[quote:2f7922a3fd="Rashti0131"][quote:2f7922a3fd="RainyGilman"][quote:2f7922a3fd="MAZIYAR"][quote:2f7922a3fd="RASHTBOY"]اعتراض از طریق ارسال ایمیل یا پیامک خوب هست اما آنطور که باید و شاید تاثیرگذار نیست ، موقعی که از یک رسانه عمومی پرمخاطب اعم از برنامه 90 ، دوربین خبر ساز و یا موارد مشابه ، این اعتراض علاوه بر هواداران ، از سوی مسئولین داماش ابراز بشه نتیجه به مراتب بهتری خواهد داشت ، افسوس صد افسوس که نه تنها سر داماش رو با ناداوری بریدند ، حالا بر علیه ما جو سازی نیز انجام می دند ، تقصیر هم ندارند موقعی که مسئولین باشگاه دست روی دست می گذارند نه اعتراض و نه عکس العمل خاصی انجام نمی دند نتیجه اش همین خواهد بود ؛ به نظر من همه واکنش ها می بایست به مانند واکنش عابدینی در قبال آخرین رای کمیته انضباطی باشه ؛ محرومیت دو جلسه ای ما فعلاً که به حالت تعلیق در آمده است ولی معتقدم این نوع واکنش ها ، در این فوتبال ، می بایست همیشگی و مستمر باشه
شخصاً بزرگنمایی مربیان ، و دست اندرکاران سایر تیمها رو می پذیرم ، موقعی که احمدزاده عنوان می کنه : زمین شیراز در حد بازیکنان ملوان نیست و یا درودگر حرفای هرچند صد تا یک غاز می زنه ، اونا در واقع جنگ روانی رو شروع می کنند که نهایتاً به نفع باشگاهشان هست این نوع برخوردهای روانی رو از سوی قلعه نوعی هم به خوبی می بینیم اما در داماش ...
از دوستان عذر خواهی می کنم خیلی حرف ها دارم که به صلاح تیم شهرم نیست تا عنوان کنم .[/quote:2f7922a3fd]
با عمده قسمت نظرهای شما موافقم و اگر بقیه بچه ها موافق هستند در روز بازی با مس کرمان یک پرده نوشته ای در اعتراض به این رفتار تبعیض آمیز بنویسیم.[/quote:2f7922a3fd]
نه ابرار پرده نوشته جواب نمیده تا حالا نوشتیم چی شد؟ همون اول نیروی انتظامی میاد جمع میکنه همین چند وقت اخیر 2 بارش رو خودم دیدیم
1ـ پرده نوشته " عادل بی عدالت" از جایگاه H
2- پرده نوشته " آقای حسن زاده قرمز و آبی پایتخت به شما باج داده اند ولی ما رشتی ها به هیچکس باج نمی دهیم" جایگه S بازی با آلومینیوم
ترکا رو ببینید سر یه مسابقه SMS که حتی حق هم باهاشون نبود (توهم زده بودند) چه قشقرقی راه انداخته بودند. حالا هر ... بخورند هیچکس دیگه بهشون حرف نمیزنه. ما به اندازه کافی فرهنگمون رو نشون دادیم واسه کسی که فرهنگ نداره نباید فرهنگ داشت. به نظر من باید یه حالی به صداو سیما بدیم. مستقیم بریم سر رئییس سازمانش که حساب کار دستشون بیاد. چقدر ما باید حرص بخوریم و تحمل کنیم؟ چرا؟[/quote:2f7922a3fd]
موافقم...من نمیدونم چی کار باید با اینا کرد

مصاحبه...پرده نوشتن...سکوت کردن...؟؟؟درضمن من به شما افتخار میکنم

[/quote:2f7922a3fd]
[color=black:2f7922a3fd] مصاحبه از سوی مسئولین یا هواداران ، پیامک ، نوشتن طومار یا پرده ، هرکدام ، کم یا زیاد تاثیری در روند اعتراض خواهند داشت فقط اینو می دونم که تمامی این کارها می بایست با خونسردی انجام بشه ، در حال حاضر همه و همه و در راس انها ، جناب آقای حسن زاده ، منتظر گرفتن یک نقطه ضعف از ماست .
صرفنظر از دست اندرکاران داماش

، بدون تعارف بگم اگه هماهنگی های دوستان این سایت خصوصاً مدیران نبود ، معلوم نبود چه بلایی سر ما میاوردند ، در این زمینه باشگاه داماش مدیون عملکرد منطقی شما دوستان گرامی هستش[/color:2f7922a3fd]