[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سالارزاده(بازیکن ملوان): تاريخ را دوباره ورق خواهيم زد

سالارزاده(بازیکن ملوان): تاريخ را دوباره ورق خواهيم زد

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط malavan-damash » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 7:18 pm

مرسي هرچي گيلاني بافرهنگ و ننگ به هرچيفحاش چه در انزلي چه در رشت.
دم سپيدرودي و داماش و ملواني اصيل گرم.
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 7:29 pm

[quote:bff93e1068="malavan-damash"]مرسي هرچي گيلاني بافرهنگ و ننگ به هرچيفحاش چه در انزلي چه در رشت.
دم سپيدرودي و داماش و ملواني اصيل گرم.[/quote:bff93e1068]

در هر صورت ملوان سوراخه ...

راستی اینم بدون فحاشی با کری خوندن فرق میکنه
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 8:23 pm

بازم تو سایتمون داریم از ملوان حمایت میکنیم و بهشون تبریک میگیم
ایندفعه معلوم نیست جواب اینکارمونو چی جوری میدن...
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 9:01 pm

چند تا از دوستام رفته بودند انزلی البته نه به عنوان هوادار ملوان یا استقلال تهران، بلکه فقط میخواستن برن تا هم بازی رو ببینند و هم ببینن اوضاع چطوره... البته منم با همین نیت میخواستم برم ولی بعد با حرف جالب یه دوست دیگه که تو سایت هم میاد منصرف شدم که اگر خودش خواست میاد و میگه که چی گفت! متاسفانه خیلی بیشتر از اینی که این دوست عزیز گفتند فحاشی شد. خب به هر حال شاید بعضی از دوستان رشتی براشون مهم نباشه این فحاشی ها ولی برای من مهمه...همین پارسال بازی ملوان و سپیدرود رو رفته بودم انزلی، لیدرهای سپیدرود تو اون بازی میگفتند ولشون کنید بهشون فحش ندید حتی مثلا قایقران روحت شاد و از این حرفا اما بالاخره جمله ای بود که اونها رو هم تحریک کرد که انزلیچی ها برا سپیدرود به کار بردند! خیلی دوست داشتم که میشد برای تیم هم استانی آرزوی موفقیت کنم و تبریک بگم اما ترجیح میدم با این وضعیت بگم برام مهم نیست و برای طرفداراشون این پیروزی مبارک باشه ایشالا یه روزی بعضی بچه ها هم به حرف من برسند یا اهداف خاصی رو تو تبریکشون دنبال نکنند(مثل اتحاد یا .........).آقایون تو دوطرف فحاشی نکنندباقی چیزا پیش کش...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 9:23 pm

[quote:c716ba44df="MEHRDAD"]چند تا از دوستام رفته بودند انزلی البته نه به عنوان هوادار ملوان یا استقلال تهران، بلکه فقط میخواستن برن تا هم بازی رو ببینند و هم ببینن اوضاع چطوره... البته منم با همین نیت میخواستم برم ولی بعد با حرف جالب یه دوست دیگه که تو سایت هم میاد منصرف شدم که اگر خودش خواست میاد و میگه که چی گفت! متاسفانه خیلی بیشتر از اینی که این دوست عزیز گفتند فحاشی شد. خب به هر حال شاید بعضی از دوستان رشتی براشون مهم نباشه این فحاشی ها ولی برای من مهمه...همین پارسال بازی ملوان و سپیدرود رو رفته بودم انزلی، لیدرهای سپیدرود تو اون بازی میگفتند ولشون کنید بهشون فحش ندید حتی مثلا قایقران روحت شاد و از این حرفا اما بالاخره جمله ای بود که اونها رو هم تحریک کرد که انزلیچی ها برا سپیدرود به کار بردند! خیلی دوست داشتم که میشد برای تیم هم استانی آرزوی موفقیت کنم و تبریک بگم اما ترجیح میدم با این وضعیت بگم برام مهم نیست و برای طرفداراشون این پیروزی مبارک باشه ایشالا یه روزی بعضی بچه ها هم به حرف من برسند یا اهداف خاصی رو تو تبریکشون دنبال نکنند(مثل اتحاد یا .........).آقایون تو دوطرف فحاشی نکنندباقی چیزا پیش کش...[/quote:c716ba44df]
اون زمانی که به رشتیا تو تهران توهین شد تمام بچه های سایت اومده بودن هر چی تو دهنشون بود به ملوان گفتند البته با سانشور...من نمیدونم چرا بعضی از دوستامون تا این اقای ملوان داماش میاد حرفشون عوض میشه و حرف از اتحادو از این چیزا میزنن...برادرمون مهرداد راس میگه شاید برای بعضی از این دوستامون این فحاشی ها مهم نباشه ولی برای من و خیلی از کسایه دیگه مهمه...دوستای منم امروز انزلی بودن اونا هم گفتند که به ما توهین کردند
توی اولین بازیه داماش یه تلافیه درست حسابی میکنیم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 9:23 pm

منم دوست داشتم از برد یه تیم که حومه رشته خوشحال بشم.اما کاملا ناراحتم چون لوده بازی های اونا واسه ماست .
دوست آبای ما داره کاملا کم گویی میکنه .من دوستام بودن و گفت گروهی زیاد گفتن.هر کی هم تک تک کلی فحش میداد.
خلاصه کاش ما هم * بودیم تا مسلمان و اولادی هم میگرفتیم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 9:33 pm

من به شخصه از فحش دادن وتوهین کردن بدم میاد و وقتی حرف از اتحاد شد اصلا انتظار نداشتم که تو تهران به رشتیا توهین بشه.
به نظر من هیچوقت اختلافا برطرف نمیشه عامل بیشترم خود انزلیچیا هستن.

یه تیم داریم تو گیلان -داماش شهر باران
با آرزوی موفقیت تنها تیم گیلانی در لیگ برتر
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط meshkiabi » پنج شنبه ژوئن 02, 2011 9:50 pm

دوستان عزیزی که تبریک گفتن برای ملوان آیا میدونن وقتی پگاه به فینال رفته بود اونا جای تبریک چه میگفتن!!!
یادمه فامیل انزلی چی ما بازی فینال در رشت رو اومده بود در سمت استقلالیا!!!هرگز یادم نمیره مغزم داشت دود میکرن(اون موقع من خواستار اتحاد بودم)
حالا شما تعداد انزلی چیایی که همگی(یجورایی بلا اثتثنا)از موفقیت تیمهای رشتی کاملاً بیزارن رو تو سطح انزلی در نظر بگیرید؟؟؟ به این نتیجه میرسید که تبریک یه جورایی فوش خواهر مادر به خودتونه چون همین انزلی چیا در هر بازی(در بازی های حساس نواسان داره) سراپای مارو با فوش میشورن! اینم که از امروز خودتون از تلویزیون میشنیدید و گویا هست

هر چند از تهرانیا خوشم نمیاد اما اگه ملوان قهرمان بشه اینا با حرفشون مارو * چه برسه چشم در چشم ما قرار بگیرن و بگن ما قهرمان شدیمو از این حرفا!

یه زمانی ملوانو دوست داشتم و متاسفم که اینو میگم و بعضی اوقات پیش خودم میگم نکنه دارم اشتباه می کنم این تیم به هر حال گیلانیه اما وقتی فحاشیا و توهینهای رسمی حتی در رسانه های انزلی چیارو میبینم به این نتیجه میرسم که:
به هر حال انگاری پیروزی فینالو ببره بهتره چون دورترن تا این آدمای هم آب و خاک فروش
من برای زندگی هر روز به اکسیژن نیاز دارم و به همان اندازه برای زیستن به شهر عزیزم« رشت» محتاجم
نماد کاربر
meshkiabi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » جمعه ژوئن 03, 2011 6:16 am

بارهاگفتم فحاشي كار دوطرفه است. بازي سپاسي شعار آنزليچي آبايه آبايه .... انرژي هسته اي آباي تو .... كه كل استاديوم گفتن يادتون رفت؟ مگه من حرفي زدم؟؟!! وجدان چيز خوبيه. فحاشهاي دوشهر هميشه فحاشي ميكنند. اما خيلي ها هم نمي كنند من با اونها اتحاد داشته و دارم. همينوطر رشتي ها با امثال من در انزلي.فكر كنم قضيه پيچيده اي نباشه...
مرسي گيلان و گيلاني
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 03, 2011 7:24 am

[quote:378f2edb37="malavan-damash"]بارهاگفتم فحاشي كار دوطرفه است. بازي سپاسي شعار آنزليچي آبايه آبايه .... انرژي هسته اي آباي تو .... كه كل استاديوم گفتن يادتون رفت؟ مگه من حرفي زدم؟؟!! وجدان چيز خوبيه. فحاشهاي دوشهر هميشه فحاشي ميكنند. اما خيلي ها هم نمي كنند من با اونها اتحاد داشته و دارم. همينوطر رشتي ها با امثال من در انزلي.فكر كنم قضيه پيچيده اي نباشه...
مرسي گيلان و گيلاني[/quote:378f2edb37]

من اینا که گفتی رو قبول دارم دوست عزیز. درسته فحاشی دو طرفه بوده و هست... اما حرف من چیز دیگه ای بود که با خوندن کامنت بالا متوجه میشی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 03, 2011 7:28 am

سلام به همه آبراران عزیز
توی این یک ماهی که من نبودم مثل اینکه خبرهای زیادی شد
و همچنین میبینم که افراد جدیدی عضو سایت شدن و بهشون خوش آمد میگم(ببخشید که دیره)
من نظرات رو تا حدودی خوندم و یه چیزایی دستم اومد و آقا مهرداد هم که هرجا میرسید اولین کسی که تیکه مینداخت من بودم.
خبر فحاشی انزلیچیا به رشتیا توی تهران رو دارم
ولی از اون طرف هم فحاشی رشتیا به انزلیچیا رو هم دارم.
در ضمن خبر این رو هم دارم که سایت شهر همسایه سیاستی جالب رو در پیش گرفته(فقط شنیدم)
من دو جمله مینویسم خودتون مقایسه کنید
اول فحاشی رشتیا در بازی پایانی لیگ یک به انزلیچیا در حالی که دلیلی برای فحاشی به انزلیچیا نبود و اصلا نباید اسم انزلی میومد!
فحاشی انزلیچیا به رشتیا بعد از بازی داماش
اگر رشتیا کار بدی کردن به انزلیچیا فحش دادن میشه گفت در رشت بود
اگر انزلیچیا از فحاشی رشتیا ناراحت شدن باید در مقابل تهرانیا فحش میدادن؟
من فقط و فقط میگم مقصر هر دو نفر هستن
رشتیا دلیلی نداشت به انزلیچیا فحش بدن و انزلیچیا هم برای جبران دلیلی نداشت در تهران با اون کارشون هرچی گیلک رو سر شکسته کنند.
در ضمن یادم رفت که صعود ملوان بندرانزلی رو به فینال جام حذفی به هواداران این تیم تبریک عرض کنم و براشون در بزی فینال آرزوی موفقیت میکنم.من متاسفانه دوشنبه باید ارومیه باشم برای کارهای تسویه حساب وگرنه حتما بازی رو میرفتم .
هرچی بشه مکلوان برام از لونگیا و تاجیا و ترکا و فارسا بیشتر ارزش داره.
اما خطاب به اون دوستم که گفته بود که دلیلی نداره به تراکتوریا کاری نداشته باشیم باید خدمت شما عرض کنم هرچی بشه در اون بازی به حضرت میرزاکوچک کبیر و رشتیا و گیلانیا فحش دادن.
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » جمعه ژوئن 03, 2011 7:50 am

آبرار مازیار بامو با خو حاشیه هان... خدا به داد امن فارسه :D
خوش اومدی...
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » جمعه ژوئن 03, 2011 7:55 am

ورد زبون من در ارومیه فقط یه شعر بود
یااااااااااااااد دامااااااااااشه قهرمان...دلو میبره شهره باران...دلو میبره شهر باران....دلو میبره شهرباران
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mahyarmaya » جمعه ژوئن 03, 2011 9:03 am

مازیار جان من توی سایتها نظرتو خوندم و کم و پیش باهات آشنایی دارم.
احتمالا نبودی توی عضدی و شعاره آبرارها رو نشنیدی.پزمان نوری که توی 90 پاشو از گلیم دراز تر کرده بود باید ادب میشد (این کار رو همه جای دنیا با هر فرهنگی میکنن)تمام شعار ها بر علیه پژمان نوری بود.
انزلی چی آبایه پژمان .......
انرژِی هستهای پژمان....
پژمان پیله ....مهدوی به تی.........
همه واسه پژمان نوری بود نه انزیچی.البته ما به نامردی بزن های حومه رشت (انزلی )عادت کردیم و با این کارشون که توی تهران فحش دادن شگفت زده نشدم.خواستم این رو بگم تا در جریان بازی باشی مازیار جان.
انزلیچی وقتی با تبریز کل کل داره به ما چه؟این جواب رو بده؟چرا این مسئله کم ارزش داره واستون ؟توی تهران (که به رشتیها 1000تا توهین میکنن) ما رو به فحش کشیدن.این واسه من با هیج کاری جبران نمیشه.این ها یه شکری خوردن تا آخرش بجنگن نیازی به وجود ما نیست .
الان به موش موردگی زدن خودشون و همین که یه 46 ببینن با یه سرویس چاقو ماشین رو پایین میارن.به حضرت توهین کردن با یقه اون افرادی گرفت که به این ترک احمق فحش دادن تاوان اونا رو ما نباید بدیم که..چون با حضور ما مقابل ترکا بیشتر توهین میکنن.(از اون احمقها بیشتر نمیشه انتظار داشت).
آبرار مطمئن باش ترکا میان رشت از میرزا حمایت میکنن .آبرار این هم مطمئن باش اونها دلشون واسه روح میرزا نسوخته اونها دلشون واسه اون انزلیچی سوخته .واسه این که بیشتر به میرزا توهین نشه ما دخالت نباید بکنیم با این کار 100% از میرزا حمایت میشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه ژوئن 03, 2011 10:49 am

با این توهینا به کجا میخوایم برسیم ...فقط دشمن شاد می کنیم
حالا تا صبح به هم دیگه توهین کنیم ......اگه بخوایم دلیل بیاریم فکر کنم اگه دو سه قرن هم بگذره کار از این بدترم میشه
اغلب ماها همیشه به فکر انتقامیم فقط حرف از اتحاد میزنیم ...می مونیم تا یکی توهین کنه دیگه واویلا
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان