[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟+نظرسنجی

با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟+نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

شما با کدام نوع نظرسنجی موافقید؟

نظرسنجی به صورت پیامکی در شبکه باران
4
6%
نظرسنجی توسط سایت ها در فضای مجازی
17
25%
نظرسنجی به صورت حضوری از هواداران(در مسابقات خانگی)
46
69%

کل آرا : 67

پستتوسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 15, 2012 3:57 pm

این موضوع که کاملا واضح و روشن هست .
تیم ما داماش هست و خواهد ماند . حالا که اسپانسر و مالکیت جدید اومده ، برای اینکه نامی ازش باشه و هدف مطرح شدنه ، باید کاری کارشناسی صورت بگیره و راه های متفاوت و مقولی پیشنهاد بشه .
اینکه آقای قویدل خواسته با نظر هواداران تغییری ایجاد کنه خوبه ، اما چرا تغییر ؟
به خدا ، به دین و مذهب ...... این داماش برگرفته از نام منطقه داماش هست و اگه قراره رفع ابهامی صورت بگیره ، در یک کنفرانس خبری با حضور رسانه های سرشناس (مثل معارفه درخشان) و جمعی دوستانه و حس گل و بلبل و ..... باید بگن :
آقا ، این داماش با اون مارک تجاری گروه آریا متفاوته و مقصود محله داماش در منطقه ای از گیلان هست ......
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط metall » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:04 pm

بچه نگران نباشید ما با رای دادن به داماش غزیز تمام حرف و حدیث ها رو به هم میزنیم باید نظرسنجی این دو گذینه باشه تغیر اسم یا تغیر نکردن بس همه به تغیر نکردن رای میدن به شرط اینکه مجازی و پیامکی نباشه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:24 pm

[b:7c1422315c][color=darkblue:7c1422315c]حماسی ورود کن ، نام داماش را جاودانِ کن!/بدبین نباش،فرصتی است تا قدرتت را به رخ بدخواهان داماش بکشی.[/color:7c1422315c][/b:7c1422315c]
[color=black:7c1422315c]من هم مخالف نظرسنجی هستم چون مثل همه شما دوست ندارم کوچکترین تغییری در این نام ببینم و مشاهده کردم همین حس رو مسئولان باشگاه به خصوص شخص عابدینی داره و اگر نظر سراوانی رو به دقت بخونید متوجه خیلی چیزها می شوید و به همین دلیل هم برای بعد از بازی با گهر این نظرسنجی قرار هست گذاشته بشه تا ما در روز بازی با گهر خواسته هامون رو از طریق شعارها و بنرها اعلام کنیم و من به جرئت قسم می خورم مدیریت و پرسنل باشگاه خواهان داماش هستند.اصلا با عقل سالم جور در می آید که عابدینی راضی باشه اسم تیم استقلال رشت بشه؟ Rolling Eyes
اما در مورد نظر سنجی چند تا نکته وجود داره،متاسفانه این تیم بارها دچار تغییرنام شده و این مورد در افکار عمومی بوجود اومده و برای مالک جدید هم یه ذره سخت هست و عابدینی هم با هر خریداری می نشست و صحبت تغییرنام میشد توپ رو در زمین هوادار می انداخت چون از شما مطمئن بود که خواهان نام داماش هستید و همون روز اول هم صحبت این بود که در تلویزیون نظرسنجی گذاشته بشه.
متاسفانه مدتی هست بعضی از کاربران عزیز سهواَ دچار بدبینی به عالم و آدم شدند!از من و مهرداد گرفته تا علی سراوانی و عابدینی و بازیکنان و و و
روی سخنم با اون افرادی که با بعضی ها رابطه دارن نیست!(انگشت شمار هستن)روی سخنم با عاشقان واقعی داماش هست،با کسانی که داماش رو به خاطر خودش دوست دارن،به خاطر نام بزرگ رشت و نام عزیز گیلان دوست دارن.من اصلا قصد جلوگیری کردن از نظرات انتقادی شما را ندارم و نخواهم داشت(چون اگر قرار بر این بود چنین فضای بازی رو فراهم نمیکردیم)فقط خواستم چند مورد رو یادآوری کنم،چه طور کسی رو که تنها همدم درد و دل های خود در سایت می دیدید رو متهم می کنید و بهش فحش ناموس میدید؟همین آدم تنها کسی است که حرف های شما رو در هیئت مدیره می زنه و حتی پیش بینی عکس العمل شما در مورد حذف رنگ قرمز از پیراهن رو به اعضای هیئت مدیره گوشزد کرده بود.چه طور کسی رو که بهش لقب امیر داده بودید و روش قسم می خوردید(وقت کردید به این تایپیک سر بزنید: http://varesh-sport.com/ftopic-3938-day ... 348cea7a7f ) چه طور شد به دلیل یک تصمیم(اشتباه یا درست) خائن و ... رو بهش نسبت دادید و چه خوب است یک مقدار به آرشیو تالارگفتمان سر بزنیم،همون موقعی که خریداران یکی بعد از دیگری انصراف می دادند و عابدینی بود که مردانه به پای تیم موند و تنها دل خوشی ما شده بود مصاحبه های روحیه بخشش که ما را پرقدرت می کرد . من و شما و همه بزرگترین گله مون نسب به عابدینی علاقش به پرسپولیس هست بنابراین چه طور میشه خودش نقشه بکشه که نام تیم تغییر بکنه؟
وضع پارسال ما رو با سالی که استقلال رشت به پگاه واگذار شد یا پگاه به داماش واگذار شد رو مقایسه کنید،همون ایرج ذهرابی با اون عظمت و رشتی بودنش نتونست جلوی تغییر نام استقلال رشت رو بگیره (اسماعیل شاد که در مقابل اینا هیچی نیست)،مگه استقلال رشت کم سینه چاک داشت؟هم رنج سنیشون بالاتر بود و هم مثل داماش درگیر مسائل قضایی نبودند و کم و بیش بهشون کمک مالی میشد و فوتبال مثل امروز هم پولکی نبود! پس قبول کنید کسانی که رشتی بودند نتونستند جلوی تغییر نام تیم رو بگیرند پس اگر تا الان داماش تغییر نکرده به دلیل مقاومت عابدینی به پشتوانه خواست ما هواداران بوده است،همون چیزی که در انزلی نیروی دریای به پشتوانه هواداران ملوان جلوش وایستادند.حمایت هواداران خوب است ولی اگر کسی پشتش نباشه و از این ابزار نشه استفاده کرد چه فایده ای داره؟
دیروز بازی سپیدرود رو رفته بودم و وقتی که مرتضی و پژمان(لیدرهای پشت دروازه) داشتن با هم به شوخی بحث امید هرندی رو می کردند چند تا از هواداران قدیمی سپیدرود اومدند و بهشون گفتند : " پسرجان این حرف رو که دارم میزنم از دلسوزی هست ، سعی نکنید اتحاد سکوهاتون رو از دست بدید،اگر داماش پارسال به حقش در لیگ برتر رسید به خاطر حاشیه نرفتن سکوهاش بود،چیزی که بزرگترین ضربه رو به ما زد و هنوز هم داریم چوب دودستگی روی سکوهامون رو میخوریم.الان سپیدرود که دَکَفته حریفِ،شما باید با داماش سهمیه رشت رو حفظ کنید و برای شوخی هم این بحث ها رو نکنید چون دو نفر که از هیچی خبر ندارند سواستفاده می کنند."
این حرفش از دیروز تا الان توی ذهنم بارها مرور شده و چه خوب میشه هواداران باتعصبی که همیشه حامی تیم بودند و گاهی مواقع سهوا دچار اشتباها جبران ناپذیری نشوند به این نصیحت پی ببرند.
من نظرم این است که در بازی با گهر قبل از بازی به شدت اعتراض خودمون رو به صورت مودبانه و به صورت شعار و بنر بازگو کنیم و اگر نظرسنجی انجام شد با تمام قوا پیش زمینه یک جواب قاطع به کسانی که قصد تغییر نام را دارند بدهیم.چرا غصه شهرهمسایه رو میخورید؟جمعیت کل گیلان دو میلیون و نیم است و در این بین جمعیت رشت یک میلیون است، و برای خیلی ها هم داماش و ملوان مهم نیست!پس از لحاظ تعداد، رشت در مقابل گیلان کم نمی آورد.مگر به ما ثابت نشده که داماش درقلب گیلانی ها جای دارد؟پس چرا ترسیدید؟مگر رکورد اس ام اس های شبکه باران بیشتر از 20 هزار تا است که ترسیده اید؟در اینکه داماش رای می آورد هیچ شکی نیست ولی باید پرقدرت ورود کنیم تا برای همیشه پای برگه داماشِ جاویدان مُهرِ اَبَدی بزنیم.
در ضمن یادتون نره ما یک برگ برنده ای به نام هیئت فوتبال استان داریم که بارها اعلام کرده که از تغییرنام داماش جلوگیری می کنم و الان هم سر حرفشون هست.
واقعا دشمناتون اینقدر زیاد هستند که ازشون نام می برید؟
نه اینتر نه میلان..........فقط داماش گیلان
نه اس اس ، نه تهران.........فقط داماش گیلان
[/color:7c1422315c]
فقط امیدوارم بعضی از دوستان نیان ما رو متهم به دفاع از اشخاص نکنند!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:51 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط eparsi » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:39 pm

خدمتت عرض کنم مازیار جان این نظر سنجی فقط زخم کهنه مارو باز میکنه من معتقدم بهترین راه برای سنجش افکار اومدن مالک به ورزشگاه است و گوش فرا دادن به این که چطور ده ها نفر اسم داماش را از درون قلب خود فریاد می زنند من با نظر سنجی در کل موافق نیستم چه برسه حالا چگونه برگزار بشه بحث کنیم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
و اینکه ما نارحت این باشیم در برنامه شبکه باران شهرک همسایه بخواد شرکت کنه این مگر موضوع مهمی است کافیست کمی اطلاع رسانی ایجاد بشه از طریق رسانه های مثل وارش ،پیج های داماش، و حتی نویسنده های سایت گل که اگر در گل مقاله ای بره ورزش 3 هم چاپ میکنه اصلا موضوع نگران کننده ای نیست
تصوير
نماد کاربر
eparsi
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Mordab » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:46 pm

مازیار با تمام احترامی که برات قائلم ولی با نظرت مخالفم تو داری همون حرفای قدیمی تو میزنی حالا نمیخوام زیاد بحث بشه مواضع من نسبت به عابدینی و بقیه عوامل روشن و شفافه ضمن اینکه اگه عابدینی تیم زودتر فروخته بود و به خاطر منافعش منتظر کسی مثله قویدل نمی موند الان این تیم بهترین بازیکنارو داشت و الان هم جز کاندیدای سقوط نبود...من به عنوان هوادار از شخص عابدینی انتظار دارم امسال تیم رو تو لیگ نگه داره چون{ باید}نگه داره کسی که خربزه میخوره پای لرزشم باید بشینه...
ضمن اینکه وقتی داماش تا به این حد هویت سازی کرده تغییر اسم یعنی خودکشی یعنی اینکه امثال سراوانی ها باید خودشون برن رو سکوها زحمت هواداری رو بکشن...

این مطلب رو هر کسی بخونه اگه یه مقدار فقط یه مقدار درک داشته باشه میفهمه چه اشتباه بزرگی در حق هوادار فوتبال رشت داره میکنه...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:48 pm

[quote:b7b483c2aa="eparsi"]خدمتت عرض کنم مازیار جان این نظر سنجی فقط زخم کهنه مارو باز میکنه من معتقدم بهترین راه برای سنجش افکار اومدن مالک به ورزشگاه است و گوش فرا دادن به این که چطور ده ها نفر اسم داماش را از درون قلب خود فریاد می زنند من با نظر سنجی در کل موافق نیستم چه برسه حالا چگونه برگزار بشه بحث کنیم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
و اینکه ما نارحت این باشیم در برنامه شبکه باران شهرک همسایه بخواد شرکت کنه این مگر موضوع مهمی است کافیست کمی اطلاع رسانی ایجاد بشه از طریق رسانه های مثل وارش ،پیج های داماش، و حتی نویسنده های سایت گل که اگر در گل مقاله ای بره ورزش 3 هم چاپ میکنه اصلا موضوع نگران کننده ای نیست[/quote:b7b483c2aa]
با حرفت کاملا موافقم و من هم به این مورد اشاره کردم.
در مورد رسانه ها هم بگم که علاوه بر مواردی که شما گفتی روزنامه ها رو هم اضافه کن و بهت قول میدم به راحتی میشه جو استان رو به دست گرفت، فقط کافی هست ما(منظور هواداران باتعصب داماش هست) بخواهیم و * پیامک داماشی ها رو سامان میدیم ولی باید بخواهیم.

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط payam_baran » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:54 pm

اگه نظرسنجي اس ام اسي باشه بهتره
چون با گوشي بقيه اعضاي جانواده هم ميتونيم نام داماش رو اس بديم.
بعضي از دوستان هم چندتا سيم كارت دارن و حق راي بيشتر ميشه :wink:
نماد کاربر
payam_baran
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه دسامبر 10, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه اکتبر 15, 2012 4:59 pm

[quote:158ecb3ff6="Mordab"]مازیار با تمام احترامی که برات قائلم ولی با نظرت مخالفم تو داری همون حرفای قدیمی تو میزنی حالا نمیخوام زیاد بحث بشه مواضع من نسبت به عابدینی و بقیه عوامل روشن و شفافه ضمن اینکه اگه عابدینی تیم زودتر فروخته بود و به خاطر منافعش منتظر کسی مثله قویدل نمی موند الان این تیم بهترین بازیکنارو داشت و الان هم جز کاندیدای سقوط نبود...من به عنوان هوادار از شخص عابدینی انتظار دارم امسال تیم رو تو لیگ نگه داره چون{ باید}نگه داره کسی که خربزه میخوره پای لرزشم باید بشینه...
ضمن اینکه وقتی داماش تا به این حد هویت سازی کرده تغییر اسم یعنی خودکشی یعنی اینکه امثال سراوانی ها باید خودشون برن رو سکوها زحمت هواداری رو بکشن...

این مطلب رو هر کسی بخونه اگه یه مقدار فقط یه مقدار درک داشته باشه میفهمه چه اشتباه بزرگی در حق هوادار فوتبال رشت داره میکنه...[/quote:158ecb3ff6]
پیشنهاد میکنم نظر من رو اگر وقت کردید یک بار دیگه بخونی.نظر شما در مورد تموم افراد قابل احترام هست و جای بحثی در این مورد نیست.
فکر می کنی کسی که توی پربیننده ترین برنامه تلویزیونی کشور رگ گردنش بیرون میزنه و داد میزنه که "داماش برای ما فقط تیم نیست،بلکه هویت و غرور گیلان است" راضی میشه که نام داماش تغییر بکنه؟ :roll:
[img:158ecb3ff6]http://s2.picofile.com/file/7243740535/1_AH_3_.jpg[/img:158ecb3ff6]

نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

پستتوسط Mordab » دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:11 pm

MAZIYAR
حاظرم قسم بخورم اگه قرار باشه از بین هزاران هزار هوادار 5 نفر رو به عنوان متعصب ترین هوادار داماش انتخاب کنند من همین لحظه اعتراف میکنم که یکیش تو هستی...
نماد کاربر
Mordab
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:17 pm

من فکر میکنم نتیجه نظر سنجی هر چیزی که شد همه روی یک برگه آ4 بنویسیم داماش و همه این برگه ها رو نشون بدن. اینجوری خیلی عالی میشه.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:18 pm

[quote:ef2e976948="damash_city"]اگه واقعا نظر داماشی ها رو میخوان نظرسنجی لازم نیست اما اگه میخوان هوادرها رو دور بزنن قضیه جداست

اینم لینک ی نظر سنجی که داماش 94% رای اورد

http://varesh-sport.com/ftopicp-61632.h ... 5bc15da7e3[/quote:ef2e976948]

متاسفانه این نظر سنجی به دلیل درخواست برخی کاربرا قفل شد .در حالی که علت ایجاد این نظرسنجی بررسی تغییر نام تیم نبود چون مسلما هرکسی که هوادار داماش باشه مخالفه.علت ایجاد این نظر سنجی این بود که قسمتی در سایت وجودداشته باشه که نظر هواداراروبیان کنه و رای کاربرا هم مهر تاییدی به اون درخواست هوادارا باشه.
این نظر نظر هوادارای واقعی داماشه وکسی که موافق تغییر نام باشه مطمئنن هوادار داماش نیست(البته شاید روزنامه نگرانی مثل سعدان جوان(همون هامان حامدی راد)باشن موافق تغییرنام باشن.)

بخشی از نظر اقای سراوانی هم جالبه(( اما بهرحال عده ای این درخواست را مطرح کرده اند)) اون عده هم میدونن نطر هوادارا چیه وفقط میخوان جریانی در خصوص تغییر نام راه بندازن تا بعد....
امیدوارم اشتباه کنم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:26 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidroudi » دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:25 pm

[quote:b35dce5cdd="Mordab"]MAZIYAR
حاظرم قسم بخورم اگه قرار باشه از بین هزاران هزار هوادار 5 نفر رو به عنوان متعصب ترین هوادار داماش انتخاب کنند من همین لحظه اعتراف میکنم که یکیش تو هستی...[/quote:b35dce5cdd]

[color=black:b35dce5cdd]نظر من در این زمینه به شما نزدیکتر است :wink:

دیروز سر بازیه سپیدرود مازیار نشون داد که یه سپیدرودیه متعصبه :wink: :lol: :lol:

البته الان میگه هر دو عزیز گیلان :D [/color:b35dce5cdd]
اگر سپیدرود بخشکد ماهیها می میرند
نماد کاربر
sepidroudi
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ashkan0131 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 5:52 pm

آقا من نمیدونم این مالکین باشگاه چشم ندارند نمیبینن یا نمیخوان ببینن اگر اینها خیلی استقلال رو دوس داشتن میرفتن تو استقلال سرمایه گذاری میکردند بچه ها میشه با شعار های قاطعانه داماش داماش و پرچم ها و بنرهایی از قبیل اینکه تیم ما فقط یک نام دارد اون هم داماش به مسئولین بفهمونید که ما فقط نام داماش رو به رسمیت میشناسیم
بازیکن بومی=تعصب بیشتر=بازی بهتر
نماد کاربر
ashkan0131
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 02, 2011 12:00 am

پستتوسط yankee » دوشنبه اکتبر 15, 2012 6:00 pm

[quote:2ed9ef06d0="Inja-Rasht"]من فکر میکنم نتیجه نظر سنجی هر چیزی که شد همه روی یک برگه آ4 بنویسیم داماش و همه این برگه ها رو نشون بدن. اینجوری خیلی عالی میشه.[/quote:2ed9ef06d0]

موافقم با نظر دوستمون.

اگه داماش رو تو برگه A4 پرینت بگیریم به تعداد بالا و روز بازی همه موقع شروع بازی تو دست خودشون بگیرن چطوره ؟
♥ داماش شهر باران --سرور کل ایران ♥

نماد کاربر
yankee
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 08, 2011 12:00 am

پستتوسط khorami201 » دوشنبه اکتبر 15, 2012 7:05 pm

[color=black:f5cad60894][b:f5cad60894]هیچ خردمند نپرسد ز مست
مصلحت مردم هشیار را [/b:f5cad60894]
انجام برخی امور آنچنان کودکانه می نماید که حتی اگر عاقبتی خوش داشته باشد ، انجام آن فی نفسه مضحک به نظر میرسد. "نظرسنجی : آیا داماش یا هر اسم دیگر!!!" آیا واقعا از نظر هواداران مطلع نیستید؟مگر مشت نمونه خروار نیست؟ پس به نظرات کاربران در همین "وارش اسپرت" نظری بیاندازید. جناب مالک محترم باشگاه ، از شواهد و قراین پر واضح است که شما یا 1:آنچنان به امورات فوتبال و بحث تعامل با هواداران و احترام به خواسته آنان مطلع نیستید یا اینکه 2:بسیار بسیار سیاستمدار هستید که از نظر من گزینه سوم است!!!اینکه برای کسب تکلیف جهت تغییر نام باشگاه !!!کسب تکلیف و اجازه از هواداران می خواهید بنمایید بسیار برروی کاغذ ستودنی ست!!! اما برای کاری که عبث و از بیخ و بن بیهوده است نظرسنجی؟! [b:f5cad60894]مگر آبروی این شهر و این تیم بازیچه است که با رای دارن به آری و خیر آن هم در انظار عموم به حراج گذاشته شود؟ [/b:f5cad60894]این همه تلاش و خون دل خوردن و حرص و جوش و مقابله جوانان این شهر با نوشته ها و سخنان افرادی که رشت را به عدم ثبات نام و هویت تیم به ناحق متهم می کردند را نشنیده یا ندیده اید ؟ مگر هرکس در جای جای دنیا که بسیار از من و شما در دنیای فوتبال حرفه ای ترند ، مالک تیمی شد ، نام و هویت تیم را به نظر سنجی گذاشت؟ منچسترسیتی؟ چلسی؟ منچستر یونایتد و و و؟ نکند پیش خود منت هم برسر ما میگذارید که هواداران را هم در انجام شدن یا نشدن تغییر نام سهیم نمودم![b:f5cad60894]هرگونه نظر سنجی در مورد تغییر نام تیم صد در صد اشتباه محض است حتی اگر بالای 95درصد رای به عدم تغییر بدهند.دوستان باور بفرمایید اعتبار این برند و نام پرمحتوی "داماش" فراتر از انجام هرگونه نظرسنجی است.[/b:f5cad60894] [/color:f5cad60894]
آخرين ويرايش توسط khorami201 on دوشنبه اکتبر 15, 2012 7:34 pm, ويرايش شده در 4.
نماد کاربر
khorami201
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان