[quote:005ad4720c="power3449"][quote:005ad4720c="mehdigholami"][quote:005ad4720c="power3449"][quote:005ad4720c="mehdigholami"]اي ول ملوان حالشو بردم همين كه رويه تهراني ها رو كم كردند جاي خوشحالي داره

[/quote:005ad4720c]
خیلی تابلویه عشق انزلی و ملوان داری و از روی اجبار چو ن غلامی داره از داماش پول میگیره به ظاهر خودتو طرفداره گیلان و داماش نشون میدی. اینجا فقط داماش و سپیدرود و دگر موو (هیچ)[/quote:005ad4720c]
عشق انزلی نه عشق ملوان چون من انزلی چی نیستم و رضوانشهریم و شهر خودمو دوست دارم این هم طبیعیه اصلا هم اینطور نیست که چون غلامی تو داماشه و به قول شما از داماش پول میگیره من طرفدار داماشم ضمن اینکه عزیز من من تمتم تیمهای شمال رو دوست دارم حتی چوکا و سپیدرود افرادی مثل شما شاید تو عمرتون پاتون به توپ نخورده ولی من حداقل 7 سال بازی کردم و بنا به شرایط فوتبال رو کنار گذاشتم تعصب خشک و خالی با توهین به دیگران از اصیل بودن ادما نیست

[/quote:005ad4720c]
اولا باید بدونی که وقتی نمیدونی در مورد دیگران نگی که پاتون به توپ نخورده. چون اون موقع که محمد غلامی (فکر کنم برادرت باشه )توی گهواره بود ما با مرغوب مقام آوردیم .....دوما طرفدار وقتی معنی پیدا میکنه همیشه طرفدار تیمش باشه نه فقط برادرش یکی دو سال تو یه تیم بازی میکنه طرفداره تیم بشه. قبلا کجا بودی ما ندیدیمت. ....سوما اینم میدونم رضوانشهری هستید واسه این گفتم عشق انزلی هستی چون رضوانشهریا عشق انزلی دارن . در کل نمیدونن گیلکن تالشن یا کشور همسایه آخرشم باید بگم عشق است رشت و داماش و سپیدرود . دیگه من ادامه نمیدم. ببخشید بچه ها و مدیریت سایت[/quote:005ad4720c]
امیدوارم موفق باشید در مورد اینکه قبلا کجا بودی هم باید بگم که من از طرفدارای ملوانم و این جنبه رو داشتم که نه به خاطر برادرم بلکه به خاطر استان گیلان طرفدار داماش هم هستم ضمن اینکه صحبت کردن انسانها نشان از فرهنگ ادما داره عشق است رضوانشهر با تمام تالشها و گیلکهاش