توسط abere » جمعه ژوئن 10, 2011 8:35 am
[quote:79a3c4da60="MEHRDAD"][quote:79a3c4da60="abere"][quote:79a3c4da60="MEHRDAD"]خبرهای جالبی شنیده میشه!
منتظر اتفاقات عجیب از سوی تماشاگران در بازی امروز باشید...
ضمنا دیروز انزلیچی ها رفتند جلوی هتل پرسپولیسی ها و شلوغ بازی در آوردند! این رو هم ضمیمه حرفم بزارید.[/quote:79a3c4da60]
منم شنیدم.... من شنیدم انزلی چیا با لباس قرمز دارن میرن سمت پرسپولیسا میشینن خودتون قضاوت کنید چه اتفاقی قراره بیفته[/quote:79a3c4da60]
نه این قضیه رو که خیلی راحت نیروی انتظامی جمع میکنه!
مثل اینکه قضیه فراتر از این چیزیه که تو نت میبینی... به دقایق پایانی و به بعد از بازی بر میگرده!
یه چیزی در مورد حرف سعید که از تعصبات قومی و استانی گفت باید بگم که این قضیه مطمئن باشید توی رشت خیلی بیشتره و خیلی از رشتی ها به خاطر همین تعصب استانی برای ملوان آرزوی موفقیت میکنند و توهین به اونا رو توهین به خودشون میدونند و چرا من معتقدم که بیشتر برای اکثریت انزلیچی ها باید تاسف خورد ؟
چون وقتی به حرف هاشون دقت کنی میگن نمیدونید چه شعارهایی علیه رشتی ها تو آزادی میدادند! خب همین به مغز رشد نکرده اون شخص یا اشخاص بر میگرده که چنین حرفی رو نسنجیده میزنند! کل مساحت انزلی به یکی دو پل خلاصه میشه و هنوز این رو نمیدونند که توی آزادی وقتی چنین شعاری داده میشه منظور به کل گیلان و رشت و انزلیه...
همچین حرف هایی رو مطمئنا تو خدمت یا خوابگاه های دانشجویی هم بر میخورید که وقتی به رشتی توهین میشه اینا پیش خودشون میگن ما که رشتی نیستیم و خودشون رو کنار میکشند اما وقتی از فرهنگ رشتی حرف زده میشه میشن رشتی!! باید تو این محیط ها بوده باشید تا حرف من رو درک کنید...
یه چیزی رو هم در آخر بگم که من متنفرم از اون کسی که به طرفداری از پرسپولیس یا استقلال به استادیوم بره... چه تو استادیوم رشت چه استادیوم انزلی... و چه رشتی باشه و چه انزلیچی! و امیدوارم روزی نسل این جور افراد رنگی از روی استادیوم های هر دو شهر برچیده بشه که خائنین واقعی همین ها هستند نه اونایی که مخالف یا موافق اتحادند! حتی اون کسی که به مخالفت از رشت یا انزلی بره و طرف رنگی ها بشینه..[/quote:79a3c4da60]
منظورت درگیریه بعد از بازیه؟؟؟این تماشاگرانی که الان رفتند سمت تیمه مقابل نشستند از تهران که نیومدن همه ماله همین استانه خودمونن متاسفانه!!!
از این تماشاگرا بودن که تو رشت اومدن رفتند سمت تیمه مقابل بی احترامی کردیم ولی در گیری نشد...من فهمیدم منظورت چیه...واقعا جایه تاشف داره انزلی جز گیلانه با این فرهنگ پایینش...امیدوارم ملوان قهرمان بشه تا شاهد حوادثی تلخ نباشیم