من یه خواهشی از دوستان دارم
شما هر چی بیشتر در اینجور مسائل عکس العمل نشون بدین اونا بیشتر حال میکنن، پس بهترین جواب به اونا اینه که محل... بهشون نزاشت. شما هر چقد هم با منطق جوابشونو بدین و صغری و کبری واسشون ببافین اونا هیچ چیزی واسه گفتن ندارن جز اینکه " انزلی چی آبایه" (مگه ما گفتیم چی توزه؟)
در ضمن مهرداد عزیز چرا باید هر پستی که فقط توهین توش هست حذف بشه؟ منم میتونم با پنبه سر ببرم، حذفش میکردین بهتر بود، به هر حال شما مدیرینو مختار
اون چیزی که واسم جالبه اینه که این حضرات تا قبل از بازی با استقلال سر کله شون اینورا پیدا نمیشد ولی بعد بازی ریختن اینجا...
خدمت اون دوستی که میگه با ایران 46 نمیرم انزلی عرض کنم بنده محل کارم انزلیه هر روزم با ماشینم میرم، تیکه هم بهمون انداختن تا دلت بخواد (به هر حال انتظار بیشتریم ازشون نمیره، فرهنگشون اینجوریه) ولی همیشه سرم بالاست. انزلی اینقد کوچیکه که ایران 46 ها به راحتی دیده میشن. مثه اون ایران-56ب نیستم که سرمو میندازم پایین آسه میام رشت آسه هم میرم هر چند رشت اونقد بزرگه که شماها اصن دیده نمیشین، با ملوانتون حال کنین چون چیزی غیر از این ندارین، نه شخصیت علمی نه شخصیت ادبی و نه...