[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

دلایلی که همیشه تیم های گیلانی را تحت و شعاع نام ملوان قرار داده

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط farnod » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:11 pm

مقایسه میکنم وضعیت مالی تیم های رشت و انزلی رو :

1- ملوان تا 3 سال پیش زیر نظر نیروی دریایی بود و با بودجه ای کمتر از 400 میلیون تومان اداره میشد ، و با تکیه به استعداد های بومی خودش تونست در سطح اول فوتبال ایران باقی بمونه ، همیشه هم استان نسبت به ملوان بی مهری کرد و هیچ کمکی به ملوان نکرد .

2- تیم های رشتی : زمانی که استقلال رشت بود توسط شهرداری رشت و استان و اسپانسرهایی که استان واسش جذب میکرد حمایت میشد ، بعد واسه حمایت بیشتر تیم رو به پگاه فروختن ، کلی خرج کردن و کلی کمک بهشون شد ، بازم نتیجه نداد و تیم سقوط کرد ، بعد شد داماش ، با کلی هیاهو گفتن تیم ما خصوصی هستش و بعدش در اومد که آقایان از پول بیت المال میلیاردها تومان واسه داماش هزینه کردن ، این پول همین مردمه چرا فقط باید برای تیم های رشتی خرج بشه ؟

شما چرا سطح فکرتون اینقدر پائینه ، منطقه آزاد برای انزلی هستش و اگه نتونه بودجه این تیم رو تهیه کنه بدرد لای جرز هم نمیخوره ، یعنی شما انتظار دارید که منطقه آزاد و گمرک واسه ملوان خرج نکنند؟ واقعا خیلی شما منطقی هستید .

دوست عزیز اگه به ملوان داره سه سال یه کمک بخور و نمیری میشه به تیم های رشتی خیلی وقته داره از این لطف ها میشه پس الکی صورت مسئله رو پاک نکنید .

همین امسال رو مقایسه کنید ، داماش میلیارد ها تومان خرج کرد و اردوی خارج از کشور رفت ، اما سرمربی ملوان دربه در دنبال 200 میلیون تومان پول بود که جلال رافخایی رو برگردونه ، اینه منطق شما ؟

یکم حرف زدن از روی احساس رو کنار بذارید ، اگه به احساس باشه همه میتونن شعار بدن ، اما در واقعیت خیلی چیزا فرق داره

بازیکنان ملوان 15 درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشته خودشون رو هنوز دریافت نکردن ، پیش قسط امسال هم که تا امروز پرداخت نشده ، یعنی شما ناراحتید که استاندار بعد عمری خودش رو زخم کرده نیم میلیون به این بازیکنان پول داده ؟ دوست عزیز مسئولین این استان که واسه شما سنگ تمام گذاشتن ، 2 تا استادیوم ، کمپ اختصاصی برای تیم شما ، پیدا کردن اسپانسر برای تیم شما . بعد شما به 500 هزار تومان پول حسادت میکنید ، کل این مبلغی که به این بازیکنان دادند ، یک صدم مبلغی نیست که تیم شما فقط به محمدی داده ، یکم منطقی باشید .
نماد کاربر
farnod
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: دوشنبه اکتبر 03, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:15 pm

دوست عزیز الان ما چه کار کنیم؟
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:19 pm

به ما چه اين حرفا؟؟؟؟؟؟؟
ما سطح فكرمون پايين شما فيلسوف.
قبل از شما به 100 تا از اين دست حرفا جواب داديم.
الان تكليف چيه؟؟؟ كلا ميخوام بدونم دنبال چي هستي؟؟؟
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:26 pm

من از حرفای ایشون اینطور برداشت کردم که کل گیلان باید طرفدار ملوان باشند و ماها هم داماش کنار بزاریم و طرفدار ملوان بشیم که طرفداراش تمام اون تیمو فقط واسه شهر خودشون میدونن و خودشون خوبند و بقیه بد ...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:27 pm

دوست عزیز بهت گفتم هویت واقعیت رو رو کن و نکردی...
خب فکر میکنم به اندازه کافی بهت اجازه دادیم حرفات رو بزنی و امیدوارم تخلیه شده باشی.. سلام من رو به دوستات برسون فقط بعد نگید چرا بعضی از یوزرهات آنلاین نمیشن..
دوستان اگر دوست داشتند پاسخت رو میدن البته این حرف ها به ما ربطی نداره.. و به اندازه کافی هم جواب گرفتی.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:34 pm

دوستان در این که این دوستمو ن انزلیچی هست شکی نیست ولی چرا باید جواب این دوستمون و بدیم ما یه بازی با تیم انزلی دایم که جوابشون و میدیم در مورد ریشه باید بگم که تراکتور سازی 3 فصل اومده دوباره تو لیگ فعلا بالانشین جدول صبای قم ریشه که نگم پیشه ام نداره از تیم شما که خدای ریشه ی همیشه بهتر نتیجه گرفته شاهین به همین صورت نفت تهران که نگم پس در حال زندگی کن و تا آخر فصل صبر کن بعد بیا کری بخون در مورد نیم ورزشگاه که طرفدار تیم های تهرانی هستن باید بگم که سپاهان با این همه افتخار بازم نتونسته ورزشگاه هاشو از لوس وجود این احمق ها خالی کنه چون دلیلش میدونی چیه وقتی تیمشون بازی داره از همهی شهرهای اطراف حتی استانهای همجوار میان تیم های تهران و تشویق میکنن تو رشتم به همین صورت حالا میگی چرا انزلی نمیان چون خودت گفتی انزلی چی ها یاغی هستن با این وجود بازم تو حر بازی که تو انزلی هست حدود 2 هزار نفری میان که تیم های تهرانی رو تشویق میکنن من خودم رامسر درس خوندم بارها دیدیم تیم های تهرانی با ملوان بازی داشتن رامسری ها میان برن بازی رو ببینن پس یکم فکر کن بعد حرف بزن من نمیگم مردمی که رشت زندگی میکنن طرفدار تیم های تهرانی نیست چون خیلیاشون رشتی نیستن برای کری خوندنم 2 بازی دیگه میبنیم که چه تیمی تیمه چه تیمی فقط حرفه
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:38 pm

واقعا بی معنیه داماش چیه نه فقط ملوان. اخه تاکی :?: :?:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:47 pm

به ما ربطی نداره تو ملوان چه خبر(من از اون دسته ادمایی بودم که رفتم انزلی بازی پرسپولیس رو طرف ملوان نشستمو دقیقه ی 3 بازی با دل پر اومدم بیرون اصلا دیگه ملوان برام مهم نیست).انتظارم ندارم 1 طرفدار ملوان بیاد تو سایتمون بگه ملوان پر طرفدار تر.اصلا واسه ما مهم نیست واسه ما تیم شهرمون مهم.در ضمن رشت هم کم کسایی نداره 1کی مثل ابشک حرفای زیادی داره واسه گفتن.و اینکه همه چیز در فوتبال خلاصه نمیشه سطح فرهنگ مردم با فوتبال فرق داره تو رشت محمدی که بچه رشت هم نیست بدترین گلارو خورد کسی بهش فحش داد؟ولی دروازبان جوان شما چی؟بازی با نفت چه فحشایی خورد.میگی نه میتونی محمد غلامی رو هم چند روز دیگه ببینی که 1 روزی افتخار انزلی چیا بود تو تیم ملی.اینجا حرفی از ملوان نزن.داش مهرداد خیلی اقایی حذف نکردیش
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 7:52 pm

[quote:0ec047da57="arsalan27"]به ما ربطی نداره تو ملوان چه خبر(من از اون دسته ادمایی بودم که رفتم انزلی بازی پرسپولیس رو طرف ملوان نشستمو دقیقه ی 3 بازی با دل پر اومدم بیرون اصلا دیگه ملوان برام مهم نیست).انتظارم ندارم 1 طرفدار ملوان بیاد تو سایتمون بگه ملوان پر طرفدار تر.اصلا واسه ما مهم نیست واسه ما تیم شهرمون مهم.در ضمن رشت هم کم کسایی نداره 1کی مثل ابشک حرفای زیادی داره واسه گفتن.و اینکه همه چیز در فوتبال خلاصه نمیشه سطح فرهنگ مردم با فوتبال فرق داره تو رشت محمدی که بچه رشت هم نیست بدترین گلارو خورد کسی بهش فحش داد؟ولی دروازبان جوان شما چی؟بازی با نفت چه فحشایی خورد.میگی نه میتونی محمد غلامی رو هم چند روز دیگه ببینی که 1 روزی افتخار انزلی چیا بود تو تیم ملی.اینجا حرفی از ملوان نزن.داش مهرداد خیلی اقایی حذف نکردیش[/quote:0ec047da57]
یه ابشک ماارزش داره به کل تیم ملوان
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mtb368 » دوشنبه اکتبر 03, 2011 8:03 pm

در جواب دوستمون farnodکه میگه تو انزلی هیچ کس از تیمهای تهرانی حمایت نمی کنه یک امر بدیهی و عادیه .آخه عزیز من هیچ فکر کردی چرا تو آبادان هم تیمهای تهرانی جایگاهی ندارن؟شاید خودت هم بدونی اما داری فرافکنی می کنی و می خوای تیم های رشتی رو به حاشیه ببری .اگه دقت کنی توی استانی همچون گیلان همیشه افراد می خوان به نوعی تحول و پیشرفتی در زندگیشون داشته باشن به خاطر همین به مرکز استان مهاجرت می کنن نه شهری چون انزلی و چنین افرادی هیچ نوع عرق و تعصبی به تیم های رشتی ندارن .شما توی رشت همه اقوام رو می تونی ببینی حتی خود مردمان انزلی تو رشت کم نیستند و این مسئله در خوزستان هم وجود داره و مرکز استان شده اسکان مهاجرین سایر شهرهای استان .با کمی تامل به این مسئله پی می بری که تنوع فرهنگ در رشت بیشتر از انزلی هستش و تو انزلی اگه نگیم 100٪بلکه 80٪مردم اهل انزلی هستند و این قضیه برای رشت 20 به 80 هستش (دقیقا بالعکس) و اونهایی که از تیمهای تهرانی در استادیوم رشت حمایت می کنن رشتی نیستند و شاید از همین انزلی شما باشند !!!!!! اما چه میشه کرد این حسادت به رشتی ها در همه زمینه ها همیشه بوده و هست .
امیدوارم یه جواب قانع کننده ای برای مطلب من داشنه باشی
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » دوشنبه اکتبر 03, 2011 8:08 pm

من یه خواهشی از دوستان دارم
شما هر چی بیشتر در اینجور مسائل عکس العمل نشون بدین اونا بیشتر حال میکنن، پس بهترین جواب به اونا اینه که محل... بهشون نزاشت. شما هر چقد هم با منطق جوابشونو بدین و صغری و کبری واسشون ببافین اونا هیچ چیزی واسه گفتن ندارن جز اینکه " انزلی چی آبایه" (مگه ما گفتیم چی توزه؟) :D
در ضمن مهرداد عزیز چرا باید هر پستی که فقط توهین توش هست حذف بشه؟ منم میتونم با پنبه سر ببرم، حذفش میکردین بهتر بود، به هر حال شما مدیرینو مختار
اون چیزی که واسم جالبه اینه که این حضرات تا قبل از بازی با استقلال سر کله شون اینورا پیدا نمیشد ولی بعد بازی ریختن اینجا...
خدمت اون دوستی که میگه با ایران 46 نمیرم انزلی عرض کنم بنده محل کارم انزلیه هر روزم با ماشینم میرم، تیکه هم بهمون انداختن تا دلت بخواد (به هر حال انتظار بیشتریم ازشون نمیره، فرهنگشون اینجوریه) ولی همیشه سرم بالاست. انزلی اینقد کوچیکه که ایران 46 ها به راحتی دیده میشن. مثه اون ایران-56ب نیستم که سرمو میندازم پایین آسه میام رشت آسه هم میرم هر چند رشت اونقد بزرگه که شماها اصن دیده نمیشین، با ملوانتون حال کنین چون چیزی غیر از این ندارین، نه شخصیت علمی نه شخصیت ادبی و نه...
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط abere » دوشنبه اکتبر 03, 2011 8:29 pm

مهرداد، کسی که هنوز ارسالاش 2 رقمی نشده اومده تو سایت مطلب گذاشته قبلا در این مورد با هم صحبت کرده بودیم یکم تو سایت سختگیری کنی بد نیست
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » سه شنبه اکتبر 04, 2011 5:44 am

این چه وضعیه آخه !!!!!!
این یارو میاد توهین میکنه بعد اینجا هیچکی جلوش رو نمیگیره!!! بعد اگه جای یه پست اشتباه باشه در عرض 2-3 دقیقه پاک میشه /15/

داماش سرور ملوانه سوراخه ، حالا تو هر چقد دلت میخواد ... بزن
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط msrmorteza » سه شنبه اکتبر 04, 2011 7:14 am

جمه * بوشون ره , هم سربازه مفته گیرین هم بودجه ی خصوصی گیرین هم دولتی ا حرفانه بوشون کسییه بزن که ندانه آبای جان /10/ /10/ /10/
نماد کاربر
msrmorteza
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط onelove » سه شنبه اکتبر 04, 2011 7:23 am

هر کی تیم خودشو تشویق می کنه و از تیم خودش حمایت میکنه ، لزومی نداره که ما انزلچیها رو تشویق کنیم . هرکس تیم خودشو ! نه فحاشی و نه نوهین به دیگری /23/
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 5 مهمان