[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » سه شنبه جولاي 05, 2011 4:26 am

از دوستان انزلیچی که واقعآ قلبشون برای گیلان میتپه وبه حق خواهان دوستی بین این دو تیم هستن واقعآ تشکر میکنم . خواستم خدمت شما عرض کنم آیا تا حالا بیاد دارید بوقچی ملوان (محمدعلی- زیتون) برای تیم رشتی بوق بزنه؟ ولی ما سال 69 این کارو کردیم سر بازی سپیدرود وماشین سازی بود که آوردیمش رشت وبا این کار خواستیم اختلاف ناچیز آون موقع رشت وانزلی(نسبت به حال) رو کم کنیم.البته تا حدودی موافقم شدیم ولی سر بازی ملوان با تیمای رشتی همون سال همه چیز به حالت اولش برگشت !!! نمیشه انتظار داشت همچین اتحادی رو که هر کدوم از طرفین دیگری رو قبول نداره ولی بهترین امتیاز این بود که حداقل فحاشی مثل حال حاضر نبود و رقیب در نزد مقابل احترام خاصی داشت . پس بهتره قبل از اتحاد ( نمیگیم محال - ولی خیلی سخت) بفکر این باشیم به هم احترام بزاریم وفحاشی نکنیم تازه اگه اتفاقی نیفتاد تازه شاهد یه استادیوم سالم و کم کم بدور از کدورت نسبت به هم میشیم . یادتون نره همین یه تعداد کاربر تو این دوتا سایت هم درسته میتونن تبلیغ خوب برای رفع کدورت باشن ولی بعضی اوقات با نظرات عجیب وغریب میتونن چاشنی کدورت رو بزنن پس مدیران محترم دو تا سایت خواهشن نظارت بیشتری داشته باشن تو نظرات بچه ها و نظرات تحریک برانگیز نسبت به این دو تیم رو حذف کنن . باشد تا حداقل تو محیط سایت هواداران این دو تیم شاهد یه رقابت سالم وبدور از توهین باشیم
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 05, 2011 5:37 am

[quote:05c61b6c6d="yaran-mirzakochak"]از دوستان انزلیچی که واقعآ قلبشون برای گیلان میتپه وبه حق خواهان دوستی بین این دو تیم هستن واقعآ تشکر میکنم . خواستم خدمت شما عرض کنم آیا تا حالا بیاد دارید بوقچی ملوان (محمدعلی- زیتون) برای تیم رشتی بوق بزنه؟ ولی ما سال 69 این کارو کردیم سر بازی سپیدرود وماشین سازی بود که آوردیمش رشت وبا این کار خواستیم اختلاف ناچیز آون موقع رشت وانزلی(نسبت به حال) رو کم کنیم.البته تا حدودی موافقم شدیم ولی سر بازی ملوان با تیمای رشتی همون سال همه چیز به حالت اولش برگشت !!! نمیشه انتظار داشت همچین اتحادی رو که هر کدوم از طرفین دیگری رو قبول نداره ولی بهترین امتیاز این بود که حداقل فحاشی مثل حال حاضر نبود و رقیب در نزد مقابل احترام خاصی داشت . پس بهتره قبل از اتحاد ( نمیگیم محال - ولی خیلی سخت) بفکر این باشیم به هم احترام بزاریم وفحاشی نکنیم تازه اگه اتفاقی نیفتاد تازه شاهد یه استادیوم سالم و کم کم بدور از کدورت نسبت به هم میشیم . یادتون نره همین یه تعداد کاربر تو این دوتا سایت هم درسته میتونن تبلیغ خوب برای رفع کدورت باشن ولی بعضی اوقات با نظرات عجیب وغریب میتونن چاشنی کدورت رو بزنن پس مدیران محترم دو تا سایت خواهشن نظارت بیشتری داشته باشن تو نظرات بچه ها و نظرات تحریک برانگیز نسبت به این دو تیم رو حذف کنن . باشد تا حداقل تو محیط سایت هواداران این دو تیم شاهد یه رقابت سالم وبدور از توهین باشیم[/quote:05c61b6c6d]

با سلام خدمت همه دوستان، ممنونم از دوست عزیزم آقای یاران میرزا ، خوشحال شدم دیدم یکی راه حل ارائه کرد، آره دوست من اگه من و تو بتونیم خودمون رو کنترل کنیم، این موضوع رواج پیدا میکنه، من نمیگم بحث فحاشی ها تو این فصل تموم میشه، نه بوده و خواهد بود، چون یه سری افراد سود جو تو شرایط مختلف مردم رو تحریک میکنن، همونایی که 2 فصل پیش یه عده رو تو انزلی علیه محمد احمدزاده محبوب ترین مربی تاریخ ملوان تحریک کردن، من حرفم اینه ، که ایم معضل باید یه انزلیچی ای رو طی کنه تا به موفقیت برسه، ما استارتش رو زدیم، زیر بنای این کار رو هم با ایجاد سایت مستقل هواداران ملوان ساختیم، امیدوارم کدورت ها کم کم از بین بره، دوستان کری هست اینو مطمئن باشید ، من خودم عاشق کری خوندنم ، ولی فحاشی رو دوست ندارم، امیدوارم زمینه ها مهیا بشه که دوستان رشتی هم کدورت ها رو کنار بذارن، ما این فصل یه جنگ سخت تر با تبریزی ها داریم، مطمئن باشید که اونا به سایت های ما حمله میکنن، اونوقت ما باید بازم با هم بجنگیم ؟ یا باز هم مثل یاران میرزا کوچک خان لباسم رزم بپوشیم، اتحاد یه مسئله هستش، و کری و شوخی یه مسئله دیگه، من قبلا هم گفتم تو سایت خود ما هم اگه توهینی به شما کرد من اون کاربر رو بن میکنم که نتونه جو رو خراب کنه .

زنده باد گیلانی :)
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 20tak در سه شنبه جولاي 05, 2011 6:23 am .
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه جولاي 05, 2011 6:09 am

دوستان عزیز رشتی خواهشا به حرفی که میزنم گوش کنید اگه منطق نبود کار خودتون رو کنید.
عزیزان ما همه حتی همین دوست انزلچی میدونیم که رشت پتانسل رابطه درست و اتحاد رو داره (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما میدونیم که نقش کاربران اینترنتی 1% هم نیست توی جو خاص ورزشگاه و اون همه مخاطب ریز و درشت (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
الان ما نیاز به تمرکز داریم تا تیم خودمون رو از حاشیه دور کنیم نه این که با این بحث ها هل بدیم خودمون رو توی حاشیه .داریم با این بحث ها خود زنی میکنیم(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما کار هایی مهم مثل برنامه ریزی تشویق و برنامه ریزی برای لیدرها داریم از همه مهم تر برنامه ریزی برای تبلیغ سایت خوبمون باید داشته باشیم نه این مبحت بی پایان(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
لطف کنید این قسمت رو نادیده بگیرید تا افکار و روان مون برای تیم محبوبمون باقی بمونه.اگه هم دوس عزیز ما به اتحاد ارزش میده از اونجا شروع کنه .آبرار خواهشا به داماش بپردازیم نه تیمهای دیگه .
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط mahyarmaya در سه شنبه جولاي 05, 2011 6:34 am .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » سه شنبه جولاي 05, 2011 6:13 am

این انزلی چیه بره. حرفاشو باور نکنید
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 7:35 am

متاسفانه تعدادی از بچه ها همش میخوان لج بازی کنند!!!
من نظرات همه بچه ها رو خوندم.من با نظر یاران میرزا کاملا موافقم به نظر من اول باید فحاشی رو از استادیوم دو تا شهر ریشه کن کنیم.فعلا فقط فحاشی رو برداریم.
ما رشتیا هم باید اول از همه یا این عباس رو عوض کنیم یا تفکرش رو عوض کنیم.
محمود آبرار،دوست عزیزم من هم توی ملوان کلاب نظر گذاشتم و دم از اتحاد میزدم ولی همه جا یه سری افراد کوته فکر هستن و فکر میکنند با فحاشی و توهین بزرگ میشن.به نظر من خیلی از اون توهین ها باعث و بانیش همون سایت با جو سازی هایی که در چند وقت اخیر انجام داد بود.برای مثال بعد از بازی داماش و لونگ تهران رفته یه مصاحبه با اون سوال های مزخرف ترتیب داد!!! و یا اومدن توی نظراتشون با خبرهای دروغین گفتن غلامی زنگ زده به نزهتی!!!
در حالی که خود ملوان ... (این دیگه بماند)
متاسفانه اون سایت تحت تاثیر یه سری ترک قرار گرفته(من اینجوری فکر میکنم).
خدایش هم تا الان این دوست انزلیچیمون هم حسن نیتش رو با صبوریش به ما نشون داد و هم مدیرای این سایت گیلک هستند.وارش اسپرت هم به همین دلیل و به دلیل حسن نیت این سایت تصمیم گرفت تا با این سایت تبادل لینک کند.
به نظر من نباید ما همه رو به یه چشم ببینیم.من کاربرای این سایت هم حق میدم که گاهی اوقات تند برن چون قبل از این دوستمون چند تا انزلیچی اومدن و باعث تحریک بچه ها شدن.من به اون دو نفر هم گفتم کسی که میخواد بیاد دو نفر رو آشتی میده نباید بیاد از گذشته و خاطرات بد بگه چون همین یادآوری باعث تشنج و تحریک میشه و آخرش هم توهین کرد و رفت.
در مورد بازی با ترا-ختور هم باید بگم که اگر انزلیچیا فقط یه پرده زدند اونا اومدند ناموس همه ما گیلانیا رو زیر سوال بردند!!!اونا اومدند به قایقران فحش دادند،فکر نکنم کمتر رشتی باشه انزلیچی رو به عنوان یه گیله مرد باغیرت قبول نداشته باشه!و از همه مهمتر اونا اومدند به بنیانگذار جمهوری گیلان،حضر میرزاکوچک کبیر توهین کردند.فقط اگه روزی این ترکا اومدند توی این سایت نظر گذاشتن فقط میخوام بهشون بگم که چیزی که شما سالها آرزشون رو دارید ما یک قرن پیش بهش رسیدیم و 5 سال هم مستقل زندگی کردیم.حالا ما غیرت داریم یا شما؟
اگه شما غیرت داشتید به کریم باقری که همه ایران بهش احترام میذارند توهین نمیکردید.بچه ها گیلک ها رو همه جا به روشن فکری میشناسند پس کاری نکنیم که این خصلت مهم که ما رو از قومیت های دیگه جدا میکنه خدشه دار بشه و یا فقط روی زبون ها بیاد ولی در عمل چیزی نبینیم.
هرکس مسئول رفتار خودش هست ولی ما کاری به بازی رفت ندارم.من خودم میخوان یه بنر درست کنم که نقشه گیلان از آستارا تا چالوس رو بکشم و عکس حضرت میرزا کوچک هم داخلش باشه و بزرگ بنویسم:توهین به اسطوره هامون از یادمون نمیره و یا گیلان،سرزمین اسطوره هاست!
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » سه شنبه جولاي 05, 2011 7:42 am

[quote:c745085880="Aberare_ba_tasob"]متاسفانه تعدادی از بچه ها همش میخوان لج بازی کنند!!!
من نظرات همه بچه ها رو خوندم.من با نظر یاران میرزا کاملا موافقم به نظر من اول باید فحاشی رو از استادیوم دو تا شهر ریشه کن کنیم.فعلا فقط فحاشی رو برداریم.
محمود آبرار،دوست عزیزم من هم توی ملوان کلاب نظر گذاشتم و دم از اتحاد میزدم ولی همه جا یه سری افراد کوته فکر هستن و فکر میکنند با فحاشی و توهین بزرگ میشن.به نظر من خیلی از اون توهین ها باعث و بانیش همون سایت با جو سازی هایی که در چند وقت اخیر انجام داد بود.برای مثال بعد از بازی داماش و لونگ تهران رفته یه مصاحبه با اون سوال های مزخرف ترتیب داد!!! و یا اومدن توی نظراتشون با خبرهای دروغین گفتن غلامی زنگ زده به نزهتی!!!
خدایش هم تا الان این دوست انزلیچیمون هم حسن نیتش رو با صبوریش به ما نشون داد و هم مدیرای این سایت گیلک هستند.وارش اسپرت هم به همین دلیل و به دلیل حسن نیت این سایت تصمیم گرفت تا با این سایت تبادل لینک کند.
به نظر من نباید ما همه رو به یه چشم ببینیم.من کاربرای این سایت هم حق میدم که گاهی اوقات تند برن چون قبل از این دوستمون چند تا انزلیچی اومدن و باعث تحریک بچه ها شدن.من به اون دو نفر هم گفتم کسی که میخواد بیاد دو نفر رو آشتی میده نباید بیاد از گذشته و خاطرات بد بگه چون همین یادآوری باعث تشنج و تحریک میشه و آخرش هم توهین کرد و رفت.
در مورد بازی با ترا-ختور هم باید بگم که اگر انزلیچیا فقط یه پرده زدند اونا اومدند ناموس همه ما گیلانیا رو زیر سوال بردند!!!اونا اومدند به قایقران فحش دادند،فکر نکنم کمتر رشتی باشه انزلیچی رو به عنوان یه گیله مرد باغیرت قبول نداشته باشه!و از همه مهمتر اونا اومدند به بنیانگذار جمهوری گیلان،حضر میرزاکوچک کبیر توهین کردند.فقط اگه روزی این ترکا اومدند توی این سایت نظر گذاشتن فقط میخوام بهشون بگم که چیزی که شما سالها آرزشون رو دارید ما یک قرن پیش بهش رسیدیم و 5 سال هم مستقل زندگی کردیم.حالا ما غیرت داریم یا شما؟
اگه شما غیرت داشتید به کریم باقری که همه ایران بهش احترام میذارند توهین نمیکردید.بچه ها گیلک ها رو همه جا به روشن فکری میشناسند پس کاری نکنیم که این خصلت مهم که ما رو از قومیت های دیگه جدا میکنه خدشه دار بشه و یا فقط روی زبون ها بیاد ولی در عمل چیزی نبینیم.
هرکس مسئول رفتار خودش هست ولی ما کاری به بازی رفت ندارم.من خودم میخوان یه بنر درست کنم که نقشه گیلان از آستارا تا چالوس رو بکشم و عکس حضرت میرزا کوچک هم داخلش باشه و بزرگ بنویسم:توهین به اسطوره هامون از یادمون نمیره و یا گیلان،سرزمین اسطوره هاست![/quote:c745085880] تایید ابرار واقعا کامنت خوبی گذاشتی
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه جولاي 05, 2011 7:42 am

ابرار یک نفر میگه همه انزلیچیها موافق این قضیه هستن ابرار کم کم یدفعه که همه قبول نمی کنند چه رشتی چه انزلیچی انصافا تو رشت بازیه با ملوان بعضی ادمها میان استادیوم که فوتبال نمی دونن چیه فقط میان به انزلیچی ها فوش بدن بعد میگی چرا فوش می دی میگه رفتم دریا به من گیر دادن اینم شد حرف همه جا خوب و بد هست بعد آبراران به این دوست انزایچی بی احترامی نکنند بازم ابرار دمش گرم اومده حرف اتحادو میزنه بس همین ادم می تونه این حسو به کسای دیگه انتقال بده باید ازش حمایت کنیم من میدونم همه می دونند بازی داماش ملوان امسالم فوش فوشکشی داره ولی خوب باید کمش کنیم بنر پلاکارد بزنیم که به هم احترام بذاریم من میگم نمیخواهد بریم پیراهن هم دیگرو بپوشیم به هم توهین نکونیم هرکی زورش تو زمین فوتبال میرسه طرفدارش بیشتر تشویق کنند به بره بازم از این دوست انزلیچی به خاطر اینکه صحبت از دوستی و اتحاد کرد به عنوان یه رشتیه اصیل تشکر میکنم.زنده باد گیلان گیلانی
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط mostafa » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:00 am

بعضی دوستان که تو این چند مدت پستهای زیباشون رو اینجا خوندم چقدر قضیه رو سخت میگیرند. این بنده خدا با فکر باز آمده میگه به هم توهین نکنیم. این کجاش بده؟
به نظر من اون کسایی که توهین می کنند (ینا به گفته شما اکثرا ملوانی ها) خب اونها شخصیت خودشون رو نشون میدند.

قبول دارید کرکری و تشویق تیم خودمون با فحش و فحاشی فرق داره؟
راستش کسی جلوی من و شما رو نمیگیره که فحاشی نکنیم، بلکه خودمونیم که بایسد فکر کنیم با این کار به کجا می خواهیم برسیم.

قبول دارم آدم رو عصبانیت واکنش نشون میده و جواب بی احترامی رو میخواد بده اما اینکه هنوز هیچی نشده بی احترامی کنیم آخرشه.

امیدوارم همشهری های رشتیم فرهنگ بالاشون رو مثل همیشه نشون بدند. :)
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:04 am

از پژمان و مصطفی و انتی *# عزیز هم تشکر میکنم.بچه ها همیشه میگن کسی که احترام میذاره انتظار احترام هم داره.
پژمان آبرار یه حرف قشنگی زد ما نمیگیم بیاییم فردا پیراهن ملوان رو بپوشیم همین که بهم فحاشی و توهین نکنیم نشانه ی فرهنگ ماست.بچه هایی که میان در دنیای مجازی نماینده ای از افراد با فرهنگ همون شهر هستند پس نیایید با توهین فرهنگ خودمون رو زیر سوال ببریم

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:04 am

MOSTFAYE BAGHEYRAT DAMAT GARAM ABRAR
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:09 am

ابرار مازیار امن هر چی کشن داریم ز ادمهای بی وجوده .هرچی رشتیه با فرهنگه عشقه
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:12 am

واقعا.گیلانی بافرهنگ
می دیل استادیوم ره خیلی تنگ بوبوسته!سربازی الیسابوم همیشه استادیوم عضدی خوابا دیبیم.
دوباره همدیگره ورجا بینیشینیم.
عشق پژمان=استقلال شهرداری /11/
به قول زاکان:پژمان لیگ برتری :P /3/

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:15 am

نوکرم ابرار ده بیا ده سالار عشقست هرچی گیلانی
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط 20tak » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:17 am

[quote:a35fc0b157="Aberare_ba_tasob"]متاسفانه تعدادی از بچه ها همش میخوان لج بازی کنند!!!
هرکس مسئول رفتار خودش هست ولی ما کاری به بازی رفت ندارم.من خودم میخوان یه بنر درست کنم که نقشه گیلان از آستارا تا چالوس رو بکشم و عکس حضرت میرزا کوچک هم داخلش باشه و بزرگ بنویسم:توهین به اسطوره هامون از یادمون نمیره و یا گیلان،سرزمین اسطوره هاست![/quote:a35fc0b157]

آفرین آبرار با تعصب ، تی غیرت قربان :)

امیدوارم با حسن نیت این اختلافات رو کنار بذاریم. :arrow:
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه جولاي 05, 2011 8:23 am

ابرار20TAK مازیار از کسایه که استادیوم میان به خاطر اتحاد رشت و انزلی خیلی حرف ها بخورد خلاصه رشتی یعنی مازیار ولی بعضی اوقات زیادی تعصبیه به قول جقالان فقط خو یکله کاره عشق گیلان داره گه فقط گیلان بی خیال ایران
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان