[size=13:bd0aac68cd][color=black:bd0aac68cd][b:bd0aac68cd]صاحبان "داماش" بیدارند...[/b:bd0aac68cd]
گاهی اوقات در یک خانواده اختلافاتی پیش می آید بسیار طبیعی و اجتناب ناپذیر ، در این گونه مواقع امکان خیلی حرفها و رفتارها وجود دارد اما با همه این اخلافات در انتها برای هم جان می دهند، به قول خودمانی تر اینکه شاید باز هم تاکید میکنم شاید گوشت یکدیگر را بخورند اما استخوان را دور نمی ریزند ؛ با این مقدمه در همین اول کار تکلیف [b:bd0aac68cd]دشمنان و بدخواهان [/b:bd0aac68cd]"داماش" عزیزمان را روشن می کنیم تا [b:bd0aac68cd]مبادا هوس ماهیگیری به سرشان بزند! [/b:bd0aac68cd]این اختلافات طبیعی درون خانوادگی ، نمدی نیست تا کلاهی برایتان شود...
یک بازی را در خانه حریف باختیم ، بسیار بد بودیم ، بد بازی کردیم ، از لحاظ تاکتیکی ضعیف بودیم ، باختیم ، نه بیشتر نه کمتر ، پس استفاده از گزینه هایی مانند کم کاری و دسیسه بودن و و و کمی دور از انصاف به نظر میرسد ، ضمن اینکه باید مد نظر داشت اتفاقات چند فصل اخیر را : بی پولی ها و بحران ها ووو [b:bd0aac68cd]پس به میزان کاشت و داشت ، انتظار برداشت باید داشت... [/b:bd0aac68cd]باور بفرمایید فاصله بین انتقاد و تخریب بسیار بسیار اندک و ناچیز است و انتقاد حق من و تو و ماست ، انتقاد حق مالکان و صاحبان واقعی داماش است اما گاه انتقاد های احساسی هرچند با نیت پاک ، ناخواسته باعث تخریب میشود که متاسفانه تبعات بسیار بدی را به همراه خواهد داشت...
در مورد اختلافات به وجود آمده هم باور کنید [b:bd0aac68cd]حق با هیچکس نیست ، هیچ کس ، حق تنها و تنها و تنها با "داماش شهر باران" است و بس...[/b:bd0aac68cd]واضح تر خدمت دوستان و عزیزان بزرگوار سایت عرض کنم که در این اختلافات باید هوشیارانه و با درایت برخورد کرد ، برخوردی که تنها و تنها برنده اش "داماش محبوب و البته مظلوم" ما باشد. بر کسی زحمات[b:bd0aac68cd] "عابدینی" [/b:bd0aac68cd]به عنوان مدیر عامل تیم پوشیده نیست همانگونه که زحمات کاپیتان ستودنی و محبوب ما [b:bd0aac68cd]"مهدوی" [/b:bd0aac68cd]و بازیکنان با سابقه و بومی تیم هم غیر قابل انکار است. نه هیچ کدام مبرا از خطا و نه هیچ کدام کامل هستند ، ما به عنوان هوادار بزرگترین وظیفه مان این است که به هر دو طرف اختلاف چه مدیرعامل و چه بازیکن تفهیم کنیم : [b:bd0aac68cd]"زحمت کشان تیم خواهشا یادتان نرود این تیم صاحب دارد و صاحبانشان هم بیدار ، هوشیار و در صحنه هستند ، هوادار داماش برایش اسم و نام و نشان مهم نیست برایش "دامـــاش" مهم است ، حال هرکه برای این هدف پیش آمد ، خوش آمد" [/b:bd0aac68cd]اتفاقات فصل گذشته و هوشیاری هواداران در موضوع های مختلف که نمیخواهم دوباره بازگویشان کنم خود سندی محکم برای اثبات سخنانم است ، آنجا که صلاح و منفعت تیم در میان بود همه و همه ، کوچک و بزرگ دست در دست هم جز به منفعت داماشمان نیندیشیدیم و دست کارشکنان را با قاطعیت کوتاه کردیم. با اینکه در همان زمان بسیاری از دوستان و بزرگان سایت و حتی خود بنده انتقادات زیادی به برخی اتفاقات مدیریتی باشگاه و مدیر عامل تیم داشتیم امـــا منفعت تیم و راه سربلندی تیم در گرو حمایت همه جانبه از مدیرعامل در آن مقطع بود.
دوستان ، من همیشه گفته ام باز هم میگویم بنده خود را کمترین فرد این سایت می دانم و همیشه از همین جایگاه به نوشتن مطالب و نظراتم می پردازم اما این کمترین بر این باورم رسانه ای کردن این مطالب از سمت مسئولان باشگاه و هم چنین بازیکنان کار درستی نبوده و یک اشتباه محض است. اینها مسایلی نیست که در رسانه ها بازگو شود آن هم در روزگاری که چشمان نامحرمان به پلشتی هرچه تمام تر بروی داماش عزیز ما زوم شده.به هر صورت یادمان نرود پنجشنبه بازی حیاتی در پیش داریم و برای سربلندی و موفقیت به اتحاد و همدلی همه ارکان از مدیر عامل گرفته تا بازیکنان و هواداران نیازمندیم پس همه و همه عوامل باشگاه و بازیکنان و هواداران را به [b:bd0aac68cd]"داماش محوری"[/b:bd0aac68cd] دعوت میکنم و به همه ارکان باشگاه مدیرعامل ، بازیکن ، روابط عمومی ، کادرفنی ، دکتر ، بدنساز با احترام و با احترام و با احترام عرض میکنم : "منفعت و سربلندی و بزرگی داماش محبوبمان که با خون دلها و مرارتها به این مرحله رسیده از همه چیز و همه کس برایمان مهمتر و در اصل خط قرمز ما تنها منفعت و سربلندی این تیم است. [b:bd0aac68cd]پس اگه به خط قرمز ما احترام می گذارید و با هدف نهایی ما که همان "داماشی قدرتمند و سربلند" است ، همسو هستید قدمتان بروی چشمان ما....[/b:bd0aac68cd] [/color:bd0aac68cd][/size:bd0aac68cd]