[quote:a35fc0b157="Aberare_ba_tasob"]متاسفانه تعدادی از بچه ها همش میخوان لج بازی کنند!!!
من نظرات همه بچه ها رو خوندم.من با نظر یاران میرزا کاملا موافقم به نظر من اول باید فحاشی رو از استادیوم دو تا شهر ریشه کن کنیم.فعلا فقط فحاشی رو برداریم.
ما رشتیا هم باید اول از همه یا این عباس رو عوض کنیم یا تفکرش رو عوض کنیم.
محمود آبرار،دوست عزیزم من هم توی ملوان کلاب نظر گذاشتم و دم از اتحاد میزدم ولی همه جا یه سری افراد کوته فکر هستن و فکر میکنند با فحاشی و توهین بزرگ میشن.به نظر من خیلی از اون توهین ها باعث و بانیش همون سایت با جو سازی هایی که در چند وقت اخیر انجام داد بود.برای مثال بعد از بازی داماش و لونگ تهران رفته یه مصاحبه با اون سوال های مزخرف ترتیب داد!!! و یا اومدن توی نظراتشون با خبرهای دروغین گفتن غلامی زنگ زده به نزهتی!!!
در حالی که خود ملوان ... (این دیگه بماند)
متاسفانه اون سایت تحت تاثیر یه سری ترک قرار گرفته(من اینجوری فکر میکنم).
خدایش هم تا الان این دوست انزلیچیمون هم حسن نیتش رو با صبوریش به ما نشون داد و هم مدیرای این سایت گیلک هستند.وارش اسپرت هم به همین دلیل و به دلیل حسن نیت این سایت تصمیم گرفت تا با این سایت تبادل لینک کند.
به نظر من نباید ما همه رو به یه چشم ببینیم.من کاربرای این سایت هم حق میدم که گاهی اوقات تند برن چون قبل از این دوستمون چند تا انزلیچی اومدن و باعث تحریک بچه ها شدن.من به اون دو نفر هم گفتم کسی که میخواد بیاد دو نفر رو آشتی میده نباید بیاد از گذشته و خاطرات بد بگه چون همین یادآوری باعث تشنج و تحریک میشه و آخرش هم توهین کرد و رفت.
در مورد بازی با ترا-ختور هم باید بگم که اگر انزلیچیا فقط یه پرده زدند اونا اومدند ناموس همه ما گیلانیا رو زیر سوال بردند!!!اونا اومدند به قایقران فحش دادند،فکر نکنم کمتر رشتی باشه انزلیچی رو به عنوان یه گیله مرد باغیرت قبول نداشته باشه!و از همه مهمتر اونا اومدند به بنیانگذار جمهوری گیلان،حضر میرزاکوچک کبیر توهین کردند.فقط اگه روزی این ترکا اومدند توی این سایت نظر گذاشتن فقط میخوام بهشون بگم که چیزی که شما سالها آرزشون رو دارید ما یک قرن پیش بهش رسیدیم و 5 سال هم مستقل زندگی کردیم.حالا ما غیرت داریم یا شما؟
اگه شما غیرت داشتید به کریم باقری که همه ایران بهش احترام میذارند توهین نمیکردید.بچه ها گیلک ها رو همه جا به روشن فکری میشناسند پس کاری نکنیم که این خصلت مهم که ما رو از قومیت های دیگه جدا میکنه خدشه دار بشه و یا فقط روی زبون ها بیاد ولی در عمل چیزی نبینیم.
هرکس مسئول رفتار خودش هست ولی ما کاری به بازی رفت ندارم.من خودم میخوان یه بنر درست کنم که نقشه گیلان از آستارا تا چالوس رو بکشم و عکس حضرت میرزا کوچک هم داخلش باشه و بزرگ بنویسم:توهین به اسطوره هامون از یادمون نمیره و یا گیلان،سرزمین اسطوره هاست![/quote:a35fc0b157]
آفرین آبرار با تعصب ، تی غیرت قربان
امیدوارم با حسن نیت این اختلافات رو کنار بذاریم.