[color=green:7394efee38]قسمت دوم مصاحبه وبلاگ کانون هواداران سپیدرود با مهرشاد پورفخریان مدیرعامل سپیدرود[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: از تیم جوان امسال چه انتظاری دارید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38]
انتظار دارم این تیم شخصیت صعود به لیگ یک را داشته باشد و تمامی بازیکنان و کادرفنی با این نیت تلاش کنند.اگر هم نتوانستیم صعود کنیم شخصیت تیم بزرگی مثل سپیدرود حفظ شود.علی رغم جوانگرایی برای صعود نا امید نیستیم.امیدوارم هواداران سپیدرود ما را تنها نگذارند و در این راه نیازمند کمک ویژه مسئولین هستیم.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]
وبلاگ هوادارن سپیدرود: یک مشکلی که به نظر ما سپیدرود امسال دارد تیم دیر تشکیل داد و بدنسازی مناسبی انجام نداد.ممکن است تیم در اواسط فصل دچار مشکل شود.از لحاظ انگیزشی هم فصول قبل وقتی تیم نتیجه می گرفت پاداشی به بازیکنان داده نمیشد و حتی پول قرارداد بازیکنان هم به موقع پرداخت نمیشد.این قضیه را چگونه ارزیابی می کنید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38]واقعیت همینجور هست که شما می گویید.از لحاظ پاداش تمام سعی ام رو می کنم تا بتوانم نظامی قانونمند برای این کار تدوین کنم ولی ما از لحاظ مالی دچار مشکلات عدیده ای هستیم و این کار را برای ما بسیار سخت می کند.در مورد بدنسازی تیم هم کادر فنی باید تدابیری بیندیشد تا تیم دچار مشکل نشود.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: برآورد هزینه های تیم برای فصل جاری چقدر می باشد و از چه منابعی تامین می شود؟[/color:7394efee38]
[size=18:7394efee38]برآوردی که ما کرده ایم حدود 400 میلیون می باشد.اگر بخواهیم سیستم پاداش در تیم باشد و در نیم فصل هم اقدام به یارگیری کنیم بیشتر هم می شود.از روزی که من آمده ام تنها پولی که به باشگاه تزریق شده است 15 میلیون بابت رضایت نامه میلاد پور صف شکن بود که از سوی باشگاه نساجی قائمشهر به حساب باشگاه واریز شده است.تا امروز نزدیک به 70 میلیون هزینه کرده ایم و ایجاد تعهد شده است.شب بازی اول با البدر به دلیل بدهی به فدراسیون فوتبال عملا معلق بودیم،برای بازی با تیم ورامین پول اتوبوس را به زور تهیه کردیم.اینها مشکلاتی هست که متاسفانه مردم نمی بینند و فقط نتیجه می خواهند.باور کنید تاکنون با سیلی صورت خود را سرخ نگه داشته ایم[/size:7394efee38][/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: آقای نجفی چقدر برای تیم امسال هزینه می کند؟[/color:7394efee38]
به هر حال ایشان در کنار تیم هستند و قولهایی داده اند ولی فکر نکنم بتوانند بیشتر از 150 میلیون تومان به تیم کمک کنند و بقیه را باید از طریق اسپانسر و کمک های دیگر تامین کنیم.[/color:7394efee38]
وبلاگ هوادارن سپیدرود: می توانیم امیدوار باشیم که اسپانسر قدرتمندی حمایت از تیم را بر عهده گیرد؟[/color:7394efee38]
من از شما انتظار دارم که صدای هواداران را به گوش مسئولان استان،شهر و نمایندگان مجلس برسانید و به انها بگویید وظیفه شما در قبال ریشه دارترین و پرطرفدارترین تیم رشت چیست؟چه کسی باید به داد این تیم برسد؟سپیدرود همیشه مظلوم بوده است.باید برای مسئولین احساس شود که سپیدرود برای مردم مهم است.بنده به تنهایی نمی توانم صدای مظلومیت سپیدرود را به گوش مسئولان برسانم.باید مردم از تیم حمایت کنند تا مسئولین به فکر بیفتند.این موضوع در حال حاضر بسیار مهم تر از هر موضوع دیگری می باشد.بنده ملاقات کوتاهی با آقای عباسی وزیر ورزش و جوانان در روز افتتاح سالن 6 هزار نفری رشت داشتم و نامه ای نیز خطاب به ایشان نوشتم.امیدوارم نمایندگان رشت هم پیگیری های لازم را انجام دهند.از هر سه این عزیزان تقاضا کردم کمی بیشتر به فکر سپیدرود باشند.[/color:7394efee38]
وبلاگ هوادارن سپیدرود: در همه باشگاههای ریشه دار به پیشکسوتان توجه ویژه ای می شود و از نظرات آنها در بسیاری ار تصمیم گیریهای باشگاه استفاده می شود.متاسفانه در سپیدرود اینگونه نبوده است و بین خود پیشکسوتان هم چند دستگی وجود داره و باشگاه هم در چند سال اخیر عملا کاری نکرده است پیوند بین پیشکسوتان و باشگاه ایجاد شود.شما چه اقداماتی انجام می دهید تا پیشکسوتان بیشتر به باشگاه نزدیک شوند؟[/color:7394efee38]
سپیدرود متعلق به شخص خاصی نیست.سپیدرود متعلق به همه کسانی هست که دل در گرو تیم دارند.سکوت من در مورد پیشکسوتان یه این دلیل می باشد که اوضاع رو دارم زیرنظر می گیرم تا برنامه های خودم را در این مورد این عزیزان اجرایی کنم.در برنامه سکو هم گفتم در باشگاه به روی همه باز است و برای هیچ کس محدودیتی قائل نیستیم.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: چرا یک گردهمایی و نشستی با پیشکسوتان برگزار نمی کنید و یا مثلا در بازیهای تیم در رشت از آنها رسما دعوت نمی کنید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38]من معتقدم گردهمایی و نشست با پیشکسوتان باید تعریف شده باشد.اگر قرار است اتاق فکری یا کمیته فنی تشکیل دهیم یک بحث می باشد،اگر در قالب تجلیل و گردهمایی باشد یک بحث دیگر است و اگر قرار باشد دور هم بنشینیم و نوشیدنی بخوریم یک بحث دیگر است.مسلما پیشکسوتان می توانند حداقل از لحاظ فکری و حتی فنی کمک های زیادی به تیم کنند.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: در فصول قبل وقتی سپیدرود در رشت بازی خانگی داشت متاسفانه باشگاه کوچکترین تبلیغاتی در سطح شهر انجام نمی داد و اینطور می توان استنباط نمود که حضور تماشاگران برایشان اهمیتی ندارد.ولی یکی از کارهای مثبت توسط شما که خیلی هم به چشم آمده است بنرهای زیبا و بزرگی که در اکثر نقاط شلوغ شهر برای تبلیغ بازیهای سپیدرود نصب شده است و همچنین اتوبوس هایی که برای ایاب و ذهاب تماشاگران در نظر گرفته اید.درباره این قضیه صبحت کنید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38][size=18:7394efee38]وقتی به سپیدرود آمدم اولین چیزی که برای من به چشم آمد این بود که سپیدرود شخصیت بزرگ خود را از دست داده است و احساس کردم با نصب این بنرها دوباره می توان تا حدی نشان داد که هنوز سپیدرود وجود دارد.مردم باید ببینند که سپیدرود هنوز نفس می کشد.اگر روند کند سپیدرود ادامه پیدا کند و ما در همین جایگاه بمانیم نسل های بعدی مطمئنا هیچ توجه و علاقه به سپیدرود نشان نخواهند داد و این برای تیم ریشه دار شهر رشت به هیچ عنوان جالب نیست.طرفداران الان سپیدرود بیشتر دهه های 40 و 50 و تا حدودی 60 هستند و عده بسیار کمی از دهه 70 هستند.باید کاری کنیم که این نسل که اتفاقا شور و هیجان بسیار زیادی دارند به سپیدرود علاقه نشان دهند.باید جو ورزشگاه را طوری درست کنیم که همه از بازی کردن در رشت احساس ترس داشته باشند.اگر هواداران استقبال بیشتری کنند حتی لازم باشد 10 تا اتوبوس هم می گذارم تا هوادار راحت باشد.باید کاری کنیم که عشق و تعصب مردم رشت به سپیدرود دوباره زنده شود.امیدوارم هواداران دوباره با سپیدرود آشتی کنند.چون ما پتانسیل بزرگ شدن داریم.معتقدم اگر ما در لیگ برتر بودیم شاید بعد از تراکتور سازی پرطرفدارترین تیم شهرستانی می شدیم.[/size:7394efee38][/color:7394efee38]
وبلاگ هوادارن سپیدرود: چرا بازیهای سپیدرود را در عضدی برگزار نمی کنید تا هم تماشاگر بیشتری از بازیهای تیم استقبال کنند و هم اینکه با توجه به نزدیکی جایگاه تماشاگران به زمین در عضدی مطمئنا تیمهای حریف دچار دردسر خواهند شد؟[/color:7394efee38]
اگر در عضدی بازی کنیم قطعا با تمرینات و بازیهای داماش به تداخل بر می خوریم.در ثانی تیمی که می خواهد در چمن مصنوعی بازی کند باید در چمن مصنوعی تمرین کند.از طرفی احتمال مصدومیت در چمن مصنوعی بسیار بیشتر از چمن طبیعی می باشد.کادر فنی هم مخالف بازی در عضدی می باشد.[/color:7394efee38]
وبلاگ هوادارن سپیدرود: شنیدیم با گروهی مذاکراتی را انجام داده اید تا مستندی از سپیدرود تهیه شود بیشتر راجع به این قضیه صبحت می کنید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38]بله-صبحت هایی انجام داده ایم تا مستندی در حد 10 دقیقه از سپیدرود ساخته شود که در آن بازیهای قدیمی سپیدرود،صبحت با پیشکسوتان و هواداران قدیمی و وضعیت حال حاضر باشگاه تهیه شود و در یک مکان عمومی به نمایش درآید.هدف از این کار این است که اسم سپیدرود دوباره زنده شود و سر زبانها بیفتد و حتی با فروش این مستند برای باشگاه درآمد زایی هم شود.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: آیا مذاکراتی را انجام داده اید تا بازیهای سپیدرود پخش زنده شود؟کما اینکه مثلا در استانی مثل خراسان بازیهای تیم بدون تماشاگری مثل سیاه جامگان پخش زنده شود اما در گیلان به تیم پرطرفدار و ریشه دار استان توجهی نمی شود و خلاصه بازی آن هم بعد از دو سه روز پخش می شود؟[/color:7394efee38]
با رسانه آفتاب در شبکه باران مذاکراتی را انجام داده ایم تا در حد امکان بازیهای سپیدرود پخش زنده شود.پخش زنده چند مزیت دارد:یک اینکه دوباره اسم سپیدرود زنده می شود دوم اینکه از تبلیغات دور زمین و تبلیغات قبل از بازی در تلویزیون دچار در آمدهای پایدار خواهیم شد.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: چه برنامه هایی برای تیمهای پایه باشگاه دارید؟چون سپیدرود تیمی هستش که برخلاف بسیاری از باشگاهها معمولا از رده های پایه خود تغذیه می شود و توجه زیاد به تیمهای پایه قطعا در دراز مدت به سود سپیدرود خواهد بود؟[/color:7394efee38]
در حال حاضر در دو رده نوجوانان و جوانان تیم داریم که در لیگ استان بازی می کنند.قطعا در سالهای بعد برنامه داریم که تیمهای نونهالان و امید باشگاه را راه اندازی کنیم و حتی آکادمی فوتبال یا همان مدرسه فوتبال راه بیندازیم تا همان استعدادیابی و درآمد زایی کنیم.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: باشگاههای بزرگ در همه جای دنیا روابط عمومی قوی و فعالی دارند و سایت هم مرجع خبری خبرهای درست تیم می باشد.از شما تقاضا داریم که این دو نکته بسیار مهم را در نظر بگیرید و این دو بخش را فعال تر از همیشه کنید؟[/color:7394efee38]
[color=darkblue:7394efee38]سایت باشگاه که چند وقتی است توسط آقای واسع فعال شده است و سعی خواهیم کرد خبرهای درست باشگاه را در سایت قرار بدهیم.روابط عمومی ما هم که توسط آقای فرحسینی اداره می شود و ایشان هم آدم فعالی می باشد و سعی خواهیم کرد از این به بعد بیشتر با روزنامه ها و خبرگزاری ها در ارتباط باشیم.[/color:7394efee38]
[color=black:7394efee38]وبلاگ هوادارن سپیدرود: صبحت های پایانی را بفرمایید؟[/color:7394efee38]
باز هم از شما تشکر می کنم که این مصاحبه را ترتیب دادید.از تمامی هواداران سپیدرود تقاضا دارم تیم را تنها نگذارند.تیم ما جوان است و به حمایت نیاز دارد.من هم تمام تلاشم رو می کنم تا به بهترین نحو ممکن برای تیم اصیل شهرم انجام وظیفه کنم.از مسئولان استان و رشت واقعا تقاضا دارم به تیم ما کمک کنند و امیدواریم با کمک همه هواداران و مسئولان و درایت کادرفنی تیم را به جایگاه واقعی اش برسانیم.[/color:7394efee38]
[color=green:7394efee38]
مصاحبه کنندگان: مهرشاد عبادت کار و نوید مهجانی و فرهاد فقیه زاده [/color:7394efee38]
[color=red:7394efee38]منبع: وبلاگ کانون هواداران سپیدرود
www.fcsepidrood.blogfa.com[/color:7394efee38]