[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - برد پر گل ملوان و پاداش استاندار گیلان به بازیکنای ملوان

برد پر گل ملوان و پاداش استاندار گیلان به بازیکنای ملوان

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 02, 2011 10:36 am

حالم از ملوان بهم میخوره :evil:
دیگه بحثشون رو تموم کنید :evil:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » يکشنبه اکتبر 02, 2011 10:49 am

ابرار دمش گرم ملوان بورد به نماینده گیلان باعث افتخار گیلان بو زنده باد گیلان
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 11:02 am

چرا آخه در مورد بقیه تیم ها مطلب مینویسید((من دوست دارم فقط تیم شهره خودم بیاد بالا.فقط منافع تیم شهرم واسم مهمه.نه هیچ تیم دیگه))
نه اینتر نه میلان فقط داماش گیلان /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه اکتبر 02, 2011 11:44 am

[quote:582ac8ac65="power3449"][quote:582ac8ac65="mehdigholami"]اي ول ملوان حالشو بردم همين كه رويه تهراني ها رو كم كردند جاي خوشحالي داره /1/[/quote:582ac8ac65]

خیلی تابلویه عشق انزلی و ملوان داری و از روی اجبار چو ن غلامی داره از داماش پول میگیره به ظاهر خودتو طرفداره گیلان و داماش نشون میدی. اینجا فقط داماش و سپیدرود و دگر موو (هیچ)[/quote:582ac8ac65]
عشق انزلی نه عشق ملوان چون من انزلی چی نیستم و رضوانشهریم و شهر خودمو دوست دارم این هم طبیعیه اصلا هم اینطور نیست که چون غلامی تو داماشه و به قول شما از داماش پول میگیره من طرفدار داماشم ضمن اینکه عزیز من من تمتم تیمهای شمال رو دوست دارم حتی چوکا و سپیدرود افرادی مثل شما شاید تو عمرتون پاتون به توپ نخورده ولی من حداقل 7 سال بازی کردم و بنا به شرایط فوتبال رو کنار گذاشتم تعصب خشک و خالی با توهین به دیگران از اصیل بودن ادما نیست :wink:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 20, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » يکشنبه اکتبر 02, 2011 11:49 am

غلامی انزلیچی نیست ... رضوانشهریه نمیدونم چرا هنوز بعضیها فکر میکنن غلامی انزلیچیه /10/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » يکشنبه اکتبر 02, 2011 11:59 am

اینجا سایت داماشه نه ملوان که بعد از هر برد بخوای بیای تبریک بگی/میتونی بری تو سایت خودشون تبریک بگی :evil:
آیا بعد از برد داماش در مقابل تیمهای تهرانی حاضری بری تو سایتشون و برد داماش رو به انزلیچی ها به عنوان یه گیلانی تبریک بگی؟!!!!!!!!!! :roll:
برخوردی میکنن که از کرده ی خودت پشیمون شی...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:39 pm

اقا کیوان کارت درست نیست که یک جمله رو دو بار تکرار میکنی ضمن اینکه تو بازی با ملوان خودت میبینی که چه دهنی از غلامی سرویس می کنند این رو خودم از لیدرهای ملوان شنیدم غلامی که کم برای این تیم زحمت نکشیده شما هم که به جای حمایت همش پول پول میکنید پس فرقی با :evil: یک سری :evil: از طرفدارای ملوان نداری
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:54 pm

[quote:e637d30109="mehdigholami"]اقا کیوان کارت درست نیست که یک جمله رو دو بار تکرار میکنی ضمن اینکه تو بازی با ملوان خودت میبینی که چه دهنی از غلامی سرویس می کنند این رو خودم از لیدرهای ملوان شنیدم غلامی که کم برای این تیم زحمت نکشیده شما هم که به جای حمایت همش پول پول میکنید پس فرقی با :evil: یک سری :evil: از طرفدارای ملوان نداری[/quote:e637d30109]
بی جا می کنند که بخواند توهین کنند ، مثل اینکه نمی دونند ، هفته بعد پس پس توی رشت با داماش بازی داره و ز ا ر ع هم میاد رشت ، دیگه بازی برگشت که جای خودشو داره
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه اکتبر 02, 2011 1:45 pm

[quote:c8dbb7d1e1="mehdigholami"][quote:c8dbb7d1e1="power3449"][quote:c8dbb7d1e1="mehdigholami"]اي ول ملوان حالشو بردم همين كه رويه تهراني ها رو كم كردند جاي خوشحالي داره /1/[/quote:c8dbb7d1e1]

خیلی تابلویه عشق انزلی و ملوان داری و از روی اجبار چو ن غلامی داره از داماش پول میگیره به ظاهر خودتو طرفداره گیلان و داماش نشون میدی. اینجا فقط داماش و سپیدرود و دگر موو (هیچ)[/quote:c8dbb7d1e1]
عشق انزلی نه عشق ملوان چون من انزلی چی نیستم و رضوانشهریم و شهر خودمو دوست دارم این هم طبیعیه اصلا هم اینطور نیست که چون غلامی تو داماشه و به قول شما از داماش پول میگیره من طرفدار داماشم ضمن اینکه عزیز من من تمتم تیمهای شمال رو دوست دارم حتی چوکا و سپیدرود افرادی مثل شما شاید تو عمرتون پاتون به توپ نخورده ولی من حداقل 7 سال بازی کردم و بنا به شرایط فوتبال رو کنار گذاشتم تعصب خشک و خالی با توهین به دیگران از اصیل بودن ادما نیست :wink:[/quote:c8dbb7d1e1]
شما خودت یه بار گفته بودی ما رضوانشهر به دنیا اومدیم در اصل انزلیچی هستیم این حرفتونو تو قسمته پیغام کوتاه گزاشته بودین.حالا نمیدونم چرا حرفتونو عوض میکنین.در ضمن اینجا اکثره بچه ها فوتبال کردن یا حداقل فوتبالو میفهمن
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه اکتبر 02, 2011 2:21 pm

فقط داماش .... عشق است شهر رشتو ....
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط power3449 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 4:02 pm

[quote:209e392d98="mehdigholami"][quote:209e392d98="power3449"][quote:209e392d98="mehdigholami"]اي ول ملوان حالشو بردم همين كه رويه تهراني ها رو كم كردند جاي خوشحالي داره /1/[/quote:209e392d98]

خیلی تابلویه عشق انزلی و ملوان داری و از روی اجبار چو ن غلامی داره از داماش پول میگیره به ظاهر خودتو طرفداره گیلان و داماش نشون میدی. اینجا فقط داماش و سپیدرود و دگر موو (هیچ)[/quote:209e392d98]
عشق انزلی نه عشق ملوان چون من انزلی چی نیستم و رضوانشهریم و شهر خودمو دوست دارم این هم طبیعیه اصلا هم اینطور نیست که چون غلامی تو داماشه و به قول شما از داماش پول میگیره من طرفدار داماشم ضمن اینکه عزیز من من تمتم تیمهای شمال رو دوست دارم حتی چوکا و سپیدرود افرادی مثل شما شاید تو عمرتون پاتون به توپ نخورده ولی من حداقل 7 سال بازی کردم و بنا به شرایط فوتبال رو کنار گذاشتم تعصب خشک و خالی با توهین به دیگران از اصیل بودن ادما نیست :wink:[/quote:209e392d98]
اولا باید بدونی که وقتی نمیدونی در مورد دیگران نگی که پاتون به توپ نخورده. چون اون موقع که محمد غلامی (فکر کنم برادرت باشه )توی گهواره بود ما با مرغوب مقام آوردیم .....دوما طرفدار وقتی معنی پیدا میکنه همیشه طرفدار تیمش باشه نه فقط برادرش یکی دو سال تو یه تیم بازی میکنه طرفداره تیم بشه. قبلا کجا بودی ما ندیدیمت. ....سوما اینم میدونم رضوانشهری هستید واسه این گفتم عشق انزلی هستی چون رضوانشهریا عشق انزلی دارن . در کل نمیدونن گیلکن تالشن یا کشور همسایه آخرشم باید بگم عشق است رشت و داماش و سپیدرود . دیگه من ادامه نمیدم. ببخشید بچه ها و مدیریت سایت
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط civilboy » يکشنبه اکتبر 02, 2011 4:27 pm

power3449 عزیز:
اعتراضو میشه مودبانه ترم گقت اینکه دور خودمون یه دیوار بکشیم و بقیه رو بازی ندیم جز منزوی شدن برامون چیزی نداره، همون کاری که انزلیچیا کردن، ملوانو بزاری کنار خیلیا اعصابشونو ندارن چون ادعاشون زیادی زیاده...
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط power3449 » يکشنبه اکتبر 02, 2011 4:36 pm

[quote:ae37bc94c4="civilboy"]power3449 عزیز:
اعتراضو میشه مودبانه ترم گقت اینکه دور خودمون یه دیوار بکشیم و بقیه رو بازی ندیم جز منزوی شدن برامون چیزی نداره، همون کاری که انزلیچیا کردن، ملوانو بزاری کنار خیلیا اعصابشونو ندارن چون ادعاشون زیادی زیاده...[/quote:ae37bc94c4]
چشم بلامیسر. من در کلیت قضیه با شما موافقم8)
نماد کاربر
power3449
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 05, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 02, 2011 4:42 pm

شاید این حرفم ربطی به ادامه بحثتون نداره ولی از بچه ها می خوام برای این تیم دیگه تایپیک باز نکنند و اگر قصد بحث کردن در مورد این تیم دارید تو گفتگو ازاد بحث کنید

پ.ن: نظر civilboy تایید می کنم...
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط mehdigholami » يکشنبه اکتبر 02, 2011 5:53 pm

[quote:005ad4720c="power3449"][quote:005ad4720c="mehdigholami"][quote:005ad4720c="power3449"][quote:005ad4720c="mehdigholami"]اي ول ملوان حالشو بردم همين كه رويه تهراني ها رو كم كردند جاي خوشحالي داره /1/[/quote:005ad4720c]

خیلی تابلویه عشق انزلی و ملوان داری و از روی اجبار چو ن غلامی داره از داماش پول میگیره به ظاهر خودتو طرفداره گیلان و داماش نشون میدی. اینجا فقط داماش و سپیدرود و دگر موو (هیچ)[/quote:005ad4720c]
عشق انزلی نه عشق ملوان چون من انزلی چی نیستم و رضوانشهریم و شهر خودمو دوست دارم این هم طبیعیه اصلا هم اینطور نیست که چون غلامی تو داماشه و به قول شما از داماش پول میگیره من طرفدار داماشم ضمن اینکه عزیز من من تمتم تیمهای شمال رو دوست دارم حتی چوکا و سپیدرود افرادی مثل شما شاید تو عمرتون پاتون به توپ نخورده ولی من حداقل 7 سال بازی کردم و بنا به شرایط فوتبال رو کنار گذاشتم تعصب خشک و خالی با توهین به دیگران از اصیل بودن ادما نیست :wink:[/quote:005ad4720c]
اولا باید بدونی که وقتی نمیدونی در مورد دیگران نگی که پاتون به توپ نخورده. چون اون موقع که محمد غلامی (فکر کنم برادرت باشه )توی گهواره بود ما با مرغوب مقام آوردیم .....دوما طرفدار وقتی معنی پیدا میکنه همیشه طرفدار تیمش باشه نه فقط برادرش یکی دو سال تو یه تیم بازی میکنه طرفداره تیم بشه. قبلا کجا بودی ما ندیدیمت. ....سوما اینم میدونم رضوانشهری هستید واسه این گفتم عشق انزلی هستی چون رضوانشهریا عشق انزلی دارن . در کل نمیدونن گیلکن تالشن یا کشور همسایه آخرشم باید بگم عشق است رشت و داماش و سپیدرود . دیگه من ادامه نمیدم. ببخشید بچه ها و مدیریت سایت[/quote:005ad4720c]
امیدوارم موفق باشید در مورد اینکه قبلا کجا بودی هم باید بگم که من از طرفدارای ملوانم و این جنبه رو داشتم که نه به خاطر برادرم بلکه به خاطر استان گیلان طرفدار داماش هم هستم ضمن اینکه صحبت کردن انسانها نشان از فرهنگ ادما داره عشق است رضوانشهر با تمام تالشها و گیلکهاش :wink:
نماد کاربر
mehdigholami
کاربر فعال
کاربر فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان