[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصطفی (سهیل) حق شناس به سپیدرود باز گشت

مصطفی (سهیل) حق شناس به سپیدرود باز گشت

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه آگوست 27, 2011 8:46 am

خیلی دوست داشتم مدتی نظر نزارم حالا به خاطر چی بماند............
خیلی برای افکارتون متاسفم آقای shahre-baran وامثال شما .
شماها حاضرین از صبح تا غروب اینجا صحبت هر تیمی حتی ملوان و صحبتهای غیر ورزشی بشه ولی صحبت از مشکلات وخبرهای تیم همشهری سپیدرود نشه . واقعآ بحال اینجور طرفداران که دم از رشتی بودن میزنن باید تاسف خورد .
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 09, 2010 12:00 am

پستتوسط hamed1992 » شنبه آگوست 27, 2011 8:47 am

واقعا عالی شد که سهیل برگشت به سبیدرود. /11/ /11/
نماد کاربر
hamed1992
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 21, 2011 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه آگوست 27, 2011 8:54 am

[size=24:840e046eee]جناب آقاي yaran-mirzakochak تو به حال خودت تاسف بخور
تا نميدوني چي به چيه حرف نزن!!!!!
آخه كي گفت از ملوان وتيم هاي غير رشتي صحبت بشه . :evil: تو دلت از كساي ديگه پره الكي حرف نزن
آره ما سربازيم واسه رشت.من تمام عمرم رو توي ورزشگاه بودم از استقلال رشت تا داماش .جانم فداي رشت
آره واسه خودت متاسف باش[/size:840e046eee][color=blue:840e046eee] [/color:840e046eee]
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه آگوست 27, 2011 9:08 am

نیاز نیست بیای کلماتت رو درشت بزنی همینجوری میتونی حرفات رو بیان کنی !!!!
سرباز رشت هستی !!! بعدآ از صحبت کردن در باره دیگه تیم همشهریت خوشت نمیاد !!! کدوم رشت رو میگی همون که یه عمر سپیدرود توش زندگی کرد !!! شایدم عمر ورزشیت بهت اجازه نداد تیمهای دیگر رشتی رو دیده باشی!!!
بحرحال مثل اینکه خوب متوجه نشدی من کی گفتم جنابعالی صحبت ملوان وغیر ورزشی کردی ؟!!! بلکه منظور من اینکه وقتی صحبت از تیمهای دیگه وحتی ملوان وغیر ورزشی میشه هیچکی اعتراض نمیکنه ولی نسبت به همشهرشون حساسیت بخرج میدن !!! دیدی حالا باید تاسف خورد.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط raincityboy » شنبه آگوست 27, 2011 9:16 am

بچه ها با احترام بهم دیگه جواب بدید طوری نشه بخواین خدای نکرده بهم توهین کنید

سپیدرودم برای شهر ما هستش و این سایت هم هدفش خبرهای ورزش شهر رشت بخصوص داماش هست مدیران این سایت و کاربرای این سایت هم همیشه حمایت خودشون از سپیدرود کردن و حتی تا سردار جنگل به تماشا بازی هاشم رفتن

از دوستان محترم شهربارن/یاران میرزا خواهش می کنم با احترام و در باره مطلب نظر بدن /3/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه آگوست 27, 2011 9:18 am

اينكه كلمات رو بزرگ نوشتم خودم ميدونم.
ببين بحث راجبه تايپك بود كه راجبه به مربي داماش بود من كاري به سپيدرود ندارم خودتم ميدوني افتخار رشت در همين داماش(پگاه سابق) بوده
همين پگاه تونست بياد فينال جام حذفي كه حقشو خوردن كه قهرمان اصلي بود.همين پگاه بود كه به اسقلال 4 تا زد .همين پگاه بود كه پرسپوليس رو در ورزشگاه سردارجنگل شكست داد.
آره از رشتي حرف ميزنم كه شما ميخواي توي سي سال پيش سير كني.
اگه داماش نبود ما سي سال رنگ سطح فوتبال برتر رو نميديم!!!
پس بايد از اين تيم حمايت كرد.سپيدرود هم مشكلي ندارم باهاش ولي تاوقتي كه تيم توي دسته دو هست چه انتظاري داشته باشيم.درسته تمام نسلهاي امروزي رشت رو به داماش ميشناسن اينم بگم داماش هم بي ريشه نيست فقط اسمش تغيير كرد توي سالها .موفق باش در پناه حق
/13/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MAZIYAR » شنبه آگوست 27, 2011 9:34 am

[quote:6bf9183caa="shahre-baran"]اينكه كلمات رو بزرگ نوشتم خودم ميدونم.
ببين بحث راجبه تايپك بود كه راجبه به مربي داماش بود من كاري به سپيدرود ندارم خودتم ميدوني افتخار رشت در همين داماش(پگاه سابق) بوده
همين پگاه تونست بياد فينال جام حذفي كه حقشو خوردن كه قهرمان اصلي بود.همين پگاه بود كه به اسقلال 4 تا زد .همين پگاه بود كه پرسپوليس رو در ورزشگاه سردارجنگل شكست داد.
آره از رشتي حرف ميزنم كه شما ميخواي توي سي سال پيش سير كني.
اگه داماش نبود ما سي سال رنگ سطح فوتبال برتر رو نميديم!!!
پس بايد از اين تيم حمايت كرد.سپيدرود هم مشكلي ندارم باهاش ولي تاوقتي كه تيم توي دسته دو هست چه انتظاري داشته باشيم.درسته تمام نسلهاي امروزي رشت رو به داماش ميشناسن اينم بگم داماش هم بي ريشه نيست فقط اسمش تغيير كرد توي سالها .موفق باش در پناه حق
/13/[/quote:6bf9183caa]
کاربر محترم سعی کن به بزرگتر از خودت احترام بذاری.یاران میرزاکوچک بزرگترین کاربر این سایت هست و همیشه با نظراتش ما رو یاد خاطرات گذشته کرده.
سعی نکن بحث بی مورد سپیدرود و داماش رو پیش بکشی.
اگه شما دو تا بازی استقلال رشت رو رفتی این آقا تمام بازیهای سپیدرود و منتخب گیلان رو رفت همون موقعی که منتخب گیلان و سپیدرود داشتن توی ایران آقایی میکردند!!!
پیشکسوت یعنی چی؟یعنی فقط برای این شهر فوتبال بازی کرده باشه؟
هواداری که عمر و جوونیش رو برای این شهر گذاشته اون پیشکسوت واقعی هست و باید حتی از پیشکسوتی که برامون بازی کرده عزیزتر باشه چون هیچ چشمداشت مالی نداشت.
ایرج خوالی یه حرف قشنگی زد.
در ضمن نمیدونم چرا اینقدر بهت برخورده که تایپیکت قفل شد.تایپیک که نه نظر بود
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » شنبه آگوست 27, 2011 9:41 am

جناب آقاي آبرار با تعصب من نه ياران ميرزاكوچك رو ميشناسم ونه هيچ .تو خودت اول احترام رو ياد بگيررررررررر كه يه طرفه به قاضي نري اين چه طرز صحبت كردنه .دو تا بازي استقلال رشت رو رفتي چيه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
ببخشيد خدا بهمون كم عمر داده من تا همين سني كه هستم از تيمم حمايت كردم.
من بعد صحبتهاي داداشي raincityboy ديگه نميخواستم بحثي كنم ولي خود آبرار با تعصب!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستي من نه از تايپيك ناراحتم ونه هيچ
ايران فقط داماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش گيلان

آره ما سربازيم واسه رشت

يه تيم داريم تو ايران فقط داماش گيلان

ايران فقط داماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااش گيلان
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط yaran-mirzakochak » شنبه آگوست 27, 2011 10:04 am

نیاز به معرفی نیست عزیز من تو کار خودت رو بکن!!! سرباز رشت باش !!! همه تیمهای رشتی هم غیر داماش پشم ولش کن مهم نیست !!! سعی کن پیش من صحبت از هویت وریشه پیشه نکنی !!! این رو به کسای بگو که تو سایتشون به ما میخندن ولی اینجا با توجه به اجرای فیلم هندی به اهدافشون میرسن!!!من دیگه تو این مورد بحثی نمیبینم چون فاصله زیاده.
yaran-mirzakochak
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط shahre-baran » شنبه آگوست 27, 2011 10:10 am

حاجي من عشقم داماش و رشته.ريشه هم يعني رشت وبس!
من نگفتم سپيدرود پشمه.گفتم اگه داماش نبود ما سالها رنگ ليگ برتر رو نميديديم.
اصل رشت هستش وتيمي كه الان سكان داره رشت هستش و تمام چشما به اونه وبايد از حق ما دفاع كنه دااااااااااااااااااااااماااااااااااااش هستش وبس
باي باي /16/
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط keyvan » شنبه آگوست 27, 2011 10:15 am

yaran-mirzakochak ... تایید /3/
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه آگوست 27, 2011 10:38 pm

[quote:c69b143840="shahre-baran"]همين ريشه ريشه كردن ها ما رو به اينجا كشونده
من خودم بارها ميديدم كه طرفداراي سپيدرود ميخواستن تفرقه بندازن.طوري بود كه يكي از دوستاي خودم پارسال ميخواست بياد ورزشگاه براي داماش ميگفت يه بار طرفداراي سپيدرود نبينن كه اومدم بازي داماش رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان همين فرد حتي بازيهاي دوستانه داماش رو هم ميومد اختلاف تاكي؟؟؟؟؟
ديگه هر فردي ميدونه كه وارش اسپرت واسه داماش درست شده .آره دوست عزيز
داماش اسپرت! هم بگي اشكالي نداره
با افتخار ميگم
((((((((( ((((((((((((((((((داماش اسپرت))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))[/quote:c69b143840]
داداش من نبودم تازه امروز اومدم تو سایت و این مطلب و خوندم گفتم جواب تو بدم البته دوستانم دادن . یعنی شما میخوای بگی من نمیفهمم که اینجا سایت کجاست و چه مطلبی رو کجا باید بزارم یعنی همه ی تیم ها یه جایی تو این سایت دارن جزء سپیدرود شما گویا توهم زدی کدوم سپیدرودی هست که هوادار داماش نباشه یا کدو داماشی هست که دلش با سپیدرود نباشه (جزء شما که حتم دارم دلت با داماشم نیست) سپیدرود در قلب این مردم جا داره چه بخوایم چه نخوایم این حرفهای شما نشان از یه بخل یا یه بغض داره که احساس میکنم که نمیتونی اتحاد رشتیارو ببینی اگه رشتی باشی که شک دارم این حرفها ازت بعید بود
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه آگوست 28, 2011 7:17 am

آقاي ميلاد 1987. اولا تو كه در جريان بحث نيستي خودتو وسط ننداز اصلا كي راجبه تو صحبت كرد آخه بنده خدا.دوم اينكه يه جوري صحبت ميكني انگار الان سپيدرود توي ليگ برتره وفردا داربي شهر كه من تفرقه انداختم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
باعث تفرقه تويي كه با كينه وبخل وبغض صحبت كردي وخودتو رشتي دونستي .اگه رشتي بودي ميدونستي وب ما كه با چند نفر ديگه از مرداد 89 درست كرديم

http://shahre-baran-0131.blogfa.com
راجبه چيه وبه قول تو ما رشتي نيستيم وفقط تو از آسمون افتادي توي رشت!!!!!!!!
طوري مغرضانه صحبت ميكني انگار همه مردم طرفدار سپيدرودن وفقط واسه دلسوزي طرفداري داماش رو ميكنن!!! چه بخواي چه نخواي بايد بدوني كه داماش طرفداراي خاص خودشو داره كه طرفدار هيچ تيم ديگه اي نيستن.
سپيدرود هم تيم شهر ماست .من مشكلي باهاش ندارم.يعني سالهاست كه وقتي از سپيدرود صحبت ميشه.بي پولي و مشكلات صحبت ميشه.
مثلا الان همين انزلي ملوان هست وشهرداري انزلي.خب مسلمه كه هر فرد عاقلي تيمي كه در سطح بالاي فوتبال باشه طرفدار بيشتري داره.
اينجا هم به همين شكل.قلب مردم هم فقط رشت هستش وبس.
[size=18:3cda3db587] [/size:3cda3db587][color=blue:3cda3db587] [/color:3cda3db587]
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » يکشنبه آگوست 28, 2011 8:55 am

یک کلام...
به این بحث خاتمه بدید و ادامه ندید
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » يکشنبه آگوست 28, 2011 9:40 am

سلام دوستان ، لطفاً خونسردی خودتان را حفظ کنید ؛ یادمون باشه قبل از هر چیز احترام به یکدیگر بسیار مهم هست تا احترام متقابل نباشه ، اتحاد معنا پیدا نمی کنه .برای همه تیم های رشتی آرزوی موفقیت دارم علی الخصوص سپیدرود .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان