توسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:55 am
[quote:180d61fd61="amirreza_pro"][quote:180d61fd61="popo131"][quote:180d61fd61="abararshahrebaran"][quote:180d61fd61="popo131"][quote:180d61fd61="abararshahrebaran"]اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....[/quote:180d61fd61]
آبره وابدی الان تو حاشیه هستم ...الکی خودمونو به چنگ ندیم بره وابدید ....[/quote:180d61fd61] به چنگ چیه بره داره امید خان رو بر کنار میکنه ما مگه باید ازش بترسیم عابدینی چندین سال بود بدون تیم بود تو هیچ تیمی مدیر نبود این داماش شهر باران بود که انو دوباره به فوتبال معرفی کرد. مرتیکه فک میکنه کیه این قد حرف نزدیم که این طوری داره رو سرمون سوار میشه[/quote:180d61fd61]
ابره مگه من خوشم میاد هرندی بره ...منضور من اینه که اگه تو بازی بگیم حیا کن رها کن رسانه هارو که دیگه میشناسی یه سوژه دیگه درست میکنن ....بعد کلی
مشکل پیش میاد ........خدا شاهده دو سه نفر از بچه ها میدونن من هیچ شخصی رو نه تشویق کردم نه توهین............ ولی من از این انسان خوشم نمیاد[/quote:180d61fd61]
به نظر شما اینکه مدیر عامل تیم رو هو کنیم منطقی هست؟!!!مطمئن باش عشق ایشون به داماش اگه بیشتر از من و شما نباشه کمتر نیست...عابدینی در سرپا نگه داشتن تیم خیلی تاثیر داشته....اگه عابدینی نبود مطمئن باش پارسال تیم فلج شده بود...
به خدا ما همیشه داریم چوب این رو می خوریم که [b:180d61fd61]سیاست[/b:180d61fd61] نداریم
ما رشتی ها و گیلانی ها همیشه از این بی سیاستی ضربه خوردیم...[/quote:180d61fd61] وای خدا ببین چی شده که بعضی ها مینویسن که عابدینی تعصب داره حتما همون تعصبی رو میگی که هر وقت صحبت میکنه از عشق بی پایانش به لنگ رو میگی و این که من شما رو نمیشناسم ولی من یک رشتی ام مطمئن باش تعصب عابدینی ازمن که بچه این شهرم بیشتر نیست واین حرف ها که عابدینی تیم رو نگه داشت حرف عابدینیه همون موقع خیلی خریدار امده بود و میخواست تیم رو بخره ولی اقای عابدینی نفروخت چون که می خواست خودش به هر قیمتی باشه و از بازیکن درصد بگیره چون این پست خیلی نون داره عابدینی ومرغوب چه استعدادهی تو این شهر و که نابود نکردن واینکه دوست عزیز بیا پشت هم باشیم و خودمون رو به فیلمی که عابدینی راه انداخته نفروشیم واز امید حمایت کنیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
abararshahrebaran در يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:50 pm .