[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

باز هم بی عدالتی!!! (داماش از دو بازي خانگي محروم شد)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط majid13 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 7:43 pm

[quote:4c960f7287="MAZIYAR"]از آقای سراوانی که پرسیدم بهم گفت بازی در قزوین انجام میشه و خودم هم فکر کنم سازمان لیگ هم قزوین رو معرفی کنه چون نسبت به استان های همجوار گیلان،از همه بیشتر شرایط لیگ برتر رو داره.اردبیل و زنجان که اصلا نمی دونند فوتبال چی هست!می مونه مازندران و قزوین که قزوین به دلیل اینکه سال های گذشته تیمی در لیگ برتر داشته و مسابقات پرتماشاگری در این شهر انجام شده به احتمال زیاد اونجا هست و نباید فراموش کنید قزوین 500 هزار گیلک داره و استان سوم گیلک ها و دیلمی هاست و شهرهای گیلک نشین زیادی داره و با رشت هم یک ساعت و نیم فاصله داره و من مطمئنا هوادار زیادی رو از از استان قزوین به استادیوم می کشیم و هواداران زیادی هم از گیلان به قزوین میرن و تعصب گیلانی خودمون رو به رخ بدخواهان داماش میکشیم و از باشگاه هم می خوام در شهر قزوین هم با پرده نوشته هایی گیلک های قزوین رو به سمت استادیوم ترغیب کنه همان کاری که تراکتوری ها می کنند.[/quote:4c960f7287]‎
آبرار مگه ممنوع التماشگر نیستیم؟ اگه بزارن، که حتما مبریم.
تصوير
نماد کاربر
majid13
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه ژانويه 07, 2012 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 7:46 pm

[quote:d4693170a1="majid13"][quote:d4693170a1="MAZIYAR"]از آقای سراوانی که پرسیدم بهم گفت بازی در قزوین انجام میشه و خودم هم فکر کنم سازمان لیگ هم قزوین رو معرفی کنه چون نسبت به استان های همجوار گیلان،از همه بیشتر شرایط لیگ برتر رو داره.اردبیل و زنجان که اصلا نمی دونند فوتبال چی هست!می مونه مازندران و قزوین که قزوین به دلیل اینکه سال های گذشته تیمی در لیگ برتر داشته و مسابقات پرتماشاگری در این شهر انجام شده به احتمال زیاد اونجا هست و نباید فراموش کنید قزوین 500 هزار گیلک داره و استان سوم گیلک ها و دیلمی هاست و شهرهای گیلک نشین زیادی داره و با رشت هم یک ساعت و نیم فاصله داره و من مطمئنا هوادار زیادی رو از از استان قزوین به استادیوم می کشیم و هواداران زیادی هم از گیلان به قزوین میرن و تعصب گیلانی خودمون رو به رخ بدخواهان داماش میکشیم و از باشگاه هم می خوام در شهر قزوین هم با پرده نوشته هایی گیلک های قزوین رو به سمت استادیوم ترغیب کنه همان کاری که تراکتوری ها می کنند.[/quote:d4693170a1]‎
آبرار مگه ممنوع التماشگر نیستیم؟ اگه بزارن، که حتما مبریم.[/quote:d4693170a1]
از هوادار محروم نیستیم و از هیئت فوتبال هم پرسیدم گفت فقط از بازی خانگی محروم هستید و هوادار میتونه حضور پیدا کنه.احتمال زیاد هم قزوین میزبان این دو مسابقه ما میشه.(قطعی نیست و هنوز تصمیمی گرفته نشده)
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 7:54 pm

[quote:5d6b402248="saravani"]ما کاری که کردیم از کسر امتیاز جلوگیری کردیم؟
کسانی که فحاشی کردند که مطمئنا هیچکدوم شما هم از اونا نبودید بیایند بگویید وقتی مهدوی گفت یا کسر امتیاز میشیم یا محروم گفتند به فلانت و بقیه هم خندیدند حالا چه جوابی دارند؟ مگه خودشون نگفتند تی ....
حالا چرا از اونا بازخواست نمی کنید؟
گنه کرد در بلخ آهنگری به شوشتر زدند گردن مسگری
مگه همه آنهایی که در ورزشگاه بودند نمیدانستند محروم می شویم؟
مگر حسن زاده مصاحبه نکرده بود که اگه رفتار تماشاگران داماش ادامه یابد با کسر امتیاز مواجه خواهند شد؟ حالا آنها کجا هستند که جواب شما را بدهند؟ فقط عذرخواهی من از مردم انزلی (بخاطر نه اشتباه خودم بلکه فحاشی عده ای که شرایط تیم برایشان مهم نبود) برایتان گران تمام شده است؟
من به عنوان مدیر روابط عمومی باشگاه داماش باید از کسانی که هیچ نقشی در این جریانات نداشتند عذرخواهی میکردم.
حالا بذارید منهم از شما یک سوال بپرسم؟ چند نفر شما که الان از این حکم ناراحت و عصبانی هستید به مهدوی گفتید تی ...[/quote:5d6b402248]
[color=darkblue:5d6b402248]آقای سراوانی عزیز با تمام احترامی که واستون قائلم باید بگم با بخش زیادی از حرفاتون مخالفم.
صحبت حسن زاده مربوط میشه به بعد بازی با ملوان(در هنگام اعلام رای بازی پرسپولیس)
یه مورد دیگه معلومه ما از شما بخاطر عذر خواهی از انزلی چی ها ناراحتیم.میدونید چرا؟!
چون وقتی پارسال ما تو بازی رفت 90 دقیقه فحش خوردیم هیچکس ازمون عذر خواهی نکرد.وقتی ما تو بازی پرسپولیس تو تهران فحش خوردیم.کی از ما عذر خواهی کرد؟کار شما خیلی خوب و پسندیده بود ولی تو این لجن زار فوتبال که همه گرگن ما هم باید گرگ باشیم وگرنه خورده میشیم.تو این فوتبال کثیف وقتی شهری گند میزنه همه میگن به به ما چقدر خوب بودیم و جریمشون کم میشه.ولی مدیرهای ما گفتن.وااااای تماشاگرهای ما قاتلند.جانیند.حسن زاده هم گفت به به اینا خودشون قبول دارن ما هم بزاریم تو کاسشون.آقای سراوانی عزیز،کار مدیران ما در این فوتبال هیچ جایگاهی نداره،همینو بس...[/color:5d6b402248]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط rashtlove » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 9:58 pm

اون دوستانی که گفتن ترفند مدیریتی هستش که ما اشتباه رو بپذیریم اینم ترفند

گزاشتن تو کاسمون تموم شد رفت

مسولان گرامی بی تعارف ما چوب جو گرفتگی شما رو خوردیم اخ که اگه یکم دست پیش میگرفتیم سیاست داشتیم این مردک قاضی نماااااا دروغگو بی عدالت این کارو با ما نمیکرد

واسه خودم متاسفم واسه شهرم واسه گیلانم

ببار بارون ببار که ....

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط mohammadrashti22 » دوشنبه سپتامبر 10, 2012 11:11 pm

به نظر من این محرومیت حق ماست تا یاد بگیریم دیگه نریم ورزشگاه فحاشی نکنیم خصوصاً به هم استانی خودمون
الآن میدونن همه گیلانی ها با خودشون اختلاف دارند تو سایت ها ترک ها میان مینویسن محسن فروزان رشتی نیست خمامی هست شما رشتی ها چی میگید؟!!!! دیگه نمیدونن فاصله خمام تا رشت چقدر هست و خمام بخشی از رشت هست. این کارها که ما میکنیم این فحاشی ها که ما میکنیم عاقبتش همینه

در مورد رفتن به قزوین یه عده از دوستان که برای بازی با سایپا رفتند کرج برام تعریف کردند که اوضاع اتوبوس ها چه بود! واقعاً وحشتناک بود اینطوری که من شنیدم. شرمم میشه بگم چه اتفاقاتی افتاد تو رودبار و مغازه ها و داخل اتوبوس و ... . فقط کافی بود یکی به عنوان خبرنگار نامحسوس مینشست تو اتوبوس ها بعد مطلبی مینوشت که آبروی هرچی فوتبال گیلان و گیلانی رو میبرد!!!!
[align=center]تصوير[/align]

و دوباره می آییم
نماد کاربر
mohammadrashti22
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran_83 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 12:37 am

عده ای از کاربران سایت به دلیل فحاشی انزلی چیا تو بازی رفت پارسال، اتفاقات این بازی رو تایید می کنن و از فحاشی علیه انزلی چیا حمایت می کنن.
من بازی پارسال رو رفتم انزلی.اون هایی که اون بازی رو اومدن لطف کنن بگن، واقعا توهین های اون بازی با این بازی قابل مقایسه بود؟من غیر از دو سه بار ازشون توهین و فحاشی و به خصوص شعار هماهنگ علیه رشتیا نشنیدم.اونم از یه بخشی از ورزشگاه بود نه کل ورزشگاه.اصلا نمی خوام از اون ها حمایت کنم.اون ها هم فحاشی می کنن.بعضی هاشون کینه عجیبی دارن نسبت به رشت و مقصر اصلی این اتفاقات رو امثال مازیار زارع و پژمان نوری می دونم.ولی باید قبول کرد که یه عده به ظاهر طرفدار،دارن اسم داماش و مردم رشت رو خراب می کنن.
نماد کاربر
mehran_83
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط lvlamad_2010 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 5:32 am

[quote:aafd6f9ba0="mehran_83"]عده ای از کاربران سایت به دلیل فحاشی انزلی چیا تو بازی رفت پارسال، اتفاقات این بازی رو تایید می کنن و از فحاشی علیه انزلی چیا حمایت می کنن.
من بازی پارسال رو رفتم انزلی.اون هایی که اون بازی رو اومدن لطف کنن بگن، واقعا توهین های اون بازی با این بازی قابل مقایسه بود؟من غیر از دو سه بار ازشون توهین و فحاشی و به خصوص شعار هماهنگ علیه رشتیا نشنیدم.اونم از یه بخشی از ورزشگاه بود نه کل ورزشگاه.اصلا نمی خوام از اون ها حمایت کنم.اون ها هم فحاشی می کنن.بعضی هاشون کینه عجیبی دارن نسبت به رشت و مقصر اصلی این اتفاقات رو امثال مازیار زارع و پژمان نوری می دونم.ولی باید قبول کرد که یه عده به ظاهر طرفدار،دارن اسم داماش و مردم رشت رو خراب می کنن.[/quote:aafd6f9ba0]

داداش من کار اون شب روو کاملا محکوم می کنم، اما پارسال اونا چندین برابر این موضوع فحاشی کردن ، درسته صداشون سمت ما نمی یومد باید طراحی ورزشگاشونو در نظر بگیری اونا سکو هایی که طرف میهمان هست 2 ردیفیه واسه همین یه عده از صدا ها همینجا می خوابه . یعد فاصله روبه روو تا جایگاه میهمان خیلی زیاده ، اگه دقت کرده باشی گزارشگر 90 رفت ازشون سوال می کرد که چرا اینقدر به اینا فحش می دید که اونا گفتن سنتی ی
نماد کاربر
lvlamad_2010
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 10, 2010 12:00 am

پستتوسط hoshang131 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 5:42 am

آقایان بیخیال شین
-----------------------

امید خان هرندییییییییی /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
امید خان هرندییییییییی /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/

امید خان هرندییییییییی /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/ /23/
امید خان هرندییییییییی /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
نماد کاربر
hoshang131
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه جولاي 03, 2012 12:00 am

پستتوسط iman1978 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 6:37 am

من میگم اون همه مصاحبه های مثلا باسیاست آقای عابدینی و سراوانی نتیجه نداد دیگه کم مونده بود سراوانی بره به دست و پای ملوانیا بیفته!!
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 6:43 am

اولا ترکها این رو بشنوند که شما که ... میخورید که آذربایجان همه اش یکیه.اردیبل و زنجان و ...در حالی که اونها با شما کاری ندارند،دوما اینکه خمام یکی از بخش های شهرستان رشت هست که فاصله اش تا رشت 7.8 کیلومتره و جز رشت به حساب میاد.سوما اینکه اگه گوش شنوا داشتید می شنیدید که خود فروزان گفت به تیم شهرم داماش برگشتم و 27 تا بازی انجام دادن.پس تو که اطلاعات نداری بوووووق میخوری حرف میزنی /10/
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط Alijoon » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 6:52 am

وقتی بعضی از تماشگران فقط سالی یه بار میان استادیوم اونم بازی داماش -ماوان برای فحش دادن باید این بلا سر ما بیاد /9/ /9/
Alijoon
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 21, 2012 12:00 am

پستتوسط armin_gilan » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 6:56 am

محسن فروزان (زاده ۱۴ اردیبهشت ۱۳۶۷ - رشت) دروازه‌بان فوتبال می‌باشد. او فوتبال خود را از تیمهای پایه پگاه گیلان آغاز کرد و در سن ۱۶ سالگی به تیم بزرگسالان پگاه گیلان پیوست. سپس برای انجام خدمت سربازی به مدت دو سال (۱۳۸۶-۱۳۸۸) به تیم نظامی ملوان پیوست. وی پس از پایان خدمت سربازی به داماش رشت بازگشت. فروزان توسط فیروز کریمی به ترکیب اصلی داماش گیلان رسید.
ویکی پدیا
نماد کاربر
armin_gilan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه جولاي 10, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 7:04 am

[size=18:ef8cb3f486][b:ef8cb3f486]دوستان پس بازی ممنوع التماشاگر نیست...
من که اون دو بازی رو کار و زندگی و هر چی هست رو رها میکنم میام قزوین...به عشق گیلان...به عشق رشت...به عشق داماش...
قزوین ما داریم میاییم...
[color=blue:ef8cb3f486]شعار تماشاگرها در قزوین باید این باشه:
به شهر ما خوش آمدید...به شهر ما خوش آمدید[/color:ef8cb3f486][/b:ef8cb3f486][/size:ef8cb3f486]
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 7:27 am

ما باید چرا انقدر سریع رای و بپزیریم کی میره قزوین بازم فراخوان بدید بیایم تومار جم کنیم یه خاکی بریزیم سرمون بازی بدون تماشاچی تو شهرمون (که حقمونه) خیلی بهتر از با تماشاگر تو قزوینه هم از نظر هزینه واسه تیم هم چمن مصنوعی و شرایط زمین که به نفع مای ما تماشاگران اشتباه کردیم چرا تیم باید جریمه بشه من واقعا متاسفم واسه کسای که اومدن ورزشگاه بازی با ملوان و فحاشی کردن که حالا ما کاسه چه کنم چه کنم بگیریم
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » سه شنبه سپتامبر 11, 2012 7:38 am

دوست داشتم یه توضیحی بدم تو سایت تا بدونید که رای که داده شده زیادم بد نیست ولی خوب اینجا بگم شاید باعث سوء استفاده بعضی ها بشه در مجموع خیلی واسم جالبه که بعضی ها توضیحات جالبی میدن و خودشونو توجیح میکنن
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان