[quote:470b347c6a="Aberare_ba_tasob"][quote:470b347c6a="milad1987"][quote:470b347c6a="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:470b347c6a] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري
http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها[/quote:470b347c6a]
دوستان عزیز خواهشا همه رو به یه چشم نبینید.کسی که داره با احترام صحبت میکنه احترامشو داشته باشید.
دوست عزیز این سایت به روی شما و تمام گیلانی های بافرهنگ باز هست و همیشه میتونید با نظرات به دور از توهینتون در بحث های ما شرکت کنید.
در ضمن از آقا مهران عزیز هم بابت نظر به جا و جامعش تشکر میکنم.چرا بعضی از دوستان فراتر از استان فکر نمیکنند؟
من خودم ا این کارزی که بعضی از هواداران ملوالن در تهران کردند اعصابم خورده ولی نباید زد به کل مردم یک استان.شما دیشب در پادگان ما نبودید وقتی میدید که استقلالی و پرسپولیسیش همه با هم متحد شده بودند آرزوی باختن ملوان و گیلان رو میکردند.اگر اون لحظه رو میدید مطمئنا هیچ وقت چنین حرفایی نمیزدید.من هم وقتی پویا نزهتی گل زد یک متر پریدم هوا و از خوشحالی داشتم بال در میاوردم.چرا بعضی از دوستان رشتی من نمیخوان درک کنند که این بازی بحثش فرق داره.ما که میگیم با اون عده از انزلیچیا فرق داریم پس کجا هست؟
حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید.
خیر سرمون کل شمال رو با نام رشت میشناسند . نمیگم برو توی استادیوم طرفدار ملوان ولی بعضی شرایط رو درک کن.
امیدوارم ملوان بازی برگشت آبرومندانه بازی کنه.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس[/quote:470b347c6a]
مرسي به اين نكات زيبايي كه گفتي بعضي ها نميخوان بفهمند من يك انزليچيم با فحاشي مخالفم چه تو رشت چه تو انزلي. اما عده اي فقط در دلشون كينه و نفرت وجود داره و تويهن ميكنند . اگه تو انزلي كسي به رشتيها فحش داده بي غيرت و بي وجود آدمه همينطور تو رشت هركي فحش داده و تو انزلي هركي فحش داده. ما ميگيم فحش بده. اما ازطرف مقابل فقط؟؟
تهرانيها ما رو به تمسخر ميگيرن. اونا دوست ندارند بين ما رفاقت باشه چرا اينو درك نميكنيد؟ همين خبر دروغ خبرگزاري مهر . من نمي گم انزليچيا فحش ندادن و نمي دن چرا ميدن اما والله كه تو رشتم همين بازي آخر ليگ 1 ناموس ما انزليچيا رو فحش دادن. من هيچوقت نميگم رشتيها به ما فحش دادن.. اونايي كه دادن و خيلي ها هم ندادن... من از اول نيتم خير بود گوشه ها و كنايه ها و توهين ها رو تحمل كردم چون به هدفم ايمان داشته و دارم. رفقاي رشتيهم كم ندارم هر هفته هم به رشت ميام بدون مشكل و رشتيها هم جمعه بايد انزلي باشين ببينيد كه ميان و بدون مشكل ميرن مردم اين دوشهر مشكل ندارند ...
نمي دونم.. خيلي ها هم اينجا واقعا دوستانه برخورد كردن كوچيك همشون هستم...