[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اعلام حضور کاربران برای جلسه هم اندیشی با سرمربی داماش

اعلام حضور کاربران برای جلسه هم اندیشی با سرمربی داماش

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 29, 2013 8:10 pm

من که با برگزاری این جلسات کاملا موافقم چون تو ایران کمتر تیمی هست که توش چنین دموکراسی وجود داشته باشه . از مدیران عزیز هم به خاطر زحماتشون تشکر میکنم و سند محکم هم برای دوستان مخالف همین تغییرات در رفتار مربیان و مدیریت پس از جلسه با هوادارانه . من همیشه از این جلسات حمایت میکنم و امیدوارم هرکی تو اون جلسه حضور داره در نهایت باعث پیشرفت داماش بشه .
مازیار جان شما به کارت ادامه بده از نظر منه هوادار راه شما درسته .
بعضی از دوستان متاسفانه فقط تو حرف زدن خوب عمل میکنن اما پای کار که میشه .....
انصاف هم خوب چیزیه خدایی . آدم این همه زحمت ببینه باز ساز مخالف بزنه به جای حمایت . انگار بعضی ها دوس دارن زندگیشون دیکتاتوری باشه و حرفشون بی ارزش باشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arsalan27 » جمعه مارس 29, 2013 8:17 pm

مخالف که وجود داره مازیار جان ولی دوستای عزیزمون دلیلش رو هم بگن من ممنون میشم احساس میکنم خیلی شرایط بهتری پیش میاد. من خودم به عنوان 1 طرفدار داماش احساس میکنم انجام اینگونه جلسات خیلی مفید هستش.چون 1 موضوعاتی هستند که به ذهن برخی از هوادار هامون میرسه که اگه سرمربی یا مدیر عامل تیممون متوجه نقطه نظرات هوادار ها بشن امکان حل شدن مشکل یا گذاشتن راه کار جدید برای مدیر عامل یا سرمربی تیم پیش بیاد.پس چقدر خوب که دوستای عزیزمون برای بیشتر مفید شدن این جلسات تلاش کنن
نماد کاربر
arsalan27
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Chikchi » جمعه مارس 29, 2013 8:17 pm

من فکر می کنم اینقدر واسه این تیم کار در راه خدا و رضایت خلقش انجام شده -چه هوادارا چه بازیکنا- که اگه کسی کوچکترین طعنه و کنایه ای متوجه تیم بکنه سریعا با یه واکنش طبیعی از سوی کاربرا مواجه میشه. حالا اطلاع داشتن از نحوه ی تفکر کاربرا و شرایط حال حاضر تیم و مدیر سایت بودن و یک سری عوامل دیگه باعث میشه مازیار تند با این مسائل برخورد کنه.
وگرنه هر چند بر خلاف رویه ی کلی بعضی از کاربرامون هست اما من با این نظرات مخالف خیلی حال می کنم. نه به خاطر به هم زدن نظم و ایجاد تشنج. اتفاقا چون این مورد رو به وجود نمیاره باهاش موافقم. که در واقع اگه بخوایم به تاثیری که این مخالفت ها در خارج دنیای مجازی میذاره توجه کنیم می تونیم به کم حاشیه دار بودنش صحه بذاریم.
باز هم عذر می خوام به نظر من یه نظر مخالف مثل نشون دادن نیمه ی خالی یه لیوانه که حتی اگه اغراق توش باشه بهت میگه که اینقدر از آب لیوان رو خوردی و باید بر اساس میزان مصرفت برای آیندت برنامه ریزی کنی. /2/
نماد کاربر
Chikchi
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه ژانويه 06, 2012 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » جمعه مارس 29, 2013 8:25 pm

متاسفانه بعضی از ما آدما عادت داریم تا خودمون تو یه کاری نیستیم یا حضور نداریم اون کارو بی ارزش نشون بدیم اما اگه دقیقا تو همون کار خودمون بودیم بسیار بزرگ و با ارزش نشون میدیم . این عادت بدیه . من خودم تا الان فقط یه بار تو آخرین جلسه با امیر عابدینی بودم که مدیران سایت فراخوان داده بودن دیگه هیچوقت تو بقیه ی جلسات نبودم خودم هم با توجه به حضور دوستان با سابقه تر و محترم دلیلی نمیدیدم که دعوت شم اما اخبار جلسات رو دنبال میکردم ولی هیچوقت نه انتقادی کردم نه ناراحت شدم چون به همشهری هام اعتماد دارم چون واقعا با هم متحدیم میدونم حرفی که اونا میزنن حرف دل منم هست میدونم نیتمون یکیه . چقدر خوبه ما آدما معنیه نماینده رو متوجه بشیم چقدر خوبه یکم به هم اعتماد داشته باشیم .
کاری که وارش برای داماش و این شهر کرد کار بزرگی تو تاریخ فوتبال ایرانه اینو تو گذر زمان متوجه میشین . خیلی ها از همین اهمیت هوادارا تو رشت هراس دارن و میترسن .
ایشالا که این جلسات همیشگی باشه و با هر جمعی که برگزار میشه در نهایت باعث موفقیت داماش بشه .
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط soroosh8 » جمعه مارس 29, 2013 9:08 pm

آقا قال قضیه رو بکنید جلسه هم تشکیل بشه خیلیم خوبه,هر کیم میخواد نره,چرا دیگه همرو میکشید وسط از هرندی و...
اینا بیچارها با بدبختی یه جلسه جور میکنن بعد بی انصافیه این حرفا.
"دنیا فقط رشت و داماش"
نماد کاربر
soroosh8
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 20, 2012 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » جمعه مارس 29, 2013 10:55 pm

مازیار جان عزیز از اینکه این جلساتو هماهنگ میکنی تا بچه ها بتونن حرف های خودشونو بزنن واقعا ازت ممنونیم واین کاره شما باعث دل گرمیه ما میشه.
بنظر من این جلسات خیلی مفیده،حداقل مربی تیم متوجه میشه که این تیم دلسوز و دلسوخته داره وباید تیمش با تمام وجودش بازی کنه.
متوجه میشه که تنها نیستو کلی طرفداره با غیرت بشتشه و...
مازیار جان فقط منو یادت نره ها(جهت مزاح) :lol:
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » جمعه مارس 29, 2013 11:14 pm

داش ما همچنان هستیم...
ما یه مشت سربازیم جون به کف...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط navidmadan » شنبه مارس 30, 2013 1:12 am

جدا از اینکه کدوم دوستان واسه این جلسه از بین دوستانی که ثبت نام می کنن دعوت میشن ، واقعا باید بابت این نوع دعوت و فراخوانی که گذاشته شده از مدیرای سایت کمال تشکر رو داشته باشم /13/
امیدوارم هرکدوم از دوستانی که نهایتا واسه این جلسه دعوت میشن بتونن نظرات همه بچه های سایت رو به گوش افشین ناظمی برسونن و ایشالا نتیجه این جلسه فقط و فقط صعود داماش گیلان به فینال جام حذفی باشه :)
نماد کاربر
navidmadan
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar-boy » شنبه مارس 30, 2013 4:38 am

مطمئنم این جلسات مفید خواهد بود و امیدوارم در افکار مربی تاثیر مثبت بگذارد. البته افشین خان ناظمی مدتهاست که در این تیم حضور دارد و با جو هوادارا کاملا آشناست.
اما لازمه که اشتباهاتش بهش گوشزد بشه اما از استقلال فکریش کم نشه و نظری بهش تحمیل نشه
Be Careful
This is DAMASH
نماد کاربر
golsar-boy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 19, 2012 12:00 am

پستتوسط esalat » شنبه مارس 30, 2013 5:13 am

دوستای عزیز سلام
همه ما دوست داریم در درجه اول تیم پرطرفدار شهرمون تو لیگ برتر بمونه پس تورو خدا بهانه دست هیچ کس ندیدم و با حفظ آرامش تیم و همفکری و مشورت با مربیان نقطه نظراتمون رو بگیم امیدوارم با اقتدار قهرمان جام حذفی بشیم
نماد کاربر
esalat
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 07, 2012 12:00 am

پستتوسط esalat » شنبه مارس 30, 2013 5:33 am

دوستای عزیز سلام
همه ما دوست داریم در درجه اول تیم پرطرفدار شهرمون تو لیگ برتر بمونه پس تورو خدا بهانه دست هیچ کس ندیدم و با حفظ آرامش تیم و همفکری و مشورت با مربیان نقطه نظراتمون رو بگیم امیدوارم با اقتدار قهرمان جام حذفی بشیم
نماد کاربر
esalat
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژوئن 07, 2012 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » شنبه مارس 30, 2013 7:46 am

یه زمانی حرفواسه گفتن داشتم دعوتم شده بودم اما یه بار رشت نبودم یه بارم کار داشتم
الان دوس دارم بیام اما حرفیواسه گفتن ندارم پس نمیام تا بجای من یه ابرار دیگه بره تا حرفی واسه گفتن داشته باشه

هرکی بره نماینده همه وارشی هاست... /8/ /7/ /11/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » شنبه مارس 30, 2013 9:19 am

پست های نام کاربری sajad1985 رو در این تاپیک خوندم و پاسخ هاش رو

فقط میتونم بگم 100 درصد با ایشون مخالف هستم. خوب همه به اهمیت این جلسات پی بردن و میدونند که چقدر مفید هست نیاز به توضیح بیشتری هم نداره. کانون هواداران داماش یه کانون هوادار فعال هست و خوب تونسته خودش رو جا بندازه بر عکس کانون های مشابه در سایر باشگاه های ایران
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 30, 2013 9:45 am

abararan a jalase key va koya bargozar be?
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

پستتوسط sinaabarar » شنبه مارس 30, 2013 9:55 am

ابراراي گل اين جلسه كي و كجا هست و آيا اينكه تمام كاربران مي تونن شركت كنن؟
نماد کاربر
sinaabarar
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه فبريه 01, 2013 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان