین بر میاد سرمربی تیم نظام اسلامی هست!!!

4- بازیکنان فصل پیش که قرارداد دارند با باشگاه+بازیکنای تازه وارد توسط مالک جدید+چند بازیکن جوانان سپیدرود , بازیکنان فصل جدید رو تشکیل میدن

5- قرارداد 7 الی 8 بازیکن اصلی و تاثیر گذار فصل قبل سپیدرود تموم شده و هنوز هیچ اقدامی از سوی باشگاه جهت مذاکره و تمدید قرارداد با این بازیکنان صورت نگرفته اون هم در آستانه شروع تمرینات و تقریبا یک و ماه و نیم تا آغاز مسابقات!!!

+++++++++++++++

چند خبر از سپیدرود رشت :

_ مرادی و گروه بهمن 2 مردادماه چهارشتبه بر سر تمرینات تیم جوانان سپیدرود رشت حاضر شدند و از نزدیک تمرینات تیم را مشاهد کردند و بصورت جداگانه با سر پرست تیم عماد واسع و سرمربی جوانان امیر فر حسینی به گفتگو نشستند ....

آنها فردا از تمرینات نوجوانان سپیدرود رشت دیدن خواهند کرد ...
مرادی اعلام کرد که زمین چمن داشگاه گیلان را اجاره کرده ایم و از جمعه 4 مردادماه تست بزرگسالان سپیدرود رشت برگزار می شود ....
مرادی همچنین قول حمایت همه جانبه از تیمهای پایه سپیدرود رشت را کرد و اعلام کرد چندیدن بازی دوستانه و فرستادن اردو به شهرهای دیگر در دستور کار در هفته های آتی را خواهد داشت ....

_ فرهاد حسین پور بر اثر عارضه قلبی دو روز در بیمارستان گلسار در بخش سی سی یو بستری شده بود که امروز صبح مرخص شد ......
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط khorami201 » پنج شنبه آگوست 29, 2013 4:44 pm

[size=13:557fe46377][color=black:557fe46377]هنگامی که مرحوم [b:557fe46377]"نظامی"[/b:557fe46377] در مخزن الاسرار خود در حال سرودن مصرع [b:557fe46377]"هردم از این باغ بری می رسد" [/b:557fe46377]هیچ گاه به افکارش خطور نمی کرد که در روزگاران آینده اینگونه مصادیق بارزی برای این شاه مصرعش پیدا شود!
امروز در سایت [b:557fe46377]"اف سی سپیدرودی دات کام" [/b:557fe46377]با کامنتی از یک کاربر اهل [b:557fe46377]"تهران"[/b:557fe46377] مواجه شدم که پس از مطالعه آن سریعا با خود گفتم : [b:557fe46377]" هر دم از این باغ بری می رسد!!!"[/b:557fe46377]
با هم کامنت کاربری با نام کاربری [b:557fe46377]"مجنون"[/b:557fe46377] را مرور می کنیم :[/color:557fe46377][/size:557fe46377]

[size=14:557fe46377][color=red:557fe46377]<<بعضی ها لیاقت ندارن سپیدرود و اداره کنن>> [/color:557fe46377]
[color=black:557fe46377]سلام
خسته نباشید من از تهران هستم
الان این تیم شما به آقای سید محمد شفیعی و حمید مرادی فروخته شده؟
تو تهران تست میگرفتن. من رده امید هستم رفتم تو تست شرکت کردم مربی که آورده بودن به همه گفت از همتون 6تا 9 میلیون میگیرم.
یکی از مسئولین سپیدرود که اسمشو نمیبرم به من گفت 4 میلیون بده بیا سپیدرود.
چند تا دیگه هم حتما پول دادن و اومدن به تیم سپیدرود.
به نظر من امسال تیمتون موفق نمیشه. چون مسئولین دلسوزی نمیبینم در این مجموعه ی شما.
من با هزار آرزو دوست داشتم بیام رشت تو تیم شما اما بعضی از آقایون مغازه دلالی باز کردن و از بدترین بازیکن هم پول میگیرن.
تاسف
یا علی[/color:557fe46377][/size:557fe46377]

[color=black:557fe46377][size=12:557fe46377][b:557fe46377]لینک منبع : [/b:557fe46377][/size:557fe46377][/color:557fe46377]
http://forum.fcsepidrood.com/showthread.php?180-بعضی-ها-لیاقت-ندارن-سپیدرود-و-اداره-کنن&p=1445#post1445
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » پنج شنبه آگوست 29, 2013 9:51 pm

سلام دوستان

آبراران گل قصد داریم که دو تا پرده یا بنر خوب و بزرگ برای سپیدرود کبیر درست کنیم برای فصل جدید - دوستانی که تمایل به کمک دارند و یا ایده برای متن دارند پیغام خصوصی بدن

با تشکر
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mirzarashti » جمعه آگوست 30, 2013 9:53 am

سپیدرد ریشه فوتبال شهرمه من ریشمو رها نمیکنم /23/ بایرن مونیخ ایران /23/
به امید اون روزی که داماش و سپیدرود تو لیگ برتر دربی الرشتینو رو انجام بدن
نماد کاربر
mirzarashti