[quote:0e5d2bb62e="nima_beckham"][quote:0e5d2bb62e="khorami201"][color=black:0e5d2bb62e][size=13:0e5d2bb62e]بسیار ساده ، تکراری و به خصوص سرد و بی روحه. اصلا ترکیب رنگهای گرم و سرد به هیچ وجه رعایت نشده.طرز برخورد سایت صدرا هم بسیار مبتدیانه ست. عصبانیت دوست عزیزم [b:0e5d2bb62e]hamed3[/b:0e5d2bb62e] صد در صد بجاست.به قول عزیزم [b:0e5d2bb62e]yankee[/b:0e5d2bb62e] :
"قرار نیست هر طرحی که پیشنهاد میشه از طرف هوادارها به به و چه چه بشه. . . یکم جنبه مدیریتی هم خوبه. . ."
به آقای گل ، [b:0e5d2bb62e]sepidroudi [/b:0e5d2bb62e]هم عرض میکنم واقعا حق داشتی نگران باشی همین جور که من بودم. واقعا فکر میکنم به طراحی بچه ها نه از لحاظ فنی بلکه ازلحاظ آنچه که تو ذهن بچه ها از لحاظ هویتی بود اصلا از طرف طراحان این لوگو توجه نشده.ما اینجا طرح نمی دادیم که صد در صد ازش استفاده بشه ولی اصلا انتظار هم نداشتیم از کنارش بی تفاوت بگذرن و نه تنها به صورت محترمانه پاسخ گو نباشن بلکه راهکار نامحترمانه لغو عضویت را پیشنهاد بدن.دوستان محترم صدرا شما موظف به ارایه دلیل به هواداران هستید.حتی اگر با هواداری ( از همه عذر می خوام ) عین من با سطح سواد صفر یا اکابر طرف باشید باز موظف به ارائه پاسخ هستید. خدای نکرده این باب نشه براتون که هوادار کاره ای نیست. . [/size:0e5d2bb62e].[/color:0e5d2bb62e][/quote:0e5d2bb62e]
حالا انتقادی که تو پیج شد بسیار کم بود !!!!!! ولی با این وجود همه کامنت ها رو پاک میکردند![/quote:0e5d2bb62e]
نمیخواستم چیزی بگم هرکسی اون پیج رو میچرخونه رفتار و افکارش خیلی بچگانس unlike کردم چون رفتارش توهین بحساب میاد