توسط antiros » يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:30 pm
rasht-s : اولا کسی فحاشیو تو امسال شروع کرد شما بودید و بس.ما تو بازی با تراکتور جلوی فحاشیو گرفتیم اما شما چی اقای با فرهنگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بازی بعدش کلی به رشتیا فوحش دادید!!!! بعد انتظار دارید بچه های رشت تو بازی خونگیشون به شماها هیچ توهینی نکنند؟!!!!!! .من نمی خوام تیم دیگه استانم زیر سوال ببرم ولی شماها و حرفاتون باعث میشید من و امسال حس تنفر درونمون ایجاد بشه چه به شهرتون و چه به تیمتون .من خودم همیشه از برد تیمای گیلان خوشحال میشدم و میشم ولی رفتاری که از شماها میبینم باعث میشه از کرده خودم پشیمون بشم.
شما امدی گفتی تیممونو با مس کرمان مقایسه کنم یعنی تو داری ملوانو از مس کرمان قویتر میدونی (شاید منظورت نتایجی هست که تا اینجا فصل گرفته) خوب من یه سوال از تو اقای پر ادعا دارم .تیم تو یعنی نماینده گیلان بهتر نتیجه گرفته تو چند سال اخیر یا مس کرمان؟؟؟ مس کرمان رفت اسیا اقایون پر ادعا ولی ادعای شما داره گوش فلکو کر می کنه!!!! تصمیم داشتم دیگه بر علیه تیم دیگ استانم حرف نزنم ولی شماها نمیزارید.شماها افرادی هستید که زاویه دیدتون فقط شهر خودتون و هر کس خوبی بهتون بکنه یا بدی براتون فرق نداره و اخر سر یه جور رفتار می کنید( نه همتون, افراد بسیار با فرهنگی هم بینتون هست که متاسفانه با توجه به اینکه افراد بی فرهنگ از شهرتون زیاد دیدم برای من کم رنگ شدن اون افراد).
وقتی به نماد گیلان تو حرفات بوی توهین میومد باید بگم تو با ترکهای تبریز که به میرزا جنگلی و انزلیچی قایقران توهین کردند هیچ فرقی نداری البته شاید همزبون انها باشی چون به گفته بازیکن مورد علاقتون 70 80 % انزلی ترک هستند(!!!) که اینجور بنظر میرسه.
زنده باد میرزا کوچک .زنده باد قایقران
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
antiros در يکشنبه اکتبر 02, 2011 9:33 pm .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر