[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 6:58 pm

با سلام خدمت همه دوستان رشتی، هدف از ایجاد این تایپیک اینه که برای یک بار کنار هم از اتحاد واقعی صحبت کنیم، بیایم برای یک بارهم شده کینه ها و بحث هایی که اصلا به نسل ما مربوط نمیشه رو فراموش کنیم، بین انزلی و رشت فقط 40 کیلومتر فاصله هستش امابعضی وقت ها چنان با هم درگیر میشیم که انگار از دو قوم و نژاد مختلفیم، به نظر من همه این مسائلی که داره پیرامون رشت و انزلی اتفاق میفته از یک جا آب میخوره، اونم تو استادیوم های دوتا شهره،اگه دقت کرده باشید تمام جنگ های لفظی بین ما تو استادیوم ها شکل میگیره، ما اگه بتونیم تو استادیوم این لفاظی ها و فحاشی ها رو حتی اگه 10 درصد کمتر کنیم برنده ایم، من خودم به شخصه هیچ وقت تو استادیوم به رشتی و شهر رشت فحاشی نکردم، چون هر جور نگاه میکنم میبینم هیچ فرقی با هم نداریم، دوستان عزیز ما باید از ریشه با این مسئله برخورد کنیم، یادمه بازی ملوان و استقلال در انتهای بازی عده ای اصرار داشتند که به رشتی ها فحاشی کنیم اونا داد میزدن ولی ما حدود یه گروه 20 نفره کنارشون بودیم که جواب شعارشون رو نمیدادیم، اون صدا بارها در نطفه خفه شد و نذاشتیم اون توهین ها بالا بگیره، راهکار ها اینه که وقتی تو استادیوم چه لیدر و چه عده ای فرصت طلب شروع به فحاشی میکنن من و تو با اونا همراه نشیم ، اگه ما بتونیم این کار رو انجام بدیم یعنی به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردیم.
یکی از مشکلات سر راه اتحاد دو شهر اینه که همیشه ما میگیم شما اول شروع کردید ، رشتی به انزلی چی میگه و انزلی چی به رشتی، مهم نیست که چه کسی شروع میکنه ، مهم اینه که ما با اونا همراه نشیم، دیگه این موضوع داره بین همه مردم حل میشه که بابا این استادیوم فقط جای جوونا نیست، تو این استادیوم بچه میاد ، مرد هم سن پدران ما میان ، فردا به امید خدا قراره زنها بیان ، آخه این چه وضعشه، بابا با گفتن این شعارهای زشت نه تیم حریف ضعیف میشه و نه ما قدرت میگیرم.

ببینید الان دارن به هویت یه استان توهین میکنن، همونایی که بلد نیستن فارسی صحبت کنن، الان ما باید یه اتحاد کامل و یه ارتش سایبری بسازیم برای مقابله با اونا ، کری هامون هم تو همین تایپیک ها سر جاش بمونه، ما مسائل خانوادگی خودمون رو باید داخل خانواده حل کنیم و در مقابل حتاکی این افراد زبان نفهم که فرهنگ استان گیلان رو به باد فحش گرفتن باید بایستیم .
به امید خدا و با کمک دوستان ما در سایت وارش اسپرت سعی داریم در همین تایپیک ها راه حل هایی برای این معضل استادیوم ها پیدا کنیم، برای مشکلی که از طرف ما انزلی چی ها پیدا کردید من به عنوان یکی از مدیران سایت کلوپ هوادارن ملوان(http://www.malavanfc.ir/) همینجا قول میدم که بذارم به راحتی در بحث های سایت شرکت کنید، همونجور که ما تو بحث های شما شرکت میکنیم و مشکلی پیش نمیاد، بتونیم فضا رو باز کنیم تا این مشکلات برطرف بشه، سایت جدید هواداران ملوان با کمک دوستان وارش اسپرت اجازه توهین عده ای که خودشون رو طرفدار ملوان یا داماش میدونن و شروع به فحاشی میکنن رو میگیریم و فضا رو برای همه دوستان یه رابطه کری در حد دوستانه نگه میداریم و نمیذاریم که فحاشی صورت بگیره، ما باید تو این راه موفق بشیم و نذاریم که عده ای بیگانه فرهنگ ما رو زیر سوال ببرند، امیدوارم در زیر همین تایپیک راه حل های خودتون رو بذارید تا همه دوستان استفاده کنند، با هم بحث و گفتمان داشته باشیم تا بتونیم همینجا راه حل رو بدست بیاریم.

برای حل این مشکل به کمک همه دوستان ، چه انزلی چی و چه رشتی نیازمندیم.
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 22, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:05 pm

الان من بگم اتحاد دیگه بهم فحش نمیدیم بخدا به پیر به پیغمبر نه من کاری هستم نه تو اتحاد بازیکنها باید ایجاد کنن که بازیکنهای ملوان حرفی برای اتحاد دیگه نزاشتن

اگه توی 90مهدوی ارزوی سقوط برای ملوان بکن شما چی کار میکنید(کاری که مازیار زارع کرد)

اگه توی 90 چاوشی یا نظر محمدی از بدترین روز هاشون توی انزلی حرف بزنن شما چیکارمیکنین دیدید که نظرمحمدی هیچ حرفی درباره ملوان نزد(کاری که برعکس پژمان نوری انجام داد)

من حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که تیمم تشویق بکن نه به ملوان کاری داشته باشم وانتظار دارم ملوانم کاری به ما نداشته باشه بازی رودروهم بازم بستگی به جو داره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:07 pm

من چندماه توی ملوان کلوپ حرف از اتحاد میزدم انقدر دوستان انزلیچی استقبال کردن دیگه به ملوان کلاب سر نمیزنم

اگر رفته باشی داخلش من با محمود ابرار نظر میزاشتم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abere » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:07 pm

از دوست عزیزمون واقعا متچکریم که پا پیش گذاشته /3/
ولی از نظر من شرایط محیا نیست
اقای20tak نام کاربریت تو سایتتون چیه؟
نماد کاربر
abere
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:09 pm

[quote:53be8da795="raincityboy"]الان من بگم اتحاد دیگه بهم فحش نمیدیم بخدا به پیر به پیغمبر نه من کاری هستم نه تو اتحاد بازیکنها باید ایجاد کنن که بازیکنهای ملوان حرفی برای اتحاد دیگه نزاشتن

اگه توی 90مهدوی ارزوی سقوط برای ملوان بکن شما چی کار میکنید(کاری که مازیار زارع کرد)

اگه توی 90 چاوشی یا نظر محمدی از بدترین روز هاشون توی انزلی حرف بزنن شما چیکارمیکنین دیدید که نظرمحمدی هیچ حرفی درباره ملوان نزد(کاری که برعکس پژمان نوری انجام داد)

من حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که تیمم تشویق بکن نه به ملوان کاری داشته باشم وانتظار دارم ملوانم کاری به ما نداشته باشه بازی رودروهم بازم بستگی به جو داره[/quote:53be8da795]

موضوع اول همون کی بود کی بود من نبودمه ، ببین همه ما مقصریم چه ملوانی و چه داماشی

ببین دوست من با گفتن اتحاد اتحاد شکل نمیگیره درسته ولی اگه موضوع تایپیک رو خونده باشی ما میخوایم راه حل ارائه بدیم نه اینکه اتفاقات افتاده رو دوباره پیش بکشیم.

همه مقصریم و باید با هم این مشکل رو حل کنیم، در مورد حرف آخرت بهت تبریک میگم، اصل همینه ، باید فقط تیم خودمون رو تشویق کنیم . :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط onlyrasht » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:10 pm

باید تو بازیهایی که با تیمایه دیگه داریم همه با هم متحد باشیم و از گیلان حمایت کنیم ...فقط بازیهای رو در رو اونم نه با بی احترامی به همدیگه بلکه فقط با تشویق از تیمایه خودی ..که اینم یه ذره طول میکشه گیلان رو به جای واقعیش برسونه
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:11 pm

[quote:564b5be156="raincityboy"]الان من بگم اتحاد دیگه بهم فحش نمیدیم بخدا به پیر به پیغمبر نه من کاری هستم نه تو اتحاد بازیکنها باید ایجاد کنن که بازیکنهای ملوان حرفی برای اتحاد دیگه نزاشتن

من حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که تیمم تشویق بکن نه به ملوان کاری داشته باشم وانتظار دارم ملوانم کاری به ما نداشته باشه بازی رودروهم بازم بستگی به جو داره[/quote:564b5be156]
تائید
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:11 pm

[quote:a4b19884d0="abere"]از دوست عزیزمون واقعا متچکریم که پا پیش گذاشته /3/
ولی از نظر من شرایط محیا نیست
اقای20tak نام کاربریت تو سایتتون چیه؟[/quote:a4b19884d0]

من ملوانیها هستم ، به عنوان یه کاربر عادی در تالار گفتمان فعالیت میکنم، مسئول انجمن رضا هستش :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط raincityboy » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:14 pm

ابره قبل از این که این دوست عزیز پا پیش بزاره ماتوب ملوان کلاپ کلی توهین شنیدیم از مهرداد بپرس من خودم یکی از موافق های اتحاد بودم ولی دیگه نیستم نخواهم بود ولی هیچ موقع توهین نمیکنم و فقط نظرم میگم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 20tak » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:15 pm

[quote:de78d3b5b1="raincityboy"]من چندماه توی ملوان کلوپ حرف از اتحاد میزدم انقدر دوستان انزلیچی استقبال کردن دیگه به ملوان کلاب سر نمیزنم

اگر رفته باشی داخلش من با محمود ابرار نظر میزاشتم[/quote:de78d3b5b1]

دوست عزیز محمود آبرار عزیز منم تو اونجا بودم میفهمم چی میگی، دیگه ملوان کلاب رو فراموش کن :)
20tak
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:17 pm

بحث همین جا تموم کنید و ادامه ندین .این دوست عزیز ما تمام فکر رو خراب میکنه و تمرکز رو از دست میدیم .آبرار ها ادامه ندین.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:19 pm

[quote:41ca3d5c15="raincityboy"]الان من بگم اتحاد دیگه بهم فحش نمیدیم بخدا به پیر به پیغمبر نه من کاری هستم نه تو اتحاد بازیکنها باید ایجاد کنن که بازیکنهای ملوان حرفی برای اتحاد دیگه نزاشتن

من حداقل کاری که میتونم بکنم اینه که تیمم تشویق بکن نه به ملوان کاری داشته باشم وانتظار دارم ملوانم کاری به ما نداشته باشه بازی رودروهم بازم بستگی به جو داره[/quote:41ca3d5c15]
100% موافقم. هروقت آقايون اين موضوعات رو براي ما روشن كردن اونوقت تازه ميشه روش فكر كرد.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:19 pm

حث همین جا تموم کنید و ادامه ندین .این دوست عزیز ما تمام فکر رو خراب میکنه و تمرکز رو از دست میدیم .آبرار ها ادامه ندین.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط armin » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:20 pm

akhe azize man in ke nashod harf :) kolan az beyn kasayi ke miyan estadium be nazaret chand nafar miyan interneet? chand naafar miyan sait varesh ? ha? baba in ke nashod rahe hal :) vali bar aks hamashon tv mibinan:) mibinan ke toye tehran be rashti ha fosh midan ... mibinan ke to anzali be rashti ha fosh midan .... mibinan ke bazikon malavan miyad to barname 90 be rashtiya tohin mekone.... ba etehad ma chand nafar to internet ke moshkeli hal nameshe
:)
-------------
mehrdad lotfan coment mano pak nakon ... zaban far30 man pak shode
نماد کاربر
armin
کاربر فعال
کاربر فعال

Re: اتحاد رشت و انزلی ( موضوعی کهنه با راهکارهای جدید )

پستتوسط milad1987 » دوشنبه جولاي 04, 2011 7:24 pm

[quote:92a268b6e8="20tak"]با سلام خدمت همه دوستان رشتی، هدف از ایجاد این تایپیک اینه که برای یک بار کنار هم از اتحاد واقعی صحبت کنیم، بیایم برای یک بارهم شده کینه ها و بحث هایی که اصلا به نسل ما مربوط نمیشه رو فراموش کنیم، بین انزلی و رشت فقط 40 کیلومتر فاصله هستش امابعضی وقت ها چنان با هم درگیر میشیم که انگار از دو قوم و نژاد مختلفیم، به نظر من همه این مسائلی که داره پیرامون رشت و انزلی اتفاق میفته از یک جا آب میخوره، اونم تو استادیوم های دوتا شهره،اگه دقت کرده باشید تمام جنگ های لفظی بین ما تو استادیوم ها شکل میگیره، ما اگه بتونیم تو استادیوم این لفاظی ها و فحاشی ها رو حتی اگه 10 درصد کمتر کنیم برنده ایم، من خودم به شخصه هیچ وقت تو استادیوم به رشتی و شهر رشت فحاشی نکردم، چون هر جور نگاه میکنم میبینم هیچ فرقی با هم نداریم، دوستان عزیز ما باید از ریشه با این مسئله برخورد کنیم، یادمه بازی ملوان و استقلال در انتهای بازی عده ای اصرار داشتند که به رشتی ها فحاشی کنیم اونا داد میزدن ولی ما حدود یه گروه 20 نفره کنارشون بودیم که جواب شعارشون رو نمیدادیم، اون صدا بارها در نطفه خفه شد و نذاشتیم اون توهین ها بالا بگیره، راهکار ها اینه که وقتی تو استادیوم چه لیدر و چه عده ای فرصت طلب شروع به فحاشی میکنن من و تو با اونا همراه نشیم ، اگه ما بتونیم این کار رو انجام بدیم یعنی به یه موفقیت بزرگ دست پیدا کردیم.
یکی از مشکلات سر راه اتحاد دو شهر اینه که همیشه ما میگیم شما اول شروع کردید ، رشتی به انزلی چی میگه و انزلی چی به رشتی، مهم نیست که چه کسی شروع میکنه ، مهم اینه که ما با اونا همراه نشیم، دیگه این موضوع داره بین همه مردم حل میشه که بابا این استادیوم فقط جای جوونا نیست، تو این استادیوم بچه میاد ، مرد هم سن پدران ما میان ، فردا به امید خدا قراره زنها بیان ، آخه این چه وضعشه، بابا با گفتن این شعارهای زشت نه تیم حریف ضعیف میشه و نه ما قدرت میگیرم.

ببینید الان دارن به هویت یه استان توهین میکنن، همونایی که بلد نیستن فارسی صحبت کنن، الان ما باید یه اتحاد کامل و یه ارتش سایبری بسازیم برای مقابله با اونا ، کری هامون هم تو همین تایپیک ها سر جاش بمونه، ما مسائل خانوادگی خودمون رو باید داخل خانواده حل کنیم و در مقابل حتاکی این افراد زبان نفهم که فرهنگ استان گیلان رو به باد فحش گرفتن باید بایستیم .
به امید خدا و با کمک دوستان ما در سایت وارش اسپرت سعی داریم در همین تایپیک ها راه حل هایی برای این معضل استادیوم ها پیدا کنیم، برای مشکلی که از طرف ما انزلی چی ها پیدا کردید من به عنوان یکی از مدیران سایت کلوپ هوادارن ملوان(http://www.malavanfc.ir/) همینجا قول میدم که بذارم به راحتی در بحث های سایت شرکت کنید، همونجور که ما تو بحث های شما شرکت میکنیم و مشکلی پیش نمیاد، بتونیم فضا رو باز کنیم تا این مشکلات برطرف بشه، سایت جدید هواداران ملوان با کمک دوستان وارش اسپرت اجازه توهین عده ای که خودشون رو طرفدار ملوان یا داماش میدونن و شروع به فحاشی میکنن رو میگیریم و فضا رو برای همه دوستان یه رابطه کری در حد دوستانه نگه میداریم و نمیذاریم که فحاشی صورت بگیره، ما باید تو این راه موفق بشیم و نذاریم که عده ای بیگانه فرهنگ ما رو زیر سوال ببرند، امیدوارم در زیر همین تایپیک راه حل های خودتون رو بذارید تا همه دوستان استفاده کنند، با هم بحث و گفتمان داشته باشیم تا بتونیم همینجا راه حل رو بدست بیاریم.

برای حل این مشکل به کمک همه دوستان ، چه انزلی چی و چه رشتی نیازمندیم.[/quote:92a268b6e8]
لطفا فاكش تو با اون آواتاري كه واسه كاربريت انتخاب كردي معلومه يكي ازون انزلي چي هايي كه فقط حرف ميزني خجالت نميكشي اومدي تو سايت ما داري براي ملوان تبليغ ميكني ما ميامديم تو سايت شما اين كارو ميكرديم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان