[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

نظر هواداران داماش در مورد امید هرندی + نظرسنجی

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

به عنوان هوادار داماش از مسئولین باشگاه داماش چه انتظاری دارید ؟

حمایت از امید هرندی
119
89%
برکناری امید هرندی
15
11%

کل آرا : 134

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:35 pm

[quote:1f7f1f9ff5="hamidjavan"]سطح هرندی همینه وهرچه از لیگ گذشت تیم ما ضعیفتر شده . [color=darkblue:1f7f1f9ff5]هرندی نباید قول می داد که تیم از هفته هفتم بهتر میشه وداماش واقعی را از این هفته میبینیم چون هفته هشتم هم می آمد. [/color:1f7f1f9ff5]اما اینکه نامردی شده هم درسته. اما این هم طبیعت فوتباله و البته سرمایه گذاری تو فوتباله . اما هرندی هم باید خیلی محکمتر تقاضای بازیکن جدید و اردو میکرد والبته تیمشواینجوری ضعیف نمی چید تو بازی باسپاسی.
عناصر دفاعی تیم خیلی کم بود وبازی دادن به افشه ومتوسل زاده اشتباه بزرگ بودکه نتیجه اش را هم دیدیم.
اما این طبیعت عابدینی هست که مربیشو زوداخراج میکنه واینو بارهاگفته. واگه در موردتاتار ودینورزاده اینکار را نکرد به خاطر بی پولی بود وبس.
برای من مربی بومی وغیر بومی فرقی نمی کنه. الان که هرندی مربی تیم ماست چیکار کرده آیا یه بازیکن جدید بومی رو کرده کسی که شعارش پارسال تو برنامه های پخش مستقیم فوتبال رو کردن بازیکنان بومی بود کارنامه اش در دوره دستیاری حجازی هم هم همین شکستهای سنگین (9-2مقابل ابومسلم) وبازی دادن به بازیکنان غیر بومیه پابه سن گذاشته بود. نگید هادی سهرابی که این بازیکن 4سال پیش فیکس ما تو دوره دست نشان بود.
واقعیت اینه عملکردفنی تیم ما تو سه بازی اخیر جای هیچ دفاعی را باز نگذاشته. البته اینو بگم برعکس نظر دوستان تیم ما همون تیم پارسال به اضافه ابوذر وغلامی نیست. ارسال مگنو ـ الوز ـ عسگری- محمدیـ ـ حسینی ـ زنیدپور نقش زیادی تو نتایج خوبمون به خصوص تو نیم فصل اول داشتند وما اول فصل تیم خوبی بسته بودیم اما امسال تیم خوبی نبستیم وهرکی بیاد مشکل داره و البته با عدم نتیجه گیری احتمالیش میگه تیمو من نبسته ام . ومسولیت شکستو را برعهده نمیگیره[/quote:1f7f1f9ff5]

از هفته هفتم .هشتم به خاطر این بود

[color=black:1f7f1f9ff5]سرمربی داماش که از برخی اتفاقات ناراحت است می گوید:« چقدر می‌توانم یک نفره تیم را بچرخانم. من قبلاً‌ گفته بودم تیم داماش را از هفته هفتم به بعد ببینید. دلیل آن این بود که در تعطیلات لیگ با اردوهای آماده سازی و دیدارهای تدارکاتی تیم را به شرایط مطلوب برسانم اما ما در این مدت هیچ اردویی برگزار نکردیم.اگر به من اجازه دهند در ادامه مسابقات نتایج بهتری می‌گیرم اما اگر هم صلاح دیدند مربی جدیدی بیاورند در صورتی داماش نتیجه می‌گیرد که حق و حقوق بازیکنان را داده و امکانات لازم برای سرمربی جدید فراهم شود.»[/color:1f7f1f9ff5]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:45 pm

[color=black:0fb55914ae]سایت گل:[/color:0fb55914ae]

[color=black:0fb55914ae]فجرسپاسی شش - داماش یک/ توپ خانه سرهنگ داماش را ویران کرد![/color:0fb55914ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B1%D8%AF
..................................................................................................
[color=darkblue:0fb55914ae] فوری / اولین مربی اخراجی لیگ برتر؛امیدهرندی[/color:0fb55914ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%AF%DB%8C
..................................................................................................
[color=black:0fb55914ae]نکته روز : سه تغییر تیم امیر در سه فصل [/color:0fb55914ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... eakingnews
...................................................................................................
[color=indigo:0fb55914ae]نکته روز : افزایش 3 هفته ای آستانه تحمل مدیرعاملان ! [/color:0fb55914ae]

...................................................................................................
[color=darkblue:0fb55914ae]عابدینی در مصاحبه اختصاصی با گل: هرندی دیگر در تمرینات حضور پیدا نخواهد کرد! / پنج تا ده درصد از قرارداد بازیکنان را کم می کنم[/color:0fb55914ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%88%D8%B1

[color=black:0fb55914ae]هرندی:بحث برکناری ام از همان شروع لیگ مطرح بود/ چقدر یک نفره تیم را بچرخانم[/color:0fb55914ae]

.................................................................................................
[color=darkblue:0fb55914ae]چاوشی:انگار به دست و پایمان زنجیر زده بودند![/color:0fb55914ae]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 9%86%D8%AF
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:52 pm

طبق اطلاعاتی که بدست آوردیم هنوز اخراج امید هرندی رسمی نشده و در هیءت مدیره تصمیم گیری می شود
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MAZIYAR در يکشنبه سپتامبر 16, 2012 1:16 pm .
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط rashtlove » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:52 pm

[quote:5c4197e5ee="siabagh"]آبراران تند روي نكنيم؛ همه آروم باشيم ؛ و متحد؛ بذاريد يه جمع بندي كنيم و بعدش يه طومار بنويسيم از طريق مازيار و مهرداد بديم به آقاي سراواني تا اونم بده به عابديني[/quote:5c4197e5ee]

ابرار این اقای مدیریت روابط عمومی فقط موقعی که جو ارومه میاد سر میزنه دقیقا در زمانهای که واقعا باید باشه نیست چه فایده داره؟

الان باید میومد کامنت میداد نظرشو میگفت چرا نگفت؟خیلی واضحه

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
www.iranufc.biz
نماد کاربر
rashtlove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 09, 2012 12:00 am

پستتوسط abararshahrebaran » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:55 pm

من از مدیران سایت میخوام که فراخوان بزارن و بریم تمرین از امیدخان حمایت کنیم
نماد کاربر
abararshahrebaran
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 09, 2012 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 12:59 pm

[quote="MAZIYAR"]طبق اطلاعاتی که بدست آوردیم هنوز اخراج امید هرندی رسمی نشده و در هیءت مدیره تصمیم گیری میشودت![/quote

در هیئت مدیره ؟ فوتبالیش فقط عابدینی هست و اندکی واعظ !
وقتی عابدینی میگه فراهانی و نظیفکار خوب بودن !!! دیگه هیچی .
منظور چیه مازیار جان ؟ مگه هرندی کم واسه تیم بی مالک زحمت کشید و با اعتبار خودش بچه ها رو جمع کرد ؟
اگه میشه بیشتر توضیح بده .
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 1:25 pm

[quote="miladcivil"][quote:91be986fc9="MAZIYAR"]طبق اطلاعاتی که بدست آوردیم هنوز اخراج امید هرندی رسمی نشده و در هیءت مدیره تصمیم گیری میشودت![/quote

منظور چیه مازیار جان ؟ مگه هرندی کم واسه تیم بی مالک زحمت کشید و با اعتبار خودش بچه ها رو جمع کرد ؟
اگه میشه بیشتر توضیح بده .[/quote:91be986fc9]
چیز خاصی نیست و ویرایش شد
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط samblack » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 1:51 pm

[quote="MAZIYAR"][quote:c2d1727012="miladcivil"][quote:c2d1727012="MAZIYAR"]طبق اطلاعاتی که بدست آوردیم هنوز اخراج امید هرندی رسمی نشده و در هیءت مدیره تصمیم گیری میشودت![/quote

اگه میشه بیشتر توضیح بده .[/quote:c2d1727012]
چیز خاصی نیست و ویرایش شد[/quote:c2d1727012]

چی شد یهو مازیار جان... :roll:
نماد کاربر
samblack
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 28, 2012 12:00 am

پستتوسط sedaghat-121 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 3:15 pm

آقای عابدینی:
زمانی که تارتار گند می زد شما تا آخرش پشت مربیتون موندید.
زمانی که تارتار را هو کردیم چون گند زده بود توی هر چی بازی شما حمایتش کردید( البته دیگر مردی را پیدا نکردید تا جرات و جسارت داشته باشد که سکان داماش را به دست بگیرد.)
آقای عابدینی عزیز یادتان رفته که یک مدت رویانیان هی برای جلب شما دم تکان می داد اما وقتی که به پرسپولیس نرفتید گوشی شما را هم جواب نمی دهد.
آقای عابدینی عزیز برادر بزرگوار و جناب خانواده قویدل کجای دنیا وقتی یک مربی در دل هواداران تیمش جای دارد، اهل هیچ باند و باند بازیی نیست، در فقر کامل یک تیم به آن تیم پیوسته است به همین راحتی یک مدیر و مسئول دانا و با دانش به فکر اخراج او می افتد؟
فرگوسن یکی دو بار در طول لیگ برتر انگلیس گندهای فراموش نشدنی زد اما حمایت دو دهه مالکان تیم منچستر یونایتد را ببین!!!
بدون هیچ سیاست انگاری خدمت شما و تمام عوامل پشت پرده و وسط پرده و جلوی پرده عرض کنم که استادیوم، رختکن، زمین چمن و سکو در شهر رشت جسم تیم داماش هستند اما روح داماش بر روی سکوها طرفدارانش، در چمن بازیکنان متعصب و با غیرت و در کنار زمین سر مربی بومی و لوتی با معرفتی است که حتی زمانی به طرفدارانش می گوید تیم حریف را فحش ندهید اما طرفدارها متاسفانه به حرفش گوش نمی دهند اما باز هم در آن روز تیمش را هدایت می کند و قعر نمی کند (سر مربی سابق تیم داماش که یک بار گفت: توتو زنها با من مشکل دارند یک بار گفت بازیکنهای بومی مشکل دارند یک بار گفت بازیکنان غیر بومی مشکل دارند یعنی بهانه روی بهانه- مربی قبل از ایشان هم همین که دیده بود بوی اختلاص بلند شده با استخاره شما را تنها گذاشت) اما این امید خان هرندی در همان زمان قحط المرد در فوتبال ایران به شما لبیک گفت و آمد آیا به همین راحتی فراموش کردید؟ خدایی آقای عابدینی و خانواده محترم قویدل من شما را خیلی دوست دارم اما اگر در این موقعیت سرمربی را اخراج کنید هرگز در خلوت خودم شما را نمی بخشم و دیگر پا به استادیوم برای تشویق داماش نمی گذارم چون این سومین توهین را هرگز نمی بخشم.
توهین اول زمانی بود که به بهانه توهین تماشاچیان محل بازی ما را به قزوین انداختند و شما با این همه بزرگی هیچ تلاشی برای لغو این عهد نامه ننگین انجام ندادید مگر ما به جرم گیلانی بودن باید از دیگران توسری بخورم.
توهین دوم آن به اصطلاح آقای مرغوب بود که عامل فتنه را سایت و ما کاربران آن معرفی کرد و سکوت باشگاه کمتر از تایید کردن یاوه های ایشان نبود و نیست.
و سومین توهین برکناری روح تیم داماش از کنار زمین است، چون در لیگی که اغلب مربیانش اهل باند و باند بازی هستند هر سرمربی دیگر که بیاورید بهانه های زیر را برای تک تک باختهایشان برای شما تلاوت می کنند برایتان می آورد و آن روز روز خنده من است ( البته کار من از گریه گذشته است وزان میخندم):
1- این تیم را من نبسته بودم.
2- توتو زنها ما را هو میکردند.
3- بازیکنهای بومی خوب نیستند.
4- بازیکنهای غیر بومی دلشان با تیم نیست.
5- امروز باران بود ما باختیم.
6- آفتاب امروز شدید بود و تمرینات ما در هوای بارانی بوده است.
7- از بالای استادیوم در ارتفاع خدا کیلومتری یک هواپیما داشت پرواز می کرد که تمرکز دروازه بان ما را به هم زده بود.
8- در ساختمانهی مسکونی اطراف استادیوم که مجاور به عضدی است ساکنینش که بازی را نگاه می کنند از نظر روانی باعث افت بازیکنان ما می شوند.
9- این کاربر تا دیروز سبیل کلفتی داشته چون امروز سبیلش را زده بوده و به استادیوم آمده بود بازیکنان من هول کردند.
10- توپ ، داور، سکوها، خیابانهای مجاور، طول و عرض جغرافیای رشت عمق مرداب انزلی، عرض پل پل عراق، تقاطع چهار راه میکائیل، ارتفاع ساختمان شهرداری رشت، محل فرودگاه رشت، اندازه درختان حاشیه خیابانها و نقشه گیلان غیر استاندارد است ( البته باز هم بهانه های دیگر است تا بی دانشی فنی خودشان را پشت آن مخفی کنند ) البته این را هم فراموش نکنید که باید برای سر به راه کردن مربی های باند باز باید یک فانوس بدست بگیرید و هر شب و روز حواستان به آو باشد و سایر مشگلات دیگر خاص آنها!!!
پس بهتر است تا سیلی دیگری به ما نزدید عشق آتشین خود به داماش را تقیه کنیم و در منزل بنشینیم و بازیهای تیم بدون قیصر را ببینیم و با دل آه بکشیم.
راستی یک یادآوری بسیار مهم:
می گویند: خدا در دل شکسته جای دارد.
یا علی مدد
داماش صاحب روح است
آقای عابدینی زحماتتون را قدر میدانیم اما همه آدمها جایز خطا هستند اما خدا وکیلی هر اشتباهی بکن الا اخراج امیرخان قیصر عابدینی
داماش ارتش سرزمین من به پیش دلاور
نماد کاربر
sedaghat-121
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 05, 2012 12:00 am

پستتوسط metall » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 3:28 pm

نمیگم بهترین مربی دنیاست ولی تو شرلیط ما هنوز بهترینه
همه دنیا به دنبال عشق میگردن ولی واسه من همه دنیا یعنی تو
تصوير
نماد کاربر
metall
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 14, 2012 12:00 am

پستتوسط siabagh » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 3:49 pm

[quote:d36225b414="sedaghat-121"]آقای عابدینی:
زمانی که تارتار را هو کردیم چون گند زده بود توی هر چی بازی شما حمایتش کردید( البته دیگر مردی را پیدا نکردید تا جرات و جسارت داشته باشد که سکان داماش را به دست بگیرد.)
آقای عابدینی عزیز یادتان رفته که یک مدت رویانیان هی برای جلب شما دم تکان می داد اما وقتی که به پرسپولیس نرفتید گوشی شما را هم جواب نمی دهد.
آقای عابدینی عزیز برادر بزرگوار و جناب خانواده قویدل کجای دنیا وقتی یک مربی در دل هواداران تیمش جای دارد، اهل هیچ باند و باند بازیی نیست، در فقر کامل یک تیم به آن تیم پیوسته است به همین راحتی یک مدیر و مسئول دانا و با دانش به فکر اخراج او می افتد؟
فرگوسن یکی دو بار در طول لیگ برتر انگلیس گندهای فراموش نشدنی زد اما حمایت دو دهه مالکان تیم منچستر یونایتد را ببین!!!
بدون هیچ سیاست انگاری خدمت شما و تمام عوامل پشت پرده و وسط پرده و جلوی پرده عرض کنم که استادیوم، رختکن، زمین چمن و سکو در شهر رشت جسم تیم داماش هستند اما روح داماش بر روی سکوها طرفدارانش، در چمن بازیکنان متعصب و با غیرت و در کنار زمین سر مربی بومی و لوتی با معرفتی است که حتی زمانی به طرفدارانش می گوید تیم حریف را فحش ندهید اما طرفدارها متاسفانه به حرفش گوش نمی دهند اما باز هم در آن روز تیمش را هدایت می کند و قعر نمی کند (سر مربی سابق تیم داماش که یک بار گفت: توتو زنها با من مشکل دارند یک بار گفت بازیکنهای بومی مشکل دارند یک بار گفت بازیکنان غیر بومی مشکل دارند یعنی بهانه روی بهانه- مربی قبل از ایشان هم همین که دیده بود بوی اختلاص بلند شده با استخاره شما را تنها گذاشت) اما این امید خان هرندی در همان زمان قحط المرد در فوتبال ایران به شما لبیک گفت و آمد آیا به همین راحتی فراموش کردید؟ خدایی آقای عابدینی و خانواده محترم قویدل من شما را خیلی دوست دارم اما اگر در این موقعیت سرمربی را اخراج کنید هرگز در خلوت خودم شما را نمی بخشم و دیگر پا به استادیوم برای تشویق داماش نمی گذارم چون این سومین توهین را هرگز نمی بخشم.
توهین اول زمانی بود که به بهانه توهین تماشاچیان محل بازی ما را به قزوین انداختند و شما با این همه بزرگی هیچ تلاشی برای لغو این عهد نامه ننگین انجام ندادید مگر ما به جرم گیلانی بودن باید از دیگران توسری بخورم.
توهین دوم آن به اصطلاح آقای مرغوب بود که عامل فتنه را سایت و ما کاربران آن معرفی کرد و سکوت باشگاه کمتر از تایید کردن یاوه های ایشان نبود و نیست.
و سومین توهین برکناری روح تیم داماش از کنار زمین است، چون در لیگی که اغلب مربیانش اهل باند و باند بازی هستند هر سرمربی دیگر که بیاورید بهانه های زیر را برای تک تک باختهایشان برای شما تلاوت می کنند برایتان می آورد و آن روز روز خنده من است ( البته کار من از گریه گذشته است وزان میخندم):
7- از بالای استادیوم در ارتفاع خدا کیلومتری یک هواپیما داشت پرواز می کرد که تمرکز دروازه بان ما را به هم زده بود.
8- در ساختمانهی مسکونی اطراف استادیوم که مجاور به عضدی است ساکنینش که بازی را نگاه می کنند از نظر روانی باعث افت بازیکنان ما می شوند.
9- این کاربر تا دیروز سبیل کلفتی داشته چون امروز سبیلش را زده بوده و به استادیوم آمده بود بازیکنان من هول کردند.
10- توپ ، داور، سکوها، خیابانهای مجاور، طول و عرض جغرافیای رشت عمق مرداب انزلی، عرض پل پل عراق، تقاطع چهار راه میکائیل، ارتفاع ساختمان شهرداری رشت، محل فرودگاه رشت، اندازه درختان حاشیه خیابانها و نقشه گیلان غیر استاندارد است ( البته باز هم بهانه های دیگر است تا بی دانشی فنی خودشان را پشت آن مخفی کنند ) البته این را هم فراموش نکنید که باید برای سر به راه کردن مربی های باند باز باید یک فانوس بدست بگیرید و هر شب و روز حواستان به آو باشد و سایر مشگلات دیگر خاص آنها!!!
پس بهتر است تا سیلی دیگری به ما نزدید عشق آتشین خود به داماش را تقیه کنیم و در منزل بنشینیم و بازیهای تیم بدون قیصر را ببینیم و با دل آه بکشیم.
یا علی مدد
داماش صاحب روح است
آقای عابدینی زحماتتون را قدر میدانیم اما همه آدمها جایز خطا هستند اما خدا وکیلی هر اشتباهی بکن الا اخراج امیرخان قیصر عابدینی[/quote:d36225b414]

[color=red:d36225b414][size=18:d36225b414]اين متن بهترين متنه خطاب به عابديني از مديران سايت ميخوام از طرف هواداران اين متن رو به آقاي عابديني برسونند.[/color:d36225b414][/size:d36225b414]
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_fsz » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 4:35 pm

[quote:26d1e25aa2="sedaghat-121"]آقای عابدینی:
یا علی مدد
داماش صاحب روح است
آقای عابدینی زحماتتون را قدر میدانیم اما همه آدمها جایز خطا هستند اما خدا وکیلی هر اشتباهی بکن الا اخراج امیرخان قیصر عابدینی[/quote:26d1e25aa2]
ای کاش کسی باشه عین همین متن رو به دست عابدینی برسونه.بخدا اصلا نمیتونم داماش رو بدون هرندی تصور کنم.هر چقدر اگه اشتباه داشت ولی سلامت کاری داشت.به ما احترام میزاشت.توی این فوتبال باید کثیف باشی تا بمونی.این فوتبال لیاقت امثال هرندی رو نداره.
نماد کاربر
damash_fsz
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مارس 26, 2012 12:00 am

پستتوسط ali126 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 4:43 pm

امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگر فحاشی کنند.
مهر - مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند.

امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند.

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند.

مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است.

عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد.

عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.
:roll: :roll:
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط barane_noghreei » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 4:50 pm

دوست ندارم شعار بدم و حرفای تکراری بزنم دوستان به نوبه خودشون حرفای خوبی زدن فقط میخوام بگم توی فوتبالی که دورویی و دروغ توش حرف اول و آخر رو میزنه جای امید هرندی و امثال او که به تعداد انگشتای یه دستم نمیرسن نیست . نیاز به گفتن من و امثال من نیست کافیه یه نگاه به 8 هفته گذشته لیگ امسال و اظهار نظرها و عملکرد مدیرای تیمها مربیا و بازیکنا و بندازیم که چقدر دروغ توی گفتار و رفتارشون دیده میشه که هیچکس حتی خودشونم باور نمیکنن. هرندی کسی بود که بر خلاف خیلی های دیگه توی این 8 هفته علیرغم مشکلات عدیده هرگز غر نزد ناله نکرد بهانه نیاورد و وحتی وقتی تیمی که در حد لیگ یک بسته شده رو با 9 امتیاز در رتبه یازدهم و بالاتر از تیمهای میلیاردی قرار داد از خودش نگفت و الانم که صحبت از اخراجش میشه آسمون رو به زمین ندوخت و از هوادار و مردم رشت عذرخواهی میکنه و خودش رو بدهکار مردم میدونه خداییش من فکر میکنم همه ما هواداری داماش فقط و فقط به خاطر بومی بودن نیست که امید خان رو دوست داریم بلکه این صداقت و یکرنگی در کلام و عملشه که اونو محبوب دل هوادارا کرده
یه تیم داریم تو گیلان داماش شهر باران
نماد کاربر
barane_noghreei
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 28, 2012 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه سپتامبر 16, 2012 5:02 pm

[quote:fe73312db5="ali126"]امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگر فحاشی کنند.
مهر - مدیر عامل باشگاه داماش با بیان اینکه دلیل اخراج هرندی فنی نبوده، گفت: طی سی سالی که در فوتبال هستم ندیده بودم که پیش از آغاز بازی و در اتوبوس سرمربی با مشت به دهان سرپرست زده و دو طرف مقابل چشم بازیکنان علاوه بر درگیری فیزیکی به یکدیگر فحاشی کنند.

امیر عابدینی در خصوص دلایل شکست سنگین 6 بر یک تیم داماش مقابل فجرسپاسی و آخرین وضعیت کادر فنی این تیم ضمن بیان مطبل فوق گفت: متاسفانه طی سی سالی که من در فوتبال حضور دارم ندیده بودیم که پیش از یک بازی رسمی لیگ سرمربی یک تیم و سرپرست آن در اتوبوس تیم درگیری فیزیکی پیدا کنند و سرمربی در مقابل چشم بازیکنان و سایر اعضای کادر فنی با مشت به دهان سرپرست تیم بزند و دو طرف نسبت به یکدیگرفحاشی کنند.

وی در همین خصوص افزود: متاسفانه این درگیری به دلیل اختلاف نظر بچه گانه بین این دو نفر مبنی بر اینکه به دو بازیکن اجازه بدهند که شب به خانه بروند یا همراه تیم باشند، اتفاق افتاد. در حال حاضر من در حال بررسی این موضوع هستم و به همین دلیل اجازه نداده ام که این دو نفر در تمرین امروز این تیم شرکت کنند.

مدیرعامل باشگاه داماش تاکید کرد: برخلاف آنچه که برخی از رسانه ها این تصمیم من را مربوط به شکست سنگین 6 بر یک تیم دانسته اند این موضوع ربطی به تصمیم اخیر من برای جلوگیری از حضور سرمربی و سرپرست تیم در تمرینات نبوده است.

عابدینی خاطرنشان کرد: هر چند که معتقدم این درگیری پیش از بازی با فجر باعث شده تمرکز بازیکنان ما بهم خورده و روحیه آنها تا حدود زیادی تخریب شود. من فکر می کنم دلیل اصلی شکست سنگین تیم ما مقابل فجر و افت کیفی بازیکنان در این بازی همین درگیری باشد.

عابدینی با اعلام اینکه تا روز سه شنبه این موضوع را مورد بررسی قرار داده و قصد دارد با هرندی خداحافظی کند، تاکید کرد: من پس از وقوع این اتفاقات مذاکرات خود را با سه گزینه داخلی و خارجی آغاز کرده ام و تا روز سه شنبه سرمربی جدید تیم را معرفی خواهم کرد و هم گزینه ایرانی و هم خارجی شانس یکسانی دارند.
:roll: :roll:[/quote:fe73312db5]

خیلی که چه عرض کنم بی نهایت باور این موضوع سخت هست ... و اگر هم بوده حتما دلیلی داشته و یک دفعه نمیشه که اون بگه بازیکن بره این بگه نه و این بزنه تو دهن اون یا فحاشی بکنند به همدیگه ... به هر حال این موضوع اگه واقعیت داشته باشه ، بهانه داد به عابدینی ... نمی دونم کی می تونه یکم بیاد و اخبار درست بهمون بده ... شاید آقای سراوانی بتونه یکم در این مورد نظر بده
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان