توسط ali126 » جمعه اکتبر 28, 2011 9:17 am
سرمربي ابومسلم:براي طرزفكرپورغلامي متاسفم
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان بعد از پيروزي تيمش در جام حذفي در مقابل ملوان گفت: ما تيم برتر ميدان بوديم و چند موقعيت را هم خراب کرديم و به دنبال اين نبوديم که بخواهيم دفاع کنيم.
سيد کاظم غياثيان در جمع خبرنگاران با اشاره به اعتراض سرمربي تيم ملوان به بازي تيمش افزود: واقعا متاسفم که اين مسائل حاشيهاي اتفاق ميافتد، به هر صورت ملوانيها احساسشان اين بود که ما وقت تلف ميکرديم، در صورتي که ما تيم برتر ميدان بوديم و چند موقعيت ديگر را هم خراب کرديم و به دنبال اين نبوديم که بخواهيم دفاع کنيم.
وي تصريح کرد: اگر ميخواستيم دفاعي بازي کنيم روش بازيمان فرق ميکرد، ما در طول بازي همواره در محوطه جريمه زمين ملوان بوديم، چرا بايد وقتگيري ميکرديم و اين اعتراضات در صورتي انجام شد که بازيکنان ملوان خشن بازي ميکردند.
غياثيان در مورد اعتراض ملوانيها به توپ جمع کنهاي بازي نيز گفت: به هر صورت فرهاد پورغلامي، سرمربي تيم ملوان ميگفت که ما به توپ جمعکنها گفتيم که اين کارها را بکنند، در حالي که من گفتم براي اين طرز تفکر متاسفم و هيچ موقع شرافتم را در گروي اين برد نميگذارم و به هر قيمتي دوست ندارم پيروز شوم و اگر من اين کار را کردم سر و کارم با امام رضا (ع) باشد.
وي اضافه کرد: اگر او واقعا احساسش اين است که من به توپ جمعکنها ميگفتم چه کار کنند، سر و کارش با امام رضا (ع) باشد، چرا که من اين کار را نکردهام.
غياثيان ادامه داد: از قبل گفته بودم که ما فوتبال بازي ميکنيم. ملوان تيم قابل احترامي است؛ ولي بازيکنانم خيلي بهتر بازي کردند، زحمت کشيدند و مزد زحماتشان را گرفتند. اگر توپ جمعکنها چند توپ براي وقتگيري انداختند اما داور 5 دقيقه در نيمه دوم و 3 دقيقه در وقت اضافه اول گرفت. ما دفاعي بازي نميکرديم و بيشتر در زمين حريف بوديم پس چرا بايد وقت تلف ميکرديم؟
وي بيان کرد: براي طرز فکر فرهاد پورغلامي متاسفم. خوب نيست يک نفر باخت تيمش را گردن اتفاقات بيندازد. ما واقعا اين مسائل را دوست نداريم و مي خواهيم فوتبال را در زمين فوتبال ببريم همانطور که ملوان را برديم.