[color=black:001ae88852]محمد طالبی:هنوز اندر خم یک کوچه ایم
در نیم فصل اول لیگ دو قطعا محمد طالبی از خوبهای سپیدرود بود.بازیکن باتجربه و تکنیکی سپیدرود غیر از بازی آخر مقابل مس سونگون که کمی ضعیف کار کرد در باقی بازیها یکی از بهترین بازیکنان سپیدرود بود.مصاحبه کوتاهی با وی انجام شده است که در ذیل می خوانیم:
*ابتدا خواستم ازت بپرسم تو علاوه بر سنت بعد از سهیل حق شناس کاپیتان دوم و یکی از قدیمی ترین بازیکنان این دهه سپیدرود محسوب میشی درسته؟؟
_بله من تقریبا الان هفت سال هستش دارم برای سپیدرود بازی می کنم که دو سال در جوانان سپیدرود رشت و بقیه سالها رو در بزرگسالان توپ می زدم...
*سوال:میخوام بر خلاف عرف مصاحبه ها ابتدا از این نیم فصل که از سپیدرود گذشت بپرسم چطور بود؟؟
_والا...تمرینات رو که دیر شروع کردیم و چند تااز بازیکنان ما که تو فصل قبل بودند تیم رو ترک کردند..بقول معروف چیزی هم مشخص نبود که با آمدن آقای پورفخریان گفتند حتما تغییرات مثبتی صورت می گیره و ما هم شروع به تمرین کردیم...
*سوال:محمدجان همون طور که خودت هم در جریان سوابق سپیدرود در لیگ های گذشته هستی همیشه این تیم شروع بسیار خوبی داشته و در اواسط راه و یا انتها دارای نوسانات و مشکلات زیادی میشه آیا دلیلش از نظر خودت می توونی برامون عنوان کنی؟
_می توونم به جرات بگم حداقل در این چند سالی که حضور داشتم همیشه به همین صورت بوده و خودم هم برام یک سوال بدون جواب هستش که دلیلش چی می توونه باشه..
شاید این مشکلات کاملا مشخص باشه ولی هیچ وقت نتوونستیم یا نخواستیم ترمیمش کنیم..
بعنوان مثال من میخوام بگم از نظر من تیم در همین لیگ دو با سیصدوپنجاه میلیون می توونه از ابتدا در بالای جدول خودش رو حفظ کنه و حتی امید زیادی به صعود داشته باشه..
و حالا جالب اینکه که تیم سپیدرود در این فصل هنوز به بازیکنانش بطور کامل سیصدو پنجاه هزار تومن هم نداده..
ولی دیگران و مردم انتظار صعود دارند و فکر می کنند داخل تیم اتفاقاتی در حال افتادن هستش....
و اگر هم می بینید وضعیت ما در جدول در نیم فصل اول نسبتا خوب هستش بخاطر همدلی و رفقاتی هستش که بین بازیکنان هست که احتمال داره سیر نزولی داشته باشه و تیم در نیم فصل دوم با افت مواجه میشه....
الان هم که می بینید در حال حاضر تمرینات بواسطه تعطیلات نیم فصل تعطیل هستش و بازیکنان هم تا نگرفتن حقوق معوقه خودشون حاضر نیستند سر تمرینات شون حاضر بشن....
*سوال:تو بعنوان بازیکن خوب و دوست داشتنی محبوب هواداران و همبازیات هستی ..می توونی کمی از درون تیم و بازیکنان و شرایطشون برامون بگی؟؟
_چیزی که واضح هستش بچه ها به خاطر نگرفتن مطالباتشون روحیه زیاد خوبی ندارند من میخوام همینجاا بگم ما تو تیممون بازیکن متاهل داریم بازیکنانی داریم که فوتبال تنها شغلشون محسوب میشه و شغل دیگه ای برای کسب در آمد ندارند...و بیشتر اینها برای انعکاس دادن مشکلاتشون به من رجوع می کنند تا بتوونم به مربیان تیم انتقال بدم...ولی چه فایده انعکاس صحبتهای همبازیام هیچ اثری روی کسی نمیگذاره...
بینین تیم به نیم فصل رسیده ما نمی دونیم چکاری نکردیم که باید می کردیم تا به چشم مسئولان بیایم واصلا مسئولی وجود داره که شنونده درد و مشکلات تیم ما باشه..؟؟
بطور مثال الان سپیدرود باید بفکر جذب بازیکن برای نقاط ضعف خودش باشه..ولی می بینید هنوز اندر خم یک کوچه ایم.....
*سوال:.تا حالا امسال با وجود این مشکلات زیاد مهندس نجفی رو دیدی ؟؟؟ نظرت در مورد تغییر مدیرعامل در ابتدای فصل چیه؟
_آآااااقای نجفی امسال نسبت به سالهای گذشته حضور بی رنگی داشته ولی برای ما همیشه در چارچوب قانونی باشگاه مالک بوده ولی در ذهن همه ماا بیشتر بعنوان فردی بوده که گاهی میشه ازش کمک مالی گرفت...با امدن آقای پورفخریان هم از جانب ایشون صحبتهای تکراری رو شنیدیم که اینبار این صحبت هاا رو به حساب از زبان یک فرد جدید شنیدن گذاشتیم که بگم امیدواری در ما دوباره زنده شد....اما رفته رفته هر چقدر در بازیها جلو می رفتیم تغییر اساسی در این تیم تا حالا ندیدیم و این رو بگم از حق نگذریم امکانات شرایط بهتر رو توونستند برامون تا حدی فراهم کنند ولی خوب یک دست که صدایی نداره و تنها نمیشه همه این مشکلات رو به دوش کشید....بهرحال انتظار ما از مدیرعامل جوانمون اینه بتوونه نیمی از مشکلاتمون رو بر طرف کنه...
*سوال:محمد جان این فصل تقریبا در اکثر بازیها حضور داشتی درسته؟ نظرت رو حالا در مورد رقیبهای سپیدرود در این گروه و شرایط پیش رو میخوام بپرسم؟
_بغیر از سه اخطاره شدنم و حضور نداشتن تو بازی با نفت نوین تو همه بازیها بازی کردم که هفت و هشت تا پاس گل دادم و سه تا گل هم زدم..امسال مس سونگون رو تیم با درایت و دور اندیشی می بینم که در نیم فصل دوم کار رو برای تیمها سخت تر می کنه...
سیاه جامگان تیم خوب و با امکانات مناسب هستش که یکی از مدعی های صعود به لیگ یک محسوب میشه...البدر هم که اولین بازی برگشت رو تو زمین اونهااا داریم تیمی هستش که هنوز در قالب شخصیت یک تیم بزرگ قرار نگرفته و فقط بخاطر بحث امکانات و شرایط خوب مالی و جذب بازیکنان غیر بومی با نوسانات فنی مواجه میشه...
*سوال:..و در پایان محمد طالبی عزیز اگر حرفی جاا مانده یا صحبتی داری ما گوش میدیم و ممنونم که وقتت رو در اختیار ما گذاشتی؟
_اینقدر از وضعیت تیم و شرایط خودم ناراحت هستم که حتی نمی توونم به همه موضوعات در قالب تیم بپردازم..فقط تو رو خدا صدای من و همبازی های من رو به کسی که میگن اسمش مسئوله برسونید که به داد این تیم و بازیکناش برسند....
و فقط این رو میخوام بگم که چیزی که همیشه برای من تعجب آوره و گاهی منو بفکر میبره اینه که تیم هایی مثل سیاه جامگان مس سونگون البدر نسبتا خوب هزینه می کنند و ما هم با اونها رقابت می کنیم که حتی یک سوم هزینه های اونها رهم انجام نمیدیم...بنظرم این فقط بضاعت یک شهر و استان رو نسبت به تیم های دیگه می رسونه ولی چرا قدر این موقعیت و سرمایه فوتبالی استان رو نمی دونیم ...
همین الان در سیاه جامگان یک بازیکن گیلانی بازی می کنه که از زبان اون که دوست صمیمی بنده هم هستش گفته:بغیر از حقوق برای هر برد خانگی 150 تومن و خارج از خانه 250 پاداش میذارند و اگر بردهااا پشت سر هم باشه مبلغ هااا دو برابر میشن و اگر قهرمان نیم فصل می شدند پاداش نقدی چشم گیر تری می گرفتند....
منبع:سایت باشگاه سپیدرود رشت
منبع:وبلاگ کانون هواداران سپیدرود
www.fcsepidrood.blogfa.com[/color:001ae88852]