[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

سه سال پيش داماش امسال ملوان -فوتبال كثيف فدراسيون

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 12:55 pm

[quote:bf25c1c143="malavan-damash"]ملوان كلاب
پیمان, در تاریخ ۱۶م خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۴:۳۲ ب.ظ گفته:

من ازهمه گیلانی های مقیم مرکز و هم استانی های عزیز تقاضا میکنم که به خاطر سربلندی استان گیلان و تیم ملوان به ورزشگاه بیان وازتیم خودشون حمایت کنند وجایگاه مهمان را پرکنند و این سرآغاز اتحادی است برای استان گیلان بزرگ از چالوس تا آستارا به امید پیروزی ملوان[/quote:bf25c1c143]
اره شب میایم
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 1:00 pm

... متاسفم. يا علي
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه آپريل 09, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 1:12 pm

[quote:acbd9fdfb7="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:acbd9fdfb7] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 1:17 pm

[quote:787399bd56="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:787399bd56]
اقای متاسف همین که مهرداد اجازه میده بیای تو سایت خیلیه پس دیگه چرت و پرت نگو
برای سایت مدیر ملوا ن کلوب متاسف باش من یه بار رفتم تو اونجا نظر گزاشتم تا دید من رشتیم تایید نکرد
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mehran2010 » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 1:56 pm

ضمن احترام به همه کاربران، به نظر من اگه یک عده ای انزلی چی شروع کننده این ماجرا بودند، دلیل نمیشه که ما هم بخواهیم با فحاشی تلافی کنیم. فحاشی و شکستن حرمت دیگران کار بدی هست و این رو فکر کنم هر انسانی درک میکنه. حالا اگه یک عده اومدن و این کار رو کردن، درسته در ظاهر شخص یا گروهی که فحش خورده شان اش پایین اومده، اما آیا فکر میکنید با فحش دادن متقابل شان ما بالا میره یا اینکه جز اینه که ما هم نشون میدیم شخصیت پستی داریم مثل اونها؟ توهین نمیکنم، اما به نظر من این همه تحصیلات و تربیت که خیلی ها ادعاش رو دارن باید یک جا به درد بخوره!!

من اگرچه از اینکه برخی ملوانی ها به رشتی ها و تیم های رشتی توهین کردند، ناراحتم اما به شخصه دوست دارم که ملوان یا هر تیمی که نماینده گیلان هست موفق باشه. بازی داربی بین ملوان و تیم های رشتی بحثش جداست، اما در بقیه بازی ها دوست دارم ملوان و تمام تیم های دیگه گیلان هم موفق باشند.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 2:03 pm

[quote:de49933184="mehran2010"]ضمن احترام به همه کاربران، به نظر من اگه یک عده ای انزلی چی شروع کننده این ماجرا بودند، دلیل نمیشه که ما هم بخواهیم با فحاشی تلافی کنیم. فحاشی و شکستن حرمت دیگران کار بدی هست و این رو فکر کنم هر انسانی درک میکنه. حالا اگه یک عده اومدن و این کار رو کردن، درسته در ظاهر شخص یا گروهی که فحش خورده شان اش پایین اومده، اما آیا فکر میکنید با فحش دادن متقابل شان ما بالا میره یا اینکه جز اینه که ما هم نشون میدیم شخصیت پستی داریم مثل اونها؟ توهین نمیکنم، اما به نظر من این همه تحصیلات و تربیت که خیلی ها ادعاش رو دارن باید یک جا به درد بخوره!!

من اگرچه از اینکه برخی ملوانی ها به رشتی ها و تیم های رشتی توهین کردند، ناراحتم اما به شخصه دوست دارم که ملوان یا هر تیمی که نماینده گیلان هست موفق باشه. بازی داربی بین ملوان و تیم های رشتی بحثش جداست، اما در بقیه بازی ها دوست دارم ملوان و تمام تیم های دیگه گیلان هم موفق باشند.[/quote:de49933184]
بيانيه قشنگي بود ولي بدون حق گرفتني نه دادني بعضي وقتا گرفتن حق ميشه همون مقابله به مثل منم با بقيه حرفات موافقم و ميخوام كه ملوان گيلان قهرمان شه ملوان انزلي بره به درك
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abere » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 2:11 pm

کی بو؟, در تاریخ ۱۷م خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۹:۵۰ ب.ظ گفته:

کاری باید بکنید که تا به حال نکردید . ۹۰ دقیقه فحش و هرچی لایقشونه .

کاری باید بکنید که تا به حال نکرده و نشنیده باشند .

نامردیم بزاریم یک پرسپولیسی وارد استادیم بشه
اقای ملوان داماش اینم فرهنگ یکی از تماشاگرانتون...تو سایت خودتونه
به جای اینکه به فکر تشویق تیمتون باشید فقط به فکر فش دادن به اینو اون هستید
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:01 pm

[quote:e703343b11="milad1987"][quote:e703343b11="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:e703343b11] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها[/quote:e703343b11]
دوستان عزیز خواهشا همه رو به یه چشم نبینید.کسی که داره با احترام صحبت میکنه احترامشو داشته باشید.
دوست عزیز این سایت به روی شما و تمام گیلانی های بافرهنگ باز هست و همیشه میتونید با نظرات به دور از توهینتون در بحث های ما شرکت کنید.
در ضمن از آقا مهران عزیز هم بابت نظر به جا و جامعش تشکر میکنم.چرا بعضی از دوستان فراتر از استان فکر نمیکنند؟
من خودم ا این کارزی که بعضی از هواداران ملوالن در تهران کردند اعصابم خورده ولی نباید زد به کل مردم یک استان.شما دیشب در پادگان ما نبودید وقتی میدید که استقلالی و پرسپولیسیش همه با هم متحد شده بودند آرزوی باختن ملوان و گیلان رو میکردند.اگر اون لحظه رو میدید مطمئنا هیچ وقت چنین حرفایی نمیزدید.من هم وقتی پویا نزهتی گل زد یک متر پریدم هوا و از خوشحالی داشتم بال در میاوردم.چرا بعضی از دوستان رشتی من نمیخوان درک کنند که این بازی بحثش فرق داره.ما که میگیم با اون عده از انزلیچیا فرق داریم پس کجا هست؟
حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید.
خیر سرمون کل شمال رو با نام رشت میشناسند . نمیگم برو توی استادیوم طرفدار ملوان ولی بعضی شرایط رو درک کن.
امیدوارم ملوان بازی برگشت آبرومندانه بازی کنه.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:11 pm

[quote:b40fe7e12e="abere"][quote:b40fe7e12e="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:b40fe7e12e]
اقای متاسف همین که مهرداد اجازه میده بیای تو سایت خیلیه پس دیگه چرت و پرت نگو
برای سایت مدیر ملوا ن کلوب متاسف باش من یه بار رفتم تو اونجا نظر گزاشتم تا دید من رشتیم تایید نکرد[/quote:b40fe7e12e]

اگه زحمت بكشي همين پستهاي اخير سايت ملوان رو با دقت نگاه كني نظرات زيادي از مردم رشت ميبيني. لحن حرف زدنت بتوهين آميزه در حاليكه از ابتداي حضور من در اين سايت كوچكترين بي حرمتي نكردم از همه كساني كه تو اين سايت فرهنگ بالاشون رو نشون دادن تشكر ميكنم براي هميشه رفقاي من هستند اما براي تو و امثال تو كه خوشبختانه اقليت هستيد متاسفم.
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط antiros » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:19 pm

[quote:70e8353622="Aberare_ba_tasob"][quote:70e8353622="milad1987"][quote:70e8353622="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:70e8353622] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها[/quote:70e8353622]
دوستان عزیز خواهشا همه رو به یه چشم نبینید.کسی که داره با احترام صحبت میکنه احترامشو داشته باشید.
دوست عزیز این سایت به روی شما و تمام گیلانی های بافرهنگ باز هست و همیشه میتونید با نظرات به دور از توهینتون در بحث های ما شرکت کنید.
در ضمن از آقا مهران عزیز هم بابت نظر به جا و جامعش تشکر میکنم.چرا بعضی از دوستان فراتر از استان فکر نمیکنند؟
من خودم ا این کارزی که بعضی از هواداران ملوالن در تهران کردند اعصابم خورده ولی نباید زد به کل مردم یک استان.شما دیشب در پادگان ما نبودید وقتی میدید که استقلالی و پرسپولیسیش همه با هم متحد شده بودند آرزوی باختن ملوان و گیلان رو میکردند.اگر اون لحظه رو میدید مطمئنا هیچ وقت چنین حرفایی نمیزدید.من هم وقتی پویا نزهتی گل زد یک متر پریدم هوا و از خوشحالی داشتم بال در میاوردم.چرا بعضی از دوستان رشتی من نمیخوان درک کنند که این بازی بحثش فرق داره.ما که میگیم با اون عده از انزلیچیا فرق داریم پس کجا هست؟
حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید.
خیر سرمون کل شمال رو با نام رشت میشناسند . نمیگم برو توی استادیوم طرفدار ملوان ولی بعضی شرایط رو درک کن.
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس[/quote:70e8353622] ابره چيزي كه كامل مشخص هستو ثابت شده اينكه فارس ها با ما بد هستن, فقطم مي خان بين ما وانزليچي ها تفرقه بندازن( نمونش فردوسي پور كه هر وقت بتونه يه تيكه به اين رابطمون مي ندازه و باعث تحريك دو طرف مي شه.....)
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:20 pm

[quote:470b347c6a="Aberare_ba_tasob"][quote:470b347c6a="milad1987"][quote:470b347c6a="malavan-damash"]... متاسفم. يا علي[/quote:470b347c6a] واسه كي متاسفي واسه انزليچي ها تو انتظار نداشته باش ما با روي باز در آغوشت بگيريم همين كه بهت فوش نميديم شاخو بكش قبلش ميدونم تو سايت خودتونم ميري http://news.malavanclub.net/ فقط يه بار نظراتو بخون چي مينويسن از هر 20 تاش كه نظر دادن يه ابراز عشق به ما رشت ها كردن من بازم ميگم گور بابي تهراني ها[/quote:470b347c6a]
زنده باد گیلان از آستارا تا چالوس[/quote:470b347c6a]

مرسي به اين نكات زيبايي كه گفتي بعضي ها نميخوان بفهمند من يك انزليچيم با فحاشي مخالفم چه تو رشت چه تو انزلي. اما عده اي فقط در دلشون كينه و نفرت وجود داره و تويهن ميكنند . اگه تو انزلي كسي به رشتيها فحش داده بي غيرت و بي وجود آدمه همينطور تو رشت هركي فحش داده و تو انزلي هركي فحش داده. ما ميگيم فحش بده. اما ازطرف مقابل فقط؟؟
تهرانيها ما رو به تمسخر ميگيرن. اونا دوست ندارند بين ما رفاقت باشه چرا اينو درك نميكنيد؟ همين خبر دروغ خبرگزاري مهر . من نمي گم انزليچيا فحش ندادن و نمي دن چرا ميدن اما والله كه تو رشتم همين بازي آخر ليگ 1 ناموس ما انزليچيا رو فحش دادن. من هيچوقت نميگم رشتيها به ما فحش دادن.. اونايي كه دادن و خيلي ها هم ندادن... من از اول نيتم خير بود گوشه ها و كنايه ها و توهين ها رو تحمل كردم چون به هدفم ايمان داشته و دارم. رفقاي رشتيهم كم ندارم هر هفته هم به رشت ميام بدون مشكل و رشتيها هم جمعه بايد انزلي باشين ببينيد كه ميان و بدون مشكل ميرن مردم اين دوشهر مشكل ندارند ...
نمي دونم.. خيلي ها هم اينجا واقعا دوستانه برخورد كردن كوچيك همشون هستم...
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط MAZIYAR » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:26 pm

ولی دوست عزیز ملوانی فقط این رو یادت باشه که ما یه بار در بازی با صنعت نفت نشون دادیم که دوست داریم اتحاد وجود داشته باشه ولی تا الان حرکتی از شما ندیدیم.دوستان رشتی من هم یه مقدار دلخوریشون از این هست امیدوارم سال دیگه این حسن نیت رو از اون تعداد انزلیچی که فرهنگ بالاتری دارن در سال دیگه ببینیم و ببینیم که حداقل یه بار هم شما حرکتی کردید.
داماش شهرباران....حامی قوی گیلان
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:30 pm

[quote:1610000b6c="Aberare_ba_tasob"]ولی دوست عزیز ملوانی فقط این رو یادت باشه که ما یه بار در بازی با صنعت نفت نشون دادیم که دوست داریم اتحاد وجود داشته باشه ولی تا الان حرکتی از شما ندیدیم.دوستان رشتی من هم یه مقدار دلخوریشون از این هست امیدوارم سال دیگه این حسن نیت رو از اون تعداد انزلیچی که فرهنگ بالاتری دارن در سال دیگه ببینیم و ببینیم که حداقل یه بار هم شما حرکتی کردید.
داماش شهرباران....حامی قوی گیلان[/quote:1610000b6c]

مطمئنا يك بازي رو ليگ جاري به رشت ميام البته اگه دوستان عصبي اينجا نخوان من رو بكشن !! درسته اما اون بازي رو چرا با لباس مشخصي نيومدين مثلا با پيراهن داماش من استاديوم بودم اگه ميديدم حتما استقبال مي كردم.
داماش شهربارن -- قوي سپيد گيلان-- زنده باد امي گيلان
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:31 pm

آبرار با تعصب
چرا این طوری حرف میزنی ؟حداقل به خاطر شعارهایی که این فارس ها توی بازی دیروز برعلیه رشتیا میدادند یه ذره به غیرت بیایید. این جمه ات یعنی چی؟
مثال میزنم جواب بده.اگه از یه غریبه فحش بخوری واست آسونتره حضمش یا از داداشت ؟
دادشت بره توی خونه غریبه فحش بده چی؟
عزیزه من "فدای افکارت"من میگم اونها لیاقت ندارن که باهاشون یکی بشیم.هر وقت خودشون رو اصلا کردن بعد این جوری بگو"در ضمن تهرانی بی نامو... همیشه همین بوده با یکی شدن با انزلی فایده ای نداره.بهت حق میدم این جوری بنویسی چون توی خوابگاه اذیت شدی و احساسی حرف میزنی.اما دادشی باور کن اینی که تو میگی نیست.امید وارم هر روز خدمت آسونتر بشه واشت دادشی :P
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط malavan-damash » چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:36 pm

ملوان كلاب:
انزلی چی, در تاریخ ۱۸م خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۷:۰۰ ب.ظ گفته:

اتحاد رشت و انزلی خیلی مهمه، بچه ها به هم توهین نکنیم، همونطور که وقتی تیم داماش به لیگ اومد ما خوشحال شدیم، مشیه که ما هم قهرمان بشیم و رشتی ها خوشحال بشن، کری های ما جای خودش اینجا بحث بحثه یه استانه،این مسئولین بی بخار که متحد نیستن، حداقل ما با هم متحد بشیم.

ملوان كلاب:
طرفدار داماش, در تاریخ ۱۸م خرداد ۱۳۹۰ در ساعت ۶:۲۲ ب.ظ گفته:

هرکس گیلانی باشه و جمعه از تهرانی ها طرفداری کنه واقعا بی غیرته

==================================================

اميدوارم يه كم مثبت تر ببينيم ...
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط malavan-damash در چهارشنبه ژوئن 08, 2011 3:38 pm .
اتحاد رشت و انزلي = حرف اول گيلان در فوتبال ايران
نماد کاربر
malavan-damash
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان