بازيكن گيلاني(رشتی) مليپوش تيم راه و ترابري قم پس از پيروزي برابر بانك سامان گفت: تمرينهاي خوبي انجام ميدهم تا بتوانم با كمك خدا بسكتبال خود را در خارج از ايران ادامه دهم.
اصغر كاردوست در گفتوگو با خبرنگارورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: تا جايي كه ميتوانم تلاش و تمرين ميكنم تاخودم را براي حضور در تيم ملي آماده كنم تا با كمك بچهها بتوانيم جواز حضور مستقيم در المپيك لندن را كسب كنيم. هدف اول من رفتن به المپيك است و بعد از آن تمام تلاش خودم را ميكنم تا با كمك خدا بتوانم بسكتبالم را در خارج از ايران به عنوان لژيونر ادامه دهم. براي رسيدن به اهدافم تمرينهاي خوبي انجام ميدهم و بسيار تلاش مي كنم شرايط بدني خوبي هم دارم و فقط بايد خودم بخواهم و بيشتر تلاش كنم.
وي ادامه داد: شرايط تيم راه و ترابري نيز خوب است. به لطف خدا و با همت همه بچهها به جايگاهي كه خواستيم نزديك شدهايم و خيلي خوشحال هستم كه در اين تيم بازي ميكنم. تكتك بازيكنان با جون و دل در زمين ميروند و امتياز ميگيرند. تيم خوبي هستيم و با كمك كادر فني تلاش ميكنيم تا در بازيهاي پلي آف نيز نتايج خوبي كسب كنيم و چيزي كه مردم قم از تيم انتظار دارند را برآورده كنيم.
كاردوست درباره ديدار با تيم بانك سامان در هفته هشتم ليگ برتر نيز گفت: بچهها پس از بازي با ذوب آهن خيلي خسته بودند و فشار زيادي را تحمل ميكردند. ابتداي بازي با دتيم دوم بوديم تا شايد فشار روي بچهها كمتر شود. نبايد بگوييم كه تيم حريف را دست كم گرفتيم بازيكنان خسته بودند و در ابتدا عقب افتاديم. به هر حال بازيهاي ليگ برتر است و همه رقابتها دشوار اما بچههاي ما خواستند و به پيروزي رسيدند.