[quote:a344110a3d="abarar1989"][quote:a344110a3d="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
کسانی که فحاشی کردند که مطمئنا هیچکدوم شما هم از اونا نبودید بیایند بگویید وقتی مهدوی گفت یا کسر امتیاز میشیم یا محروم گفتند به فلانت و بقیه هم خندیدند حالا چه جوابی دارند؟ مگه خودشون نگفتند تی ....
حالا چرا از اونا بازخواست نمی کنید؟
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
مگه همه آنهایی که در ورزشگاه بودند نمیدانستند محروم می شویم؟
مگر حسن زاده مصاحبه نکرده بود که اگه رفتار تماشاگران داماش ادامه یابد با کسر امتیاز مواجه خواهند شد؟ حالا آنها کجا هستند که جواب شما را بدهند؟ فقط عذرخواهی من از مردم انزلی (بخاطر نه اشتباه خودم بلکه فحاشی عده ای که شرایط تیم برایشان مهم نبود) برایتان گران تمام شده است؟
من به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه داماش باید از کسانی که هیچ نقشی در این جریانات نداشتند عذرخواهی میکردم.
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:a344110a3d] اقای سراوانی عزیز قبول کن که نباید اون طوری بارسانه ها مصاحبه میکردی من نمیگم تماشاگرا کار خوبی کردن ولی مگه تو بازی تراکتور استقلال تو تبریز برف نزدن سنگ نزدن ولی مسئولانشون اومدن طرف مردم رو گرفتن نه تیم رقیب ومحروم هم نکردن
[color=darkblue:a344110a3d]آقای سراوانی عزیز با تمام احترامی که واستون قائلم باید بگم با بخش زیادی از حرفاتون مخالفم.
صحبت حسن زاده مربوط میشه به بعد بازی با ملوان(در هنگام اعلام رای بازی پرسپولیس)
یه مورد دیگه معلومه ما از شما بخاطر عذر خواهی از انزلی چی ها ناراحتیم.میدونید چرا؟!
چون وقتی پارسال ما تو بازی رفت 90 دقیقه فحش خوردیم هیچکس ازمون عذر خواهی نکرد.وقتی ما تو بازی پرسپولیس تو تهران فحش خوردیم.کی از ما عذر خواهی کرد؟کار شما خیلی خوب و پسندیده بود ولی تو این لجن زار فوتبال که همه گرگن ما هم باید گرگ باشیم وگرنه خورده میشیم.تو این فوتبال کثیف وقتی شهری گند میزنه همه میگن به به ما چقدر خوب بودیم و جریمشون کم میشه.ولی مدیرهای ما گفتن.وااااای تماشاگرهای ما قاتلند.جانیند.حسن زاده هم گفت به به اینا خودشون قبول دارن ما هم بزاریم تو کاسشون.آقای سراوانی عزیز،کار مدیران ما در این فوتبال هیچ جایگاهی نداره،همینو بس...[/color:a344110a3d][/quote:a344110a3d]