[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

بريده و مطالب روزنامه هاي مربوط به داماش گيلان(آپدیت روزانه)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » شنبه نوامبر 10, 2012 10:25 am

[color=black:1939794279][b:1939794279]شهرباران – اندک اندک جمع مستان می رسند![/b:1939794279]
همیشه یکی از دغدغه های هواداران داماش این بود که مدیریت در داماش کنترل از راه دور است! یعنی اینکه مدیرعامل این تیم در گیلان سکونت ندارد و از محل اقامتش در تهران برای داماش تصمیم می گیرد و در مواقع حساس که تیم دچار بحران یا حاشیه می شود به جای شواهد عینی و لمس مشکل مجبور است که دست به دامان معتمدان خود در رشت شود و از آنها کسب خبر نماید. البته به دلیل اینکه کسانی که در داماش با عابدینی کار می کنند سالهاست که کنارش هستند و به خلق و خوی او اشراف دارند آن چیز که باید را به درستی به او منتقل می کنند احتمالا، اما از آنجا که هر کسی از ذن خود شد یار من، به یقین هیچکدام از این گزارش ها به اندازه ی لمس حضوری واقعیت جواب نخواهد داد. به طور مثال شاید اگر عابدینی در رشت حاضر بود و آن اتفاقات شیراز روی می داد خیلی بهتر و کم هزینه تر می توانست تصمیمی را که به نفع داماش است اتخاذ نماید.
به هر روی بر مبنای آنچه که ما اطلاع یافته ایم قرار است از این به بعد با توجه به حساسیت روز افزون مسابقات لیگ و ارزش بیشتر از طلای تک تک امتیازهای پیش رو عابدینی مکان محل زندگی اش را تغییر دهد و در رشت ساکن شود. این اتفاق مطمئنن برای باشگاه مفید به فایده تر خواهد بود.شما در نطر بگیرید که که مدیر عامل یک کارخانه بزرگ بخواهد از شهری دیگر بر روی کار پرسنلش نظارت کند و اعمال آنها را زیر نظر داشته باشد! حضور تمام وقت عابدینی در رشت خبر خوبی است برای هواداران. حداقل حسنش این است که دیگر پس از این تصمیم گیری ها با سرعت بیشتری اتخاذ می شود و برای انجام امور مهم و حیاتی لازم نیست انتظار کشید که کی رخ خواهد داد. آنطور هم که شنیده ایم مالک باشگاه هم قرار شده که روزهای بیشتری را در رشت بگذراند و در واقع باید گفت که اندک اندک جمع مستان می رسند...[/color:1939794279]
رادنی دیدار
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه نوامبر 10, 2012 12:44 pm

[color=black:a638252d1d][size=18:a638252d1d]محمد سياه: در داماش به سقوط فكرهم نمي‌كنيم
[/size:a638252d1d]

در هفته‌هاي اخير محمد سياه در تركيب تيم داماش جايگاه باثباتي پيدا كرده. او حالا يكي از مردان اصلي تيم درخشان است و در نتايج خوب دو هفته اخير نقش موثري داشته. محمد سياه مدافع راست خوشفكري است، هم در دفاع محكم و جدي به نظر مي‌رسد و هم در كار حمله از سرعت عمل و تكنيك خوبي بهره مي‌برد. محمد سياه درباره وضعيت خودش در تيم داماش مي‌گويد: «تصميم من اين بوده كه دوري يكساله‌ام را جبران كنم. امسال مي‌خواهم بهترين بازي‌هايم را در داماش انجام دهم. بازي به بازي شرايط بهتري پيدا مي‌كنم و بايد اين جايگاهم را در تيم حفظ كنم» محمد سياه درباره داماش و بازي‌هاي سخت پيش‌روي اين تيم مي‌گويد: «بازي‌هاي سخت ما از بازي با تراكتورسازي شروع شد اما در تبريز نتيجه خوبي به دست آورديم. سخت تلاش مي‌كنيم تا براي بازي‌هاي آينده آماده‌تر باشيم و به ايده‌هاي آقاي درخشان نزديكتر شويم. بازي‌هاي ما سخت است اما داماش هم تيم خوبي است و براي حريفان نيز بازي با داماش سخت محسوب مي‌شود.»
محمد سياه درباره شرايط سخت تيم‌هاي پايين جدول با توجه به سقوط مستقيم 4 تيم به ليگ يك، مي‌گويد: «در تيم داماش هيچ كس حتي به سقوط فكر هم نمي‌كند. داماش از منطقه خطر در جدول فرار مي‌كند. مطمئن باشيد.»
[/color:a638252d1d]

ایران ورزشی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 11, 2012 9:00 am

[b:2825530f45][color=blue:2825530f45]1391.08.20[/color:2825530f45][/b:2825530f45]

[img:2825530f45]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/89955779510467758247.jpg[/img:2825530f45]

[img:2825530f45]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/52196753797572114191.jpg[/img:2825530f45]
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه نوامبر 11, 2012 9:02 am

[b:7be9661f80][color=blue:7be9661f80]1391.08.21[/color:7be9661f80][/b:7be9661f80]

[img:7be9661f80]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/19362867922858179322.jpg[/img:7be9661f80]

[img:7be9661f80]http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up10/80885237554014105557.jpg[/img:7be9661f80]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:33 pm

[color=black:20fd6a9146][b:20fd6a9146]شهرباران – این فوتبال عاشق کش![/b:20fd6a9146]
عاشق که باشی معشوقت را نه زشت می بینی و نه کوچک.نه زیبا می بینی و نه رویایی.نه تصور می کنی که بهترین را داری و نه در جستجوی دیگری می روی. همه و چیز و همه کس را تنها در عشقت می بینی.متره همه چیزت می شود خود معشوق. معشوقت می شود اشل زشتی و زیبایی و بزرگی. اصلا برایت مهم نیست که دیگران چه می گویند و قرار است چه بگویند. همه ی عاشقان هم از یک جنس هستند،عشق زمینی و آسمانی هم تفاوتی ندارد.حالا چه دلبسته ی یک ملکه ی زیبایی باشی و چه دلت را در گرو یک تیم فوتبال گذاشته باشی. آن موقع دیگر فرقی نمی کند که طرف مقابلت قهرمان جهان است و یا سالها در پستوهای تاریک لیگ دو دست و پا بزند، در هر حال تو آن را بهترین می بینی.اکثر تیمهای قدیمی و ریشه دار از این دسته دلبستگان در کنار خود دارند و سپیدرود هم به اندازه ی همه ی وسعت طول زیادش، از سرچشمه هایش در کردستان دلیر تا جلگه ی گیلان.
فوتبالی های قدیمی همه او را می شناسند، از روزنامه نگارانی چون اردشیرخان لارودی و زاهدی تا همه ی پیشکسوتانی که فقط گذرشان چنند صباحی به رشت افتاده باشد.او همراه همیشگی سپیدرود در همه ی این سالهای غربت و بی کسی بوده و هست و لحظه ای از فکر معشوق اش رهایی نیافت. او را علی فومنی خطاب می کنند و به نوعی تاریخ گویای فوتبال گیلان هم هست. از آن دسته رشتی هایی بود که یار همیشگی قایقران بود و رفیق مهرداد هوشنگی. کافی است به یک مسابقه قدیمی فوتبال اشاره کنی تا نام تک تک بازیکنان آن بازی و زننده ی گلهایش را برایت بازگو کند. می گوید امروز از این فوتبال که پر شده از پلیدی و نامردی خسته ام.دلم هوای جوانمردی انزلیچی را کرده و عزت نفس استاد فکری را. این فوتبال با این همه دو رنگی و ریا دیگر کمتر عاشق در کنار خود نگه خواهد داشت و آنها که صیقل بودند را پشت سر خود جا گذاشته و رفته است.فومنی تنها یک آرزو دارد و آن هم دیدن روزهای اوج سپیدرودش است.او از همان دسته ای است که می گفتند: اگر سپیدرود بخشکد ماهیان می میرند. [/color:20fd6a9146]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 12, 2012 10:36 pm

[align=center:4d77ce936f][img:4d77ce936f]http://uploadtak.com/images/j8216_5tan.jpg[/img:4d77ce936f][/align:4d77ce936f]

[color=black:4d77ce936f][b:4d77ce936f]شهرباران - یاد باد آن روزگاران یاد باد [/b:4d77ce936f]
این تصویر یکی از عکس های ماندگار فوتبال دهه ی شصت ایران است.این تصویرمربوط است به شب پیش از مسابقه ی منتخب گیلان و اصفهان در لیگ قدس که با نتیجه 2-1 به نفع گیلان با گلهای حمیدرضا منصوری به پایان رسید.در این عکس پرویز مسعودی(دروازه بان سپیدرود و منتخب گیلان)،زنده یاد حجت زریت صدف(دروازه بان سپیدرود)،احمدرضا عابدزاده(دروازه بان منتخب اصفهان)،هوشنگ نبی زاده(دروازه بان استقلال رشت)و امید هرندی( دروازه بان منتخب گیلان و اسقلال رشت) دیده می شوند. ستاره هایی که به یقین اگر فوتبال آن روز ما لیگ حرفه ای داشت صدها برابر این ستاره های کاغذی در آسمان ایران می درخشیدند.[/color:4d77ce936f]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 13, 2012 10:46 am

[b:01ebae38db][color=blue:01ebae38db]1391/08/22[/color:01ebae38db][/b:01ebae38db]

[img:01ebae38db]http://upload.tehran98.com/images/7qqqym624oh2fr72xrjj.jpg[/img:01ebae38db]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط MAZIYAR » سه شنبه نوامبر 13, 2012 10:47 am

[b:eff666225f][color=blue:eff666225f]91/08/23[/color:eff666225f][/b:eff666225f]

[img:eff666225f]http://upload.tehran98.com/images/1oihejyxw9ie9kcqbsd.jpg[/img:eff666225f]

[img:eff666225f]http://upload.tehran98.com/images/g2hbdefewokivjjd3gc6.jpg[/img:eff666225f]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط 888 » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 12:48 pm

[color=black:5525c0d5ee]

[size=18:5525c0d5ee]شب قبل از بازي با من تماس‌هاي مشكوكي گرفته شد

مهدي كياني: رفتار زشتم از هيجان زياد بود[/size:5525c0d5ee]

ايران ورزشي - دردسرآفريني شادي‌هاي پس از گل در فوتبال ايران اين بار دامنگير مهدي كياني شده است. او كه هيجان خود از گلي كه به تراكتورسازي زد را به شكل الفاظ نامناسبي بروز داد، حسابي باعث عصبانيت حميد درخشان شد تا سرمربي داماش او را در اختيار باشگاه قرار دهد و حاضر به ادامه كار با او نباشد.
كياني گرچه بلافاصله بعد از اين حركت پشيمان شد و به گفته خود بارها تلاش كرد تا از درخشان عذرخواهي كند اما ظاهرا تلاش‌هايش راه به جايي نبرده است تا ابهام‌ها درباره وضعيت او و دلايل اخراجش بيشتر و بيشتر شود، ابهام‌هايي كه مهدي كياني حرف‌هاي زيادي درباره آن دارد.

شادي پس از گل برايت دردسرساز شده؟!
متاسفانه هيجان زده شدم و بعد از گلي كه زدم الفاظي به كار بردم كه اصلا مناسب نبود.
گلزني به تراكتورسازي به عنوان تيم سابقت آنقدر مهم بود كه تا اين حد هيجان‌زده شدي؟
هيجان‌زده شدن من به خاطر اتفاقي بود كه شب قبل از بازي برايم افتاده بود.
چه اتفاقي؟
شب قبل از بازي با من تماسي گرفته شد كه به خاطر بازي كردن من در تبريز در چند سال گذشته حسابي مورد بي‌احترامي قرار گرفتم و به من فحاشي شد. اين موضوع خيلي روي من تاثير گذاشته بود.
به همين خاطر وقتي گل زدي مي‌خواستي جواب آنها را بدهي؟ اما رو به نيمكت داماش؟!
اصلا حرف‌هاي من ربطي به كسي نداشت و به كسي توهين نكردم. تنها خيلي هيجان‌زده شدم و داشتم احساساتم را تخليه مي‌كردم! باور كنيد رفتار زشتم از هيجان زياد بود.
چرا بايد با تو تماس بگيرند و فحاشي كنند. مگر در طول مدت بازي در تبريز اتفاق خاصي برايت افتاده بود؟
اتفاقا من در تمام مدتي كه در باشگاه بازي مي‌كردم همه از من راضي بودند و هيچ حاشيه‌اي نداشتم. از مردم تبريز هم جز خوبي چيزي نديدم اما تعداد انگشت‌شماري هستند كه اين رفتارها را انجام مي‌دهند.
اگر به كسي توهين نكردي چرا بايد حميد درخشان آنقدر ناراحت شود؟
نمي‌دانم! مي‌گويد چرا اين حركت را انجام دادي؟ با اينكه معذرت‌خواهي كردم اما باز هم جوابم را نمي‌دهد.
چه تلاشي براي عذرخواهي از او كردي؟
بارها سر تمرين خواستم بروم و از او معذرت‌خواهي كنم اما به من گفتند كه او گفته به كياني بگوييد فعلا سمت من نيايد. من هم گفتم شايد فعلا عصباني باشد و بگذارم تا عصبانيتش فروكش كند بعد به سمتش بروم.
بعد از آن هيچ كاري نكردي؟
چرا! چندين بار تماس تلفني گرفتم كه آقاي درخشان جوابم را ندادند. حتي اس ام اس هم فرستادم!
اما آقاي درخشان مي‌گويد هيچ تماسي از تو نداشته!
من هنوز اس ام اسي را كه فرستادم در گوشي‌ام دارم اما ظاهرا خيلي از من ناراحت شده و تلاش‌هايم اثري ندارد!
شنيديم با آقاي عابديني هم جلسه داشتي! نتيجه اين جلسه چه شد؟
صحبت‌هايي با ايشان داشتم. به من گفتند حتي اگر با ماندنت موافقت كنيم جريمه قابل‌توجهي برايت در نظر مي‌گيريم. به هر حال من هم اشتباهي كردم كه بايد تاوان آن را پس بدهم.
اما درخشان گفته تا او در اين تيم هست تحت هيچ شرايطي تو در داماش جايي نداري!
نمي‌دانم اما آقاي عابديني قرار است با او صحبت كند. درست است كه من كار اشتباهي كردم اما انتظار داشتم اين موضوع داخل باشگاه و بين خودمان حل شود.
به هر حال بايد منتظر بمانيم و ببينيم چه مي‌شود!

---------------------------------

[size=18:5525c0d5ee]درخشان: مطمئنم عابديني براي بخشش او پيشقدم نمي‌شود[/size:5525c0d5ee]

تا من هستم، كياني جايي در تيم ندارد

ايران ورزشي- حميد درخشان آنقدر از مهدي كياني عصباني است كه نتوانست حضور او را در داماش تحمل كند و به همين خاطر، كياني را در اختيار باشگاه قرار داده است. حالا حتي جلسه كياني با امير عابديني و عذرخواهي‌هاي او از درخشان هم كوچكترين تاثيري در نظر سرمربي داماش ندارد و او خيلي رك و راست اعلام مي‌كند: «تحت هيچ شرايطي حاضر نيستم اجازه دهم مهدي كياني به تيم بازگردد و تا وقتي من در داماش هستم او در تيم جايي ندارد.» او درباره عذرخواهي كياني مي‌گويد: «من نه اس‌ام‌اسي از او دريافت كردم و نه تماس تلفني. ضمن اينكه كاري كه كياني انجام داده، جاي هيچ عذرخواهي و پشيماني را باقي نگذاشته. هر اتفاقي هم كه بيفتد نظر باشگاه برنمي‌گردد.» جلسه كياني با عابديني و احتمال تغيير نظر عابديني اما درخشان را بر آن مي‌دارد كه در همين رابطه اينطور توضيح دهد: «مطمئن هستم كه عابديني براي بخشش كياني پيشقدم نمي‌شود چون مي‌دانم كه اعتقاد مديرعامل باشگاه به رعايت مسائل اخلاقي بسيار بيشتر از بنده است و اين موضوع، مساله قابل بخششي نبود.»
درخشان همچنين توضيح مي‌دهد:«ما مهره‌هاي خوبي داريم كه مي‌توانيم جايگزين مهدي كياني كنيم و مسلما كنار گذاشتن او تاثيري در تيم ما نخواهد داشت.»
-------------------------------------
[size=18:5525c0d5ee]وعده عابديني براي صحبت با درخشان[/size:5525c0d5ee]

صحبت‌هاي حميد درخشان در حالي بيان مي‌شود كه امير عابديني در جلسه‌اي با مهدي كياني به او گفته كه با حميد درخشان درباره بازگرداندن او صحبت خواهد كرد. احتمالا بعد از جلسه عابديني و درخشان تكليف نهايي كياني مشخص مي‌شود. هر چند كه ظاهرا درخشان كوچكترين انعطافي درباره او ندارد.
[/color:5525c0d5ee]

[color=red:5525c0d5ee]ایران ورزشی[/color:5525c0d5ee]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 15, 2012 6:50 pm

[color=black:b4745cdcdd][b:b4745cdcdd]شهرباران – مسابقه داماش و نفت از حالا استارت خورد![/b:b4745cdcdd]
داماش روز یکشنبه به مصاف نفت تهران خواهد رفت. حریفی که در لیگ امسال به همراه منصور ابراهیم زاده خوب نتیجه گرفته و توانسته نتایج خوب سال پیش حسین فرکی در نفت را ادامه دهد. نفت که در رقابت سختی با بالانشینیان جدول قرار دارد سعی می کند که خود را در این بازی به آب و آتش بزند تا بتواند حداکثر امتیاز را بگیرد و از کورس رقابت جا نماند و این کار داماش را هم که می داند چند بازی پی در پی سخت پیش رو دارد دشوار تر می کند. داماش باید در این بازی خانگی سه امتیاز را کسب کند تا اگر در بازی با سپاهان و استقلال نتوانست همه ی امتیازات را دریافت کند خیلی متضرر نشود و دوباره در جمع فانوس به دستان قرار نگیرد. قولی که درخشان به ما داده بود را فراموش نکرده ایم، او گفته بود: یقین بدانید داماش در برابر تیمهای بزرگ بهتر و محکمتر بازی خواهد کرد.
از سوی دیگر شنیده ایم که نفتی ها قصد دارند کمیته انظباطی را قانع کنند تا یک جلسه از محرومیت یعقوب کریمی و وریا غفوری - که در بازی نفت با استقلال اخراج شدند و دو جلسه محرومیت به آنها تعلق گرفت – به حالت تعلیق در بیاورد. امری که اگر صورت پذیرد بی گمان هم از سوی مسئولان داماش با واکنش روبرو خواهد شد و هم صدای تیمهایی همسایه ی جدولی نفت را بیرون خواهد آورد. از اهمیت این رفع محرومیت ها برای نفت همان بس که بگوییم مگنو باتیستا بازیکن سال پیش داماش و کنونی نفت هم به دلیل اخراج در بازی باسپاهان در این بازی از همراهی نفتی ها محروم است و آنها می خواهند از این بابت دستشان حداقل پر باشد. حال باید دید در این فاصله دو روزه تا شروع مسابقه کمیته انظباطی زیر بار قضیه خواهد رفت و یا نه؟ البته ما که به صدور رای های خلق الساعه و دقیقه نودی از سوی این فدراسیون عادت داریم و چیزی متعجبمان نخواهد کرد.[/color:b4745cdcdd]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط Mordab » شنبه نوامبر 17, 2012 9:06 am

[img:7a10e59ec6]http://upload.tehran98.com/images/sia53niyy29t75lgpzi.gif[/img:7a10e59ec6]
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه نوامبر 19, 2012 7:24 am

[color=black:47e4ee8309]شهرباران – لزوم جذب بازیکنٰ اما با چه کیفیتی؟
درخشان در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی مقابل نفت برای بار چندم تاکید کرد که داماش خوب بسته نشده است و باید برای ترمیم نقاط ضعف آن چند بازیکن را در بین نیم فصل جذب کنیم. امری که پیش از او امید هرندی هم بارها تاکید کرده و دلیل آن را به درستی، نداشتن بودجه ی کافی و عدم ثبات در شناخت وضعیت مالکیت تیم در ابتدای فصل عنوان کرده بود. اما آنچه که در این راه از اهمیت بالایی بر خوردار می باشد توجه به کیفیت بازیکنانی است که قرار است به تیم اضافه شوند. متاسفانه تجربه ی تلخ سالهای گذشته به ما یادآوری می نماید که معمولا بازیکنانی که در میانه به تیم اضافه می شوند از آن قابلیت مناسبی که انتظارش را می رود پایین تر هستند و گاها بازیکنان جذب شده حتا در حد نیمکت نشینان هم نیستند.
اینکه درخشان می گوید دستش بر روی نیمکت خالی است حرف درستی است اما حرف درست تر این است که در هنگام جذب نفرات جدید باید وسواس بیشتری خرج داد تا داستان از چاله به چاه پیش نیاید. اینکه تاکید درخشان بر جذب بازیکنان خارجی برای تیم می باشد در این گرانی بازار ارز برای ما کمی جای تعجب دارد.به خصوص اینکه آقای سرمربی مدام از نام بردن یا دادن حتا آدرسی کوچک از بازیکنان مد نظرش شانه خالی می کند و طفره می رود. با این وجود بازهم بهترین گزینه در شرایط کنونی مساعد نمودن اوضاع برای بازگشت بازیکنان خوب فصل پیش داماش می باشد. به یقین پیوستن آن بازیکنان از بستن قرارداد با بازیکنانی که کوچکترین شناختی از آنها به جز بازگرمی دلالالشان نداریم هزار مرتبه بهتر خواهد بود. به خصوص اینکه از گوشه و کنار شنیده ایم یکی دو نفر از آن بازیکنان هم که فصل پیش فیکس داماش بودند آمادگی خود را برای بازگشت اعلام نموده اند. باید درخشان یادش باشد که در داماش قرار نیست بریز و بپاش هایی مانند بعضی از تیمها صورت بگیرد و بگوییم اگر هم خارجی ها آمدند و خوب از کار در نیامدند پولشان را می دهیم و می روند...! [/color:47e4ee8309]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه نوامبر 19, 2012 7:46 am

[color=red:e05295c463]MAZIYAR:باعرض پوزش نظر شما حذف شد.
این تاپیک فقط جنبه اطلاع رسانی دارد و کاربران فقط مطالب و بریده های روزنامه ها را در این تاپیک قرار می دهند.
با تشکر[/color:e05295c463]
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه نوامبر 20, 2012 10:56 am

[color=black:d98e161f60]
[size=18:d98e161f60]درخشان:هنوز فرصت نكردم خيابان هاي رشت را بگردم[/size:d98e161f60]

ايران ورزشي - حميد درخشان از بازي با راه‌آهن كه در قزوين برگزار شد مسووليت فني داماش گيلان را برعهده گرفت. البته او در آن بازي روي نيمكت نبود اما بعد از آن بازي تا امروز او در هيچ مسابقه‌اي با داماش شكست نخورده است.
بازيكنان داماش در آخرين بازي خود، تيم مدعي نفت تهران را با دو گل شكست دادند.

بازي داماش با نفت تهران، حداقل براي تيم شما دو نيمه متفاوت داشت.
دقيقا همين‌طور است. البته من لازم مي‌دانم در همين ابتدا عرض كنم كه حريف ما تيمي قدرتمند با كادر فني بسيار خوب بود. ما در نيمه اول به خواسته‌هايمان نرسيديم. در 45 دقيقه دوم با استفاده از نقاط ضعف آنها به دو گل رسيديم.
تيم ما به اين پيروزي نياز داشت.
حميد درخشان تا امروز با داماش شكست نخورده است؟
خدا را شكر مي‌كنم و اميدوارم كه هيچ‌وقت هم نبازد.
غير از مسائل فني چه كارهايي را انجام داده‌ايد كه ...
ببينيد، بچه‌ها بايد به خودباوري مي‌رسيدند. من واقعا بايد از آنها به خاطر خوب تمرين كردنشان تشكر كنم و به‌نظرم مزد همين مساله را گرفتند و نكته ديگري كه بايد بگويم و در واقع نقش كليدي براي ما داشته، حرف شنوي بازيكنان است. آنها خيلي خوب به صحبت‌هاي تاكتيكي گوش مي‌دهند و در زمين هم براي موفقيت تيم كم نمي‌گذارند.
به‌نظر مي‌رسد تعطيلي ليگ براي داماش خوب بود؟
بله، خيلي به ما كمك كرد و توانستيم بچه‌ها را به مرز 80-70 درصد آمادگي برسانيم كه كاش تيم ملي هم نتيجه لازم را به‌دست مي‌آورد.
اين برد خانگي مقابل نفت تهران براي حميد درخشان خيلي خوب بود چون خود به خود مقابل حاشيه‌سازان قرار نگرفت.
اين عده خاص تعدادشان خيلي هم كم است و مشخصا دنبال منافع خودشان هستند و هدفشان كمك كردن به تيم نيست. من هم نهايت تلاشم را مي‌كنم تا صحبت هواداران واقعي داماش را به‌خوبي پاسخ دهم.
ركورد شكست‌ناپذيري داماش با شما تا كي ادامه پيدا مي‌كند؟
نمي‌دانم. چون فوتبال قابل پيش‌بيني نيست اما تفكر ما حركت رو به جلو و بهبود جايگاه‌مان در جدول است.
خريدهاي جديد كي اضافه مي‌شوند؟
يكي از آنها كه سانتر فوروارد است فردا به ايران مي‌آيد. او مليت فرانسوي- برزيلي دارد. يك مدافع چپ داخلي و احتمالا يك مدافع راست خارجي را هم جذب مي‌كنيم.
برخورد مردم رشت در كوچه و خيابان با شما چگونه است؟
باور كنيد من هنوز فرصت نكردم به خيابان بروم و بيشتر در هتل هستم و در همين برخوردهاي كم، آنها را بسيار خونگرم و جنتلمن ديدم.
داماش در انتهاي فصل كجاي جدول است؟
ان‌شاءا... جايگاه خوبي خواهد داشت ما در حال حاضر بايد به بازي حساس با سپاهان فكر كنيم.
و سوال آخر اينكه به‌عنوان يك پرسپوليسي نظرتان در مورد انتخاب كريمي و بنگر در ليست 5 نفره برترين‌هاي آسيا را بگوييد.
خيلي خوشحال شدم، هر كدامشان انتخاب شوند افتخارش براي كشورمان است و اميدوارم همين اتفاق هم بيفتد.

-----------------------------
[size=18:d98e161f60]پنج گله هستم اما به آقاي گلي فكر نمي‌كنم

جهانبخش: هدف من شاد كردن دل هواداران داماش است.[/size:d98e161f60]

ايران ورزشي – عليرضا جهانبخش را بايد جزو مستعدترين بايكنان فوتبال ايران بدانيم. كاپيتان تيم جوانان در بازگشت به داماش موفق شد دروازه نفت تهران را باز كند تا پنجمين گل اين فصل خود را به ثمر برساند.
جهانبخش در اين باره مي‌گويد: «حذف تيم جوانان تاثير بسياري در روحيه من داشت. خيلي زحمت كشيديم تا به جام جهاني برسيم اما اين اتفاق رخ نداد. من هم در بازي داماش – نفت تهران تصميم گرفتم و خواستم حذف تيم جوانان را فراموش كنم، مي‌خواستم در اين بازي با يك نمايش خوب ريكاوري كنم كه خوشبختانه به هدفم رسيدم. من يك ماه از داماش دور بودم اما خوشحالم كه به محض بازگشت توانستم رضايت حميد درخشان را جلب كنم.»
جهانبخش در 10 بازي كه براي داماش به ميدان رفته 5 گل به ثمر رسانده و يك آمار جالب كه كاپيتان تيم جوانان درباره‌اش اينگونه صحبت مي‌كند: «هميشه تلاش مي‌كنم بيشترين تاثيرگذاري را داشته باشم. با حضور حميد درخشان شرايط داماش بهتر شده و خود من هم توانستم گل‌هاي بيشتري به ثمر برسانم. فكر مي‌كنم در 10 بازي 5 گل زده‌ام كه آمار بدي نيست. البته گل‌هاي من تلاش همبازيانم است كه مرا در موقعيت گلزني قرار مي‌دهند.»
جهانبخش در پاسخ به اين سوال كه آيا به آقاي گلي فكر مي‌كند يا نه مي‌گويد: «نه، آقاي گلي نه! دوست دارم بيشتر تاثيرگذار باشم تا گل بزنم. هدف من شاد كردن دل هواداران داماش است. در مورد آقاي گلي هم حرفي ندارم و به اين موضوع زياد فكر نمي‌كنم. مي‌خواهم تا جايي كه مي‌توانم موثر باشم و لطف هواداران را جبران كنم.»
افشين چاوشي پس از گلي كه به ثمر رساند به هواداران داماش احترام نظامي گذاشت. جهانبخش اما بعد از گل چنين حركتي انجام نداد. او در اين‌باره مي‌گويد: «رابطه خوبي بين بازيكنان و هواداران داماش وجود دارد و من هم سعي مي‌كنم ارادتم را طور ديگري به هواداران ثابت كنم.» [/color:d98e161f60]

[color=green:d98e161f60]ایران ورزشی[/color:d98e161f60]
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Mordab » سه شنبه نوامبر 20, 2012 11:55 am

[img:b7a9fe3b58]http://upcity.ir/images/63953155711052162510.gif[/img:b7a9fe3b58]
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان