[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - انزلیچی ابای بود رفیق رشتیا بود

انزلیچی ابای بود رفیق رشتیا بود

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:02 am

[quote:9ff27db44e="RASHTBOY"][quote:9ff27db44e="pedram_1367"]واقعا با این موضوع موافقم که نباید یه موجودی مثل مازیار زارع رو با قایقران مقایسه کرد چون اون موجود ارزشش زیاد نمیشه بلکه از ارزش قایقران کم میشه ... روحش شاد ...
اما این نکته رو نباید فراموش کنیم که تا یک نفر فوت میکنه ، سریع میشه اسطوره و انسان به تمام معنا و ... . اصلا منظورم به قایقران نیست ها ... در یک حالت کلی گفتم . مثلا پژمان نوری بعد مرگش میشه بازیکن با اخلاق و الگوی جوانان ... /17/[/quote:9ff27db44e]

پدرام جان ، فکرش رو بکن ، پژپژ ، الگوی جوانان بشه ، چه شلم شوربایی میشه انزلی :D :D :D
یادم اون و چند نفر دیگه که تازه اومده بودند پگاه ، میامدند گلسار ، خیلی تیپ ضایعی می زدند ، انگار بچه ناف نیویورک هست ( البته شما می دونید کدام نیویورک رو می گم ) بنده خدا چی بگم آخه ، 1.2 میلیارد تومن امارات براش داده ، اگه تونست به ريال اونو بنویسه .[/quote:9ff27db44e]

پژمان نوری کم واسه پگاه زحمت کشید؟اینقدر قدرنشناس نباشیم...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 08, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:04 am

پزمان نوری کیه الکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه حرفیه میزنی؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:16 am

[quote:d3fc7a3dfc="yaran-mirzakochak"]روحش شاد ویادش گرامی .
امان از بچه های خوش ذوق ما!!! اینهمه عکس از انزلیچی بود بهتر نبود یه عکس انزلیچی با لباس منتخب گیلان رو میزدی !!! انزلیچی همیشه به گیلانی بودش افتخار میکرد نه مثل دوستان شهرک نشین همسایه که این مسئله رو کتمان میکنن و تو چارچوب شهرک خودشون دنیا رو دیدن.
ای کاش یادی از عزیزانی که برای فوتبال شهرمان زحمت کشیدن و حال در بین مان نیستن نیز میکردیم .شادروان مهرداد هوشنگی- عبدالله پندیدن - کاویانپور......... /7/ /13/[/quote:d3fc7a3dfc]
يتا ايتا ده آبرار.به موقع ايتا از بزرگان رشت هم فاراسيم
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:22 am

[quote:f56a31da9f="arvand"]پزمان نوری کیه الکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این چه حرفیه میزنی؟[/quote:f56a31da9f]

محمد هستم...پژمان نوری بازیکن سابق پگاه گیلان.بازیکن تیم ملی و فعلی الاماراته.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arvand » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:26 am

همونی که هر چی تو دهنش بود تو 90 به مردم رشت نسبت داد؟همونی که نمک خورد نمکدون شکست؟همونی که همین 2هفته پیش بازم تو 90 تو گفتگوی تلفنی بازم چرتوپرت راجع به داماش گفت؟تو میگی ما باید از این ادم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:30 am

[quote:5d8ca0ac3f="arvand"]همونی که هر چی تو دهنش بود تو 90 به مردم رشت نسبت داد؟همونی که نمک خورد نمکدون شکست؟همونی که همین 2هفته پیش بازم تو 90 تو گفتگوی تلفنی بازم چرتوپرت راجع به داماش گفت؟تو میگی ما باید از این ادم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟[/quote:5d8ca0ac3f]

نه دوسته عزیز.همونی که تمام توانشو تو بازی های پگاه میذاشت...همونی که 15000 نفر تو استادیوم عضدی فریاد میزدن پژمانه باتعصب...همونی که پیشنهاد استقلال و رد کرد اومد پگاه بخاطره اینکه میخواست تو استانش بمونه...دلیله حرفاش تو برنامه 90 رو هم نگو نمیدونی...هرکسه دیگه هم بود همین حرفا رو میزد...لحظه به لحظه اون روزها یادمه و تو استادیوم بودم...در ضمن من نگفتم ازش تشکر کنید گفتم قدر شناس باشین...بجای توهین کردن...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arvand » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:33 am

[quote:a623d42d0e="alex00755"][quote:a623d42d0e="arvand"]همونی که هر چی تو دهنش بود تو 90 به مردم رشت نسبت داد؟همونی که نمک خورد نمکدون شکست؟همونی که همین 2هفته پیش بازم تو 90 تو گفتگوی تلفنی بازم چرتوپرت راجع به داماش گفت؟تو میگی ما باید از این ادم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟[/quote:a623d42d0e]

نه دوسته عزیز.همونی که تمام توانشو تو بازی های پگاه میذاشت...همونی که 15000 نفر تو استادیوم عضدی فریاد میزدن پژمانه باتعصب...همونی که پیشنهاد استقلال و رد کرد اومد پگاه بخاطره اینکه میخواست تو استانش بمونه...دلیله حرفاش تو برنامه 90 رو هم نگو نمیدونی...هرکسه دیگه هم بود همین حرفا رو میزد...لحظه به لحظه اون روزها یادمه و تو استادیوم بودم...در ضمن من نگفتم ازش تشکر کنید گفتم قدر شناس باشین...بجای توهین کردن...[/quote:a623d42d0e]
کاملا مخالفم.دیگه جواب نمیدم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:38 am

[quote:0275171b7d="arvand"][quote:0275171b7d="alex00755"][quote:0275171b7d="arvand"]همونی که هر چی تو دهنش بود تو 90 به مردم رشت نسبت داد؟همونی که نمک خورد نمکدون شکست؟همونی که همین 2هفته پیش بازم تو 90 تو گفتگوی تلفنی بازم چرتوپرت راجع به داماش گفت؟تو میگی ما باید از این ادم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟[/quote:0275171b7d]

نه دوسته عزیز.همونی که تمام توانشو تو بازی های پگاه میذاشت...همونی که 15000 نفر تو استادیوم عضدی فریاد میزدن پژمانه باتعصب...همونی که پیشنهاد استقلال و رد کرد اومد پگاه بخاطره اینکه میخواست تو استانش بمونه...دلیله حرفاش تو برنامه 90 رو هم نگو نمیدونی...هرکسه دیگه هم بود همین حرفا رو میزد...لحظه به لحظه اون روزها یادمه و تو استادیوم بودم...در ضمن من نگفتم ازش تشکر کنید گفتم قدر شناس باشین...بجای توهین کردن...[/quote:0275171b7d]
کاملا مخالفم.دیگه جواب نمیدم[/quote:0275171b7d]

موافقم...بحث نکنیم بهتره.امیدوارم برای مخالفتت دلیل منطقی داشته باشی و از روی احساست نباشه داداشی.ما نظراتمونو گفتیم.ازم ناراحت نشو شاید حق با من باشه!؟!؟در هر صورت مخلصیم آّبره...
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط arvand » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:46 am

نه ناراحتی نیست اختلاف نظره دیگه.چون این پستو خیلیا میان میبینن دوس دارم نظره بقیه بچه ها هم بدونم؟؟؟
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط meelad » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:48 am

واقعا نمیدونم به بعضی از نظرات دوستان چی باید گفت ..سادگی ..غرض ورزی ..
وقتی خودی ها اینجوری نظر میدن دیگه از غریبه ها چه انتظاری میشه داشت..
خیلی چیزها در موردش میدونم و میشه گفت اما نمیخوام این موضوع کِش پیدا کنه
پیشنهاد استقلال رو رد کرد چون پیشنهاد پگاه براش نون و آب دار تر بود ..دلیل حرفش رو تو 90 شما بگو ! به جز عقده چی میتونه باشه .. برفرض با مدیریت پگاه مشکل پیدا کرده بود .. نباید میگفت دورانی که رشت بودم بدترین دوران زندگی من بود و من معذرت میخوام از مردم انزلی که یکی ندونه انگار چه اتفاقی افتاد!.. از ده اومده بود اینجا تازه رنگِ ماشین و چند تا آدم حسابی رودید .. از انزلیچی رضوانشهر اومد یهو تو 22 سالگی سال 83 زانتیا زیر پاش بود و تو بلوار چشم چرونی میکرد ...
وقتی خودش میگه مردم انزلی از پیشرفت و نتیجه گرفتن داماش ناراحتن دیگه خودت بدون منظورش چی بوده جز همون حس حقارتی که انزلیچی تا همیشه نسبت به رشت و رشتی جماعت داشت و تو هر شرایطی که فرصت کنن این حس رو بروز میدن ..میتونه اصلا این مورد ورزشی و فوتبالی نباشه ..واقعا بعضی از ما رشتی ها خیلی ساده ایم ..باور کنین اونا نه تنها تو فوتبال بلکه تو بقیه موارد هم دوست ندارن سر به تن رشتی ها باشه ..
حالا هی بعضی ها رو طبل این اسطوره و اون اسطوره و گیلانی بودن بکوبن..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه ژانويه 23, 2012 9:52 am

اینجا تایپیک انزلیچی بود که متاسفانه پای پژمان بهش باز شد.وقتی اومد رشت یه پژوی504 قهوه ای داشت روزی که از پگاه رضایت نامه گرفت سوار ماکسیما بود.خونه اونها توی بلوار گیلان بود همیشه هم با میر طرقی و عشوری زاد با هم دور میزدند توی گلسار .زحمت اگه کشیده پولش رو هم گرفته نامردی هم کم نکرده .
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 10:06 am

[quote:6e646865d6="alex00755"][quote:6e646865d6="arvand"]همونی که هر چی تو دهنش بود تو 90 به مردم رشت نسبت داد؟همونی که نمک خورد نمکدون شکست؟همونی که همین 2هفته پیش بازم تو 90 تو گفتگوی تلفنی بازم چرتوپرت راجع به داماش گفت؟تو میگی ما باید از این ادم تشکر کنیم؟؟؟؟؟؟[/quote:6e646865d6]

نه دوسته عزیز.همونی که تمام توانشو تو بازی های پگاه میذاشت...همونی که 15000 نفر تو استادیوم عضدی فریاد میزدن پژمانه باتعصب...همونی که پیشنهاد استقلال و رد کرد اومد پگاه بخاطره اینکه میخواست تو استانش بمونه...دلیله حرفاش تو برنامه 90 رو هم نگو نمیدونی...هرکسه دیگه هم بود همین حرفا رو میزد...لحظه به لحظه اون روزها یادمه و تو استادیوم بودم...در ضمن من نگفتم ازش تشکر کنید گفتم قدر شناس باشین...بجای توهین کردن...[/quote:6e646865d6]

دوست عزیز شما چرا اینوری رو حساب میکنی ؟! چرا نمیگی همین تیم رشتی رفت یه بازیکن رو از تیم سقوط کرده ملوان گرفت و اون موقع 300 میلیون ( شاید هم بیشتر ) فقط واسه رضایت نامه اش داد ... چرا نمیگی اون بازیکن از اینجا رسید به تیم ملی و بعدش هم از همینجا رفت پرسپولیس ... مطمئن باش ( باز هم تاکید می کنم مطمئن باش ) اگه این بازیکن اون موقع از استقلال پیشنهاد داشت ، می رفت اونجا و نمیومد پگاه ... پژمان نوری تو پگاه شد پژمان نوری ...
اینجا اشاره به حرف اون دوستمون می کنم که گفت زانتیا و دور زدن تو بلوار گیلان همراه با دو نفر دیگه ( عشوری زاد و میرطرقی ) ... البته 2 تا زانتیا داشت یکی سفید و دیگری مشکی ... اون موقع یه اتفاقی افتاده بود که من تقریبا هر روز می دیدمشون ...!!! و حتی یه جورایی همسایه خونه اش تو بلوار گیلان خیابان 192 بودم ....
دلیل حرف هاش تو 90 رو هم دوستان اشاره کردند ولی این دلیل نمیشه که آدم بخواد برای محبوبیت توی یک شهر که از قضا اون شهر خودت هم نیست ؛ جایی که بهت جز احترام و آسایش چیز دیگری نبود رو اونطوری بکوبی ...
من اینجا یه اشاره ای به زارع می کنم که سر تا پا موجود بی معنی ای هست ... اما هر جا رفت از همون اول گفت من نسبت به رشتی ها عقده دارم و تمام ولی مثل پژمان نوری نکرد ... بهترین واکنش رو هم تا الان سید جلال حسینی داشته که من خودم واسش احترام قائلم چون توهین نکرد ، من هم توهین نمی کنم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط chile1369 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 10:09 am

درود بر گیلان
نماد کاربر
chile1369
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 01, 2011 12:00 am

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 10:17 am

[quote:6cea322c81="meelad"]واقعا نمیدونم به بعضی از نظرات دوستان چی باید گفت ..سادگی ..غرض ورزی ..
وقتی خودی ها اینجوری نظر میدن دیگه از غریبه ها چه انتظاری میشه داشت..
خیلی چیزها در موردش میدونم و میشه گفت اما نمیخوام این موضوع کِش پیدا کنه
پیشنهاد استقلال رو رد کرد چون پیشنهاد پگاه براش نون و آب دار تر بود ..دلیل حرفش رو تو 90 شما بگو ! به جز عقده چی میتونه باشه .. برفرض با مدیریت پگاه مشکل پیدا کرده بود .. نباید میگفت دورانی که رشت بودم بدترین دوران زندگی من بود و من معذرت میخوام از مردم انزلی که یکی ندونه انگار چه اتفاقی افتاد!.. از ده اومده بود اینجا تازه رنگِ ماشین و چند تا آدم حسابی رودید .. از انزلیچی رضوانشهر اومد یهو تو 22 سالگی سال 83 زانتیا زیر پاش بود و تو بلوار چشم چرونی میکرد ...
وقتی خودش میگه مردم انزلی از پیشرفت و نتیجه گرفتن داماش ناراحتن دیگه خودت بدون منظورش چی بوده جز همون حس حقارتی که انزلیچی تا همیشه نسبت به رشت و رشتی جماعت داشت و تو هر شرایطی که فرصت کنن این حس رو بروز میدن ..میتونه اصلا این مورد ورزشی و فوتبالی نباشه ..واقعا بعضی از ما رشتی ها خیلی ساده ایم ..باور کنین اونا نه تنها تو فوتبال بلکه تو بقیه موارد هم دوست ندارن سر به تن رشتی ها باشه ..
حالا هی بعضی ها رو طبل این اسطوره و اون اسطوره و گیلانی بودن بکوبن..[/quote:6cea322c81]

در اینکه اکثریت مردم انزلی که میان ورزشگاه با ما رشتیا غرض ورزی دارن و شعور ندارن و الکی باعث میشن درگیری های بین رشت و انزلی بیشتر بشه شکی نیس.در اینکه بارها ماها تو ورزشگاه تو یه بازی هیچی نگفتیم و دیدیم بازم اونا تو بازی بعد نهایته بی فرهنگیشونو نشون دادن و هر که لایق خودشون بود به ماها نسبت دادن شکی نیست.در اینکه با این حماقتشون باعث میشه بهانه دست اون عادله فرصت طلب بیفته هم شکی نیس...اما اونا مردم انزلی هستن.این بازیکنه ما بوده.اما دوسته من رو چه حسابی درباره رد کردن پیشنهاد استقلال اینقد محکم حرف میزنی؟پگاه تازه به لیگ اومده 200 تا داد برا رضایت نامش به اون تیم شهرکه همسایه.180 تا هم به خودش.اما اس اس 300 تا بهش پیشنهاد داده بود.فکر میکنی که هر چی قضاوته شخصی ماهاست عینه واقعیته...پژمان نوری موقعی که اومد رشت متاهل بود انگه چشم چرونی بهش میزنی؟؟؟بابا حرف من این و اون نیست...حرفه من فرهنگ غلطه.دلیل حرفاش تو 90 من بهت میگم.آخرین بازی هایی که نوری تو پگاه بود یادته؟تیم اصلا اوضاع خوبی نداشت.من به خاطره اینکه تو تیم پایه بودم با بازیکنا کمو بیش ارتباط داشتم.دقیقا یادم نیس کدوم بازی بود.نوری مصدوم شده بود.با همون پا داشت بازی میکرد تا تعویض شد.واقعا هم مصدوم بود.یهو یه سری از توتو بازای حرفه ای که کل بازی فقط حرفشو همین توتو و این کوفت و زهرمار بود(تو 5 متری من نشسته بودن زیر اسکوربورد)شروع کردن به نوری و خانوادش فحش دادن...ما شاخ در آوردیم.مردمم که میدونی جوگیر.همه کاسه کوزه ها رو شکوندن سره این و بقیه بازیکنا.که آره فلان قد گرفته و خودشو به مصدومیت زده و از اون بازی شعارها و توهین ها فراگیر و ادامه دار شد.اون موقع هم تو برنامه 90 حرف زده بود آّّبره؟؟؟تو رو خدا تعصبی به قضیه نگاه نکن.منم از تو بیشتر رو تیم و شهرم غیرت نداشته باشم کمتر ندارم.اگه منو ببینی میفهمی منظورمو.اما میگم آدم باید درباره همه چیز منصف باشه.موافقی بحث نکنیم.دوس ندارم اختلافه نظرمون باعث ناراحتی بشه آبره.
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

پستتوسط alex00755 » دوشنبه ژانويه 23, 2012 10:21 am

والا به قرآن زانتیاشو تو ملوان داشت...از استقلالم پیشنهاد داشت...اولش احترام بود...چون تیم نتیجه میگرفت...با خراب شدنه اوضاع تیم...تورو خدا راجع به چیزی که اطلاعات ندارین اینقدر راحت اطلاعات ندین... :?
نماد کاربر
alex00755
متعصب سایت
متعصب سایت

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان