[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:24 pm

بحث همین جا تموم کنید و ادامه ندین .این دوست عزیز ما تمام فکر رو خراب میکنه و تمرکز رو از دست میدیم .آبرار ها ادامه ندین.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:25 pm

والا دوست عزیز این اتحاد خیلیییییییییی سخته ما الان هر چقدر تلاش کنیم سر الگیلانو هر چی درباره اتحاد تلاش کردیم پنبه می شه .یا باید مسئولین تلاش کنن که از اونا بعید پس از اونا گلاب می گیریم یا باید هر کس مسئول کارایه خودش باشه و فحاشی نکنه. منکه همونطور که دوست ندارم توهین و فحاشی بشنوم پس توهین و فحاشی نمیکنم
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:25 pm

[quote:c06e0afb84="armin"]akhe azize man in ke nashod harf :) kolan az beyn kasayi ke miyan estadium be nazaret chand nafar miyan interneet? chand naafar miyan sait varesh ? ha? baba in ke nashod rahe hal :) vali bar aks hamashon tv mibinan:) mibinan ke toye tehran be rashti ha fosh midan ... mibinan ke to anzali be rashti ha fosh midan .... mibinan ke bazikon malavan miyad to barname 90 be rashtiya tohin mekone.... ba etehad ma chand nafar to internet ke moshkeli hal nameshe
:)
-------------
mehrdad lotfan coment mano pak nakon ... zaban far30 man pak shode[/quote:c06e0afb84]

این حرفها پاک کردن صورت مسئله هستش ، جواب کجاست

دوست عزیز ما هم این مشکلات رو میدونیم و فقط یکطرفه نمیبینیم ولی دوست نداریم اینجا بحث کنیم ، دوست داریم اینجا راح حل بدیم و با هم درباره راه حل ها صحبت کنیم، اینکه تو رشت و یا توانزلی چه اتفاقاتی افتاده میدونیم چی بوده و چی شده، ولی دوست من دیگه الان تو هر خونه ای یه کامیپوتر هست و حداقل امکانات اون کامپیوتر اینترنت دایال آپه، دوست عزیز این امکانات رو دست کم نگیر، اگه نوشته من رو خوب خونده باشی من گفتم حتی اگه 10 درصد فحاشی کمتر بشه ما بردیم، پس فکر نکن همه اتفاقات خوب یکشبه میفته نه کارها داریم تا به اون 10 درصد برسیم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:29 pm

milad1987

توهین نکن تذکر فقط نظر بدین و به کسی توهین نکنین
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:31 pm

[quote:85094b3fc7="mahyarmaya"]بحث همین جا تموم کنید و ادامه ندین .این دوست عزیز ما تمام فکر رو خراب میکنه و تمرکز رو از دست میدیم .آبرار ها ادامه ندین.[/quote:85094b3fc7]

داداش من تو عصر نوین واسه حلیه مشکل با حرف پیش میرن، اونایی که دوست ندارن حرف بزنن عاشق خشونتن، چرا باید حرف نزنیم ؟ دلیل قانع کننده شما چیه؟ من چرا دوست دارم فکر شما روخراب کنم؟ دوست عزیز راه حل فحاشی نیست ، ببین من زمانی این موضوع رو مطرح کردم که قراره فردا لیگ قرعه کشی بشه، ما فردا متوجه میشیم بازی رفت دربی کجاست، پس الان بهترین موقعیته، چون فردا هیچکی به من انگ نمیچسبونه که چون بازی رفت تو رشت بود تو خواستی ما سکوت کنیم و بازی برگشت شما تو انزلی به ما فحاشی میکنید، نه دوست من موقعیت رو بسنج.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:32 pm

20TAK

تو میگی رشتی ها هم در کدورت دخیلا یکم مثال میاری برامون شاید من یکم گذشته زود یادم میره میخوام بدونم رشتی ها با شما چیکار کردن که این همه بر ضدش هستید /4/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:39 pm

[quote:068b6bcfa5="raincityboy"]20TAK

تو میگی رشتی ها هم در کدورت دخیلا یکم مثال میاری برامون شاید من یکم گذشته زود یادم میره میخوام بدونم رشتی ها با شما چیکار کردن که این همه بر ضدش هستید /4/[/quote:068b6bcfa5]

دوست من ، گفتم راه حل ارائه بدیم، من دوست ندارم دئرباره گذشته حرف بزنم، آینده جلوی راهمونه، فردا دوباره بازی های دربی انجام میشه ، ما میمونیم و یه عالمه فحش و ناسزایی که به ناحق بار هم کردیم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:42 pm

دوستان عزیز رشتی خواهشا به حرفی که میزنم گوش کنید اگه منطق نبود کار خودتون رو کنید.
عزیزان ما همه حتی همین دوست انزلچی میدونیم که راست پتانسل رابطه درست و اتحاد رو داره (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما میدونیم که نقش کاربران اینترنتی 1% هم نیست توی جو خاص ورزشگاه و اون همه مخاطب ریز و درشت (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
الان ما نیاز به تمرکز داریم تا تیم خودمون رو از حاشیه دور کنیم نه این که با این بحث ها هل بدیم خودمون رو توی حاشیه .داریم با این بحث ها خود زنی میکنیم(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما کار هایی مهم مثل برنامه ریزی تشویق و برنامه ریزی برای لیدرها داریم از همه مهم تر برنامه ریزی برای تبلیغ سایت خوبمون باید داشته باشیم نه این مبحت بی پایان(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
لطف کنید این قسمت رو نادیده بگیرید تا افکار و روان مون برای تیم محبوبمون باقی بمونه.اگه هم دوس عزیز ما به اتحاد ارزش میده از اونجا شروع کنه .آبرار خواهشا به داماش بپردازیم نه تیمهای دیگه .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:44 pm

من جوابم میخوام تا راه حل بدم ببخشیدا ما ابرومون تعصبمون خونوادمون از سر راه نیاوردیم که هزارتا حرف بخوریم بعد یه کاربر از انزلی بیاد تو سایت نظر بده اتحاد

من باشما اتحاد کردم بقیه دوستا انزلیچی چی؟اوناهم اتحاد میکنن

بعد من از رفتار انزلیچی ها کاملا انتقاد دارم همه قومیت ها دشمن خودشون میدونن البته ما که جای خود داریم

یه سوال مگه تا حالا جماعت ترک جرات کرده بود به ناموس گیلک فحش بده اخه چرا پرده درست کردید نفشتید اشک

من کلی سوال دارم اینار فعلا جواب بدین /5/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:52 pm

[quote:595dd96ab8="mahyarmaya"]دوستان عزیز رشتی خواهشا به حرفی که میزنم گوش کنید اگه منطق نبود کار خودتون رو کنید.
عزیزان ما همه حتی همین دوست انزلچی میدونیم که راست پتانسل رابطه درست و اتحاد رو داره (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما میدونیم که نقش کاربران اینترنتی 1% هم نیست توی جو خاص ورزشگاه و اون همه مخاطب ریز و درشت (پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
الان ما نیاز به تمرکز داریم تا تیم خودمون رو از حاشیه دور کنیم نه این که با این بحث ها هل بدیم خودمون رو توی حاشیه .داریم با این بحث ها خود زنی میکنیم(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
ما کار هایی مهم مثل برنامه ریزی تشویق و برنامه ریزی برای لیدرها داریم از همه مهم تر برنامه ریزی برای تبلیغ سایت خوبمون باید داشته باشیم نه این مبحت بی پایان(پس این حرفها برای ما مطرح کردن فایدهای نداره)
لطف کنید این قسمت رو نادیده بگیرید تا افکار و روان مون برای تیم محبوبمون باقی بمونه.اگه هم دوس عزیز ما به اتحاد ارزش میده از اونجا شروع کنه .آبرار خواهشا به داماش بپردازیم نه تیمهای دیگه .[/quote:595dd96ab8]

آمار رسمی شرکت اندیشه سبز خزر : 27 درصد مردم گیلان از اینترنت این شرکت استفاده میکنن ( ایرانسل و همراه اول هم داریم،در ضمن کارتهای اینترنت شرکت ها هم هست) پس حدود 30 الی 35 درص مردم گیلان به اینترنت دسترسی دارند.

اگه من یا شما وقتی یکی از دوستانمون رو که با خودمون به استادیوم بردیم راهنمایی کنیم که فحش نده اونم خودش آمار بالایی میشه.

این بحث ها نه تیم ملوان رو به حاشیه میبره و نه تیم داماش رو، عزیز من وقتی این دو تیم به حاشیه میرن که عده ای از اختلاف این دو تا شهر سوء استفاده میکنن.

دوست عزیز همه اون کارهایی که گفتی عالیه اما پاکسازی ورزشگاه کار بدیه ؟ فردا قراره خواهر و مادر من و تو بیان تو استادیوم ، باید همینطور رفتار کنیم؟
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط iman1978 » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:52 pm

20tak عزيز تو صبر زيادي داري و اين نشونه حسن نيت توست اما دوست من مشكل تو بچه هاي رشت نيست بلكه تو همشهري هاي خودته شايد قبلا هم بهت گفته بودم .واقعا پژمان نوري و زارع خيلي توي اين اختلافات نقش داشتن اگه دنبال راه حل مي گردي و راهكار ميخواي بايد اونرو تو شهر خودت جستجو كني.بيشتر بچه هاي ما از اتحاد همراه با احترام استقبال مي كنند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:56 pm

20TAKیچی بگم خودت راحت کنم شما اگه هم شهری های خودت متوجه کنی مطمئن باش رشتی ها همکاری میکنن شما به عنوان انزلیچی چندتا پست بزار توی ملوان کلوپ ببین دوستات چی نظر میدن راه کار بدی نیست همین حرفهایی که اینجا زدی توی ملوان کلوپ بزن ببین چی میگن شاید به حرف من رسیدی

راستی سوالاتم پاسخ ندادی /21/ /5/ /12/
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 8:00 pm

[quote:099ac6b379="raincityboy"]من جوابم میخوام تا راه حل بدم ببخشیدا ما ابرومون تعصبمون خونوادمون از سر راه نیاوردیم که هزارتا حرف بخوریم بعد یه کاربر از انزلی بیاد تو سایت نظر بده اتحاد

من باشما اتحاد کردم بقیه دوستا انزلیچی چی؟اوناهم اتحاد میکنن

بعد من از رفتار انزلیچی ها کاملا انتقاد دارم همه قومیت ها دشمن خودشون میدونن البته ما که جای خود داریم

یه سوال مگه تا حالا جماعت ترک جرات کرده بود به ناموس گیلک فحش بده اخه چرا پرده درست کردید نفشتید اشک

من کلی سوال دارم اینار فعلا جواب بدین /5/[/quote:099ac6b379]

دوست عزیز چرا یکطرفه به قاضی میری؟ کمی هم انصاف داشته باش؟ دوست عزیز من گفتم به هیچ عنوان قصد ندارم گذشته رو مرور کنم.

تو با من اتحاد کن، منم با تو ، حداقل منو تو با هم اتحاد کردیم، دوست منن ما نمیتونیم یکشبه این مسائل رو حل کنیم.

دوست عزیز انزلی چی ها همه قومیت ها رو دشمن خودشون نمیدونن ، فقط یکم زبون تیزی دارن .

دوست عزیز شما بازی رفت سال گذشته ملوان تراکتور رو یادتون رفته ؟ یادتون رفته با بطری نوشابه زدن تو سر فرهاد پورغلامی، بدبخت افتاد زمین، هر عملی یک عکس العمل داره، من کار اون عده ای که پرده نوشتن رو تائید نمیکنم اما شرایطی به وجود اومد که اون اتفاقات افتاد.

دوست من تو هر چقدر سوال داشته باشی من با آرامش جوابت رو میدم. :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط amir131 » دوشنبه جولاي 04, 2011 8:02 pm

20tak زدن پور غلامی بعد پرده ای که نوشتین بودا /4/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 8:03 pm

[quote:c7ce7470dd="raincityboy"]20TAKیچی بگم خودت راحت کنم شما اگه هم شهری های خودت متوجه کنی مطمئن باش رشتی ها همکاری میکنن شما به عنوان انزلیچی چندتا پست بزار توی ملوان کلوپ ببین دوستات چی نظر میدن راه کار بدی نیست همین حرفهایی که اینجا زدی توی ملوان کلوپ بزن ببین چی میگن شاید به حرف من رسیدی

راستی سوالاتم پاسخ ندادی /21/ /5/ /12/[/quote:c7ce7470dd]

دوست من ملوان کلاب رو فراموش کن ، ما هم به خاطر بعضی از رفتارها اون سایت رو فراموش کردیم، با به خاطر اینکه نشون بدیم اون رفتار رفتار انزلی چی های اصیل نیست سایت جدید رو راه اندازی کردیم، دوست من سایت جدید طرفداران ملوان یه چیز دیگست. با این سایت همراه باش
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان