توسط onlyrasht » شنبه آگوست 20, 2011 12:33 pm
هنوز باور نميكنم به تراكتورسازي باختهايم
آبشك: به زنيدپور گفتم من بزنم گل ميشود
ايران ورزشي- محمد آبشك كه در بازيهاي اين فصل عملكرد خيرهكنندهاي را در تركيب داماش به نمايش گذاشته، مقابل تراكتورسازي هم روز موفقي را پشت سر گذاشت هر چند روز موفق آبشك با برد داماش همراه نشد تا شماره 13 شماليها اينگونه شوكه باشد: «بازي خوبي مقابل تراكتورسازي انجام داديم اما روي يكي دو صحنه غافلگير شديم و در 2 دقيقه بازي از دستمان خارج شد. وقتي بازي مساوي شد فكر كرديم همه چيز تمام است اما در يك چشم بر هم زدن گل سوم را هم خورديم تا يك شكست خانگي در كارنامه ما ثبت شود. به شخصه از اين باخت شوكه هستم و هنوز باور ندارم كه مقابل تراكتورسازي شكست خوردهايم.»
مقابل تراكتورسازي آبشك يكي از زيباترين گلهاي ليگ را به ثمر رساند. هافبك جنگنده داماش درباره گلي كه به ثمر رساند ميگويد: «ايستگاهيهاي فني را هم خوب ميزنم اما روي شوتها برنامه داريم كه من ضربهها را بزنم. سر آن توپ و زدن ضربه هم صحبتي با زنيدپور داشتم كه در نتيجه اصرارم جواب داد و من توپ را به سمت دروازه تراكتورسازي شليك كردم. ميلاد دوست داشت خودش ضربه را بزند اما به او گفتم من بزنم گل ميشود كه در نهايت همين اتفاق هم افتاد البته ميلاد هم بعد از گل من خيلي خوشحال بود.»
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس