[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

به عنوان هوادار داماش از مسئولین باشگاه داماش چه انتظاری دارید ؟

حمایت از امید هرندی
119
89%
برکناری امید هرندی
15
11%

کل آرا : 134

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:50 am

[quote:e07a366800="sepidroudi"]تو بازی راه آهن یک صدا باید فریاد بزنیم تو طول 90 دقیقه

[b:e07a366800]امید هرندی[/b:e07a366800][/quote:e07a366800] موافقم. باید بگیم
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:54 am

اولین تمرین داماش کی هست باید بریم تمرین واز هرندی حمایت کنیم
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:55 am

[quote:72a8962087="abararshahrebaran"][quote:72a8962087="popo131"][quote:72a8962087="abararshahrebaran"]اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....[/quote:72a8962087]

آبره وابدی الان تو حاشیه هستم ...الکی خودمونو به چنگ ندیم بره وابدید ....[/quote:72a8962087] به چنگ چیه بره داره امید خان رو بر کنار میکنه ما مگه باید ازش بترسیم عابدینی چندین سال بود بدون تیم بود تو هیچ تیمی مدیر نبود این داماش شهر باران بود که انو دوباره به فوتبال معرفی کرد. مرتیکه فک میکنه کیه این قد حرف نزدیم که این طوری داره رو سرمون سوار میشه[/quote:72a8962087]

ابره مگه من خوشم میاد هرندی بره ...منضور من اینه که اگه تو بازی بگیم حیا کن رها کن رسانه هارو که دیگه میشناسی یه سوژه دیگه درست میکنن ....بعد کلی
مشکل پیش میاد ........خدا شاهده دو سه نفر از بچه ها میدونن من هیچ شخصی رو نه تشویق کردم نه توهین............ ولی من از این انسان خوشم نمیاد
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط nniimmaa » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:59 am

هرندی کجا میره؟ گهر؟ عمرا جایی بره برمیگرده گلسار سر شغل سابقش. هرندی رو همین عابدینی سرمربی لیگ برتری کرد، همین هرندی رو خیلی ها اول فصل نمیشناختن الان شده اسطوره رشت؟ اگه اینجوریه باید مجسمه مجید جهانپور رو در سبزمیدان نصب کنیم. فراموش نکنید الان با تیم 18 جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم
افشین آتیش پاره
نماد کاربر
nniimmaa
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:00 am

[quote:bc94a222bd="popo131"][quote:bc94a222bd="abararshahrebaran"][quote:bc94a222bd="popo131"][quote:bc94a222bd="abararshahrebaran"]اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....[/quote:bc94a222bd]

آبره وابدی الان تو حاشیه هستم ...الکی خودمونو به چنگ ندیم بره وابدید ....[/quote:bc94a222bd] به چنگ چیه بره داره امید خان رو بر کنار میکنه ما مگه باید ازش بترسیم عابدینی چندین سال بود بدون تیم بود تو هیچ تیمی مدیر نبود این داماش شهر باران بود که انو دوباره به فوتبال معرفی کرد. مرتیکه فک میکنه کیه این قد حرف نزدیم که این طوری داره رو سرمون سوار میشه[/quote:bc94a222bd]

ابره مگه من خوشم میاد هرندی بره ...منضور من اینه که اگه تو بازی بگیم حیا کن رها کن رسانه هارو که دیگه میشناسی یه سوژه دیگه درست میکنن ....بعد کلی
مشکل پیش میاد ........خدا شاهده دو سه نفر از بچه ها میدونن من هیچ شخصی رو نه تشویق کردم نه توهین............ ولی من از این انسان خوشم نمیاد[/quote:bc94a222bd]

به نظر شما اینکه مدیر عامل تیم رو هو کنیم منطقی هست؟!!!مطمئن باش عشق ایشون به داماش اگه بیشتر از من و شما نباشه کمتر نیست...عابدینی در سرپا نگه داشتن تیم خیلی تاثیر داشته....اگه عابدینی نبود مطمئن باش پارسال تیم فلج شده بود...
به خدا ما همیشه داریم چوب این رو می خوریم که [b:bc94a222bd]سیاست[/b:bc94a222bd] نداریم
ما رشتی ها و گیلانی ها همیشه از این بی سیاستی ضربه خوردیم...
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:00 am

[quote:07145ed5ea="nniimmaa"]هرندی کجا میره؟ گهر؟ عمرا جایی بره برمیگرده گلسار سر شغل سابقش. هرندی رو همین عابدینی سرمربی لیگ برتری کرد، همین هرندی رو خیلی ها اول فصل نمیشناختن الان شده اسطوره رشت؟ اگه اینجوریه باید مجسمه مجید جهانپور رو در سبزمیدان نصب کنیم. فراموش نکنید الان با تیم 18 جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم[/quote:07145ed5ea] اگه به خاطر بازی دیروز که میگی خودشون باختن تا هرندی بره...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nniimmaa » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:04 am

[quote:8a8ec5ce74="rashti_sarvar"][quote:8a8ec5ce74="nniimmaa"]هرندی کجا میره؟ گهر؟ عمرا جایی بره برمیگرده گلسار سر شغل سابقش. هرندی رو همین عابدینی سرمربی لیگ برتری کرد، همین هرندی رو خیلی ها اول فصل نمیشناختن الان شده اسطوره رشت؟ اگه اینجوریه باید مجسمه مجید جهانپور رو در سبزمیدان نصب کنیم. فراموش نکنید الان با تیم 18 جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم[/quote:8a8ec5ce74] اگه به خاطر بازی دیروز که میگی خودشون باختن تا هرندی بره...[/quote:8a8ec5ce74]
خب وقتی بازیکن ها باهاش نیستن بره بهتره...
نماد کاربر
nniimmaa
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 05, 2012 12:00 am

پستتوسط zxzx » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:20 am

[align=justify:83ac4cb5ff][color=black:83ac4cb5ff][b:83ac4cb5ff]اینها همه جزء سناریوی مدیرعامل محترم بود
عبدالله مرغوب این آفت فوتبال رشت گویی که میدانست چه اتفاقی قراره تو این هفته بیفته که اینقدر راحت به سایت هواداران داماش که اکثریت از حامیان امید هرندی هستند حمله میکنه به نظر شما چطور میشه که مرغوب اینقدر شجاع میشه به نظر شما پشتش به جایی گرم نیست
آقای مدیرعامل محترم که صدات از ناراحتی بیرون نمیاد تیمی که شاید با 3ملیارد بسته شده باشه بد نتیجه گرفته!!!! گرفتن 9 امتیاز نتیجه بدی هستش؟ این در صورتی که تیمهای دیگه 15 ملیارد تیمشون رو بستند ولی ارزوی این 9 امتیاز رودارند
شاید الان خیلی ناراحت هستید که واسه کنار زدن هرندی کارهای خیلی سختی انجام دادید مثل محروم کردن داماش از دو بازی خانگی فکر نمیکردید اینقدر راحت بتونید به آرزوی خود برسید[/b:83ac4cb5ff][/color:83ac4cb5ff][/align:83ac4cb5ff]
داماش تا ابد جاویدان
نماد کاربر
zxzx
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 12, 2011 12:00 am

پستتوسط arminhavadar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:25 am

بچه ها از اقا اميد حمايت كنيد
ايول داماش قزوين و تهران نريم هر جا بيشيم تركنيم :o :cry: :?:
نماد کاربر
arminhavadar
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 02, 2012 12:00 am

پستتوسط cabana » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:28 am

سلام به همه دوستان
تحلیل من از این ماجرا ها اینه که تصمیم به دور کردن نماشاچیا و کم کردن هواداران این تیم رو دارند حا لا به چه دلایلی نمی دونم شاید بعدش بخوان هرکاری دوست دارن با تیم انجام بدن ... نمی دونم چه جریانیه که به محض اینکه تکلیف تیم روشن شد و فروخته شد از فرداش خودیها دارند واسه تیم حاشیه می سازند.
بهترین راهکار در این مورد بنظرم رفتن به ورزشگاه و با آرامش تشویق یکصدای هرندی است. فقط خواهشا آرامش رو فراموش نکنید. همه با هم به ورزشگاه بریم و امید هرندی رو تشویق کنیم از اول بازی تا انتها.
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:30 am

[quote:b91776de4d="nniimmaa"]هرندی کجا میره؟ گهر؟ عمرا جایی بره برمیگرده گلسار سر شغل سابقش. هرندی رو همین عابدینی سرمربی لیگ برتری کرد، همین هرندی رو خیلی ها اول فصل نمیشناختن الان شده اسطوره رشت؟ اگه اینجوریه باید مجسمه مجید جهانپور رو در سبزمیدان نصب کنیم. فراموش نکنید الان با تیم 18 جدول فقط 3 امتیاز فاصله داریم[/quote:b91776de4d]

با صدر جدول هم فقط 5 امتیاز فاصله داریم اما مثل اینکه چشم شما نیمه بالای جدول رو نمیبینه!!!!!!! :roll:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط hamidjavan » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:33 am

نه عابدینی ونه هرندی فقط داماش . اینها همه میرند چیزی که میمونه فقط داماشه ورشت.
باخت به یه تیمی مثل سپاسی که تو تاریخش به هیچی تیمنی 6تا نزده وهمیشه برای سقوط نکردن داره بازی میکنه پرونده هر مربی رو زیر بغلش میزاره حالا میخواهید قبول کنید ویا میخواهید قبول نکنید. تیم ما تو این 3بازی اخر هیچی برای عرضه نداشت . بدترین تیمهای رشت جلاوی ملوان تو زمین خودی انجوری برای گل نخوردن بازی نمی کنند و مربی 2تا تعویض اخرشو نمیزاره یکی را 90به بعد انجام بده و یکی را اصلا" انجام نده. بازی با پرسپولیس هم یه نیمه افتضاح بودیم و شانس اوردیم نیمه اول گل نخوردیم ونیمه دوم همه باتوجه به 10نتفره شدن فقط دفاع کردیم وزیر توپ زدیم وروی ضدحمله گل زئدیم از نظر فنی چیزی نداشتیم وحتی بازی با پیکان را هم وقتی 1-0عقب بودیم بازیکن حریف ان دروازه خالی را خراب نمیکرد شاید نتیجه بازی با سپاسی آن بازی اتفاق می افتاد.
اما مشکل اصلی تیم مامشکلات پیش فصل وعدم یارگیری مناسب بوده نه مربیش . مربیان دیگه هم همین مشکلات را خواند داشت باتوجه به اینکه از این به بعد بازیهای لیگ برای تیم ما سخت تر خواهد شد وبا تیمهای باتجربه تر وقوی تر بازی داریم. امنیدوارم تعویض مربی باعث نشه چندبازی را مفت از دست بدیم. همین
hamidjavan
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط cabana » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:33 am

توشرایطی که داماش داشت هیچ کسی جز یه آدمی که عاشق تیم شهرش باشه قبول مسئولیت سرمربی تیم رو نمی کرد. واقعا ظلمه که تو اخبار بگن اخراج- اخراج حق اونهایی است که واسه تیم حاشیه درست کردن
نماد کاربر
cabana
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه آگوست 25, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:42 am

[quote:e632dbff9a="hamidjavan"]نه عابدینی ونه هرندی فقط داماش . اینها همه میرند چیزی که میمونه فقط داماشه ورشت.
باخت به یه تیمی مثل سپاسی که تو تاریخش به هیچی تیمنی 6تا نزده وهمیشه برای سقوط نکردن داره بازی میکنه پرونده هر مربی رو زیر بغلش میزاره حالا میخواهید قبول کنید ویا میخواهید قبول نکنید. تیم ما تو این 3بازی اخر هیچی برای عرضه نداشت . بدترین تیمهای رشت جلاوی ملوان تو زمین خودی انجوری برای گل نخوردن بازی نمی کنند و مربی 2تا تعویض اخرشو نمیزاره یکی را 90به بعد انجام بده و یکی را اصلا" انجام نده. بازی با پرسپولیس هم یه نیمه افتضاح بودیم و شانس اوردیم نیمه اول گل نخوردیم ونیمه دوم همه باتوجه به 10نتفره شدن فقط دفاع کردیم وزیر توپ زدیم وروی ضدحمله گل زئدیم از نظر فنی چیزی نداشتیم وحتی بازی با پیکان را هم وقتی 1-0عقب بودیم بازیکن حریف ان دروازه خالی را خراب نمیکرد شاید نتیجه بازی با سپاسی آن بازی اتفاق می افتاد.
اما مشکل اصلی تیم مامشکلات پیش فصل وعدم یارگیری مناسب بوده نه مربیش . مربیان دیگه هم همین مشکلات را خواند داشت باتوجه به اینکه از این به بعد بازیهای لیگ برای تیم ما سخت تر خواهد شد وبا تیمهای باتجربه تر وقوی تر بازی داریم. امنیدوارم تعویض مربی باعث نشه چندبازی را مفت از دست بدیم. همین[/quote:e632dbff9a]

دوست عزیزم hamidjavan کاملا" در مورد داماش موافقم ، اما برای مصلحت داماش باید هرندی بمونه .
اینطور که شما در چندین خط یکدفعه کل نتایج داماش و هرندی زیر سوال بردید ، دیگه کلا" بی خیال ،
همون امثال تارتار و قاسمپور و درخشان و ..... باید اون لهجه های به اصطلاح فارسی و تهرانی و آبادانی و .......
خوب هستن .
البته اشتباه شما در اینجاست که تیم سپاسی همیشه گربه سیاه تیم های پایتخت بوده و در جام حذفی هم جز
تیمهای با برنامه در هر دوره (زمان پیروانی) .
ولی من این باخت توجیه نمیکنم و نمیگم از بارسلونا باختیم ، باختیم و بد باختیم .
اما فوتبال ایران همینه ، پیکانی که 5 تا از ما خورد الان در جدول اوضاعش خوبه و میانه جدوله .
من بازم تاکید میکنم ثبات و حمایت و استراتژی تدافعی و تک امتیازی برای خارج خانه مشکل مارو حل میکنه .
در بازی های خانگی هم که بقول شما با شانس و ضدحمله و بکش زیرش و ....... یطوری خلاصه میبریم !!!
فقط من یه لحظه اشتباه کردم که اینجا ایرانه یا اروپا که همه تیمها برنامه و تاکتیک دارن بجز ما !!!؟؟؟!!!
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 11:55 am

[quote:180d61fd61="amirreza_pro"][quote:180d61fd61="popo131"][quote:180d61fd61="abararshahrebaran"][quote:180d61fd61="popo131"][quote:180d61fd61="abararshahrebaran"]اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....[/quote:180d61fd61]

آبره وابدی الان تو حاشیه هستم ...الکی خودمونو به چنگ ندیم بره وابدید ....[/quote:180d61fd61] به چنگ چیه بره داره امید خان رو بر کنار میکنه ما مگه باید ازش بترسیم عابدینی چندین سال بود بدون تیم بود تو هیچ تیمی مدیر نبود این داماش شهر باران بود که انو دوباره به فوتبال معرفی کرد. مرتیکه فک میکنه کیه این قد حرف نزدیم که این طوری داره رو سرمون سوار میشه[/quote:180d61fd61]

مشکل پیش میاد ........خدا شاهده دو سه نفر از بچه ها میدونن من هیچ شخصی رو نه تشویق کردم نه توهین............ ولی من از این انسان خوشم نمیاد[/quote:180d61fd61]

به نظر شما اینکه مدیر عامل تیم رو هو کنیم منطقی هست؟!!!مطمئن باش عشق ایشون به داماش اگه بیشتر از من و شما نباشه کمتر نیست...عابدینی در سرپا نگه داشتن تیم خیلی تاثیر داشته....اگه عابدینی نبود مطمئن باش پارسال تیم فلج شده بود...
به خدا ما همیشه داریم چوب این رو می خوریم که [b:180d61fd61]سیاست[/b:180d61fd61] نداریم
ما رشتی ها و گیلانی ها همیشه از این بی سیاستی ضربه خوردیم...[/quote:180d61fd61] وای خدا ببین چی شده که بعضی ها مینویسن که عابدینی تعصب داره حتما همون تعصبی رو میگی که هر وقت صحبت میکنه از عشق بی پایانش به لنگ رو میگی و این که من شما رو نمیشناسم ولی من یک رشتی ام مطمئن باش تعصب عابدینی ازمن که بچه این شهرم بیشتر نیست واین حرف ها که عابدینی تیم رو نگه داشت حرف عابدینیه همون موقع خیلی خریدار امده بود و میخواست تیم رو بخره ولی اقای عابدینی نفروخت چون که می خواست خودش به هر قیمتی باشه و از بازیکن درصد بگیره چون این پست خیلی نون داره عابدینی ومرغوب چه استعدادهی تو این شهر و که نابود نکردن واینکه دوست عزیز بیا پشت هم باشیم و خودمون رو به فیلمی که عابدینی راه انداخته نفروشیم واز امید حمایت کنیم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abararshahrebaran در يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:50 pm .
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان