[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

به عنوان هوادار داماش از مسئولین باشگاه داماش چه انتظاری دارید ؟

حمایت از امید هرندی
119
89%
برکناری امید هرندی
15
11%

کل آرا : 134

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:19 am

من که گفتم بازی دیروز مشکوک بود تا هرندی رو بردارن. اما ما تا اخرین لحظه از امید هرندی حمایت میکنیم.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:20 am

چاووشی : از شنیدن خبر اخراج هرندی تعجب کردم !

افشین چاوشی که تنها بیست دقیقه در شکست عجیب تیمش مقابل فجر سهیم بوددرباره این باخت می گوید:واقعا خیلی بد بازی کردیم.یک روزمی رویم به پیکان 5گل می زنیم یک روز هم اینطوری شش تا می خوریم.واقعا این نتیجه در شان تیمی مثل داماش نبود.6 تا خوردیم چند تاهم نخوردیم.واقعا همه بازیکنان ما بد بودند و یک گلی هم که زدیم روی اشتباه فردی بازیکنان فجر به دست آمد وگرنه ما هیچ کاری نکردیم و انگار به دست و پای بازیکنان مان آهن و زنجیر بسته بودند.

وی درباره شائبه کم کاری عده ای ازبازیکنان داماش می گوید:اصلاچنین چیزی درست نیست وبازیکنان ما همیشه باجان و دل بازی می کنند اما دیروز روزخیلی بد داماش بود وهیچکس در حد واندازه های خودش ظاهر نشد.

چاووشی درباره اخراج هرندی می گوید:من نمی توانم در کار مدیریت باشگاه دخالت کنم و این مساله ربطی به من ندارد .من به عنوان بازیکن فقط وظیفه خودم راانجام می دهم اما آقای هرندی هم آدم خوبی است هم مربی خوب .الان هم از شنیدن خبر اخراجش تعجب کردم.

وی در پایان می گوید:وقتی جدول را نگاه می کنم می بینم که ما چیزی را از دست نداده ایم.ما 9 امتیازداریم تیم های 14 امتیازی در صدر قرار گرفته اند.ازآنجایی که اختلاف امتیاز ها کم است می توانیم در جدول صعودکنیم اما من مطمئنم با پتانسیلی که داماش دارد می توانیم در میانه های جدول قرار بگیریم و با شکست راه آهن دوباره شرایط خوبی پیدا کنیم.
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:21 am

[quote:2e3a2be756="Rashti0131"]آقای عابدینی زمانی که تیم به فجر شش یک نباخته بود هم شما با مصاحبه هاتون دوست داشتی امیدخان اخراج کنی...چطور میشه تیم پرسپولیسو ببره بعد بیان به امیدخان اولتیماتوم بدن و تیمو تو حاشیه ببرن...من یکی شکم ندارم که این قضیه بوداره...آقا ما مربی درجه دو لنگی نمیخوایم آقای عابدینی فقط بازنشسته های لنگو میاره اینجا...اگع خوب بودن لنگو جمع میکردن /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:2e3a2be756]

راست گي آبرار آما مربي ورشكسته درجه دو ي لنگي نخاييم؛ فقط اميد هرندي يا مربي رشتي ديگه مجيد جهانپور مئسان

آقاي عابديني قبول دارم مدير توانليي ايسي كي اگي نيبي تيم داماش هسا جه بين بوشوبو ولي قبول وستي بوكوني كه تصميم اشتباهم كم نشتي مخصوصا خريد بازيكن و آردن مربي ميَن
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:21 am

هرندي:بحث رفتنم از روزي که آمدم، مطرح بود

سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان در خصوص بحث مطرح شده در مورد احتمال کنار گذاشته شدنش از سرمربيگري اين تيم گفت: نگران اين مسئله نيستم زيرا از روزي که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود.

به گزارش خبرنگار مهر، علي احمدي سراواني، مدير روابط عمومي باشگاه داماش گيلان اعلام کرد که امير عابديني علي رغم ميل باطني و علاقه‌اي که به اميد هرندي دارد، در خصوص پايان همکاري با ايشان تصميم گيري خواهد کرد.

*از روزي که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود

اميد هرندي در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص بحث احتمال برکناري‌اش از سمت سرمربيگري تيم داماش ضمن بيان مطلب فوق گفت: نگران اين مسئله نيستم زيرا از روزي که آمدم، بحث رفتنم مطرح بود. البته بنده پايبند به قرارداد خود با باشگاه داماش هستم و هر تصميمي برايم بگيرند مي‌پذيرم.

*هنوز با عابديني صحبت نکردم

وي با بيان اينکه هنوز با امير عابديني در اين خصوص صحبت نکرده است، ادامه داد: بحث‌هاي مربوط به برکناري من را مردم که مطرح نمي‌کنند، بلکه اين بحث‌ها داخلي بوده و حتي بعد از اينکه پرسپوليس را با 10 بازيکن بردم و به پيکان پنج گل زدم، هم اين صحبت‌ها مطرح بود.

*تيم‌ها براي کسب 9 امتياز 15 ميليارد هزينه کردند

سرمربي تيم فوتبال داماش اضافه کرد: خيلي از تيم‌ها براي کسب همين 9 امتياز هم 10-15 ميليارد هزينه کردند اما تا حالا يک ريال هم پول نگرفته‌ايم. من آدمي نبودم که دائم در حال شکايت کردن باشم و شما شاهد هستيد در اين مدت نه عليه باشگاه و نه در خصوص کمبودهاي آن صحبت نکردم. هميشه گفته‌ام راضي‌ام تا صحبت‌هايم باعث نشود به تيم ضربه بخورد.

*باخت به فجر را به گردن مي‌گيرم

وي در مورد شکست اين تيم مقابل فجرسپاسي اظهار داشت: تيم بد بازي کرد، آنها هرچه زدند گل شد و ما از موقعيت‌هاي‌مان استفاده نکرديم. حق‌مان باخت بود و من اين باخت را به گردن مي‌گيرم اما تا چه اندازه مي‌توانم يک نفري تيم را بچرخانم؟!

*تيم باخت، بازيکنان از من عذرخواهي کردند

هرندي اضافه کرد:‌ در فوتبال ممکن است يک روز، روز تيم نباشد و آنها ضعيف بازي کنند اما هيچکدام‌شان از بازيکنان تيم کم‌کاري نکردند. فوتبال همين است اما شما کجاي دنيا سراغ داريد يک تيم ببازد و بازيکنان بيايند و با بوسيدن روي سرمربي از او عذرخواهي کنند؟! اين نشان مي‌دهد ما تيم متحد و يکدستي داريم. ضمن اينکه از ديشب تا به امروز بيش از 70 پيام کوتاه داشتم که مردم به من گفته‌اند ناراحت اين شکست نباش و با قدرت کارت را ادامه بده.

*تنها شرمنده مردم و هواداران تيم هستم

"اگر حمايت مردم و رسانه‌ها نبود به بازي چهارم هم نمي‌رسيديم"، وي با بيان اين مسئله خاطرنشان کرد: هميشه سعي کردم صادق باشم. فکر مي‌کنم در اولين سال مربيگري‌ام با توجه به امکانات و بازيکناني که در اختيارم بود نتايج خوبي گرفتيم. تنها ناراحتي‌ام شکست روز گذشته مقابل فجر است که به خاطر آن از تمام مردم عذرخواهي مي‌کنم و شرمنده آنها هستم.

*چقدر مي‌توانم يک نفره تيم را بچرخانم

سرمربي تيم داماش با اشاره به اينکه تراکتورسازي از تيم قعرنشين با نتيجه بد مي‌بازد اما اتفاقي نمي‌افتد ولي در روزهاي‌ خوب‌مان هم بحث‌هايي در مورد کنار گذاشتنم مطرح مي‌شد‌، ادامه داد: چقدر مي‌توانم يک نفره تيم را بچرخانم. من قبلاً‌ گفته بودم تيم داماش را از هفته هفتم به بعد ببينيد. دليل آن اين بود که در تعطيلات ليگ با اردوهاي آماده سازي و ديدارهاي تدارکاتي تيم را به شرايط مطلوب برسانم اما ما در اين مدت هيچ اردويي برگزار نکرديم.

*تيم را از هيچ درست کردم

وي با بيان اينکه تيم براي موفقيت نياز به داشتن سرمربي و پشتوانه باشگاه دارد، تاکيد کرد: تيم را از هيچ درست کردم و اگر به من اجازه دهند در ادامه مسابقات نتايج بهتري مي‌گيرم اما اگر هم صلاح ديدند مربي جديدي بياورند در صورتي داماش نتيجه مي‌گيرد که حق و حقوق بازيکنان را داده و امکانات لازم براي سرمربي جديد فراهم شود.

*بي‌صداقتي در فوتبال عاملي شد تا به لبنان ببازيم

هرندي در پايان گفت: در فوتبال اگر صداقت نباشد همان مي‌شود که در نهايت به لبنان مي‌بازيم. اميدوارم کساني که در فوتبال فعاليت مي‌کنند، اهل لاف زدن نبوده و با صداقت کارشان را براي شاد کردن مردم و به کار ببندند، زيرا هدف بالاي فوتبال ايجاد اوقات خوب براي هواداران و سلامتي مردم است.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:25 am

[quote:b8e5a62bab="abarar1989"][size=18:b8e5a62bab][color=brown:b8e5a62bab]مدیران باشگاه،آقای عابدینی[/color:b8e5a62bab] [/size:b8e5a62bab][color=black:b8e5a62bab]شما برای هرندی چی کار کردید که انتظار دارید داماش قهرمان ایران بشه.
آقای عابدینی ما میدونیم شما واسه این تیم زحمت زیادی کشیدید ولی انتقادات فراوانی بهتون وارده.
هرندی این همه نالید من بازیکن میخوام.دستم بستست.براش بازیکن آوردید؟!!!!
این همه داد زد تیم باید بره اردو.حاضر نشدید تیم حتی تو اردبیل اردو بزنه.قوله ترکیه تون پیشکش...
آقای عابدینی شما اگر قرار بود به هرندی فرصت ندید چرا اصلا آوردیدش.چرا مهره ی با غیرت شهره ما رو سوزوندید.آهان.هیچکس نمیتونست تو اون بی پولی تیمو جمع کنه به جز هرندی .هرندیو آوردید که تیمو جمع کنه بد بخت زنگ میزد به بازیکنا اونا رو میاورد سره تمرین بعد...
آقای عابدینی شما به بچه محلتون که تو 7 مسابقه 5 امتیاز گرفت هم فرصت دادید.گفتید نامردیه،اون تیمو از لیگ یک آورده بالا.این نامردی نیست که هرندی که تو بی پولیه محض اومد سر تیم و تیمو جمع کرد بهش فرصت ندید؟!!!
آقای عابدینی شما گفتید 5 بازی 7 امتیاز.اولا که در مورد آقای دینور زاده رعایت نکردید.ثانیا هرندی در 5 بازی اول داماش 8 امتیاز گرفت.در در 3 بازی بعدی 1 امتیاز.شما اگر حرفتان حرفه(که نیست) (چون در مورد دینور زاده این کار رو نکردید) باز هم هرندی فرصت این رو داره که صبا و راه آهن رو ببره و 7 امتیاز شما رو بگیره.
آقای عابدینی اگر دینورزاده تیم را به لیگ برتر آورد هرندی تیم را در شرایط بحرانیه بی پولی جمع کرد.اگر کاره هرندی بالاتر از دینورزاده نباشه(که هست) کوچکتر هم نیست.
آقای عابدینی ذوب آهن از 7 بازی 3 امتیاز گرفت تیم مربی عوض نکرد،چرا داماش ما باید در هر فصل 2،3 مربی عوض کنه.تیم با این باخت هم 11 جدوله.تیم 18 جدول مربی عوض نکرده ما عوض میکنیم.این یعنی چی؟!!![/color:b8e5a62bab]
[size=18:b8e5a62bab][color=darkblue:b8e5a62bab]آقای عابدینی شما نه ابزار به هرندی دادید نه اردو نه هیچ چیز دیگر،ولی ما با این حال دردانه ی شما،عشق اول و آخر شما (پرسپولیس)که در همه مصاحبه هایتان با وجود مدیر عاملی داماش از آن تعریف و تمجید میکنید را بردیم و از آن تیم در جدول بالاتریم.شاید به خاطر برد عشقتان و تحقیر لنگی ها هرندی را اخراج کردید.اگر این گونه است که نوش جان هرندی و داماش ولی...[/color:b8e5a62bab][/size:b8e5a62bab]
[size=24:b8e5a62bab][color=red:b8e5a62bab]اخراج هرندی در این شرایط نامردیست و متاسفانه کسی که این کار را کرده نامرد نام دارد...[/color:b8e5a62bab][/size:b8e5a62bab][/quote:b8e5a62bab]

دقیقا" موافقم .
مگه همین صنعت نفت با مربی خارجی و تیم بسته شده خودش و با بازیکن تو زمین خودش 5 تا نخورد ؟
مگه همین پیکان از ما 5 تا نخورد ؟
مگه پرسپولیس با نصف یارای تیم ملی از ما نباخت و الان کجای جدوله ؟
مگه ذوب آهن الان آخر جدول نیست و با 2 بازی به مسابقات برنمیگرده ؟
پس در این لیگ بی خاصیت فقط باید حمایت و تداوم صورت بگیره ، چون با 3 امتیاز هر تیمی چندین پله بالا میره .
در صورت اخراج هرندی و آوردن یکی دیگه از این افراد بی ریشه و بی خاصیت لنگی ، من به شخصه اومدن به
ورزشگاه و هوادارای از داماش تحریم میکنم تا تکلیف مدیریت تیم و [color=darkblue:b8e5a62bab][size=18:b8e5a62bab]شخص مدیرعامل[/size:b8e5a62bab][/color:b8e5a62bab] هم معلوم بشه .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:26 am

چقدر خوبه که همه مثل هرندی بیان اشتباهاتشون رو گردن بگیرن.هرندی هم خیلی راحت میتونست بیاد بگه این باخت ما پیامد حواشی هوادارانمون در بازی با ملوان بود و از بار مسولیت شونه خالی منه مثل مدیرت و بقیه مسولینمون ولی دمش گرم که از مردم عذرخواهی کرد.دیگر مسولین باشگاه باید بفهمن و یاد بگیرن که با یه عذر خواهی ساده هم میشه یه هوادار احترام گذاشت نه اینکه بخاطر اینکه رو اشتباهات خودت سرپوش بزاری همه چی رو بندازی گردن هوادار!!!
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:26 am

دوستان عزیز من نگفتم بازی دیروز مشکوک بود تا هرندی رو بردارن. مگه هرندی چیکار کرد؟؟ مگه بد نتیجه گرفته بود ؟ مگه پرسپولیس رو با اینکه 10 نفره بود نبرد؟؟ مگه پیکان رو 5 تایی نکرد ؟ واسه بعضی از بازیکنا متاسفم به خاطر بازی دیروزشون
/9/ فقط اینو بدونین داماش با اولین شکست خونگیش امید هرندی تشویق میشه.
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:27 am

بر کناری امید خان هرندی یه خوبی بزرگ داشت و اون اینکه{خیلی از مسائل رو شد}کامنت هایی از بچه ها دارم میخونم که فکرشو نمیکردم واقعا"چقدر ساده بودم که فکر میکردم من فقط از خیلی از مسائل باشگاه اگاهم خوشحالم که دوستان به این واقعیت رسیدن واقعیت مدیریت پوشالی امیر عابدینی که متاسفانه توسط عده ای از دوستان خودمون به لقب های عجیب و غریب امیر ارتش و امیر شهر باران و...داده شده بود واقعیت ادم هایی که خودشون مدیر روابط عمومی خطاب میکنند در صورتی که مدیر منافع اقایون در باشگاه هستن واقعیت مشاوری که در باشگاه بیشتر به یک جوک تلخ شباهت داره واقعیت باند در باشگاه واقعیت زیر اب زنی توسط افراد بومی در کادر فنی و ...
.................
و اما صحبتی با امیر عابدینی چشمات باز کن و خوب ببین مهندس تو همین واقعیتی هستی که بچه ها تو کامنتشون دارن به تو و سیستم تو میزنن تو امید شهر باران مارو بیرون میکنی باشه دل مارو هم شکستی باشه قبول ولی امیدوارم روزی که امیدوارم نزدیک باشه با رفتن همیشگی تو دل ما شاد باشه...
روزای اولی که من از تو انتقاد میکردم بالا بر ده ها پیام خصوصی داشتم به احترام داماش و بچه ها سکوت کردم:::سکوت کردم تا خودشون به این واقعیت برسن که به لطف الهی این اتفاق افتاد...
در مورد بازیکنا هم متاسفم برای تک تک تون شما نشون دادید لیاقت این ندارید یه مربی بومی بالا سر این تیم باشه حالا ببینید چه مزه ای داره یه مربی رو بیارن که لهجه و گویش و حتی معاشرتش با شما فرق بکنه...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Mordab در يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:30 am .
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:28 am

[quote:b9f17df337="miladcivil"][quote:b9f17df337="abarar1989"][size=18:b9f17df337][color=brown:b9f17df337]مدیران باشگاه،آقای عابدینی[/color:b9f17df337] [/size:b9f17df337][color=black:b9f17df337]شما برای هرندی چی کار کردید که انتظار دارید داماش قهرمان ایران بشه.
آقای عابدینی ما میدونیم شما واسه این تیم زحمت زیادی کشیدید ولی انتقادات فراوانی بهتون وارده.
هرندی این همه نالید من بازیکن میخوام.دستم بستست.براش بازیکن آوردید؟!!!!
این همه داد زد تیم باید بره اردو.حاضر نشدید تیم حتی تو اردبیل اردو بزنه.قوله ترکیه تون پیشکش...
آقای عابدینی شما اگر قرار بود به هرندی فرصت ندید چرا اصلا آوردیدش.چرا مهره ی با غیرت شهره ما رو سوزوندید.آهان.هیچکس نمیتونست تو اون بی پولی تیمو جمع کنه به جز هرندی .هرندیو آوردید که تیمو جمع کنه بد بخت زنگ میزد به بازیکنا اونا رو میاورد سره تمرین بعد...
آقای عابدینی شما به بچه محلتون که تو 7 مسابقه 5 امتیاز گرفت هم فرصت دادید.گفتید نامردیه،اون تیمو از لیگ یک آورده بالا.این نامردی نیست که هرندی که تو بی پولیه محض اومد سر تیم و تیمو جمع کرد بهش فرصت ندید؟!!!
آقای عابدینی شما گفتید 5 بازی 7 امتیاز.اولا که در مورد آقای دینور زاده رعایت نکردید.ثانیا هرندی در 5 بازی اول داماش 8 امتیاز گرفت.در در 3 بازی بعدی 1 امتیاز.شما اگر حرفتان حرفه(که نیست) (چون در مورد دینور زاده این کار رو نکردید) باز هم هرندی فرصت این رو داره که صبا و راه آهن رو ببره و 7 امتیاز شما رو بگیره.
آقای عابدینی اگر دینورزاده تیم را به لیگ برتر آورد هرندی تیم را در شرایط بحرانیه بی پولی جمع کرد.اگر کاره هرندی بالاتر از دینورزاده نباشه(که هست) کوچکتر هم نیست.
آقای عابدینی ذوب آهن از 7 بازی 3 امتیاز گرفت تیم مربی عوض نکرد،چرا داماش ما باید در هر فصل 2،3 مربی عوض کنه.تیم با این باخت هم 11 جدوله.تیم 18 جدول مربی عوض نکرده ما عوض میکنیم.این یعنی چی؟!!![/color:b9f17df337]
[size=18:b9f17df337][color=darkblue:b9f17df337]آقای عابدینی شما نه ابزار به هرندی دادید نه اردو نه هیچ چیز دیگر،ولی ما با این حال دردانه ی شما،عشق اول و آخر شما (پرسپولیس)که در همه مصاحبه هایتان با وجود مدیر عاملی داماش از آن تعریف و تمجید میکنید را بردیم و از آن تیم در جدول بالاتریم.شاید به خاطر برد عشقتان و تحقیر لنگی ها هرندی را اخراج کردید.اگر این گونه است که نوش جان هرندی و داماش ولی...[/color:b9f17df337][/size:b9f17df337]
[size=24:b9f17df337][color=red:b9f17df337]اخراج هرندی در این شرایط نامردیست و متاسفانه کسی که این کار را کرده نامرد نام دارد...[/color:b9f17df337][/size:b9f17df337][/quote:b9f17df337]

دقیقا" موافقم .
مگه همین صنعت نفت با مربی خارجی و تیم بسته شده خودش و با بازیکن تو زمین خودش 5 تا نخورد ؟
مگه همین پیکان از ما 5 تا نخورد ؟
مگه پرسپولیس با نصف یارای تیم ملی از ما نباخت و الان کجای جدوله ؟
مگه ذوب آهن الان آخر جدول نیست و با 2 بازی به مسابقات برنمیگرده ؟
پس در این لیگ بی خاصیت فقط باید حمایت و تداوم صورت بگیره ، چون با 3 امتیاز هر تیمی چندین پله بالا میره .
در صورت اخراج هرندی و آوردن یکی دیگه از این افراد بی ریشه و بی خاصیت لنگی ، من به شخصه اومدن به
ورزشگاه و هوادارای از داماش تحریم میکنم تا تکلیف مدیریت تیم و [color=darkblue:b9f17df337][size=18:b9f17df337]شخص مدیرعامل[/size:b9f17df337][/color:b9f17df337] هم معلوم بشه .[/quote:b9f17df337]

آبره صنعت 6 تا خورد :wink:
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:28 am

اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:29 am

آقای عابدینی شما با این کارتون اسطوره شهر مارو زیر سوال بردین.
مگه امید هرندی چیش از بقیه کمتره.
آقای عابدینی تو روزایی که شما پول نداشتی از هرندی حمایت کردی ولی حالا که پشتتون از بابت حمایت مالی محکمه همه چیزو فراموش کردی؟!!!!!
اگه شما یک هزارمه پوله عشقتونو(پرسپولیس)،داماش داشت الان هرندی با همین تیمش تو 3 تا تیم اول ایران بود.
آقای عابدینی مربی که تو اون وضعیت بحرانی اومد به یاری شما فقط میتونم بگم این جوابش نبود!!!
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط popo131 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:32 am

[quote:67c67899f6="abararshahrebaran"]اگه هرندی بر نگرده از اولین بازی خانگی میگیم عابدینی حیا کن .....[/quote:67c67899f6]

آبره وابدی الان تو حاشیه هستم ...الکی خودمونو به چنگ ندیم بره وابدید ....
DAMASH per tutta la mia vita

popo131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه مه 20, 2012 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:33 am

تو ورزش 3 زده سرپرست هم همینطور منظورشون به کی بود؟
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:33 am

این هفته توی تمرینات و این بازی توی قزوین من و رفیقام فقط میگیم امید هرندی.اقای عابدینی تا الان که همش از پرسپولیس حرف میزدی چی شد یاد داماش کردی؟ اون موقعی که تیم رو باید اردو میفرستادی کجا بودی؟ تا هرچی میشه میگین هوادارا باعث شدن.هر کدوم از اقایان عابدینی و قویدل این شرایط رو نمیخوان برن بره.خسته کردین مارو.گربه صفتی هم حدی داره
[
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 10:34 am

اصلا مگه قرار نبود عابدینی بعد که باشگاه فروخته شد پس از جند ماه بره خوب چرا گورشو گم نمیکنه بره سرمرررررررررررربی فقطططططططططط امید خاااااااااااااان
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان