[quote:92a268b6e8="20tak"]با سلام خدمت همه دوستان رشتی، هدف از ایجاد این تایپیک اینه که برای یک بار کنار هم از اتحاد واقعی صحبت کنیم، بیایم برای یک بارهم شده کینه ها و بحث هایی که اصلا به نسل ما مربوط نمیشه رو فراموش کنیم، بین انزلی و رشت فقط 40 کیلومتر فاصله هستش امابعضی وقت ها چنان با هم درگیر میشیم که انگار از دو قوم و نژاد مختلفیم، به نظر من همه این مسائلی که داره پیرامون رشت و انزلی اتفاق میفته از یک جا آب میخوره، اونم تو استادیوم های دوتا شهره،اگه دقت کرده باشید تمام جنگ های لفظی بین ما تو استادیوم ها شکل میگیره، ما اگه بتونیم تو استادیوم این لفاظی ها و فحاشی ها رو حتی اگه 10 درصد کمتر کنیم برنده ایم، من خودم به شخصه هیچ وقت تو استادیوم به رشتی و شهر رشت فحاشی نکردم، چون هر جور نگاه میکنم میبینم هیچ فرقی با هم نداریم، دوستان عزیز ما باید از ریشه با این مسئله برخورد کنیم، یادمه بازی ملوان و استقلال در انتهای بازی عده ای اصرار داشتند که به رشتی ها فحاشی کنیم اونا داد میزدن ولی ما حدود یه گروه 20 نفره کنارشون بودیم که جواب شعارشون رو نمیدادیم، اون صدا بارها در نطفه خفه شد و نذاشتیم اون توهین ها بالا بگیره، راهکار ها اینه که وقتی تو استادیوم چه لیدر و چه عده ای فرصت طلب شروع به فحاشی میکنن من و تو با اونا همراه نشیم ، اگه ما بتونیم این کار رو انجام بدیم یعنی به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردیم.
یکی از مشکلات سر راه اتحاد دو شهر اینه که همیشه ما میگیم شما اول شروع کردید ، رشتی به انزلی چی میگه و انزلی چی به رشتی، مهم نیست که چه کسی شروع میکنه ، مهم اینه که ما با اونا همراه نشیم، دیگه این موضوع داره بین همه مردم حل میشه که بابا این استادیوم فقط جای جوونا نیست، تو این استادیوم بچه میاد ، مرد هم سن پدران ما میان ، فردا به امید خدا قراره زنها بیان ، آخه این چه وضعشه، بابا با گفتن این شعارهای زشت نه تیم حریف ضعیف میشه و نه ما قدرت میگیرم.
ببینید الان دارن به هویت یه استان توهین میکنن، همونایی که بلد نیستن فارسی صحبت کنن، الان ما باید یه اتحاد کامل و یه ارتش سایبری بسازیم برای مقابله با اونا ، کری هامون هم تو همین تایپیک ها سر جاش بمونه، ما مسائل خانوادگی خودمون رو باید داخل خانواده حل کنیم و در مقابل حتاکی این افراد زبان نفهم که فرهنگ استان گیلان رو به باد فحش گرفتن باید بایستیم .
به امید خدا و با کمک دوستان ما در سایت وارش اسپرت سعی داریم در همین تایپیک ها راه حل هایی برای این معضل استادیوم ها پیدا کنیم، برای مشکلی که از طرف ما انزلی چی ها پیدا کردید من به عنوان یکی از مدیران سایت کلوپ هوادارن ملوان(
http://www.malavanfc.ir/) همینجا قول میدم که بذارم به راحتی در بحث های سایت شرکت کنید، همونجور که ما تو بحث های شما شرکت میکنیم و مشکلی پیش نمیاد، بتونیم فضا رو باز کنیم تا این مشکلات برطرف بشه، سایت جدید هواداران ملوان با کمک دوستان وارش اسپرت اجازه توهین عده ای که خودشون رو طرفدار ملوان یا داماش میدونن و شروع به فحاشی میکنن رو میگیریم و فضا رو برای همه دوستان یه رابطه کری در حد دوستانه نگه میداریم و نمیذاریم که فحاشی صورت بگیره، ما باید تو این راه موفق بشیم و نذاریم که عده ای بیگانه فرهنگ ما رو زیر سوال ببرند، امیدوارم در زیر همین تایپیک راه حل های خودتون رو بذارید تا همه دوستان استفاده کنند، با هم بحث و گفتمان داشته باشیم تا بتونیم همینجا راه حل رو بدست بیاریم.
برای حل این مشکل به کمک همه دوستان ، چه انزلی چی و چه رشتی نیازمندیم.[/quote:92a268b6e8]
لطفا فاكش تو با اون آواتاري كه واسه كاربريت انتخاب كردي معلومه يكي ازون انزلي چي هايي كه فقط حرف ميزني خجالت نميكشي اومدي تو سايت ما داري براي ملوان تبليغ ميكني ما ميامديم تو سايت شما اين كارو ميكرديم