توسط MEHRDAD » شنبه ژوئن 11, 2011 7:26 am
[quote:8427fe206d="arvand"]دیگه این سوال بود؟خوب معلومه دیدن فوتبال از نزدیک یه لذت بیشتری داره و هر کسی دیدن تو استادیومو به خونه ترجیح میده[/quote:8427fe206d]
یعنی هر فوتبالی؟ حتی تیمهایی که طرفدارشون نیستی؟
دیروز یه نفر تو استادیوم بهم اس ام اس داد و گفت من هوادار سه تیم ام... 1-داماش گیلان 2-ملوان 3- پرسپولیس!!
بهش گفتم قلبی که به بیشتر از یه تیم تعصب واقعی داشته باشه ....... بعد از بازی هم گفتم خب میموندی جشن قهرمانی تیم سومت رو نگاه میکردی ، چرا با تو اون رفتار شد و انداختنت بیرون؟!
بعد از بازی هم بازیکنان پرسپولیس درخواست کردند جشنشون تو تهران برگزار بشه نه با هوادارشون تو انزلی. این برای اون پرسپولیسی ها...اگر به سایت ملوان هم بری میبینی که میگن اینا کی بودند که امروز اومدن تواستادیوم به عنوان هوادار ملوان و....
پرسپولیس و استقلال و هوادارهاشون فقط از هوادارای شهرستانیشون به خاطر تشویقشون حمایت میکنند و اینکه یه نفر هم ملوان رو دوست داشته باشه هم داماش یا سپیدرود مثه اینه که پرسپولیس رو دوست داشته باشه هم استقلال ، هم رئال هم بارسلون!
کسی نمیگه که شخصی باید ناراحت یا خوشحال بشه از عدم قهرمانی ملوان اما حضور تو استادیوم وقتی که اونا هرگز تو رشت نیومدند برای حمایت از ما واقعا برام عجیبه!