[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط 888 » پنج شنبه ژانويه 17, 2013 12:04 pm

[color=black:f786b08b8d]
[size=18:f786b08b8d]
بازي مقابل هواداران پرسپولس برايم خاص است

نيكبخت: باید با امتیاز برگردیم [/size:f786b08b8d]

وقتي عليرضا نيكخت واحدي به فوتبال برگشت بعضي‌ها بر اين باور بودند كه او از شرايط مطلوب دور باشد. اما در سه بازي كه حميد درخشان او را در تركيب قرار داد مشخص شد كه در مدتي كه از فوتبال دور بوده تمرين داشته است. البته هنوز با روزهاي اوجش فاصله دارد ولي اگر با همين انگيزه ادامه دهد خيلي زود به روزهاي خوبش نزديك مي‌شود. حالا نيكبخت با داماش گيلان رودرروي پرسپوليس قرار مي‌گيرد. اين بازي حتما براي او جذابيت‌هاي خاصي خواهد داشت.

از شرايط خودت بگو.
‌‌‌ خدا را شكر، شرايطم روز به روز بهتر مي‌شود. البته بچه‌هاي تيم هم خيلي كمك كردند كه زودتر هماهنگ شوم. هواداران داماش هم در اين مدت نسبت به من لطف داشتند كه بايد از آنها تشكر كنم.
درخشان به تو اعتماد كرده و در چند بازي اخير از تو استفاده مي‌كند.
‌‌‌ بله، همين مساله اعتماد به نفس مرا هم زياد مي‌كند. در اين چند بازي هم كه از من استفاده كردند همه تلاشم اين بود كه پاسخ اعتمادشان را با بازي‌هاي خوب بدهم.
روز جمعه با پرسپولس بازي داريد، مسابقه‌اي كه حتما براي تو خاص است.
باور كنيد خيلي دوست ندارم در مورد اين بازي حرف بزنم.
به هرحال مقابل هواداراني قرار مي‌گيري كه هميشه به تو لطف داشته‌اند.
‌‌‌ صددرصد همينطور است. من روزهاي خوبي را در پرسپوليس داشتم و شك نكنيد بازي مقابل اين تيم و هوادارانش در آزادي اگر برايم خيلي سخت نباشد خيلي خاص است.
مهدوي‌كيا و علي كريمي هم به اين بازي نمي‌رسند؟
‌‌‌ مهدي را مطمئن بودم اما در مورد علي، فكر مي‌كردم حتما بازي كند. به هرحال اين دو نفر از بازيكنان تاثيرگذار پرسپوليس هستند كه نبودنشان كار را براي پرسپوليس سخت مي‌كند.
و براي شما آسان؟
‌‌‌ ببينيد من خودم اينطوري به اين مساله نگاه نمي‌كنم. ما در شرايطي هستيم كه بايد امتياز بگيريم. به همين دليل كار خودمان را انجام مي‌دهيم. پرسپوليس بازيكنان خوبي در اختيار دارد، ما هم تيم يكدست و بسيار خوبي هستيم و مطمئن باشيد مقابل ما كار سختي خواهند داشت.
شنيدي بازي پرسپوليس و ذوب‌آهن در جام حذفي در اصفهان است؟
‌‌‌ الان از شما مي‌شنوم، پس اگر پرسپوليس برنده شود آن وقت براي بازي با ما بايد قرعه‌كشي شود.
در جام حذفي چقدر براي خودتان شانس قايل هستيد؟
‌‌‌ ما به اندازه تيم‌هاي ديگر شانس داريم و اگر بازي نيمه نهايي هم در رشت باشد كه شانس ما به مراتب بيشتر مي‌شود.
نيكبخت را خيلي باانگيزه مي‌بينم؟
‌‌‌ براي اينكه هدف دارم و مي‌خواهم بازگشتم به فوتبال با نتيجه همراه باشد.
چه هدفي؟
‌‌‌ اجازه بدهيد فعلا در موردش حرفي نزنم، چون اينطوري تمركزم را از دست مي‌دهم. شك نكنيد براي رسيدن به هدفم خيلي انگيزه دارم.
نتيجه بازي جمعه را پيش‌بيني مي‌كني؟
‌‌‌ چون هر دو تيم براي پيروزي به زمين مي‌آيند من تنها مي‌گويم يك فوتبال زيبا را تماشاگران شاهد خواهند بود. من هم چون به داماش تعهد دارم همه تلاشم را براي موفقيت تيم به كار مي‌گيرم.

ایران ورزشی
[/color:f786b08b8d]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه ژانويه 20, 2013 4:18 pm

[color=black:837f486f20]
شهرباران - اين هواداران مظلوم!
پنجشنبه براى هواداران داماش يك روز پر از دلهره و اضطراب بود. آنها لحظه به لحظه اخبار مربوط به اعزام هوادار به تهران را دنبال مى كردند.يك چشمشان به سايت هاى هوادارى بود و يك چشمشان به دهان مسئولان كانون هواداران. هر چند كه ابتدا آب پاكى را روى دستشان ريختند و گفتند وقتى پولى باشگاه ندارد كه تيم فوتسال بانوان و نوجوانان را خارج از استان اعزام كند، شما چگونه انتظار داريد كه بتوانيم بودجه تهيه كنيم و اتوبوس براى اعزام هوادار بگذاريم. آرى توقع بزرگى بود، در فوتبالى كه بازيكن درجه سومش سالى دويست، سيصد ميلىون تومان درآمد دارد،مربى سوم يك تيم صد ميليون مى گرد بدون اينكه هيچ گونه مسئوليتى متوجه اش باشد و فلان دلال و بهمان مدير تازه از راه رسيده توانسته از صفر مطلق به پادشاهى برسند، انتظار گذاشتن چند دستگاه اتوبوس براى هوادارانى كه تنها در مواقع نياز آنها را صاحبان واقعى فوتبال مى ناميم واقعا پر توقعى است.
در اين فوتبال بى در پيكر كه هر كسى از راه مى رسد و ادعاى مالكيت مى كند، حق هوادار در آخر صف مطالبات قرار دارد. فقط كاش مديران فوتبال ما را يك گردش علمى به همين كشورهاى حاشيه خليج پارس ببريم تا ببينند چه عذابى مى كشند تا صد نفر را برا آمدن به ورزشگاه ترغيب كنند، اصلا نمى خواهد رنج سفر به جان بخرند از مديران راه آهن و نفت و صبا هم بپرسند كفايت خواهد كرد! البته در نهايت با همكارى شوراى شهر رشت و باشگاه داماش هفت، هشت دستگاه اتوبوس در اختيار هواداران قرار گرفت و آنها كه خوش شانس تر بودند جا شدند و سايرين يا با وسيله شخصى به تهران آمدند و يا به خاطر هزينه ى سفر عطاى رفتن را به لقايش بخشيدند. چرا كه هوادار فوتبال گاهى براى جور كردن پول بليط استاديوم هو دو دوتا چهارتا مى كند....[/color:837f486f20]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه ژانويه 20, 2013 7:02 pm

[color=black:1b7751f07e]

[size=18:1b7751f07e] هرندي:كاش نتيجه بازي رفت تكرار مي‌شد/ تعويضي‌هاي داماش نفرات فيكس من بودند[/size:1b7751f07e]

پرسپوليس در حالي داماش را در تهران مغلوب كرد كه بازي رفت را با يك بازيكن بيشتر به حريف واگذار كرده بود. نتايج خوب داماش گيلان با حميد درخشان در جام حذفي و پيروزي اين تيم مقابل استقلال، انتظارات را از اين تيم افزايش داده است البته نبايد فراموش كرد كه غيبت چند بازيكن و به خصوص كبه تأثير زيادي در كيفيت كار اين تيم گذاشته بود. اميد هرندي كه در بازي رفت هدايت اين تيم را برعهده داشت بازي روز جمعه را هم تماشا كرده بود.

از بازي روز جمعه شروع كنيم.
صادقانه مي‌گويم كه خيلي خوشحال مي‌شدم اگر نتيجه بازي رفت تكرار مي‌شد چون شرايط تيم هم در جدول خيلي فرق مي‌كرد. پرسپوليس هم در حالي 3 امتياز را گرفت كه برتري خاصي نداشت.
اين بازي با مسابقه رفت چقدر فرق داشت؟
خيلي، ما در آن مسابقه از دقيقه 40، 10 نفره شديم كه خودتان مي‌دانيد مقابل پرسپوليس و استقلال 50 دقيقه 10 نفره بازي كردن چقدر سخت است. با اين حال ما آن بازي را برديم، ضمن اينكه تيم هم بهتر شده است.
چطور؟
شما به نيمكت‌نشينان داماش نگاه كنيد، تعدادي از آنها در زمان من جزو نفرات فيكس تيم بودند. از طرفي بازيكناني هم كه جذب شده و بدنسازي‌هايي هم كه صورت گرفته به تقويت تيم كمك كرده است.
شما چه جايگاهي را براي داماش متصور هستيد؟
به نظرم داماش مي‌تواند با اين پتانسيل و حمايت هوادارانش تا رده هفتم بالا بيايد كه البته حقش هم هست.
پرسپوليس را چطور ديديد؟
من فكر مي‌كنم نبود علي كريمي خيلي به تيم ضربه زد. هافبك‌هاي پرسپوليس خيلي ضعيف كار كردند. يحيي گل‌محمدي بايد در اين مورد چاره‌اي بينديشد ضمن اينكه فاصله نفرات نيمكت‌نشين با بازيكنان اصلي هم زياد است. اما...
اما چه؟
اما اگر سردار رويانيان در پرسپوليس بماند من مطمئنم آنها در فصل آينده يكي از جدي‌ترين مدعيان قهرماني خواهند بود. شايد سردار كمي بيشتر به تيم خودش متمركز شود بهتر نتيجه بگيرد.
داماش در جام حذفي شرايط خوبي دارد. شما چقدر براي آنها شانس قايل هستيد؟
اگر بازي نيمه نهايي در رشت باشد كفه ترازو به نفع داماش خواهد بود، در غير اين صورت اگر در اصفهان يا تهران باشد شرايط فرق مي‌كند. در حال حاضر هر سه تيم در يك سطح هستند. من اميدوارم داماش در نهايت موفق شود.
از زماني كه قطع همكاري با داماش داشتيد براي تماشاي بازي‌هاي اين تيم به ورزشگاه رفته‌ايد؟
من اصلاً به استاديوم نمي‌روم اما تمام بازي‌هاي ليگ برتر و ليگ يك را مي‌بينم.
پيشنهادي هم داشتيد؟
من همان موقع كه از داماش كنار گذاشته شدم، دو پيشنهاد از ليگ برتر و دو پيشنهاد هم از ليگ يك داشتم اما قبول نكردم.
چرا؟
براي اينكه در آن مقطع خيلي تحت فشار بودم و نياز به استراحت داشتم.
سوال آخر در مورد دربي تهران است.
بازي سختي است. اگر كريمي و مهدوي‌كيا برسند شرايط فرق مي‌كند. من شانس هر دو تيم را 50-50 مي‌دانم البته قلعه‌نويي مربي بسيار باهوشي است و يحيي بايد به كمك بگوويچ اين بازي شطرنج را مديريت كند البته هفته بعدش هم دربي گيلان است كه اين دو هفته هواداران فوتبال را خيلي مشغول مي‌كند.

=========================================

[size=18:1b7751f07e]داور مي‌توانست پنالتي نگيرد!

محمد آبشك: پرسپوليس حرفي براي گفتن نداشت
[/size:1b7751f07e]
ايران ورزشي- محمد آبشك در خط مياني داماش مهره تأثيرگذاري است. هافبك شماره 13 داماش مقابل پرسپوليس هم يك روز ايده‌آل را پشت سر گذاشت و توانست يكي از بهترين بازيكنان زمين باشد. آبشك درباره اين بازي مي‌گويد: «همه بازي دست ما بود و اگر از موقعيت‌ها به نحو احسن استفاده مي‌كرديم مي‌توانستيم با پيروزي و كسب 3 امتياز به رشت برگرديم. پرسپوليسي‌ها حرفي براي گفتن نداشتند و ديديد كه 90 دقيقه سوار بر بازي بوديم. پرسپوليس با يك پنالتي كه نمي‌شود اسمش را موقعيت گذاشت به گل رسيد. دفاع و گلر ما روي اين صحنه غافلگير شدند و پرسپوليس به پنالتي رسيد البته داور مي‌توانست پنالتي نگيرد. همانطور كه خطا روي داسيلوا، بازيكن برزيلي ما را در پايان نيمه اول پنالتي نگرفت. در حالي كه سوت را به دهانش گذاشت اما آن را به علامت پنالتي به صدا درنياورد.»
محمد آبشك درباره درگيري‌هاي ميانه ميدان مي‌گويد: «درگيري كه نمي‌شود گفت اما خيلي با هافبك‌هاي حريف برخورد داشتم. زياد روي هم خطا مي‌كرديم اما داور تمام صحنه‌ها را به سود پرسپوليس سوت زد. داور يكسري خطاها را به ضرر ما مي‌گرفت اما دقيقاً همان خطاها را به ضرر پرسپوليس نمي‌گرفت! همين موضوع باعث شد بازيكنان ما عصبي شوند و اعتراض كنند. ضمن اينكه در يك صحنه‌ هادي نوروزي به پاي من زد كه داور مي‌توانست كارت بدهد اما او را جريمه نكرد.»
آبشك درباره موقعيت‌هاي گلزني كه داماش از دست داد، مي‌گويد: «موقعيت‌هاي بسياري را از دست داديم. كم دقتي در زدن ضربات آخر باعث شد نتوانيم مقابل پرسپوليس موفق باشيم و بازي را ببريم. اگر كمي روي ضربات آخر دقت كنيم با اين فوتبالي كه به نمايش مي‌گذاريم مي‌توانيم به رتبه‌هاي بالاي جدول برسيم.
=============================================

[size=18:1b7751f07e]قسمت نيست در آزادي به پرسپوليس گل بزنم

حسين ابراهيمي: دوئل من و پولادي 50- 50 بود[/size:1b7751f07e]

ايران ورزشي- بدون شك حسين ابراهيمي، گوش راست سرعتي و تند و تيز داماش يكي از بهترين بازيكنان ديدار مقابل پرسپوليس بود. ابراهيمي شوت زد، پاس داد و مهاجمان خودي را بارها در موقعيت گلزني قرار داد اما تلاش او نتيجه‌اي براي داماش در پي نداشت. ابراهيمي 22 ساله درباره شكست داماش مقابل پرسپوليس مي‌گويد: «بازي خوبي بود و به نظرم تيم ما عالي بازي كرد. تا به حال پرسپوليس را اينقدر ضعيف نديده بودم. آنها جز صحنه‌اي كه منجر به پنالتي شد موقعيت ديگري روي دروازه ما خلق نكردند. ما سوار بر بازي بوديم و در پايان هم حاكميت توپ 60 به 40 به نفع ما بود. حق ما در اين بازي باخت نبود اما فوتبال است و بايد با اين اتفاقات كنار آمد.»ابراهيمي درباره موقعيت‌هاي گلي كه بازيكنان داماش از دست دادند، مي‌گويد: «سه چهار بازي است كه خيلي فرصت از دست مي‌دهيم. اين موضوع تكرار شده و دارد ما را اذيت مي‌كند. بايد با دقت بيشتري به توپ ضربه بزنيم تا دروازه حريفان را باز كنيم. بدون شك اگر در چند بازي اخير موقعيت‌هاي ما تبديل به گل مي‌شد الان امتيازات بيشتري اندوخته بوديم.»ابراهيمي يك شوت زد كه با فاصله اندكي از كنار دروازه پرسپوليس به بيرون رفت. او كه در بازي رفت دروازه پرسپوليس را باز كرد در اين باره مي‌گويد: «نمي‌دانم چرا قسمت نمي‌شود در ورزشگاه آزادي به پرسپوليس گل بزنم. چند بار در رشت به پرسپوليس گل زده‌ام، مثل بازي رفت اما انگار در آزادي قسمت نيست كه دروازه اين تيم را باز كنم.» ابراهيمي در اين بازي روبروي پولادي بازي كرد و روز سختي را براي مدافع ملي‌پوش پرسپوليس رقم زد. ابراهيمي درباره تقابل با پولادي مي‌گويد: «پولادي بازيكن پرتجربه‌اي است كه احترام خاصي برايش قايلم. در يكي دو صحنه من موفق بودم و در يكي دو صحنه او. فكر مي‌كنم دوئل من و پولادي 50-50 بود البته پولادي جزو بهترين بازيكنان ايران است و من هميشه به او احترام مي‌گذارم.»[/color:1b7751f07e]

[color=red:1b7751f07e]ایران ورزشی[/color:1b7751f07e]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 21, 2013 12:03 pm

[color=black:18ccb35430][b:18ccb35430]
ادامه بده...!!![/b:18ccb35430][/color:18ccb35430]

[img:18ccb35430]http://upload.tehran98.com/img1/alp42n4y5lrcl9q7dd.jpg[/img:18ccb35430]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه فبريه 26, 2013 5:14 pm

[color=black:79cd2d7121]
شهرباران – پوزخند احمد صالحی به فوتبال پاک!
روزی که احمد صالحی در بازی داماش با ملوان در عرض کمتر از پانزده دقیقه ( دقایق ده تا بیست و پنج نیمه نخست) در زمین بازنی و لغزنده انزلی به سه مدافع داماش کارت زرد داد تا همان ابتدای بازی ترمز داماش را بکشد، همه تصور را به بی تجربه بودن او در آشنایی اش با این زمینها تصور کردند. حتا وقتی از احمدزاده در کنفرانس پس از بازی پرسش شد که آیا قبول دارد که داور با سوت های پیلپی و دادن کارت های زرد سرعت داماش را گرفت، ضمن قبول، علت را شاید حفظ سلامت بازیکنان توسط داور در این نوع زمینها عنوان کرد. اما وقتی در دقایق پایانی و در اوج حملات داماش داور یک خطای ساده بیرون محوطه جریمه را پنالتی اعلام نمود و دروازه بان داماش حسن رودباریان ( شما بخوانید نقطه ی تکای داماش در خط دفاع) را اخراج نمود تا این تیم در بازی بعدی هم از داشتن ستاره ی درون دروازه خود محروم باشد، دیگر تردید ها به یقین تبدیل شد که پشت این سوت زدن ها سحوی در کار نیست و بوی تعمد می آمد.
پس از آن فدراسیون برای خواباندن سر و صدا دو هفته صالحی را کنار گذاشت و به او داوری نداد، اما در کمال تعجب در بازی آلومنیوم و پرسپولیس در یک بازی پخش مستقیم سوت قضاوت را به دستان او دادند تا بازهم جناب صالحی با سوت های مساله دار و اگر بخواهیم بی رو دربایستی سخن بگوییم جهت دارش، حالا صدای قرمزهای پایتخت را هم در آورده است. سوت های که وقتی دقت می کنیم یک ذینفع دارد و آن هم تیم بر روی لبه تیغ سقوطی است به نام آلومنیوم هرمزگان. این روزها که تیمها با یک امتیاز می افتند و با امتیازی دیگر در لیگ می مانند کاش ترازوی عدل فدراسیون کمی میزانش درست بود. عدالت فقط محروم کردن سریالی هواداران نیست آقایان.[/color:79cd2d7121]
روزنامه تماشا-رادنی دیدار

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه فبريه 26, 2013 5:16 pm

[color=black:bc65c0e762][b:bc65c0e762]شهرباران – درخشان مربی مادام العمر داماش؟[/b:bc65c0e762]
داماش و درخشان در خانه یک باخت خفیف خانگی دیگر را در کارنامه نه چندان درخشانشان ثبت کردند. داماشی ها که می توانستند با برد در این بازی به سرعت از پایین جدول کنده شوند با این تساوی وضعیتشان بسیار خطرناک تر از پیش شده است. درخشان در برابر صبا با یک ترکیب پر حرف و حدیث یک نیمه افتضاح در نیمه اول را پشت سر گذاشت و یک بیست دقیقه افتضاح تر در اول نیمه دوم. فقط یک ده پانزده دقیقه ای داماش فوتبال بازی کرد و در آن دقایق توانست گل تساوی را هم به ثمر برساند. درخشان در این بازی در حالی که نیکبخت و کبه تمام مدت در زمین راه می رفتند و حاجی زاده یک روز وحشتناک را پشت سر گذاشته بود، آنها در در بیش از نیمی از بازی در ترکیب حفظ کرد و در عوض، چاوشی و مختاری و سیاه و سهرابی را به نیمکت میخکوب کرد. درخشان در پاسخ به خبرنگاران که وضعیت خطرناک است یک حرف طنزگونه زد که ما در بازی های بعدی چون در برابرتیمهای قدر بازی می کنیم، طبیعتا می توانیم بهتر هم نتیجه بگیریم!
دوستمان درخشان حالا خیالش از اخراج هم راحت شده است. چرا که او پس از بازی با ملوان توسط عابدینی برکنار شد و به وسیله قویدل ابقا گردید. او دیگر بی پروایانه در تلویزیون از عابدینی انتقاد می کند و پشت خود را به مالک باشگاه گرم می داند. امری که اگر دست عابدینی بود و با توجه به فرمول خاص او تا امروز به جای یک بار، دوبار درخشان را باید اخراج شده می دانستیم. تیم درخشان پیشتر خوب بازی می کرد و نمی برد و حالا در این دوبازی هم بد بازی می کند و هم می بازد. کسب یک امتیاز از دوبازی یعنی فاجعه. و اضافه کنید بازی هفته بعد در اصفهان برابر ذوب آهن و در رشت برابر نفت آبادان و درود مقابل کهر. همه ی سه تیمی که در خطر صد در صدی سقوط اند و برای مرگ و زندگی می جنگنند و البته هر امتیاز ارزشش دوبل خواهد بود برای داماش و اگر امتیازی هم از دست بدهد داماش بهایش به همان نسبت دو برابر گرانتر است. اینکه درخشان و تیمش از این نه امتیاز چندتا می تواند بگیرد ظاهرا دیگر خیلی مهم نیست، مهم آن است که او مربی دست نشانده مالک است بعد از این و ماندگاریش مادام العمر خواهد بود![/color:bc65c0e762]
روزنامه تماشا-رادنی دیدار

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 09, 2013 1:00 pm

[color=black:f93884833b][b:f93884833b]شهرباران - خداحافظى با روزهاى نه چندان درخشان![/b:f93884833b]
ظهر پنجشنبه براى همه مردم ايران شايد يك روز عادى زمستانى بود،اما نه براى هواداران داماش. گروهى از آنها در دفتر باشگاه داماش جمع شده بودند تا به نمايندگى از دوستانشان، صداى اعتراض مدنى خود را كه مدتى است از طرق مختلف بلند كرده بودند، اين بار به گوش مرد همه كاره داماش، امير عابدينى برسانند.(همانهايى كه با آن واژه نخ نما شده صاحبان اصلى فوتبال مى شناسيم شان، همانها كه در تعارف مى گويند در سرما و گرما در ورزشگاه حاضرند و در عمل حقى برايشان قايل نيستند!) اما اينبار ديگر صحبت تعارف و هندوانه زير بغل گذاشتن نبود، قرارشان اين بود كه حرفشان را بدون واهمه بزنند، مرد و مردانه. آخر اينها هنوز با پلشتى هاى جامعه همرنگ نشده اند تا براى گفتن حرفشان اول دو دو تا كنند و بعد سخن بگويند!
آنها نه از كسى باج مى گيرند و نه به كسى باج مى دهند!آنقدر خوب و مسلط و با استدلال سخن گفتند كه حتى مرد سياست پيشه اى مانند عابدينى هم در برابرشان كم آورد و به ناچار از درخشان دعوت كرد تا از خودش دفاع كند، اما نگفته معلوم است كه زمانى كه وكيلى چون عابدينى در برابر اين دادستانان چيره دست تسليم شود، از دست متهم هم كارى بر نخواه آمد. درخشان جز بهانه هاى دست مالى و تكرارى سخن تازه اى نگفت و هواداران به گفته هاى او نفر به نفرپاسخ گفتند: آخر اين بار قرار نبود تا آنها فقط به مانند هميشه بشنوند سفسته ها را و دم بر نياورند! پاسخ آنها آنقدر مستدل بود كه درخشان هم بگويد: حالا كه نتوانستم با ماندنم شادى برايتان بياورم، پس مى روم تا شادمانتان سازم!در آخر يكى به نمايندگى برخاست و به درخشان گفت: ما براى بدرقه شما خودمان را به اينجا رسانده ايم، تا نشان دهيم كه هم خوش استقباليم و هم خوش بدرقه! لطفا سلام مردم گيلان را به هر جا كه مى رويد برسانيد!اين سخن يعنى خداحافظ روزهاى البته نه چندان درخشان![/color:f93884833b]
رادنی-روزنامه تماشا
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه مارس 09, 2013 9:41 pm

[color=black:2e62177f1a][b:2e62177f1a]شهرباران - هواداران داماش، از جنسى كه تاكنون نديده ايد! [/b:2e62177f1a]

داماش در روزى خيلى ها برايش منتظر فاجعه بودند، توانست نفت را در رشت شكست دهد و پس از مدتها لبخند را با چهره هوادارانش آشنا سازد. اين برد يك قانون را براى داماش در ليگ برتر اثبات كرد؛ هواداران هر زمان اراده كردند و با همه قوا آمدند تيمشان دست پر ميدان را ترك كرد. براى اثبات اين ادعا كافى است نگاهى بيندازيم به نتايج اين فصل داماش.
پسران شهرباران با كسب تنها يك برد خارج از خانه، ضعيف ترين مهمان ليگ دوازهم هستند.آنها در سه بازى بدون تماشاگر در خانه هم فقط دو امتياز دشت كرده اند و البته موفق شده اند كه هفت بار در حضور هوادارانشان در خانه پيروز شوند و شش بار به تساوى دست يابند،اين يعنى بيش از دو سوم امتيازاتشان را در رشت دشت كرده اند و داستان وقتى مهيج مى شود كه بدانيم در بين بازنده ها از استقلال و پرسپوليس و نفت تهران و تراكتور(جام حذفى) بالا نشين نامشان ديده مى شود تا پيكان وفجر و گهر و نفت آبادان ته جدولى!
به اين سبب است كه اين هوادار حرفش در رشت خريدار دارد، آنچه كه ذهن بسته خيلى ها آن را هنوز درك نكرده است!آنچه كه گروهى كه شعاع ديدشان تنها تا نوك بينى است، آن را با لمپنيسم مقايسه مى كنند و عده اى آنها را جيره خوار مى خوانند! هواداران داماش اينجا بيش از حتى يار دوازهم موثر هستند و به نوعى خود را در نقش صاحب واقعى و متولى تيم ميبينند. حالا شما بگوييد اينها كه خود را مالك واقعى تيم مى دانند آيا راضى مى شوند عنان خود را به كسى واگذارند؟ هواداران داماش تنها رهبرشان دلهاى عاشقشان است و بس![/color:2e62177f1a]
رادنی دیدار - تماشا
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط khorami201 » يکشنبه مارس 10, 2013 9:20 pm

[color=black:c0b9dfcfba][b:c0b9dfcfba]خبر ورزشی یکشنبه 20 اسفند 91 صفحه 2[/b:c0b9dfcfba] [/color:c0b9dfcfba]

نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه مارس 11, 2013 11:03 am

[color=black:99b51042df]

[size=18:99b51042df] تابع تصمیم عابدینی هستم

جهانبخش: نحسي برنامه نود مرا نگرفته![/size:99b51042df]

آنقدر فوق‌العاده ظاهر شده كه از حالا تيم‌هاي مطرح فوتبال ايران براي جذبش سر و دست مي‌شكنند. عليرضا جهانبخش را مي‌گوييم، هافبك مهاجم 19 ساله داماش كه تبديل شده به ستاره‌اي آينده‌دار در آسمان فوتبال ايران. با عليرضا جهانبخش كه بعد از حضور در برنامه نود گل نزده اما مفيد ظاهر شده صحبت كرديم. جهانبخش تاكيد مي‌كند كه نحسي برنامه نود او را نگرفته.

اول از همه برويم سراغ كادر فني داماش. از رفتن درخشان و آمدن افشين ناظمي صحبت كن. اين تغييرات مفيد بود؟
در دوره درخشان روزهاي خوبي داشتيم و با آمدن او شوك مثبتي به تيم وارد شد. داشتيم خوب نتيجه مي‌گرفتيم و درخشان هم براي تيم وقت مي‌گذاشت اما يك باخت خانگي همه برنامه‌هاي ما را به‌هم ريخت. از يكسو اين باخت و از سوي ديگر فشار هواداران باعث شد روند صعودي ما تبديل به يك سير نزولي شود. نتايج ما ضعيف‌تر شد و هواداران هم با درخشان اختلاف پيدا كردند كه نتيجه‌اش رفتن درخشان شد. اين هفته هم با ناظمي تمرين‌هاي منظمي را انجام داديم. ايشان از بازيكنان شناخت داشتند و نقاط ضعف نفت آبادان را به ما گفتند تا از همين راه اين‌تيم را شكست دهيم.
كلا رفتن درخشان درست بود يا نه؟
در اين‌باره من نمي‌توانم نظر بدهم. درخشان زحمت كشيد و تاثير خودش را گذاشت اما اين اواخر فشار تماشاگران روي او زياد شد، ضمن اينكه اتفاقاتي هم بين او و برخي بازيكنان افتاد كه باعث شد درخشان داماش را ترك كند. به نظر من درخشان زحمت خود را كشيد و البته مربي خوبي هم بود. اميدوارم هر جا كه هست موفق باشد.
هر فوتباليستي كه مي‌رود برنامه نود افت مي‌كند. تو از وقتي رفتي نود افت نكردي ولي گل نزدي. نحسي برنامه نود تو را گرفته؟
ببينيد فشار روي همه بازيكناني كه رفتند نود بوده اما من به نحسي و از اين دست حرف‌ها اعتقاد ندارم. خدا را شكر شرايطم خيلي خوب بوده فقط در اين چند بازي گل نزدم. همه كار كردم جز گل زدن. اين را هم نمي‌شود به حساب خرافات و نحسي نود گذاشت.
پس مي‌گويي كه نحسي تو را نگرفته؟
واقعا نه. من به اين حرف‌ها اعتقاد ندارم و اگر اينطور بود كه من افت مي‌كردم ولي مي‌بينيد كه مثل گذشته و شايد هم بهتر از گذشته بازي مي‌كنم ولي فقط گل نمي‌زنم.
كسي هم به تو از برنامه نود و اين خرافات حرفي زده بود؟
دور و بري‌هايم خيلي گفتند، حتي خانواده‌ام گفتند نكند واقعيت داشته باشد و تو افت كني اما خدا را شكر اين اتفاق براي من نيفتاد.
گفته مي‌شود از چند روز پيش مسوولان پرسپوليس دنبال جذب تو براي فصل آينده هستند. در اين مورد توضيح نمي‌دهي؟ پيشنهاد پرسپوليس به تو اصلا درست است؟
فكر مي‌كنم از يك ماه پيش صحبت شده ولي من در جريان نيستم. احساس مي‌كنم مسوولان پرسپوليس با باشگاه ما و عابديني مذاكره كرده‌اند. من هم همه چيز را واگذار مي‌كنم به باشگاه داماش و هر تصميمي كه بگيرند مي‌پذيرم.
پس دوست داري بروي پرسپوليس؟
من با داماش قرارداد دارم و بايد فصل به پايان برسد تا ببينم شرايط چگونه رقم خواهد خورد. فقط مطمئن باشيد كه احساسي انتخاب نمي‌كنم و انتخابي انجام مي‌دهم كه در پيشرفتم تاثير بگذارد.[/color:99b51042df]
ایران ورزشی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه مارس 12, 2013 12:02 pm

[color=black:24b0cce428]شهرباران – این قصه سر دراز دارد!
دیروز تمرین داماش حسابی پر سر و صدا بود. درست به مانند تمرین روز یکشنبه دیگر تیم استان گیلان که جنجالی شده بود. این یعنی اوضاع در شمال بحرانی است. بازیکنان داماش با نوشتن نامه ای به مالک و مدیر عامل داماش از شرایط بد مالی خود حسابی گله کردند و وضعیت را بسیار تاسف بار تر از سال پیش ارزیابی نمودند. آنها در این نامه سرگشاده نوشته اند که دیگر کسی را برای پول قرض کردن سراغ ندارند و شرایط بد مالی همه هوش و حواس ما را به خود معطوف کرده است. داماشی ها معتقدند که سال پیش که باشگاه دچار یک سکته وحشتناک شده بود باز هم وضعیت مالی ما بهتر از این بود، چرا که در آن شرایط هر چند کم اما به صورت مرتب از سوی عابدینی پول به بازیکنان تزریق می شد و هیچ وقت نبود که جیب ما تا این حد خالی باشد.
بازیکنان داماش در ادامه نوشته اند که در آستانه سال نو از مدیران داماش می خواهیم یا حداقل شرایط مالی را که انتظارش را داریم مهیا نمایند یا عرصه را برای ورود یک اسپانسر قوی خالی نمایند. آنها معتقدند که کارد آنقدر وارد استخوان شده است که توانی برای تحمل ندارند.
حال باید دید در این چند روز پایانی سال این فریاد ها به جایی خواهد رسید یا به مثال سایر تقاضاها مشمول مرور زمان می شود!؟
[/color:24b0cce428]
[color=black:24b0cce428]شهرباران – همان ده درصدتان را سفت بچسبید!
بالاخره مرحله نیمه نهایی جام حذفی قرعه کشی اش انجام شد و طی آن داماش باید در رشت میزبان پرسپولیس باشد. رشتی ها که چند ماهی است به این مرحله صعود کرده بودند برای شناخت رقیب شان منتظر انجام بازی های عقب افتاده حریفان بودند که پس از حذف ذوب آهن توسط پرسپولیس در اصفهان به دلیل اینکه هر دو تیم در مرحله پیشین مهمان بودند حکم قرعه رای به میزبانی داماش در شانزدهم فروردین ماه داد. تا اینجای کار همه ی آنچه که گفته شد تیتر خبر بود و اصل ماجرا بر می گردد به شلوغ کاری قرمزها در همان ساعت های ابتدایی پس از اعلام قرعه. رویانیان که به همه چیز شک دارد اصل صحت قرعه کشی را زیر سوال برد و تو گویی به نماینده اش کمترین اعتماد را دارد! سپس آقای مدیر به فاصله استراحت دو روز بیشتر داماش گیر داد و از همه جالب تر جناب شیرینی است که همیشه شیرینی های خاص خودش را دارد، او از همین حالا دارد به سهم ده درصدی پرسپولیس برای تماشاگرانش اعتراض می کند.
اینکه پرسپولیس تیم پرطرفداری است و در جای جای ایران هوادار دارد غیر قابل انکار است. حتی کسی منکر این نیست که در کل گیلان و شهر رشت هم پرسیولیسی ها فراوانند اما یک نکته را استاد فراموش کرده اند و آن عرق شدید مردم گیلان به استان خود و شهرشان است. داماش در همه این چند سال اخیر زمانی که در برابر سرخابی های پایتخت قرار گرفته به مانند سایر بازی های خانگی اش، حمایت همه جانبه هوادارانش را پشت سر خود داشته است. هوادارانی که در روز داربی تهران بیش از چهار هزار نفر در ورزشگاه پیر شهر رشت حضور داشتند و در داربی گیلان زیر باران شلاقی شمال در انزلی تیمشان را تنها نگذاشتند. چرا راه دور برویم در همین امسال در برابر قرمز و آبی تهران سهم ده درصدی مهمانان به سختی پر شد، در حالی که سکوهای داماشی ها کیپ تا کیپ مملو از جمعیت بود. دوستان توجه داشته باشند در رشت نباید بر سر این چانه بزنند که سهم ده درصد مهمان را افزایش دهند ابتدا بیایند و برادریشان را ثابت کنند و همان ده درصد را در ورزشگاه پر کنند بعد به فکر افزایش باشند، اتفاقی که روی دادنش چیزی در حد محال است. این جمله را به حساب کری نگذارید و به چشم یک جمله خبری بخوانیدش: شانزدهم فروردین ماه خیلی زودتر از آنکه کسی تصورش را بکند ورزشگاه پیر شهرباران مملو از بیست هزار هوادار دو آتشه داماش خواهد شد! پس کلاهتان را بچسبید تا همان ده درصد را هم باد نبرد![/color:24b0cce428]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pouryaR-damash » سه شنبه مارس 12, 2013 1:39 pm

[quote:4cb3c01e45="MAZIYAR"][color=black:4cb3c01e45]شهرباران – این قصه سر دراز دارد!
دیروز تمرین داماش حسابی پر سر و صدا بود. درست به مانند تمرین روز یکشنبه دیگر تیم استان گیلان که جنجالی شده بود. این یعنی اوضاع در شمال بحرانی است. بازیکنان داماش با نوشتن نامه ای به مالک و مدیر عامل داماش از شرایط بد مالی خود حسابی گله کردند و وضعیت را بسیار تاسف بار تر از سال پیش ارزیابی نمودند. آنها در این نامه سرگشاده نوشته اند که دیگر کسی را برای پول قرض کردن سراغ ندارند و شرایط بد مالی همه هوش و حواس ما را به خود معطوف کرده است. داماشی ها معتقدند که سال پیش که باشگاه دچار یک سکته وحشتناک شده بود باز هم وضعیت مالی ما بهتر از این بود، چرا که در آن شرایط هر چند کم اما به صورت مرتب از سوی عابدینی پول به بازیکنان تزریق می شد و هیچ وقت نبود که جیب ما تا این حد خالی باشد.
بازیکنان داماش در ادامه نوشته اند که در آستانه سال نو از مدیران داماش می خواهیم یا حداقل شرایط مالی را که انتظارش را داریم مهیا نمایند یا عرصه را برای ورود یک اسپانسر قوی خالی نمایند. آنها معتقدند که کارد آنقدر وارد استخوان شده است که توانی برای تحمل ندارند.
حال باید دید در این چند روز پایانی سال این فریاد ها به جایی خواهد رسید یا به مثال سایر تقاضاها مشمول مرور زمان می شود!؟
[/color:4cb3c01e45]
[color=black:4cb3c01e45]شهرباران – همان ده درصدتان را سفت بچسبید!
بالاخره مرحله نیمه نهایی جام حذفی قرعه کشی اش انجام شد و طی آن داماش باید در رشت میزبان پرسپولیس باشد. رشتی ها که چند ماهی است به این مرحله صعود کرده بودند برای شناخت رقیب شان منتظر انجام بازی های عقب افتاده حریفان بودند که پس از حذف ذوب آهن توسط پرسپولیس در اصفهان به دلیل اینکه هر دو تیم در مرحله پیشین مهمان بودند حکم قرعه رای به میزبانی داماش در شانزدهم فروردین ماه داد. تا اینجای کار همه ی آنچه که گفته شد تیتر خبر بود و اصل ماجرا بر می گردد به شلوغ کاری قرمزها در همان ساعت های ابتدایی پس از اعلام قرعه. رویانیان که به همه چیز شک دارد اصل صحت قرعه کشی را زیر سوال برد و تو گویی به نماینده اش کمترین اعتماد را دارد! سپس آقای مدیر به فاصله استراحت دو روز بیشتر داماش گیر داد و از همه جالب تر جناب شیرینی است که همیشه شیرینی های خاص خودش را دارد، او از همین حالا دارد به سهم ده درصدی پرسپولیس برای تماشاگرانش اعتراض می کند.
اینکه پرسپولیس تیم پرطرفداری است و در جای جای ایران هوادار دارد غیر قابل انکار است. حتی کسی منکر این نیست که در کل گیلان و شهر رشت هم پرسیولیسی ها فراوانند اما یک نکته را استاد فراموش کرده اند و آن عرق شدید مردم گیلان به استان خود و شهرشان است. داماش در همه این چند سال اخیر زمانی که در برابر سرخابی های پایتخت قرار گرفته به مانند سایر بازی های خانگی اش، حمایت همه جانبه هوادارانش را پشت سر خود داشته است. هوادارانی که در روز داربی تهران بیش از چهار هزار نفر در ورزشگاه پیر شهر رشت حضور داشتند و در داربی گیلان زیر باران شلاقی شمال در انزلی تیمشان را تنها نگذاشتند. چرا راه دور برویم در همین امسال در برابر قرمز و آبی تهران سهم ده درصدی مهمانان به سختی پر شد، در حالی که سکوهای داماشی ها کیپ تا کیپ مملو از جمعیت بود. دوستان توجه داشته باشند در رشت نباید بر سر این چانه بزنند که سهم ده درصد مهمان را افزایش دهند ابتدا بیایند و برادریشان را ثابت کنند و همان ده درصد را در ورزشگاه پر کنند بعد به فکر افزایش باشند، اتفاقی که روی دادنش چیزی در حد محال است. این جمله را به حساب کری نگذارید و به چشم یک جمله خبری بخوانیدش: شانزدهم فروردین ماه خیلی زودتر از آنکه کسی تصورش را بکند ورزشگاه پیر شهرباران مملو از بیست هزار هوادار دو آتشه داماش خواهد شد! پس کلاهتان را بچسبید تا همان ده درصد را هم باد نبرد![/color:4cb3c01e45][/quote:4cb3c01e45]

متن فوق العاده زیبایی بود واقعا لذت بردم مرسی مازیار جان :)
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » سه شنبه مارس 12, 2013 3:04 pm

واقعا که !!!!
این خزعولات شیرینی شاید اولش به کام قرمزا شیرین جلوه کنه ولی وقتی با واقعیت رشت و هوادارای پرشورش روبرو بشن میفهمن که شیرینی چیزی جز خزعولات طلب نکرده
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه مارس 12, 2013 7:06 pm

[color=black:405604dc1c][size=18:405604dc1c]باشگاه مشتري دارد، قويدل بفروشد كه ما نجات پيدا كنيم/کبه خودش را به مصدومیت زده
محمدرضا مهدوي: مالك دوست دارد جام‌حذفي را دو دستي به رويانيان بدهد
[/size:405604dc1c]
محمدرضا مهدوي كاپيتان داماش از شرايطي كه براي اين تيم به وجود آمده، حسابي ناراحت است. محمدرضا كه هنوز نصف مبلغ قرارداد فصل قبلش را هم نگرفته مي‌گويد اگر قويدل نمي‌تواند تيم را از نظر مالي اداره كند، داماش را به مشترياني كه پاي آن ايستاده‌اند واگذار كند تا بلكه ديگر بازيكنان جوان تيم لنگ پول توي جيبي براي حضور سر تمرينات نباشند. سرگروه داماشي‌ها حتي از اينكه تيمش در ديدار پاي فينال جام‌حذفي ميزبان پرسپوليس شده هم خوشحال نيست. محمدرضا مي‌گويد احتمالا مالك داماش با شرايطي كه ايجاد كرده دوست دارد جام‌حذفي را دو دستي تقديم سردار رويانيان و پرسپوليس كند.
قرعه‌كشي انتخاب ميزبان بازي پاي فينال جام حذفي انجام شد و داماش ميزبان بازي با پرسپوليس شد!
چه فايده؟ اوضاع مالي داماش از بد هم بدتر شده است. بعضي از بازيكنان جوان‌تر تيم از بزرگ‌ترها پول قرض مي‌كنند تا بتوانند سر تمرين حاضر شوند. وقتي بازيكنان يك تيم لنگ پول توي جيبي خود هستند شما چه توقعي از آنها داريد؟
مگر چند روز قبل به باشگاه پول نرسيد؟
چرا مالك باشگاه 200 ميليون تومان به آقاي عابديني داد تا بين همه تقسيم كند. بعضي‌ها هنوز پولي نگرفته بودند و چند نفر مثل من هم هنوز از سال قبل طلب داريم. تقسيم اين مقدار پول بين تمام بازيكنان نتيجه‌اش اين بود كه كف تقسيم پول 500 هزار تومان شود.
خب حالا داماش مي‌تواند با پيروزي مقابل پرسپوليس در يك ديدار خانگي به فينال جام‌حذفي برسد. اين مي‌تواند انگيزه خوبي براي مديران تيم باشد!
اگر برايشان مهم بود كه زودتر از اينها به فكر تيم مي‌افتادند. مالك باشگاه تعهداتش را عمل نكرده و نمي‌كند. دايم وعده داده و از آينده حرف زده و آخرش اين شده كه مي‌بينيد. نمي‌دانم؟ شايد رابطه آقاي قويدل با رويانيان مديرعامل پرسپوليس خوب است و مي‌خواهد با اين نوع مديريت مالي كاري كند كه جام‌حذفي به پرسپوليس برسد.
بعضي‌ها مي‌گويند تماشاگران از عابديني خط گرفته‌اند تا عليه مالك باشگاه و حميد درخشان شعار دهند!
اگر 15- 10 نفر شعار بدهند مي‌توان گفت اين تعداد محدود از كسي خط گرفته‌اند اما وقتي 15- 10 هزار نفر شعار مي‌دهند ديگر نمي‌توان تفكرات تمام آنها را منتسب به كسي كرد.
امروز اكثر تماشاگران داماش را جوانان تشكيل مي‌دهند كه فوتبال را مي‌فهمند و بازي‌ها را براي خود آناليز مي‌كنند. خب وقتي تماشاگر مشكلات فني ارنج اوليه بازي را درك مي‌كند و وقتي نتيجه حاصل نمي‌شود اعتراض مي‌كند.
امير عابديني مديرعامل باشگاه مي‌گويد حميد درخشان انتخاب او نبوده است.
وقتي آقاي عابديني اين حرف را زده همه چيز مشخص است. البته نه من و نه بازيكنان داماش هيچ مشكلي با درخشان نداشتند و اما وقتي مردم حتي در كوچه و خيابان از ما مي‌پرسيدند كه درخشان چه زماني مي‌رود؟ يعني از اوضاع تيم ناراحت بودند.
ريشه ناراحتي از درخشان كنار گذاشتن اميد هرندي نبود؟
همين‌طور است، به نظرم وقتي قويدل آمد گفت هرندي بايد برود و تماشاگران مي‌گفتند چرا مالك باشگاه به هرندي فرصت نداده است؟ حتي شنيديم قويدل با يك مربي پرتغالي صحبت كرده بود تا اگر تيم به پرسپوليس باخت، به رشت بيايد.
واقعا؟
بله، اما تيم 10 نفره ما پرسپوليس را شكست داد و موضوع آمدن مربي پرتغالي كنسل شد.
مشكل فعلي داماش چطور حل مي‌شود؟
به نظرم قويدل پولي ندارد كه بدهد. نمي‌دانم شايد در برنامه‌هاي اقتصادي‌اش ضرر كرده است، شايد هم با بازيكنان مشكل دارد!
چه بايد كرد؟
مالك باشگاه اگر با ما مشكل دارد، پول اين فصل را بدهد و فصل بعد بازيكنان مورد نظر خودش را بياورد.
چه كاري از دست امير عابديني برمي‌آيد؟ به هر حال او يك مدير فوتبالي است.
عابديني كه مالك نيست، مطمئن باشيد اگر پول داشت ديگر قويدل را نمي‌آورد. اما همين حالا مشتري پاي باشگاه داماش ايستاده است. به نظرم آقاي قويدل وقتي نمي‌تواند مشكلات مالي را حل كند، تيم را بفروشد تا كس ديگري وارد گود شود. مردم رشت كه گناهي نكرده‌اند، باور كنيد روز گذشته خيلي از آنها زودتر از بازيكنان متوجه شده بودند كه در قرعه‌كشي جام حذفي، ميزبان پرسپوليس شده‌ايم و به ما پيامك مي‌زدند كه بايد برنده اين بازي شويد. اما باور كنيد با شرايطي كه داريم بعيد است بتوانيم مقابل پرسپوليس نتيجه بگيريم.
شما يك بار 10 نفره پرسپوليس را در رشت برده‌ايد!
بله، اما هر چه حريف ما توسط مديرعامل تيمش شارژ مالي مي‌شود، ما اينجا روز به روز در مشكلات غوطه‌ورتر مي‌شويم. خود من هنوز نصف مبلغ قرارداد فصل قبل را نگرفته‌ام، آن وقت اداره ماليات پولش را مي‌خواهد و بابت هر ماه تاخير در پرداخت 5/2 درصد جريمه به مبلغ اوليه اضافه مي‌كند.
موضوع عليرضا نيكبخت چه بود كه ديگر با داماش تمرين نمي‌كند؟
تا آنجا كه مي‌دانم در شهر جلوي هتل سه، چهار تماشاگر از او به خاطر بد بازي كردن شاكي بوده‌اند. به گفته خودش يكي از آن افراد با چاقو تهديدش كرده است و او هم با آقاي عابديني حرف زده تا سر تمرينات نيايد.
در اين مدت به عنوان كاپيتان تيم با نيكبخت تماسي نداشتي؟
نه، اما به او زنگ مي‌زنم ببينم موضوع چه بوده است. اين بنده خدا هم در اين مدت فقط با داماش تمرين كرد و چند بازي انجام داد اما يك ريال هم نگرفت و رفت.
«كبه» مهاجمي كه مورد علاقه حميد درخشان بود با رفتن درخشان جزو 18 بازيكن مسابقه با نفت آبادان هم قرار نداشت!
مي‌گفت مصدوم است اما فكر مي‌كنم چون پول نگرفته خودش را به مصدوميت زده است. اين را مي‌گويم چون اگر آسيب‌ديده بود، ما بايد مي‌ديديم كه مصدوم شده است.[/color:405604dc1c]

روزنامه گل-سه شنبه 22اسفند91
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط alex00755 » چهارشنبه مارس 13, 2013 10:13 am

[color=blue:ed32e27a6a][size=18:ed32e27a6a]چه غلطا!!!!
[/size:ed32e27a6a][/color:ed32e27a6a]

نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان